• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evi terketti

Bilemiyorum belli bir sarti var mi ama keske o evi yakmaya kalktiginda caktirmadan goruntu alabilseydiniz. Ya da ani kotu bir durumda kadese bastiginda hemen ekip geliyor bilgin olsun ve seni ve cocuklarini guvene aliyorlar. Nolur lutfen bir arastir bunlari. Kac yasindasin cocuklarin kac yasinda bilmiyorum ama senden 12 YAS buyuk bir salatalikla kendini daha fazla heba etme.
Seni cok kotu sindirmis bak iki evlat buyuteceksin onlara yazik degil mi.
Gençliğimi yedi bu adam benim sanki büyük benmişim gibi hissediyorum ilerisini göremiyorum zaten meslek kursu aklımda gidip orda sertifika alsam iş bulurum galiba

Musaade edermi ki gitmene. Sen kursa giderken cocuklara kim bakicak. Kadin siginma evlerinde seni mesleki kurslara yonlendiriyorlar o asamada coxuklarin da emin ellerde oluyor.

:) ne diyim kardeş daha o salataliga. Soylencek cok laf var da buraya yazilmiyor iste. :)
Ben diyin yüzüne diyemiyorum bari burda diyim hıyar öküz salak aptal insanlar yanyana gördüğü zaman bile şaşırıyorlar senin karın mi diye görseniz tipsiz biri ama o 18 yaşım ah

Nasıl hayata böyle devam edebiyorsunuz benimki daha önce yok biz çok mutluyuz sen çok iyisin derdi ne yaptıysa kardeşi yaptı yok sen karı gibisin bak bana hesap vermiyorum falan diyince buda öyle oldu ama gerçekten dayanamıyorum ben
Bizim de kardeşi ve eşi. İçine sıçtı evliliğimin. Cekemediler. Oysak banane kanınla eltimin mutluluğu dan. B eş nde dayanamadım rest çektim çocuklarım var iki tane ama ne oldu söylediklerimi başka tarafa çekip beni kotulediler. Ve başta eşin olmakla beraber her kes karşımda sonucmu bulunmaz Hint kumaşı zannettiler kendilerini. Sindi beni de yazdıkları çizdikleri gibi bakıp alay edecekler ve bundan da zerre rahatsız olmayan eş. Gelde yaşa İçim yas. Artık keşke olseydi de çocuklar büyüyünce babamız nasıl böyle bir hata yaptı diye uzulmuselerdi ve daha neler neler. Kendini haklı görmek için ne iftiralar attı .

İyi akşamlar eşimle kardeşine benden gizli ek hesaptan bir miktar para çekip verdiği için tartıştık bana sürekli yok diyor çıkıp gitti bir kaç saat durdu aradım açmadı msj attım dönmedi şimdi ise telefonu komple kapatmış çok huzursuz oldum ne yapayım ben bu saate
Neden vermiş,sağlık veya buna benzer bir zaruretse verebilir.
Para mevzusunda da önceden bir tartismaniz varsa saklayıp yok demesi de ondan olabilir.
Hesap ortaksa habersiz çekip vermesi yanlış.Eger hesap şahsi hesabiysa,evinin ve esinin ihtiyaclarini eksik bırakmıyorsa
şahsına ait olan paradan kardeşine vermesi de normal.
Ben buyutmezdim,siz hesap sormussunuz o da üzülmüş..

Musaade edermi ki gitmene. Sen kursa giderken cocuklara kim bakicak. Kadin siginma evlerinde seni mesleki kurslara yonlendiriyorlar o asamada coxuklarin da emin ellerde oluyor.
Ben zaten bunun ne halt olduğunu biliyordum aramız iyiyken arada işledim kursa gideyim ilerde çalışayım araba alırız diye işlemistim benim düşüncem özgüvenim de yerine gelir o zaman o değil ben git derim

Bizim de kardeşi ve eşi. İçine sıçtı evliliğimin. Cekemediler. Oysak banane kanınla eltimin mutluluğu dan. B eş nde dayanamadım rest çektim çocuklarım var iki tane ama ne oldu söylediklerimi başka tarafa çekip beni kotulediler. Ve başta eşin olmakla beraber her kes karşımda sonucmu bulunmaz Hint kumaşı zannettiler kendilerini. Sindi beni de yazdıkları çizdikleri gibi bakıp alay edecekler ve bundan da zerre rahatsız olmayan eş. Gelde yaşa İçim yas. Artık keşke olseydi de çocuklar büyüyünce babamız nasıl böyle bir hata yaptı diye uzulmuselerdi ve daha neler neler. Kendini haklı görmek için ne iftiralar attı .
Allah yardımcımız olsun bende eşiyle görusmuyordum uzak duruyordum ama bı şekil kendimi böyle bir şeyin ortasında buldum sizin ah iniz üstlerinde olsun şahsen ben yatıp kalkıp beddua ediyorum

Neden vermiş,sağlık veya buna benzer bir zaruretse verebilir.
Para mevzusunda da önceden bir tartismaniz varsa saklayıp yok demesi de ondan olabilir.
Hesap ortaksa habersiz çekip vermesi yanlış.Eger hesap şahsi hesabiysa,evinin ve esinin ihtiyaclarini eksik bırakmıyorsa
şahsına ait olan paradan kardeşine vermesi de normal.
Ben buyutmezdim,siz hesap sormussunuz o da üzülmüş..
Adamın uçan kuşa borcu var

Bilemiyorum belli bir sarti var mi ama keske o evi yakmaya kalktiginda caktirmadan goruntu alabilseydiniz. Ya da ani kotu bir durumda kadese bastiginda hemen ekip geliyor bilgin olsun ve seni ve cocuklarini guvene aliyorlar. Nolur lutfen bir arastir bunlari. Kac yasindasin cocuklarin kac yasinda bilmiyorum ama senden 12 YAS buyuk bir salatalikla kendini daha fazla heba etme.
Seni cok kotu sindirmis bak iki evlat buyuteceksin onlara yazik degil mi.
O akşam sözde kardeşi bana çok sinir olmuş gelip bana hesap soracak miş eşim izin vermemiş gitme değmez diye dün bana diyor onun gözünde zerre değerin yok sanki çok umrumda

Evet daha önce çocukları alıp gittim 10 gün durdum beni gönderdiler eşimi eve çağırdılar konuşup baristirdilar kadın sığınma evi herkesi aliyormu bellei şartları yok mu
İçinde ben ve çocuklarım varken kocam evi yakmaya çalıştı dersen almayacak yer yok. Allah korusun bu adam yüzünden ana haberde bile görebiliriz sizi.

O akşam sözde kardeşi bana çok sinir olmuş gelip bana hesap soracak miş eşim izin vermemiş gitme değmez diye dün bana diyor onun gözünde zerre değerin yok sanki çok umrumda
Sakin ol cevap falan verme şuna sessiz sessiz dur ilgilenme. Ölü gibi davran her konuda. İşi gücü çok aksatmadan bol bol hasta taklidi yap yanaşmasin cok sana. Kavga cikarcak bahane verme sakın. Kendin ve cocuklarin için. Temizliğe gidebilirsin belki bi kac web sitesi var mutlubiev armutcom falan. Ama kocan olacak şahsiyetsiz izin vermez muhtemelen. Yani ya o deveyi gudeceksin ya da ailen arkanda olmadigi icin kadin siginma evine gideceksin.

İçinde ben ve çocuklarım varken kocam evi yakmaya çalıştı dersen almayacak yer yok. Allah korusun bu adam yüzünden ana haberde bile görebiliriz sizi.
Öyle birşey yaparsa ben izin vermem o evden o çıksın dün oğlum la beraber uyudum

Sakin ol cevap falan verme şuna sessiz sessiz dur ilgilenme. Ölü gibi davran her konuda. İşi gücü çok aksatmadan bol bol hasta taklidi yap yanaşmasin cok sana. Kavga cikarcak bahane verme sakın. Kendin ve cocuklarin için. Temizliğe gidebilirsin belki bi kac web sitesi var mutlubiev armutcom falan. Ama kocan olacak şahsiyetsiz izin vermez muhtemelen. Yani ya o deveyi gudeceksin ya da ailen arkanda olmadigi icin kadin siginma evine gideceksin.
Bende kendimi temizliğe vurdum şuan deli gibi herşeyi yıkıyorum sırf muhattap olmamak için ablam var bana destek olabilecek ama onun eşide benimkinden farksız değil

Bende kendimi temizliğe vurdum şuan deli gibi herşeyi yıkıyorum sırf muhattap olmamak için ablam var bana destek olabilecek ama onun eşide benimkinden farksız değil
Bazı insanlar kadersiz doğuyor ve maalesef öyle devam ediyor işte. Sana yardim etse kendi evliligi sıkıntıya girer o zaman muhtemelen. Gençsin gücün kuvvetin yerinde illa okuyarak bisey yapacak degilsin. Bana yardima gelen ablayi ben belki 15 senedir tanirim. Kocasi çalışmaz durduk yere bunu döver baska kadinlar bulur bu tek basina temizlige gider yıllardır o adam da acimadan alkole yatirir kadindan aldigi paralari ona ragmen 3. Toki evini aldi kadin. Günlüğü 250 den gidiyor. Dandik bisey bile yapsan en iyisini yapmaya calisirsan referans usulu cok ilerleyebiliosun. Hadi diyelim orta halli yap 200e gidersin zengin muhitlere senin muhitinde olmaz ama. Haftada 3 kere gitsen arka arkaya yorulmamak icin ayda asgari ücret kadar para girer cebine.

Bazı insanlar kadersiz doğuyor ve maalesef öyle devam ediyor işte. Sana yardim etse kendi evliligi sıkıntıya girer o zaman muhtemelen. Gençsin gücün kuvvetin yerinde illa okuyarak bisey yapacak degilsin. Bana yardima gelen ablayi ben belki 15 senedir tanirim. Kocasi çalışmaz durduk yere bunu döver baska kadinlar bulur bu tek basina temizlige gider yıllardır o adam da acimadan alkole yatirir kadindan aldigi paralari ona ragmen 3. Toki evini aldi kadin. Günlüğü 250 den gidiyor. Dandik bisey bile yapsan en iyisini yapmaya calisirsan referans usulu cok ilerleyebiliosun. Hadi diyelim orta halli yap 200e gidersin zengin muhitlere senin muhitinde olmaz ama. Haftada 3 kere gitsen arka arkaya yorulmamak icin ayda asgari ücret kadar para girer cebine.
Biraz bu deli durulsun öyle zaten sağa sola bakicam iş varmı diye şimdi desem dahada delilenir

Defolsun gitsin arama bile ne hali varsa görsün. :KK14: Allah akıl fikir versin eşine.

Karşımdaki adam benden 12 yaş büyük beni o kadar bastıra biliyor ki ben bile şüpheye düşüyorum ben mi suçluyum diye
Size de bir sey diyemiyorum olay yaşı değil de bastan nasil alistiysaniz oyle gidiyor ve bu döngüyü kırmak kolay değil
Yoksa simdi benim karsima değil 12 yaş 22 yas buyuk de olsa (tabii o kadar yas farki olsun demiyorum örnek verdim) izin vermem. Tabii herkesin yasadiklari farkli o sebeple ben olsam demek sorunu çözmeye yetersiz geliyor. Çünkü siz ben değilsiniz ben de evli degilim :) (dolayisiyla evlenince alinan kararlar ve verilen tepkiler nasil olur simdiden öngöremem)

Amin keşke inşallah kardeşinden öyle bir kazık yerki bende görürüm o zaman.
Kazık yiyorlarda kazık yedim demiyorlar. Hastalıklı beyin kolay kolay düzelmez ancak ölümün kıyısına gelecek de yalnız kalacak ki ondan sonra.. Bende senle aynı kaderi yaşıyorum ailesi her defasında kazık atıyor da burnundan kıl aldırmıyor..

Back
X