- 12 Haziran 2016
- 838
- 3.235
- 28
- 40
Ustte neden bekledigimi yazdim..sevgili vivelamor ve aptalinsan.
Inanmiyorum.
Karinca misali, ben suyu tasiyayim da tarafimiz belli olsun.
Bakin konu sahibi hala tefecisine askim diyebilecegini iddia ediyor adamin.
Evet istanbul da bi tefeciye bulasti zaten cok fazla borcu var.suan terkedilmiste olabilir iliskisi var gibi gozukmuyor.bana dedigi benim hic bir hatamin olmadigi bosanmanin onun icin mutsuzluk ama bizim icin iyi olacagi.bosanmaktan baska caresinin olmadigi.acikcasi o gecen yilki kadinin tefeci olabilecegini dusunuyorum.esim bi donem bizi birakmaya mecbur oldugunu soylemisti tehtit ediliyorum belki demisti.iste kafa karisikligim da bundan dolayi bir ask iliskisimiydi yoksa tefeci veya dolandiricimiydi o kadin.kadinla telefonda konusmustum esimin onu aradigini fakat baska meseleler oldugunu esimle konusmam gerektigini soyledi.esim tam olarak ne oldugunu soylemedi bana.hatta beni cok sevdigini ama mecburen ayrilmamiz grrektiginude soyledi.bu yuzden bosanamadim bekledim hep.halada tam olarak hic bir sey bilmiyorum
Bunlari bende dusundum fakat yapamadim iste ona inanmayi tercih ettim belkide cok sevdigimden.meger o hep en az zararla nasil kurtulurum diye ugrasti.belkide o kadin hala var hayatinda belkide borclarida o yuzdendi bilemiyorum.hic bisey bilmiyorum.Allah cok buyuk ikisinide ona havale ediyorum.benim saf temiz duygularimla oynadilar.bosaninca hersey ortaya cikacak bakalim mutlu olabilceklermi?ama merak ettigim su an aldatmayi ispatlayack bir delilim yok.esim neden bir bucuk yil bekle diyor.Cunku aldatma nedeniyle dava acsaniz, tazminat da odeyecekti.
Anliyor musunuz, su an tazminat alamayin diye boyle yapti.
Bunlari bende dusundum fakat yapamadim iste ona inanmayi tercih ettim belkide cok sevdigimden.meger o hep en az zararla nasil kurtulurum diye ugrasti.belkide o kadin hala var hayatinda belkide borclarida o yuzdendi bilemiyorum.hic bisey bilmiyorum.Allah cok buyuk ikisinide ona havale ediyorum.benim saf temiz duygularimla oynadilar.bosaninca hersey ortaya cikacak bakalim mutlu olabilceklermi?ama merak ettigim su an aldatmayi ispatlayack bir delilim yok.esim neden bir bucuk yil bekle diyor.
Haklisiniz.hersey olabilir kendini dusundugu icin yapiyor kesin.Delil kiniz olsa da ogrendikten 6 ay sonra gecersiz oluyor sanirim affettiyseniz.
Onemli mi nicin bunu dedigi? Belki yurtdisina kacacak sevgilisiyle, nafaka odemek zorunda kalmayacak.
Belki 1.5 yil nafaka odemekten kurtulmaya calisiyor.
Siz hala bu ayrintilari soruyorsunuz. Halbuki nafaka alabileceginizi ogrendiniz. Ne bekliyorsunuz?
Ya bi avukatla konustunuz mu hiç?Bunlari bende dusundum fakat yapamadim iste ona inanmayi tercih ettim belkide cok sevdigimden.meger o hep en az zararla nasil kurtulurum diye ugrasti.belkide o kadin hala var hayatinda belkide borclarida o yuzdendi bilemiyorum.hic bisey bilmiyorum.Allah cok buyuk ikisinide ona havale ediyorum.benim saf temiz duygularimla oynadilar.bosaninca hersey ortaya cikacak bakalim mutlu olabilceklermi?ama merak ettigim su an aldatmayi ispatlayack bir delilim yok.esim neden bir bucuk yil bekle diyor.
cok safsıj ya da uğraşmak istemıyorsun. Garip bi şekilde bekliyorsyn. Bı avukata sor. Belki sana 1,5 yıl bekletmesının sırrını soyleyecek. Ne yapayım de sor işte bi bilene.Haklisiniz.hersey olabilir kendini dusundugu icin yapiyor kesin.
Evet istanbul da bi tefeciye bulasti zaten cok fazla borcu var.suan terkedilmiste olabilir iliskisi var gibi gozukmuyor.bana dedigi benim hic bir hatamin olmadigi bosanmanin onun icin mutsuzluk ama bizim icin iyi olacagi.bosanmaktan baska caresinin olmadigi.acikcasi o gecen yilki kadinin tefeci olabilecegini dusunuyorum.esim bi donem bizi birakmaya mecbur oldugunu soylemisti tehtit ediliyorum belki demisti.iste kafa karisikligim da bundan dolayi bir ask iliskisimiydi yoksa tefeci veya dolandiricimiydi o kadin.kadinla telefonda konusmustum esimin onu aradigini fakat baska meseleler oldugunu esimle konusmam gerektigini soyledi.esim tam olarak ne oldugunu soylemedi bana.hatta beni cok sevdigini ama mecburen ayrilmamiz grrektiginude soyledi.bu yuzden bosanamadim bekledim hep.halada tam olarak hic bir sey bilmiyorum
Kimseyle yakaladığınızı söylememişsiniz nedense benim aklıma gelen şey çok borçluysa bunalımamı girmiş senden ilgimi bekliyo? Ama 1 yıldır aynı diyosun valla karışık bir durum birde oğlunuz var. Aranızdada ağır laflar geçmiş dahada zor iyileşir yaralarArkadaslar,bilenler bilir eski konumdan beni.esimle bir yildan beri inisli cikisli bir evliligimiz oldu.
Esim nedenini tam olarak bilemedigim bir sebeple tayin isteyip gidecegini fakat bir bucuk yil sonra anlasmali bosanabilecegini soylemist 2 ay once.sonra gitmeyip ayni evde iki yabanci gibi bir bucuk yil yasamamizi teklif etti bana.ben bunu denedim fakat yapamadim.
Kendime ev tutup cikacagimi soyledim bosanma tarihine kadar ayri yasayalim dedim fakat ben ev falan bulamadim kiralar cok yuksek ve daha bir isim yok.
Onceki gun esimi bi kafede tek basina otururken gordum bir sure oturdu ve kalkti gitti o sirada telefonla biriyle gorusuyordu bende pesinden gittim ve dinlemeye calistim(biliyorum takip etmem yanlisti) bu takip isini daha oncede bir kac defa yapmistim.neyse esim tam konusrken arksina dondu ve beni gordu cok sinirlendi basina bela olmak icin kaliyormusum bu sehirde niye memlekette ev tutmuyormusum istemiyirum seni anla artik dedi bana.bende ben seni hic istemiyorum dedim sadece cok sir dolusun bosanma nedenini bile soylemiyorsun hayatinda birimi var dye anlamak istedim dedim
Oda sen benim acigimi yakalam istiyosun beni rezil etmek icin dedi.
Sonra ben eve geldim oda bana istemedigini bittigini hayatinda kimse olmadigini 41 yasinda bes parasiz borc icinde bir adami kim ne yapsin diye mesajlr atti.bende istemiyorum zatn ayrilmak en iyisu bende sevmiyorum sogudum dedim
Dun bana tekrar mesaj atti kararin ne ayni evde yasayacakmiyiz ayri eve cikackmisin dedi.bende ben bu evdeyim oglumla ama sen istedigini yapabilursin istedigin yere git dedim
Benim gitmemi mi istiyorsun dedi evet senin istedigini yapiyorum dedim.
Senin gidecegin gunu sabirsizlikla bekleyecegimi soyledim.ben bu evdeyim gitmek istersende kapi orada gozumde degerinin kalmadigin soyledim.
Oda gurur yapti sanirim eve geldi ve hizla toplanmaya basladi ve ev bulmus heralde tasinack bir kac esya alicak sadece evden.
Umarim bundan sonra benim icin hayirlusi olur fakat buyuk bir bosluk icerisindeyim yinede bi yanim eksik kendimi suclu hissediyorum ara ara acaba ayni evde yasasaydik zamnla duzelirmiydi bide benimde hatalarim cok onu surekli takip ettim hayatind biri varmi diye ve yakalndim bunlari yapmasaydim her sey baskami olurdu.cunku o kendini baski altinda hissetti ve giderek benden uzaklasti.
Lutfen bana bosanma asamasinda yasadiklarinizi nasil atlattiginizi anlatin ben kararliyim is bulup onume bakicam fakat cok kotu bir ruh halindeyim sanki canimdan bur parca kopuyor gibi hissediyorum bu sevgi degil fakat oyle hissediyorum..
Ben onunla fazlasiyla ilgilendim o ilgide istemiyor.uzak durdu hep benden.ben ilgilendikce kacti benden.kimseyle yakalamadim evet ama sanalda bir kac defa mesajlastigini gordum.onada dalga geciyordum bilmem ne diye gecistirdi. Sanalda yapiyordu her ne yapiyorsa yuz yuze gorusseydi veya ayni sehirde olsaydi ksdin anlardim.Kimseyle yakaladığınızı söylememişsiniz nedense benim aklıma gelen şey çok borçluysa bunalımamı girmiş senden ilgimi bekliyo? Ama 1 yıldır aynı diyosun valla karışık bir dSanalum birde oğlunuz var. Aranızdada ağır laflar geçmiş dahada zor iyileşir yaralarALLAH yâr ve yardımcınız olsun inşaAllah...
İnsallah dedigin gibi olur.yarin avukatla goruscm.davayi acacagim.flbaşka bri olmasa bu kadar kolay vazgeçmezdi diye düşünüyorum. seni aldatmak yerine belkide seni bırakmayı seçmiş bu daha iyi.. bırak ne hali varsa görsün. emin ol yarn birgün dışardakilerden hevesi kaçınca pişmiş tavuğa döncek pişman olcak AFETME bu günlerini hatrla ve DÖNME..
Canim esim ogretmen fakat maasinda haciz var.sadece 1300 kaliyir kendine.ben nafaka alursam kendine hicbisey kalmazmis onun icin bir bucuk yil bekle diyor cunku ozamn haciz kalkacak bir miktar.ben simdi bosanirsam hakim banka dan alip bana verirmi?esimin ,1300 lirasindanmi verir eger oyle olursa kendisi gecinemeyecegini soyluyor.bir bilginiz varmi bu konuda acaba
Aynı durumdayız ama erkekler böyle güvenilmez kadınlar yuva yıkmak istemez kiİnsallah dedigin gibi olur.yarin avukatla goruscm.davayi acacagim.fl
Fakat neden bir yanim eksik neden bu aci neden guzel gunlerimizi dusunup keske bunlar yasanmasaydi mutlu olsaydik diyip uzuluyorum.neden onu simdiden ozluyorum ondan nefret etmem gerekirken oysaki..
Oglum 18 yasinda universiteye hazirlaniyor.bende is ariyorum.calusiyordum zaten son bir aydir evdeydim.fakat benim maasim en fazla 1300 evim kira nasil gecinirim bilemiyorum davayi onun acmasini istiyorum ama acmaz ben acarsamda maasi hacizli oldugu icin pek bisey alamam sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?