eşim evi terk etti

Eşek gibi dönecek.
Biliyorum çok zor ama arama sorma. Merakından ölsün.
Dönüp dolaşıp geleceği yer yanınız.
Ama öyle bir dik dur ki birada böyle birşeye yeltenirse geri dönüşünün olmayacağını bilsin.
Biz buradayız. Bizimle konuş, oyalan arama o şerefsizi.

gururum çok kırıldı gerçekten pişman olarak dönsün istiyorum

gururum çok kırıldı gerçekten pişman olarak dönsün istiyorum

Doğru söylüyosun, o zaman kendi haline bırak.
Ama ben evlilikte böyle araya soğukluk girmesine karşıyım. Bi konu halledilecekse konuşularak halledilmeli.
Böyle evi terk etmeler falan çok çocukça.

Bence de sakın arama bu ne böyle ergen çocuklar gibi evi terk etmeler. Sakın peşine düşme arama sorma kaö gün kalcak sanki oralarda. Dönüşü o ev. Sonra da burnundan getirirsin.

canım çok saol dönüceğini biliyorum ama çok pişman etmek istiyorum kaybetmeyi göze alabilcekse beni tekrar gider. aslında alıp yıllık izinimi annemlerede gidebilirim ama büyükleri üzüp kırmak istemiyorum. hem ikimizde biliyoruz boşanmıcamızı. o yüzden yapıyo zaten nede olsa evde bekleyen var

Son düzenleme:
Doğru söylüyosun, o zaman kendi haline bırak.
Ama ben evlilikte böyle araya soğukluk girmesine karşıyım. Bi konu halledilecekse konuşularak halledilmeli.
Böyle evi terk etmeler falan çok çocukça.

bende alırım çocuğu giderim anneme bundan kolay ne var. ama evlilik bu ya . bide eve gelmicek ne var ortada mantığım almıyor. beni istemediğini düşünmeye başladım

Günümüzde yuvanın bozulmaması sağlayan kadın değil erkeğe bağlı
çekip gitmeler ki daha evliliğin başındasınız çocuk büyüdüğündede kriz çıkacak o zamnda kaçıp gidecek sen yine yalnız mücadele vereceksin buna bir ders ver git boşanma davası aç
çocuk oyuncağı olmadığını bilsin kaçık,kaçıp gitmesin erkekliğe yakışmıyor ,ankuzusumu ne bu adam , maden evlilik ağırdı ne diye evlendi ?

Bence de sakın arama bu ne böyle ergen çocuklar gibi evi terk etmeler. Sakın peşine düşme arama sorma kaö gün kalcak sanki oralarda. Dönüşü o ev. Sonra da burnundan getirirsin.

şimdi facede mesela sanki bişey yok gibi paylaşımlar falan

GELMEDİĞİ HER SAAT ONUN aleyhine bende olsam cok kötü olurdum..cok kızdım ya...ne kolay cekip gitmek.erkekler böyle iste...bence bekle sonunda gelecek oda sana ders vermek istiyor kendince o kızda o yüzden seni aramadı bence yani ortaklasa hareket ediyolar.o kızada kızdım.hiç kızı falan arama bi daha.suclu güclü sonunda cekip gelecek.ama suclu olarak

Ha bu araç o kızı da sakın ama sakın arama.
Dost olsaydı kocanızda alıp eve getirirlerdi.
Izin alıp annene gitsen çok güzel bir ders vermiş olursun aslında.

face yazmış ki allah sizi korumak için bazı insanları hayatınızdan çıkarır peşinden koşmayın huzurlu yazmiş üstünede dayanamadım masaj attım senin huzurunun içine sokayım sktr git hayatımdan diye çok gerginim

Canım o nasıl laf öyle :26:
Bak burda soğukkanlı ol diyoruz. Sen tuttun adama küfrettin.
Hem senin adamdan şikayetçi olduğun şey de küfür değilmiydi?

artık nasıl çıldırttıysa seni ağzını bozdurdu en sonunda.. o ne öyle ergensi paylaşımlar filan. sen çocukla çocuk olma arkadaşım. bak çocuk diyorum. olgun insan böyle davranmaz. eşinin yaptığı çocukluk resmen.

Şimdi diğer yanıtlarınızı da okudum ama eşinizin arkadaşlarına neden kizdiginizi anlayamadım. Eşiniz sizi onlar için terketmemiş ki aranızdaki sorun yüzünden terketmiş. Onlar da hayır diyememişlerdir. Yoksa kocanızı evlerinde ağırlamaya bayılmıyorlardır.

Tüm hata ve ayıp eşinizin. Arkasına düşmeyin bence.

arkadaşım inan çok gerginim tepki vermiyim diyorum tutamadım kendimi . neden yok huzurluyum yok bilmem ne ya dalgamı geçiyo benle karısıyım ben onun yarın öbürgün hastalansa afedersin kıçınıda yıkıcak olan benim. çok ağrıma gidiyo yaptıkları çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…