Eşim evi terketti ve.... akıl verin kizlar:(

İnan çok üzüldüm , sebepleri aşılabilir , çözülebilir şeyler . O nedenle ben görüşmenden yanayım , içinde kalmasın en azından diye ama yine de sen bilirsin . Ailenle paylaş durumu , ikinizi de tanıyan birileri belki sana daha gerçekçi yaklaşabilir .

Zaten davayı hemen açmayacakmış , sen de açma bence biraz beklemede kal bakalım zaman ne gösterecek .

Zaten davayı hemen açmayacakmış , sen de açma bence biraz beklemede kal bakalım zaman ne gösterecek .

Canim ailem istemiyor ama benim kararlarima her zaman saygilidirlar arkamdalar her konuda... bugun mesajlastik bittigini soyledi... herseyin duzelebilcegini soyledim ama dinlemiyor... bizim esimle hic buyuk olaylarimiz kavgalarimiz olmadi... tek sebepler bunlar iste ve bana cok sacma geliyor bu sebeplerden daha 6 aylik evliligimizi bitirmek... evlenmeyi isteyen hemen evlenelim diye beni zorlayan esimdi... 2 ay icinde hemen evlendik basta hersey guzeldi sonradan buraya kadar geldi hersey... bana gore duzelmicek bisey yok ortada... anlamiyorum hicbiseyi insanlar yuva kurmaya calisirken esim onemsiz sebeplerden dolayi yeni evliligimizi bitiriyor

Konuşmakta fayda var

Canim sen sevmedigini, gormek istemedigini, artik geri donusu yok bitti kesin bosancaz tek istedigim bu dedigin biriyle konusmayi kabul eder misin?? Merak ediyorum cunku boyle dusunen biri konusmayi neden kabul eder sabaha kadar konussakta bisey degismicek dedigi halde...bunu anlamiyorum hala

evcilik oynamıyosunuz sonuçta konuş. ayrıca sen ateşken eşin, eşin ateşken de sen su olmalısınız. olgunlaşmamış insanlar inatla bir şeyleri çözmeye çalışır ve aynı yapıdaki çiftler anlaşamaz. net. nişanlıyken farkındalık olmamış mıydı bilemem ama şu an için yapıcı ol sende bu kadar kolay olmamalı

Canim ben 2-3 ay boyunca defalarca esimle konusmaya calistim... inatla bi yere varamicagimizi soyledim defalarca... herseyi unutup duzeltelim cabalayalim dedim ama hep benden bekledi sadece...kendisi hicbisey yapmadi yapmak istemedi... ben hala duzeltebilcegimizi dusunuyorum bunu istiyorum ama esim istemiyor... ne yapicam inan hic bilmiyorum... konusabilcegim kimse yok o yuzden sizlerle konusup akil almak istiyorum suan inan cok caresizim

Canim esim kesin bitti sevmiyorum istemiyorum diyor...sabaha kadar konussakta bisey degismicek dedi... bisey degismicekse konusmak beni uzmez mi sadece
Evet ama en azından konuştum sonucu buydu dersin. .
Neden boşanmak istediğini sor en azından. .
Evliliği oyuncak sandın beni de Yaktın dersin. .

Canim onu da dedim ama tek soyledigi sey davranislarimmis sevmiyomus istemiyomus tek istedigi bosanmakmis ama bulusup konusmayi kabul ediyor...

Esim seni gormek istemiyorum ki demisti normalde dediyse gercekten karsilasmak istemiyodur..zaten 1 hafta once sadece mahkemede gorusuruz demisti..simdi konusalim ama bisey degismicek diyor kafam karisik cok...ne yemek yiyebiliyorum ne baska bisey..uzuntuden kilo veriyorum gittikce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…