Eşim evi terketti

Ama senin ilk dert ettiğin şey adamın evi terketmesi. Acıkıp yorulunca parası bitince gelir geri; örnek aldığı eline varını yoğunu saydığı kardeşi ona bakmaz yine sana kalır sen merak etme.
Varsa yoksa kardeşi ben ve çocukları ona kurban edermiş kardeşi duymuş bu mevzuyu yazıklar olsun yengeme demiş şaka gibi

Eşiniz bırakıp gidemeyeceğinizin farkında. Rahatlığı oradan geliyor. Çocuklarınız kaç yaşında? Gerekirse tüm maaşınız bakıcıya gitsin ama çalışın. İş dediğiniz ha diyince bulunmaz, çocukların büyümesini beklerseniz yaşınız geçer, iş bulmak daha da zor olur.
Ev kira mesleğim yok nasıl yapicam ki keşke birazcık buna gücüm yetse

Varsa yoksa kardeşi ben ve çocukları ona kurban edermiş kardeşi duymuş bu mevzuyu yazıklar olsun yengeme demiş şaka gibi
Allah ıslah etsin. Ne biçim insanlar var. Para için ne kılıklara giriyorlar. Bir ailede eşten habersiz iş yapılmaz abi, keşke yengeme de sorsaydın diyememiş mi ?

Allah ıslah etsin. Ne biçim insanlar var. Para için ne kılıklara giriyorlar. Bir ailede eşten habersiz iş yapılmaz abi, keşke yengeme de sorsaydın diyememiş mi ?
Dahada abi kardeş oturtup beni suçlamislar abisine ger şeyi karına anlatırsan böyle başına erkek kesilir demiş geldiği zaman sinirle ağzından kaçırdı

Hem suclu hem guclu 🤷‍♀️ bence arama ararsan o haklıymısta sen haksızmıssın gibi olacak. Elbet gelecek eve..
Miktarın önemi yok önemli olan senden gizli yapması diyecektim ama miktarı duyunca oda önemli şimdi 🤷‍♀️ Herkesin kendi fikri fakat benim için kardeş falan farketmez birşey yapacaksa eşine söylemeli öyle yapmalı. Bu şekilde çok guven sarsıcı neyse daha fazla yazıp seni doldurmayım

İyi akşamlar eşimle kardeşine benden gizli ek hesaptan bir miktar para çekip verdiği için tartıştık bana sürekli yok diyor çıkıp gitti bir kaç saat durdu aradım açmadı msj attım dönmedi şimdi ise telefonu komple kapatmış çok huzursuz oldum ne yapayım ben bu saate
Oh hem gizli yardım hem evi terk et.
Ben sinir oluyorum böyle düzen kurmuşsun evlenmişsin gizli işler boş ver üstüne düşme döner geri düşme üstüne deriz ama hep yazarız 🤔

Hem suclu hem guclu 🤷‍♀️ bence arama ararsan o haklıymısta sen haksızmıssın gibi olacak. Elbet gelecek eve..
Miktarın önemi yok önemli olan senden gizli yapması diyecektim ama miktarı duyunca oda önemli şimdi 🤷‍♀️ Herkesin kendi fikri fakat benim için kardeş falan farketmez birşey yapacaksa eşine söylemeli öyle yapmalı. Bu şekilde çok guven sarsıcı neyse daha fazla yazıp seni doldurmayım
Yok bacım zaten bela bu adam bana şimdi geldi dahada surat yapıyor

Arabamız bir yıldır bozuk onu bile yaptiramiyor
Eşiniz öyle böyle sindirmemiş maalesef sizi
Kendi ailesine habersiz binlerce lira gönderirken size para harcamıyor.
Üstüne siz kendi ailenize bir ekmek bile alamıyorsunuz.
Suçlu olduğu halde üste çıkıp evi terk ederek size ceza vermeye çalışıyor.

Oh hem gizli yardım hem evi terk et.
Ben sinir oluyorum böyle düzen kurmuşsun evlenmişsin gizli işler boş ver üstüne düşme döner geri düşme üstüne deriz ama hep yazarız 🤔
Sıkıntıdan sigaraya başladım takıyor insan işte

Hayır ben oğlumun yatağında bundan sonra yaticam bu saat oldu yine yok ortada
Yüz vermeyin eşinize.Bu erkekler neden böyle saçma şeyler yapıyor anlamıyorum.Benim eşimde benden gizli atıyordu bir ara.Onu kullandıklarını anlattım bir sekilde .Madem o kadar düşkün kardeşine niye evleniyor baksaydi ömür boyu,onlara calissaydi besleseydi.Cok alttan almayın erkek milletine pata küte gireceksiniz ancak ondan anlarlar.

Ev kira mesleğim yok nasıl yapicam ki keşke birazcık buna gücüm yetse
Ben hemen işe girin boşanın anlamında demedim. Boşanmak için çalışmanız lazım. Ama işe girmek için çocukların büyümesini beklerseniz iş bulma olanakları iyice azalır. Evliliğiniz sürerken işe girin. Hem kocanız da kendi paranızı kazandığınızı görünce ayağını denk alır. Belki de düzeltir kendini, boşanmaya da gerek kalmaz. Adam da farkında işsiz güçsüz 2 çocukla boşanmanın mümkün olmadığını, rahatlığı buradan geliyor.

Yüz vermeyin eşinize.Bu erkekler neden böyle saçma şeyler yapıyor anlamıyorum.Benim eşimde benden gizli atıyordu bir ara.Onu kullandıklarını anlattım bir sekilde .Madem o kadar düşkün kardeşine niye evleniyor baksaydi ömür boyu,onlara calissaydi besleseydi.Cok alttan almayın erkek milletine pata küte gireceksiniz ancak ondan anlarlar.
Beni sevmiyor Muş benden nefret ediyormuş

Ben hemen işe girin boşanın anlamında demedim. Boşanmak için çalışmanız lazım. Ama işe girmek için çocukların büyümesini beklerseniz iş bulma olanakları iyice azalır. Evliliğiniz sürerken işe girin. Hem kocanız da kendi paranızı kazandığınızı görünce ayağını denk alır. Belki de düzeltir kendini, boşanmaya da gerek kalmaz. Adam da farkında işsiz güçsüz 2 çocukla boşanmanın mümkün olmadığını, rahatlığı buradan geliyor.
Biraz ortalık yatişsin en iyisi bir yerden başlamak

Back
X