- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi _Insomnia_
-
İnan çok üzüldüm , sebepleri aşılabilir , çözülebilir şeyler . O nedenle ben görüşmenden yanayım , içinde kalmasın en azından diye ama yine de sen bilirsin . Ailenle paylaş durumu , ikinizi de tanıyan birileri belki sana daha gerçekçi yaklaşabilir .Canim esime demedigim sey kalmadi herseyi konusmaya calistim ama geri donusu yok diyor... sadece bosanmak istiyorum diyor ama konusmayi kabul etti.. konussakta bisey degismicek dedi... o yuzden konusmaktan vazgecmeyi dusunuyorum kesin konusuyor cunku.. normalde seni gormek istemiyorum dediyse esim gercekten istemiyordur gormeyi bitti bosanmak istiyorum dedi..onun icin bittiyse bitmistir..sadece neden ve nasil olduda konusmayi kabul etti neden kabul etti anlamiyorum...degisen bisey olmicaksa neden kabul etti anlamiyorum... acik acik soramadimda... ne yapayim bilmiyorum...ben bosanmayi hic istemiyorum ama bitti sevmiyorum dedi..artik konusmamin bi anlami var mi bilmiyorum
Zaten davayı hemen açmayacakmış , sen de açma bence biraz beklemede kal bakalım zaman ne gösterecek .
Esim icin cok kolay bosanmak canim... umrunda bile degil6 ay boyle bi karari vermek icin cok erken
Evliliği oyuncak sanıyor
Canim ne yapicam bilmiyorum hic... kesin konustu geri donusu yok artik istemiyor... konussam mi yoksa vazmigecsem konusmaktan
Konuşmakta fayda var
Konuşmakta fayda var
Neden boşanmak istiyor
evcilik oynamıyosunuz sonuçta konuş. ayrıca sen ateşken eşin, eşin ateşken de sen su olmalısınız. olgunlaşmamış insanlar inatla bir şeyleri çözmeye çalışır ve aynı yapıdaki çiftler anlaşamaz. net. nişanlıyken farkındalık olmamış mıydı bilemem ama şu an için yapıcı ol sende bu kadar kolay olmamalı
Canim esim kesin bitti sevmiyorum istemiyorum diyor...sabaha kadar konussakta bisey degismicek dedi... bisey degismicekse konusmak beni uzmez mi sadece
Evet ama en azından konuştum sonucu buydu dersin. .Canim sen sevmedigini, gormek istemedigini, artik geri donusu yok bitti kesin bosancaz tek istedigim bu dedigin biriyle konusmayi kabul eder misin?? Merak ediyorum cunku boyle dusunen biri konusmayi neden kabul eder sabaha kadar konussakta bisey degismicek dedigi halde...bunu anlamiyorum hala
Evet ama en azından konuştum sonucu buydu dersin. .
Neden boşanmak istediğini sor en azından. .
Evliliği oyuncak sandın beni de Yaktın dersin. .
Canim onu da dedim ama tek soyledigi sey davranislarimmis sevmiyomus istemiyomus tek istedigi bosanmakmis ama bulusup konusmayi kabul ediyor...
Canim onu da dedim ama tek soyledigi sey davranislarimmis sevmiyomus istemiyomus tek istedigi bosanmakmis ama bulusup konusmayi kabul ediyor...
Bilmiyorum canım. .
Çok çelişkili. .
Başkası olmadığına emin misin?
Defalarca sordum baskasi mi var diye... alakasi yok oyle bisey tabiki yok diyor
Peki cinsel sorunlarınız var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?