- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
bilmiyorum bide gittiği kişinin umrunda bile değil bizim evliliğimiz. ezan okunuyo bak valla içinm acıyo okadar üzüldüm ki yarın öbür gün derdi üzüntüyü gene ben paylaşıcam ,
kızlar yeni bir konu açtım tekrar yazıcak halim kalmadı ağlamaktan eşim bu gecede evde yok. arkadaşında bikaç eşyasını toplamış ve gitmiş
Defolsun gitsin !
konuşmadım aramadım arkadaşının çok umrunda yuva bozulcakmış çocuk varmış. herkes kendi hayatını yaşıyo bizim salakta onların peşinden
Arkadasim eski konunu smdi okudum bnde gecen hafta bna bnzer bi knu acmstm sni okdr iyi anliormki... bnm esimdr cok kufur edior ve duzeltemiorum cok asalayici kndmi degersz hssetmemi sagliyo on dk gecio snrlendm ondn ddm flan flan gecstriyo ama snrlensn yne baslio ne gelrse aklna bu gervkdn cok kiri bi cozum blrsn bnada soyle yalvariirm((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
düngece kaldığı arkadaşının nişanlısıyla konuştum onlardaymış çocuğun dükkanı var orda kalmış gece bugecede orda inan okadar ağladım ki işten eve bi geldim normalde spora gidicek bugün bi baktım bitek çantasını bikaç eşya almış çıkmış. aradım kızı bize geliyo dedi. aramadım aramak istemiyorum . konu eski mesalarımda var kusura bakmayın tekrar yazamadım inanın sinirden halim kalmadı ya ben ne yapayım şimdi aklı başına gelsin. değer mi çocukla kaldım evde. düne kadar arkadaşını kötüledi insanın ailesinden başka kimse önemli değil diye simdi beni onlar için yüz üstü bıraktı...
kocanın değişik yönleriyle tanışıyorsun
örneğin arkadaşını kötüleyip evine koşmak gibi[/Q
evet ve kendimi çok değersiz hissediyorum beni onlar için terk ettiyse neden benimle evli diyorum çok kırılıyorum
Gerçekten sizi çocuğunuzla yanlız bırakması çok yanlış ben sizin yerinizde olsam eşimin annesini yada babasını arardım evden gidip arkadaşında kaldığını söylerdim bence bu olaya bi büyüğün el atması gerekiyo bi yuva söz konusu
onları karıştırmak istemiyorum daha çok sinirimi bozucaklar biliyorum. konuşurlar daha önce çok konuştular ama değişen bişey olmadı. aramıyorum arasammı mesaj atsam mı bilemiyorum
ben hala tam olarak eve neden gelmediğini anlamadım. konu sahibi küfüre tepki gösterdi diye eşi evi terketti.
konuşmadım aramadım arkadaşının çok umrunda yuva bozulcakmış çocuk varmış. herkes kendi hayatını yaşıyo bizim salakta onların peşinden
Bence ara karıştır ortalığı.
Ben hayatta duramam. Ne demek eve gelmemek.
O arkadaşını ara, nişanlısını ara, eşini de ara.
kontürüm yok anca mesaj atabiliyorum kızla konuştuk sakin ol ben arıcam seni falan diyo dahada aramadı dedim ya herkes kendi havasında mesaj atsam ne dicem adam yaptığının farkında değil ki
kontürüm yok anca mesaj atabiliyorum kızla konuştuk sakin ol ben arıcam seni falan diyo dahada aramadı dedim ya herkes kendi havasında mesaj atsam ne dicem adam yaptığının farkında değil ki
kızlar yeni bir konu açtım tekrar yazıcak halim kalmadı ağlamaktan eşim bu gecede evde yok. arkadaşında bikaç eşyasını toplamış ve gitmiş
eşinin umrunda değil ki,arkadaşının neden olsun
kaç kere aldım karşıma konuştum sevmiyosan ayrıllım bırak beni dedim. tık yok. geçekten tavrımı koymam lazım ki ya defolsun gitsin yada haddini bilsin
evt canım bilaf arasında küfür etti bende kızdım açmadım telefonlarını oda 2 gündür arkadaşında kalıyor. benimde mantığım almıyor aramıyorum çünkü ararsam açmıcak biliyorum hava binbeşyüz yani. sinirden oturdum ağlıyorum konuşçak sizden başka kimsem yok. şuan durda olsa inan elimden bi kaza çıkar. madem kocalık yapamıcan ne evlendin benle be adam!!! bide gittiği arkadaşı evliliğimiz bitse dünya umrunda olmaz o derece!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?