Esim evi terkediyor

Ustte neden bekledigimi yazdim..sevgili vivelamor ve aptalinsan.

Ben de size neden beklememeniz gerektigini yazdim. 2 dakika suruyor adamin size yalan soyledigini anlamak ve hukuki bilgilere ulasmak.

Ispatlarim da nafakayi alabileceginizi ve adamin yine de gecinebilecegini.

Simdi baslatacak misiniz islemleri?

Inanmiyorum.

Karinca misali, ben suyu tasiyayim da tarafimiz belli olsun.

Bakin konu sahibi hala tefecisine askim diyebilecegini iddia ediyor adamin.

Ben onu görmedim zaten görmeyeyim de, içim kaldırmıyor kadınlarımızın bu hallerini.

Cunku aldatma nedeniyle dava acsaniz, tazminat da odeyecekti.

Anliyor musunuz, su an tazminat alamayin diye boyle yapti.

Cunku aldatma nedeniyle dava acsaniz, tazminat da odeyecekti.

Anliyor musunuz, su an tazminat alamayin diye boyle yapti.
Bunlari bende dusundum fakat yapamadim iste ona inanmayi tercih ettim belkide cok sevdigimden.meger o hep en az zararla nasil kurtulurum diye ugrasti.belkide o kadin hala var hayatinda belkide borclarida o yuzdendi bilemiyorum.hic bisey bilmiyorum.Allah cok buyuk ikisinide ona havale ediyorum.benim saf temiz duygularimla oynadilar.bosaninca hersey ortaya cikacak bakalim mutlu olabilceklermi?ama merak ettigim su an aldatmayi ispatlayack bir delilim yok.esim neden bir bucuk yil bekle diyor.

Deliliniz olsa da ogrendikten 6 ay sonra gecersiz oluyor sanirim affettiyseniz.

Onemli mi nicin bunu dedigi? Belki yurtdisina kacacak sevgilisiyle, nafaka odemek zorunda kalmayacak.

Belki 1.5 yil nafaka odemekten kurtulmaya calisiyor.

Siz hala bu ayrintilari soruyorsunuz. Halbuki nafaka alabileceginizi ogrendiniz. Ne bekliyorsunuz?

Haklisiniz.hersey olabilir kendini dusundugu icin yapiyor kesin.

Ya bi avukatla konustunuz mu hiç?

Tahmin ettim eşinizin sözlerinden. Fazlasıyla umutsuz.

Kimseyle yakaladığınızı söylememişsiniz nedense benim aklıma gelen şey çok borçluysa bunalımamı girmiş senden ilgimi bekliyo? Ama 1 yıldır aynı diyosun valla karışık bir durum birde oğlunuz var. Aranızdada ağır laflar geçmiş dahada zor iyileşir yaralar ALLAH yâr ve yardımcınız olsun inşaAllah...

Ben onunla fazlasiyla ilgilendim o ilgide istemiyor.uzak durdu hep benden.ben ilgilendikce kacti benden.kimseyle yakalamadim evet ama sanalda bir kac defa mesajlastigini gordum.onada dalga geciyordum bilmem ne diye gecistirdi. Sanalda yapiyordu her ne yapiyorsa yuz yuze gorusseydi veya ayni sehirde olsaydi ksdin anlardim.

başka bri olmasa bu kadar kolay vazgeçmezdi diye düşünüyorum. seni aldatmak yerine belkide seni bırakmayı seçmiş bu daha iyi.. bırak ne hali varsa görsün. emin ol yarn birgün dışardakilerden hevesi kaçınca pişmiş tavuğa döncek pişman olcak AFETME bu günlerini hatrla ve DÖNME..

Ben agir ne soylemis olabilirimki bana istemiyorum sevmiyorum anla artik diyen bi insana baska ne diyebilirdim ki
Bende seni sevmiyorum sogudum cunku cok kirdin beni son bir senedir dedim.artik gozumde degerin kalmadi gitmek istersende kapi orada dedim.

Ya sevmeyen erkek herşeyi bahane eder seven de soğan ekmek yese senle Mutlu olur genelde de erkekler gözüne başkasını kestirince gider ahın tutar Mutlu olmaz merak etme

Artık erkekler evliliği oyuncak sanıyo gerçekten seviyorsan evliliğin yükünü taşıyacaksan evleneceksin yoksa kadının günahına girmeyeceksin

İnsallah dedigin gibi olur.yarin avukatla goruscm.davayi acacagim.fl
Fakat neden bir yanim eksik neden bu aci neden guzel gunlerimizi dusunup keske bunlar yasanmasaydi mutlu olsaydik diyip uzuluyorum.neden onu simdiden ozluyorum ondan nefret etmem gerekirken oysaki..

nafaka onceliklidir haciz olsada nafaka önce kesilir sonra haciz parası kesilir
adam sizi bu kadar düşünmüyor bence siz de düşünmeyin
geçinip gecinmemesi sizin sorununuz değil
bunu size bu kadar şey yaşatmadan önce düşünmeli ydi
onu düşünmeyin çocuğunuzun hakkını alın

Aynı durumdayız ama erkekler böyle güvenilmez kadınlar yuva yıkmak istemez ki

adam daki bencillige bak hiç düşünmüyor çocuğu
hem sınav stresi hem aile sorunu kolay mı o gencecik çocuğu için
çok sinirlendim bu adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…