Esim evi terkediyor

Esinizin 1300 lirasiyla geciniliyor da, sizin alacaginiz 1300 lirayla mi gecinilmiyor?

Sizin bosanip da calismaya gonlunuz yok. Bu olaylar olali yillar oldu daha bir avukattan haciz olayini, nafaka ayrintilarini ogrenmemissiniz bile.

Oglunuz bilmesin bari bu olaylari da saygi duysun size. Benzer durumdaki cocuklarin konularini okuyun bakalim, anneleri hakkinda ne dusunuyorlarmis.

Nereden biliyirsun calismadigimi?bende calisiyordum ve esim evin kirasini faturalari oduyirdu.simdi hersey benim uzerime kalacak.lutfen cumlelerinze dikkat edin.calismayip evde oturacagimi kim soyledi.umarim basiniza boyle bisey gelmez.zira disaridan atip tutmasi cok kolay oluyor.calisip kendi ayaklarimin uzerinde durucam tabiki ben esimden nafaka alabilirmiyim hacizli oldugu halde bunu soruyorum bilenlere.

Bakın bu adam hiç bir zaman pişman olmaz.
Önce bunu kabul edin. Kendi hayatınızı çizin.
Belli ki büyüğümsünüz,yazık ediyorsunuz kendi hayatınıza.
Biliyorum boşanmak kolay değil de bu iğrenç hayatı yaşamak daha zor değil mi?
Mesleğiniz nedir,ne işler yapabilirisiniz,nerede yaşıyorsunuz,ucuz kira bulamaz mısınız,bunları düşünmenin vaktidir artık.

Hakkinizda hayirlisi olsun. Esiniz acikca soylemis artik sizi istemedigini bunun daha otesi yok. Bence bundan sonra gecmisi birakip onunuze bakmalisiniz, acabalarla bir yere varamazsiniz

Haklisiniz beb bosanmiycam demiyorum.meslegim yok fakat market gibi yerlerde calistim.bi kac yere basvurdum cevap bekliyorum.ucuz kiralik ev bulursamda tasinicam.pisman olmasi cok zor haklisiniz.ne hali varsa gorsun tek pismanligim neden daha once bitirmedim.kopamadim konduramadim ona hicbiseyi.esim bir yil oncesine kadar evine bagli iyi bir es ve babaydi.

Cunku eski konularinizda yaziyor, oradan biliyorum.

2 yildir bir avukata soramamissiniz bunu, ben de aynisini soyluyorum size. Gidin ve islemleri baslatin.

Adam devlet memuru, eninde sonunda odeyecek nafakayi.

Eeee arkadaşım biz de aynısını söylüyoruz.
Sen hala dava açmıcam diyorsun.
Neden?
Şu kadınların dava açmama inadı nedendir bir türlü çözemedim.
İyice uzasın iş,hoşunuza mı gidiyor?
O ahlaksızın soyadını taşımak rahatsız etmiyor mu?
Hem keşke daha önce boşansaydım diyorsun hem de açmam davayı diyorsun.
İyi açma kardeşim,böyle takıl madem.

İki yıl arkadaşım.
Eski konularınıza göre iki yıl önce boşanmanız gerekiyordu zaten.

Cunku eski konularinizda yaziyor, oradan biliyorum.

2 yildir bir avukata soramamissiniz bunu, ben de aynisini soyluyorum size. Gidin ve islemleri baslatin.

Adam devlet memuru, eninde sonunda odeyecek nafakayi.
Bir yildan beri calisiyordum.son bir aydir memlekete gitmek zorunda kaldim isi biraktim simdi tekrar is bakiyorum.ve geri donusu yok artik kesinlikle bosancam.esimi seviyordum belki ondan kopamadim ama simdi sogudum ve daha saglikli kararlar verebiliyorum.

18 yıllık bir emek, zaman, çocuk .. oysa şimdi en çok birbirinize ihtiyacınız olan yıllar.
Nedense bir çok erkek evliliğin belli bir yılından sonra böyle değişiyor.
Geçen yıllara nankör davranıyor.
Verdiği emeğe üzülüyor insan.

Inatlasmissiniz ikinizde. Ve arkası kesilmemiş

Ne yapılabilir bundan sonra hiç fikrim yok maalesef.

Insaallah o adam çok pişman olur bu yaptıklarına.

Ta etmektede haksız bulmadım sizi.Güven verseydi buna gerek duymazdiniz.

Acaba diyorum kumar, tefecilere falan mi bulaştı. Ya da parası bitti , terkedildi.

O zaman simdi sehrinizdeki avukatlari internetten bulun ve hemen kalkin gorusmeye gidin.

Yeter bu kadar uzattiginiz. Hala daha cok mu bunalttim diyorsunuz. Bu adam siz onu pamuklara sarsaniz da sizi sevmiyordu, sevmeyecekti.

Anlasmali bosanmayi falan birakin, adamin nasil gecinecegini de kendi dusunsun. Mahkeme gerekli karari verecektir.

Tazminat alabilecektiniz aldattiginda dava acsaydiniz. Simdi iyi mi oldu, affettiniz diye hukuk bile sizi hakli gormuyor. Sadece nafaka alabileceksiniz.

Bu da herkese ders olsun.

İki yıl arkadaşım.
Eski konularınıza göre iki yıl önce boşanmanız gerekiyordu zaten.
Canim haklisin.davayi acacagim zaten ama esim maasim hacizli nafaka baglanmz diyor.bir bucuk yil sonra alabilirsin diyor.yani ben simdi bosanirsam hic bisey alamam diye beklemek istemistim.adliyeye gittim fakat avukatlar danisma olmadigini soylediler.bi avukata gidip soramadimda cunku maddi durumum yok.

Adliyeye değil baroya gidip danışıyorsun ücretsiz avukat tutmak için gereken koşulları öğrenip ona göre harekete geçiyorsun.
Benim bildiğim kadarıyla...

Bakin 5 dakikalik bir arastirmayla buldum, nafaka oncelikli alacakmis. Her halukarda kesilecekmis. Bunu 2 yildir ogrenemediniz mi?

Siz esinizi nicin dinliyorsunuz ki hala?

Esinizin borcu nafaka ciktiktan sonraki haline gore tekrar taksitlenecek.

Yani ona gecinebilecegi bir miktar birakacaklar yine, vadesi uzayacak.

Hemen harekete gecin, yeter kendinizi bu duruma dusurdugunuz.

Siz inanıyor musunuz konu sahibesinin bunları yapacağına ? Sizi , beni dinleyeceğine ?

Evet istanbul da bi tefeciye bulasti zaten cok fazla borcu var.suan terkedilmiste olabilir iliskisi var gibi gozukmuyor.bana dedigi benim hic bir hatamin olmadigi bosanmanin onun icin mutsuzluk ama bizim icin iyi olacagi.bosanmaktan baska caresinin olmadigi.acikcasi o gecen yilki kadinin tefeci olabilecegini dusunuyorum.esim bi donem bizi birakmaya mecbur oldugunu soylemisti tehtit ediliyorum belki demisti.iste kafa karisikligim da bundan dolayi bir ask iliskisimiydi yoksa tefeci veya dolandiricimiydi o kadin.kadinla telefonda konusmustum esimin onu aradigini fakat baska meseleler oldugunu esimle konusmam gerektigini soyledi.esim tam olarak ne oldugunu soylemedi bana.hatta beni cok sevdigini ama mecburen ayrilmamiz grrektiginude soyledi.bu yuzden bosanamadim bekledim hep.halada tam olarak hic bir sey bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…