• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evi terketti

Kazık yiyorlarda kazık yedim demiyorlar. Hastalıklı beyin kolay kolay düzelmez ancak ölümün kıyısına gelecek de yalnız kalacak ki ondan sonra.. Bende senle aynı kaderi yaşıyorum ailesi her defasında kazık atıyor da burnundan kıl aldırmıyor..
Bu bugüne kadar ben hep çoğu şeyden kisardim almazdım birşey doğru düzgün sırf sıkışmasın diye bundan sonra görür o habire şu yok bu yok demezsem nasıl olsa her türlü ben suçluyum onun gözünde

Bu bugüne kadar ben hep çoğu şeyden kisardim almazdım birşey doğru düzgün sırf sıkışmasın diye bundan sonra görür o habire şu yok bu yok demezsem nasıl olsa her türlü ben suçluyum onun gözünde
Dün bizde oturduk konuştuk bana dediki sen suçlusun bana birşey aldırmadın dedi şok oldum..
Onu ben borça sokup birşeyler aldırmamışım.. 1 pantolonu 3 yıl giyiyorum hiç bir şekilde masraf yapmıyorum hiç masrafım yok ona ve ben suçlu oldum 🤣 çok garibime gitti demekki cefakar olmıycan hiç bir zaman 🙄

Dün bizde oturduk konuştuk bana dediki sen suçlusun bana birşey aldırmadın dedi şok oldum..
Onu ben borça sokup birşeyler aldırmamışım.. 1 pantolonu 3 yıl giyiyorum hiç bir şekilde masraf yapmıyorum hiç masrafım yok ona ve ben suçlu oldum 🤣 çok garibime gitti demekki cefakar olmıycan hiç bir zaman 🙄
Bacım seninki hiç olmazsa konuşmayı biliyor bu saatten sonra sende aldır nasıl olsa hep kadınları suçluyor bu erkekler İnşallah benimkide bir gün havlamayi kesip konuşmayı dener

Ne yaparsak yapalım hep biz suçluyuz.

Aynı miktar bana lazımdı orta fiyat bana yok dedi zinnet sattım işimi halletmek için
Karısına yok deyip,evinin ihtiyaçlarını öteleyip başkasına gelince yağdıran tiplere hak veremem.Yaptığı hiç doğru değil.Birde suç bastırmaya çalışmış evi terketmiş pes

Keşke elimde bir iş olsa geldi bundan sonra bana hiç bir şey hakkında birşey soramazsin istediğimi yaparım dedi
Ailenize yakın mısınız,çocuklar küçük dediniz anneniz hayatta mı,çocuklara bakabilir mi? Hemen işe girin,market olur,avm temizlik şirketi vs olur.Sakın büyümelerini beklemeyin,yaş gittikçe iş imkanı azalıyor çünkü.
Sakın boyun eğmeyin sakın,yaşınızın küçük olduğunu düşünüyorum doğru mu?

Ailenize yakın mısınız,çocuklar küçük dediniz anneniz hayatta mı,çocuklara bakabilir mi? Hemen işe girin,market olur,avm temizlik şirketi vs olur.Sakın büyümelerini beklemeyin,yaş gittikçe iş imkanı azalıyor çünkü.
Sakın boyun eğmeyin sakın,yaşınızın küçük olduğunu düşünüyorum doğru mu?
30 yaşındayım annem rahatsız bakmaz yakında değil git desen ailene hem istemiyorlar hemde ben yapamam insan sığmıyor aile evi olsa bile daha önce gittim 10 gün durdum baristirdilar beni yine

30 yaşındayım annem rahatsız bakmaz yakında değil git desen ailene hem istemiyorlar hemde ben yapamam insan sığmıyor aile evi olsa bile daha önce gittim 10 gün durdum baristirdilar beni yine
Gençsiniz daha,gidin demiyorum siz işe girseniz bakar mı anneniz onun için sordum.

Ben o kardeşi paralarım,yüzsüz terbiyesiz😡
Şehir dışında iş bulursa gidecek biraz rahat ederim abartmıyorum günde dört beş kez telefonlasirlar yanyanaykende böyle kuduruyorlar numarasını falan her şeyi sildim zaten sokakta görsem yolumu değiştiririm bundan sonra

O akşam sözde kardeşi bana çok sinir olmuş gelip bana hesap soracak miş eşim izin vermemiş gitme değmez diye dün bana diyor onun gözünde zerre değerin yok sanki çok umrumda
Ben senin çaresizliğine çok üzüldüm inşallah Bir çıkış kapısı açar Allah sana. Ve sende bunu değerlendirir o cehennemden çocukların ile birlikte kurtulursun.

Ben senin çaresizliğine çok üzüldüm inşallah Bir çıkış kapısı açar Allah sana. Ve sende bunu değerlendirir o cehennemden çocukların ile birlikte kurtulursun.
İnanki küçücük bir ışık görsem dört elle sarılırım o ışığa benim hayatım kaydı bari çocuklarım kurtulsun

O akşam sözde kardeşi bana çok sinir olmuş gelip bana hesap soracak miş eşim izin vermemiş gitme değmez diye dün bana diyor onun gözünde zerre değerin yok sanki çok umrumda
Ben bu tarz durumlarda çirkefle çirkef olmayı tercih ediyorum. Nasılsa birşey değişmeyecek. Hiç olmazsa için soğur biraz.

Dün gece biraz konuşmaya çalıştım neredeyse evi yakıyordu çakmağı elinden zor aldım ciddi ciddi yakicam bu evi deyip bende korkudan ne yaparsan yap bundan sonra karismicam diyip mecbur sustum bende biliyorum bundan bana koca olmaz bir an önce kendimi toparlayıp çalışıp biraz birikim yapmam lazım o beni yine kovmadan ben onu kovmaliyim
Sizi deliymiş gibi davranarak sindirmeye çalışıyor kanmayın..bunun arkası gelmez sizi depresyona sokar...sonrada delilikle suçlar...yakmakmı istiyor yak ulan de hatta al elinden çakmağı sen teşebbüs et buna..bak nasıl geri adım atacak
Dedi deliyi görünce değneğini saklar unutma,sinme,pasifleşme..bu şekilde asla mutlu olamazsın

Sizi deliymiş gibi davranarak sindirmeye çalışıyor kanmayın..bunun arkası gelmez sizi depresyona sokar...sonrada delilikle suçlar...yakmakmı istiyor yak ulan de hatta al elinden çakmağı sen teşebbüs et buna..bak nasıl geri adım atacak
Dedi deliyi görünce değneğini saklar unutma,sinme,pasifleşme..bu şekilde asla mutlu olamazsın
Yaktı perdenin ucunu ben söndürdüm senide cocuklarida bu evide yakicam dedi ben gerçekten onunla baş edemiyorum on kişiye bedel meymenetsiz herif

Back
X