• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evi terketti

Ben benden gizli para cekse ustune beni suclasa derdim ki, bu eve vermedigin parayi baskasina kredi cekemezsin bundan sonra evin her maddi yuku sende, kredi kartin da bende duracak eve kurus katki saglamam eger beni suclarsan da gidebilirsin der, evi terk ettiğinde de valizini doldurup kapinin önüne koyar, arkadan kilitlerdim. Mesajla da madem evi terk ettin gule güle valizin kapida yazar engeli basardim o düşünsün 😃 ay ben sinir oldum okurken yaaa
Erkeklerde bu var ama ben en son tanıştığım adamda gördüm ailem istesin ben çıkarır veririm dedi yani evli olsa bile sorma geregi duymayacagini soylemiyle belli etmisti. Evinin rizkini gizlice baskasina harcayan (kardes anne baba da olsa) o evin bereketi olmaz. Eş olmak paylasmak demek degil mi? Değilse o zaman gitsin kardeşiyle yaşasın
Bence kapiyi kilitleyip anahtari arkasinda bırakın hatta engeli de basın :) kavga cikarirsa siz de cingar cikartin alttan almayin

Ben benden gizli para cekse ustune beni suclasa derdim ki, bu eve vermedigin parayi baskasina kredi cekemezsin bundan sonra evin her maddi yuku sende, kredi kartin da bende duracak eve kurus katki saglamam eger beni suclarsan da gidebilirsin der, evi terk ettiğinde de valizini doldurup kapinin önüne koyar, arkadan kilitlerdim. Mesajla da madem evi terk ettin gule güle valizin kapida yazar engeli basardim o düşünsün 😃 ay ben sinir oldum okurken yaaa
Erkeklerde bu var ama ben en son tanıştığım adamda gördüm ailem istesin ben çıkarır veririm dedi yani evli olsa bile sorma geregi duymayacagini soylemiyle belli etmisti. Evinin rizkini gizlice baskasina harcayan (kardes anne baba da olsa) o evin bereketi olmaz. Eş olmak paylasmak demek degil mi? Değilse o zaman gitsin kardeşiyle yaşasın
Bence kapiyi kilitleyip anahtari arkasinda bırakın hatta engeli de basın :) kavga cikarirsa siz de cingar cikartin alttan almayin
Adam çalışıyor ama kadının parası yoksa nasıl kapıyı kilitleyecek? Kadının parası olsa adam böyle ezebilir mi

Belki de çalışmıyordur konu sahibi, o zaman ne diyecek?ee hadi madem git diye kovacak olsa kocam evi terk etti diye konu açmazdı.

Adam çalışıyor ama kadının parası yoksa nasıl kapıyı kilitleyecek? Kadının parası olsa adam böyle ezebilir mi

Belki de çalışmıyordur konu sahibi, o zaman ne diyecek?ee hadi madem git diye kovacak olsa kocam evi terk etti diye konu açmazdı.
Arkadaslar ikiniz de ayni soruyu sordugunuz icin yazayim
Yani calismiyorsa da bosanirim ustune tazminat/nafaka alirim o kardesine verdiğinden daha fazlasını odersin diyecek evet calismamasi elini kolunu bagliyor olabilir ama erkeklere de bu kadar boyun egmek insani daha da kisitlamaz mi?
Ne bileyim yaa ben calisan biri de olsam ev hanimi da olsam sınırlarım nettir. Hatta bu sınırları aşıp boyun egmem beklendiginde o adami eliyorum. Sirf evlenmek için cizgimden vazgeçmiyorum. Aslinda erkekler kadinlar onlar icin fedakarlik etsin isterken zamanla o fedakarliklar yuzunden de kadini ezme hakkini kendilerinde buluyorlar bence bastan net sınırlar cizilir ve benim şu konularda tavrim budur ve ödün veremem dediginde erkek de ona gore karısını mutlu etmek icin sınıri asamaz.
Konu sahibesi adamin peşinden kostugu icin adam da kendini naza çekip hata da yapsa kabul.etmiyor uste çıkıyor
Bosansin ayrilsin demiyorum sonra bosatma timi var diyorlar 😃 bekara da bosan demesi kolay (sekil a ornek ben🤣) ama taviz verdikce adam duzelecek mi bence hayır!
Kadinlar yalniz kalmaktan korkmamali ya da aman kocam olsun kötü de olsa basimda dursun diye kendilerini değersizlestirmemeli

İyi akşamlar eşimle kardeşine benden gizli ek hesaptan bir miktar para çekip verdiği için tartıştık bana sürekli yok diyor çıkıp gitti bir kaç saat durdu aradım açmadı msj attım dönmedi şimdi ise telefonu komple kapatmış çok huzursuz oldum ne yapayım ben bu saat
Sizi merak içinde bırakmak için gitmiş keşke aramasaydınız bu tip adamlar bu durumlarda kaçar ki eşi tarafından merak edilsin bir arkadaştan biliyorum
Yaptığı şey çok yanlış bence arayıp sormayın hatta valiz hazırlayıp kapının yanına koyun gelince de kovun yani asla taviz vermeyin haksız olan o siz değilsiniz
Suç bastırıyor kesinlikle geri püskürtüp olayı bertaraf edin

Yani calismiyorsa da bosanirim ustune tazminat/nafaka alirim o kardesine verdiğinden daha fazlasını odersin diyecek evet calismamasi elini kolunu bagliyor olabilir ama erkeklere de bu kadar boyun egmek insani daha da kisitlamaz mi?
Ne bileyim yaa ben calisan biri de olsam ev hanimi da olsam sınırlarım nettir. Hatta bu sınırları aşıp boyun egmem beklendiginde o adami eliyorum. Sirf evlenmek için cizgimden vazgeçmiyorum. Aslinda erkekler kadinlar onlar icin fedakarlik etsin isterken zamanla o fedakarliklar yuzunden de kadini ezme hakkini kendilerinde buluyorlar bence bastan net sınırlar cizilir ve benim şu konularda tavrim budur ve ödün veremem dediginde erkek de ona gore karısını mutlu etmek icin sınıri asamaz.
Konu sahibesi adamin peşinden kostugu icin adam da kendini naza çekip hata da yapsa kabul.etmiyor uste çıkıyor
Bosansin ayrilsin demiyorum sonra bosatma timi var diyorlar 😃 bekara da bosan demesi kolay (sekil a ornek ben🤣) ama taviz verdikce adam duzelecek mi bence hayır!
Kadinlar yalniz kalmaktan korkmamali ya da aman kocam olsun kötü de olsa basimda dursun diye kendilerini değersizlestirmemeli
Nafaka ve tazminatla çok da korkutulamaz. Ancak boşanmak istemiyorsa korkar onu da siizn dediginiz gibi rest çekerek yapabilir. Ama burda rest çekebilecek biri varmış gibi gelmedi. Giden adamı telini açmadığı halde aramak ne yapsam diye sormak bunu gösteriyor. Keşke her kadın böyle düşünse. Sadece kadın değil-erkek olup evlilikte ezilen erkekler de var- herkes böyle düşünse. Evlilik aşkın gözünü kör ettiği bir zamanda yapılıp gerçeklerle yüzleşince aa artık böyle gidecek diye bir şey değil. Her yönüyle düşünülüp imza atılsa zaten sorunla karşılaşma olasılığın az.

Ben onun haberi olmadan annemin evine ekmek bile alamıyorum zaten beni suçluyor bu evlilik te huzur vermiyorsun diye
Sizin life hata.ne demek ekmek bile alamıyorum.ya evlendiniz diye kendi ailenizden kopmadınız ya ??? Evet karı kocasin ailesin artık ama onlarda aile.seni yetistirende aile.ne demek haber vermeden ekmek alamamak? O el oğlu sen el kızı.kim ne derse desin.bugun karı kocasin yarın sen yada o sırtını dönse artık ailen değil o adam senin yada sen onun.kardesini ananı babanı silme,oda silmesin.35 bin,3 bin vs kardeşinin ihtiyacı varmış keşke size sorsa ama tepkiniz belli.evet demeyeceksiniz oda aşikar.gitmis gelir sakin olun.ne yaparsan yap kardeşi koşacak.bizde bir laf var "kardeş kardeşi bıçaklamış geri dönmüş kucaklamış".

Keşke elimde bir iş olsa geldi bundan sonra bana hiç bir şey hakkında birşey soramazsin istediğimi yaparım dedi

Karşımdaki adam benden 12 yaş büyük beni o kadar bastıra biliyor ki ben bile şüpheye düşüyorum ben mi suçluyum diye

Nafaka ve tazminatla çok da korkutulamaz. Ancak boşanmak istemiyorsa korkar onu da siizn dediginiz gibi rest çekerek yapabilir. Ama burda rest çekebilecek biri varmış gibi gelmedi. Giden adamı telini açmadığı halde aramak ne yapsam diye sormak bunu gösteriyor. Keşkeb her kadın böyle düşünse. Sadece kadın değil-erkek olup evlilikte ezilen erkekler de var- herkes böyle düşünse. Evlilik aşkın gözünü kör ettiği bir zamanda yapılıp gerçeklerle yüzleşince aa artık böyle gidecek diye bir şey değil. Her yönüyle düşünülüp imza atılsa zaten sorunla karşılaşma olasılığın az.
O dünden razı cocuklarida benide bırakmaya dünde dedi senden nefret ediyorum diye ama benim elimde hiç bişey yok çok zor böyle bir kelime duyupta köpek gibi aynı yerde oturmak

Sizi merak içinde bırakmak için gitmiş keşke aramasaydınız bu tip adamlar bu durumlarda kaçar ki eşi tarafından merak edilsin bir arkadaştan biliyorum
Yaptığı şey çok yanlış bence arayıp sormayın hatta valiz hazırlayıp kapının yanına koyun gelince de kovun yani asla taviz vermeyin haksız olan o siz değilsiniz
Suç bastırıyor kesinlikle geri püskürtüp olayı bertaraf edin
Dün gece biraz konuşmaya çalıştım neredeyse evi yakıyordu çakmağı elinden zor aldım ciddi ciddi yakicam bu evi deyip bende korkudan ne yaparsan yap bundan sonra karismicam diyip mecbur sustum bende biliyorum bundan bana koca olmaz bir an önce kendimi toparlayıp çalışıp biraz birikim yapmam lazım o beni yine kovmadan ben onu kovmaliyim

Karşımdaki adam benden 12 yaş büyük beni o kadar bastıra biliyor ki ben bile şüpheye düşüyorum ben mi suçluyum diye
bu tipler güçlerini böyle koruyor. karşıdakni suçlu hissettirerek, ona mecbur olduğunu yoksa hiç bir şey yapamayacağını vs düşündürerek. ekonomik anlamda kendinizi sağlama almanız lazım tabi. fakat boşanmanız halinde bu beyzade istese de istemese de nafaka ödemek zorunda kalacak zaten.

Benden gizli yaptığı için daha öncede böyle yapmıştı bna haber ver diye uyarmıştım
Belkide yenge bilmesin demiştir. Oda arada kalmıştır. Açıkçası bende kardeşime ufak da olsa verdiğimde lütfen bilmesin diyor . İstemiyorum diyor bende saygı gösteriyorum. Belki durumu sıkışıkti mecbur olmasa gibi vermezdi.

Evet senin de söylediğin gibi eşin çirkef bir şekilde suç bastırıyor. Çakmağı eline aldığında “ yak len, yakmazsan en adi şerefsizsin.” diyecektin. Bu tipler sinen insanın üstüne gider, cesaretli insan karşısında pısıp kalırlar. Horoza bak sen hem suçlu hem güçlü. Sormadan para verip, evi terk ediyor bir de evi yakmaya kalkıyor. Ama İşte suç onda değil, ne yaparsa yapsın sizin çekeceğinizi biliyor. Bu yüzden frene basma gibi bir durumu yok. Paranın verildiğini duyduğunuzda o gitmeden siz gitseydiniz o çakmağı eline alamazdı. Üzgünüm malesef onun bu horozlanmaları devam eder siz o evde durduğunuz sürece.

Belkide yenge bilmesin demiştir. Oda arada kalmıştır. Açıkçası bende kardeşime ufak da olsa verdiğimde lütfen bilmesin diyor . İstemiyorum diyor bende saygı gösteriyorum. Belki durumu sıkışıkti mecbur olmasa gibi vermezdi.
Bu ilk değilmiş üstelik konu sahibi paraya ihtiyacı olduğunda vermeyip altınlarını bozdurup kadının ailesine ekmek bile almasına müsade etmeyen bir adam var. Kardeşi de bi güzel yengesinin arkasından abisine bi güzel dedikodusunu da yapıyor. Kardeşin uçan kuşa borcu var eşini aldatan adam olamamış bir insan.

Öyle aman abim ödeyeceğim yengem duymasın tamam kardeşim hallederiz muhabbeti değil yani.

Dün gece biraz konuşmaya çalıştım neredeyse evi yakıyordu çakmağı elinden zor aldım ciddi ciddi yakicam bu evi deyip bende korkudan ne yaparsan yap bundan sonra karismicam diyip mecbur sustum bende biliyorum bundan bana koca olmaz bir an önce kendimi toparlayıp çalışıp biraz birikim yapmam lazım o beni yine kovmadan ben onu kovmaliyim
Çok afedersin nah yakardı. Böyle bi adam kendisinin içinde olduğu evi yakar mı bee. Bi çakmak da sen alıp hadi bakalım kim önce yakacak diyecektin. 2 3 tabağı da çektir git lan diyip kafasına fırlatacaktın o zaman görecekti hem suçlu olup hem üste çıkmayı. Bunun eşinin yaşıyla da alakası yok bu arada karakteriyle alakası var.

Back
X