- 25 Ağustos 2011
- 220
- 111
- 103
Arkadaslar,bilenler bilir eski konumdan beni.esimle bir yildan beri inisli cikisli bir evliligimiz oldu.
Esim nedenini tam olarak bilemedigim bir sebeple tayin isteyip gidecegini fakat bir bucuk yil sonra anlasmali bosanabilecegini soylemist 2 ay once.sonra gitmeyip ayni evde iki yabanci gibi bir bucuk yil yasamamizi teklif etti bana.ben bunu denedim fakat yapamadim.
Kendime ev tutup cikacagimi soyledim bosanma tarihine kadar ayri yasayalim dedim fakat ben ev falan bulamadim kiralar cok yuksek ve daha bir isim yok.
Onceki gun esimi bi kafede tek basina otururken gordum bir sure oturdu ve kalkti gitti o sirada telefonla biriyle gorusuyordu bende pesinden gittim ve dinlemeye calistim(biliyorum takip etmem yanlisti) bu takip isini daha oncede bir kac defa yapmistim.neyse esim tam konusrken arksina dondu ve beni gordu cok sinirlendi basina bela olmak icin kaliyormusum bu sehirde niye memlekette ev tutmuyormusum istemiyirum seni anla artik dedi bana.bende ben seni hic istemiyorum dedim sadece cok sir dolusun bosanma nedenini bile soylemiyorsun hayatinda birimi var dye anlamak istedim dedim
Oda sen benim acigimi yakalam istiyosun beni rezil etmek icin dedi.
Sonra ben eve geldim oda bana istemedigini bittigini hayatinda kimse olmadigini 41 yasinda bes parasiz borc icinde bir adami kim ne yapsin diye mesajlr atti.bende istemiyorum zatn ayrilmak en iyisu bende sevmiyorum sogudum dedim
Dun bana tekrar mesaj atti kararin ne ayni evde yasayacakmiyiz ayri eve cikackmisin dedi.bende ben bu evdeyim oglumla ama sen istedigini yapabilursin istedigin yere git dedim
Benim gitmemi mi istiyorsun dedi evet senin istedigini yapiyorum dedim.
Senin gidecegin gunu sabirsizlikla bekleyecegimi soyledim.ben bu evdeyim gitmek istersende kapi orada gozumde degerinin kalmadigin soyledim.
Oda gurur yapti sanirim eve geldi ve hizla toplanmaya basladi ve ev bulmus heralde tasinack bir kac esya alicak sadece evden.
Umarim bundan sonra benim icin hayirlusi olur fakat buyuk bir bosluk icerisindeyim yinede bi yanim eksik kendimi suclu hissediyorum ara ara acaba ayni evde yasasaydik zamnla duzelirmiydi bide benimde hatalarim cok onu surekli takip ettim hayatind biri varmi diye ve yakalndim bunlari yapmasaydim her sey baskami olurdu.cunku o kendini baski altinda hissetti ve giderek benden uzaklasti.
Lutfen bana bosanma asamasinda yasadiklarinizi nasil atlattiginizi anlatin ben kararliyim is bulup onume bakicam fakat cok kotu bir ruh halindeyim sanki canimdan bur parca kopuyor gibi hissediyorum bu sevgi degil fakat oyle hissediyorum..
Lutfen kirici olmayalim.benim bir yildir neler yadadigimi kimse bilemez.evide terkettim onuda gonderdim fakat yapamadim geri dondum.cunku dogru duzgun bir isim yok ailemin durumuda iyi degil esimde soz vermisti duzelecegine.sans vermek zorundaydim.kadinlik gururum kirildi belki ama arkama donup baktigimda ben bu evlilik icin herseyi yaptim diyip vicdanim rahat olacak.Adam sizi aldatmış, yakalamışsınız inkar etmemiş. Bir sene yok çocuktu yok buydu bahanelere boşanamamışsınız. Adam sizi terk edince aklınızın başınıza geleceğini hiç sanmıyorum. Boşanma süreci falan diye akıl isteyeceğinize kaybettiğim kadınlık gururumu nasıl toparlarım diye bir oturun düşünün bence.
Ben onu trrkedip eve geri dondukten bir kac ay sonra istedi.ben onu bir yildir ara ara takip ettim fakat bisey bulamadim.bir soru: eşin senden ayrılmayı senin takiplerinden ve yakalanmalarından önce mi istedi sonra mı istedi?
Arkadaşım tayin filan dediğine göre devlet memuru bu adam.Lutfen kirici olmayalim.benim bir yildir neler yadadigimi kimse bilemez.evide terkettim onuda gonderdim fakat yapamadim geri dondum.cunku dogru duzgun bir isim yok ailemin durumuda iyi degil esimde soz vermisti duzelecegine.sans vermek zorundaydim.kadinlik gururum kirildi belki ama arkama donup baktigimda ben bu evlilik icin herseyi yaptim diyip vicdanim rahat olacak.
Arkadaslar,bilenler bilir eski konumdan beni.esimle bir yildan beri inisli cikisli bir evliligimiz oldu.
Esim nedenini tam olarak bilemedigim bir sebeple tayin isteyip gidecegini fakat bir bucuk yil sonra anlasmali bosanabilecegini soylemist 2 ay once.sonra gitmeyip ayni evde iki yabanci gibi bir bucuk yil yasamamizi teklif etti bana.ben bunu denedim fakat yapamadim.
Kendime ev tutup cikacagimi soyledim bosanma tarihine kadar ayri yasayalim dedim fakat ben ev falan bulamadim kiralar cok yuksek ve daha bir isim yok.
Onceki gun esimi bi kafede tek basina otururken gordum bir sure oturdu ve kalkti gitti o sirada telefonla biriyle gorusuyordu bende pesinden gittim ve dinlemeye calistim(biliyorum takip etmem yanlisti) bu takip isini daha oncede bir kac defa yapmistim.neyse esim tam konusrken arksina dondu ve beni gordu cok sinirlendi basina bela olmak icin kaliyormusum bu sehirde niye memlekette ev tutmuyormusum istemiyirum seni anla artik dedi bana.bende ben seni hic istemiyorum dedim sadece cok sir dolusun bosanma nedenini bile soylemiyorsun hayatinda birimi var dye anlamak istedim dedim
Sonra ben eve geldim oda bana istemedigini bittigini hayatinda kimse olmadigini 41 yasinda bes parasiz borc icinde bir adami kim ne yapsin diye mesajlr atti.bende istemiyorum zatn ayrilmak en iyisu bende sevmiyorum sogudum dedim
Dun bana tekrar mesaj atti kararin ne ayni evde yasayacakmiyiz ayri eve cikackmisin dedi.bende ben bu evdeyim oglumla ama sen istedigini yapabilursin istedigin yere git dedim
Senin gidecegin gunu sabirsizlikla bekleyecegimi soyledim.ben bu evdeyim gitmek istersende kapi orada gozumde degerinin kalmadigin soyledim.
Oda gurur yapti sanirim eve geldi ve hizla toplanmaya basladi ve ev bulmus heralde tasinack bir kac esya alicak sadece evden.
Umarim bundan sonra benim icin hayirlusi olur fakat buyuk bir bosluk icerisindeyim yinede bi yanim eksik kendimi suclu hissediyorum ara ara acaba ayni evde yasasaydik zamnla duzelirmiydi bide benimde hatalarim cok onu surekli takip ettim hayatind biri varmi diye ve yakalndim bunlari yapmasaydim her sey baskami olurdu.cunku o kendini baski altinda hissetti ve giderek benden uzaklasti.
Lutfen bana bosanma asamasinda yasadiklarinizi nasil atlattiginizi anlatin ben kararliyim is bulup onume bakicam fakat cok kotu bir ruh halindeyim sanki canimdan bur parca kopuyor gibi hissediyorum bu sevgi degil fakat oyle hissediyorum..
Ben onu trrkedip eve geri dondukten bir kac ay sonra istedi.ben onu bir yildir ara ara takip ettim fakat bisey bulamadim.
Canim esim ogretmen fakat maasinda haciz var.sadece 1300 kaliyir kendine.ben nafaka alursam kendine hicbisey kalmazmis onun icin bir bucuk yil bekle diyor cunku ozamn haciz kalkacak bir miktar.ben simdi bosanirsam hakim banka dan alip bana verirmi?esimin ,1300 lirasindanmi verir eger oyle olursa kendisi gecinemeyecegini soyluyor.bir bilginiz varmi bu konuda acabaArkadaşım tayin filan dediğine göre devlet memuru bu adam.
Paşa paşa boşansan da alsan nafakanı güzelce,iyi olmaz mı?
Şimdiye kadar boşa çekmişim dersin.
Çocuğun biraz daha büyüyünce okula başlar,sen daha düzgün bir işe girer,hayatını daha da güzelleştirirsin.
Yazık değil mi bu şekilde sana da bebene de...
Canim gecen yil telefonunda mesajlarini yakaladim bir kadinla.kadinin yazmis oldugu askim nasilsin falan.ama esim hep inkar etti.ve telefonunda sifre vardi hep ozamandan beri.takip olayim bir yildir ara ara oldu fakat o bosanmayi 2 aydan beri soyluyor.evet bununda bir sebep oldugunu soyledigi oldu bunaldim senin takiplerinden dedigide oldu ama bana hic bi zaman acik olmadi sifresini kaldirmadi onun icin hic guvenemedimama ben soruma cevap alamadım ki. tamam senin onu terk ettiğini de anladım. ama sen bu takipleri ve yakalanmaları da daha önceden yapıyor muydun?
yani şuraya varmaya çalışıyorum. adamı bunaltmış olabilir misin?
ben bi aldatma hissetmedim açık söyleyim.
Yoooo ben olsam gene de boşanırdım.Canim esim ogretmen fakat maasinda haciz var.sadece 1300 kaliyir kendine.ben nafaka alursam kendine hicbisey kalmazmis onun icin bir bucuk yil bekle diyor cunku ozamn haciz kalkacak bir miktar.ben simdi bosanirsam hakim banka dan alip bana verirmi?esimin ,1300 lirasindanmi verir eger oyle olursa kendisi gecinemeyecegini soyluyor.bir bilginiz varmi bu konuda acaba
Oglum 18 yasinda universiteye hazirlaniyor.bende is ariyorum.calusiyordum zaten son bir aydir evdeydim.fakat benim maasim en fazla 1300 evim kira nasil gecinirim bilemiyorum davayi onun acmasini istiyorum ama acmaz ben acarsamda maasi hacizli oldugu icin pek bisey alamam sanirimYoooo ben olsam gene de boşanırdım.
Biriksin o nafakalar,nasıl olsa ödeyecek.
Çocuğun çok mu küçük?
Hiç mi çalışamazsın?
Aaaaaa ben küçük bebeniz var sandım.Oglum 18 yasinda universiteye hazirlaniyor.bende is ariyorum.calusiyordum zaten son bir aydir evdeydim.fakat benim maasim en fazla 1300 evim kira nasil gecinirim bilemiyorum davayi onun acmasini istiyorum ama acmaz ben acarsamda maasi hacizli oldugu icin pek bisey alamam sanirim
Haklisin canim.ama ben bu son bir yilda biraz uzerine gidip bunaltmis olabilirim takiplerimle tek suclu hissettigim konu bu ona guvenmedigim icin hep kizdi bana.guvenemedim cunku telefonu hep sifreliydiBırakın gitsin nereye gidecekse. Siz kendinize bakın. Bu durumda eşinizin evden gitmesi daha uygun. Maddi olanağınız yoksa,çocuğunuz varsa ve sizi geçindirecek bir işiniz yoksa ve eşiniz boşanmak istiyorsa tabiki eşiniz gidecek evden. Hiç üzülmeyin. Allah yardımcınız olur. Sonuçta siz kötü bitşey yapmamışsınız. Kendinizi suçlayıp durmayın. Siz masum olan,temiz tarafsınız. Suçlu görünen,ne yaptığını bilemeyen ve bu durumu değiştirmeye çalışmayan eşiniz. Biri vicdan azabı çekecek,üzülecekse bırakın o üzülsün.
şüpheli bir durum açıkcası.Haklisin canim.ama ben bu son bir yilda biraz uzerine gidip bunaltmis olabilirim takiplerimle tek suclu hissettigim konu bu ona guvenmedigim icin hep kizdi bana.guvenemedim cunku telefonu hep sifreliydi
Evim kira bende asgari ucretli bi ise gircem fakat yetmez kesinlikle faturalar market pazar.nafaka alamam sanirim bu durumda.esimin yuklu miktarda borcu var bankalara bi donem is yapmis batirmistişüpheli bir durum açıkcası.
mesajlaşmalarını da yakalamışssın.
halen bir ilişkisi var mı bilemiyosun da.
gidecekse gitsin cnm .
eşin için bu evlilik bitmiş.
ne yaparsan yap durmayacak anlaşılan.
eviniz kira mı.
eşinin maaş niye hacizli.
nafaka alabilecek olsaydın hiç endişelenme derdim.
ee gerçi şimdi nasıl geçiniyorsunuz ki.
sen çalışıyomusun halne
Bakin hanimefendi, bu adam sizi acik acik aldatti, itiraf etti.
Defalarca sizi sevmedigini soyledi, yeri geldi fikralarla yeri geldi esprilerle sizi hep asagiladi, sizi insan olarak sevmedigini bile ispatladi. Hala da boyle.
Siz nasil bu kadar gurursuz olup, aldattigindan bile bahsetmeden boyle bir konu acabiliyorsunuz?
Gercekten yaziklar olsun.[/QUOT
Okursaniz goreceksiniz gecen yilki bi kadindan gelen mesajlari yakaladigimi fakat bunu hicbi zamn kabul etmedigini soyledim.ve simdi hayatinda biri olup olmadigindan emin degilim.hanimefendi lutfen uslupariniza dikkat ediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?