eşim evimize alışamadı..yorumlarınıza ihtiyacım var :(

Bende netten baktım da bulamadım ama dediğiniz gibi önce çekiştirdi sonra düğüm attı ay şimdi daha da şüphelendim.. evt kendi eşi aldatmıs kadını ayrılar bide 2 kızı var bekar..

aynen nikah kıyılırken bizdede öyleydi kaynanan saolsun uyardı herkesii..ayy içim ürperdi şimdi benimm

Bende netten baktım da bulamadım ama dediğiniz gibi önce çekiştirdi sonra düğüm attı ay şimdi daha da şüphelendim.. evt kendi eşi aldatmıs kadını ayrılar bide 2 kızı var bekar..

Bakın eşinizin daha önceki taşınmasında 3 ay dayısında kalma gibi bir absurdlüğü olmasaydı belki haklısınız derdim ama eşinizin huyu olabilecek bir durumda insanların günahını almayın bence. Bana sorarsanız duvağınıza atılan bir düğüm ihtimalinden çok eşinizin ev değiştirme ile ilgili bir sıkıntısı olma ihtimali yüksek.

saol tatlım düşünüp yazman yeter ama kafama tatıldı o abi dedikten sonra..acaba bu ilk günler yaşadığımız sorunların sebebi bu olabilir mi..ayy Allah'ım bunların sülalesi bi acayip zaten herkes biliyo..

hayr kimsenin qünahını almıyorum tatlım..bu konu dün konuşunca kafama takıldı..eşimlede değilse bişeyle bağlantılı bence..

hayr kimsenin qünahını almıyorum tatlım..bu konu dün konuşunca kafama takıldı..eşimlede değilse bişeyle bağlantılı bence..

Bence yüksek ihtimalle eşinle bağlantılı. Ama tabi dua etmekten zarar olmaz. Büyüye karşı bol bol dua o zaman. Hakkında hayırlısı olsun.

nasıL yani eşimle alakalı ne olabilir ki ?

Eşinin taşınmaya ve yeni eve alışması ile ilgili psikolojik bir takım sorunları olabilir. Yani bildiğin doğru konuya mı yorum yaptım diye baktım senin bu şaşkın sorun karşısında. Eşin evinize alışamamış. Eşin daha önceki bir taşınmada 3 ay eski apartmanında kalmak için dayısında kalmış. Ve eşinle alakalı ne olabilir diye soruyorsun.

Son düzenleme:

evt bu sorun eşimle alakalı eskiden de yaşamış bu problemi..ama bu yapılan düğüm olayıyla da bizimle bi alakası var mıdır..onu mrk ettim canm

evt bu sorun eşimle alakalı eskiden de yaşamış bu problemi..ama bu yapılan düğüm olayıyla da bizimle bi alakası var mıdır..onu mrk ettim canm

Evet eger ortada art niyetli atilmis bir dugum varsa baglantisi vardir ama ne kadar eminsiniz art niyetli bir dugumden?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Evet eger ortada art niyetli atilmis bir dugum varsa baglantisi vardir ama ne kadar eminsiniz art niyetli bir dugumden?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

emin değilim sadece nasıl bir niyet olabilir..ama kadına kızgındım arkamdan da cok konusmustu..düğüm de sakat iş diye duydum o yüzden korktum

Canim kimsenin gunahini almamk lazim evet ama gelinin duvagina da dugum atilmasi bana cok sacma geldi acikcasi. Ki ewlnrken dyorum ya bu tarz seylere cok hassas davraniliyo insanlar bseyler yasamiski onlem aliyolar oyle degilmi.bence aen ewinizde bir kuran okut yada kendin oku nazara karsi ve allah rizasi icn evinizde huzurlu mutlu olablmnz icn niyet et bol bol dua oku.allaha guven icini ferah tut.evet buyu sihir bunlr var fakat rabbimiz bizi korur o dilemesse hicbsy olmaz.sen buyuden falan korkma rabbine dayan ve dualarla icini ferahlat olurmu.

Bir an kendimi görmüş gibi oldum ( benımde düğünüme az bır zaman kaldı ve eve nasıl alışacağımı kara kara düşünüyorum.
umarım senıde anlarda bırlıkte evınızde yaşamaya başlarsınız canım

bunun bir erkekte olması tuhfaf geldi bana. hani daha çok kadın bu duyguları yaşar. kadın evdeki havlusunun daha iyi olduğu duygusallığını yaşar vesair.... hani okurken konu sahibi erkek mi diye düşündüm öyle ya anlatılan eş bayan olmalı

malesefff tatlımm..ama artık alıstı..evde vakit geçirmeyede alıstı..

umarım sizde cokk cok mutlu olsun simdiden Allah tamamına erdirsin canm..ya bana o kadar destek vermişti ki eşim hiç alısırmıyım die düşünmemiştim..hatta evlenmeden gecmeyi düsünüyordu ben kabl etmedi beraber giricez o eve diye..sıkıldım diyordu o evden..simdi eskiisine göre daha iyiyiz şükür o annelerine ugruyor arabayı alıp geliyor eve kalalım falan konusu yok artık şükür..

evet canım okutacağız en kısa zamnda gelin mevlütü yapacağız..dua da okuyorum sürekli bende korkman büyüden cünkü imanım inancım var rabbime inanıyorum..ama kadın ilkte koparmaya calıstı çekiyordu napıosun sen dedim sonra düğümlüyorm sökülmüş dedi gitti...tabi biz iyi niyetliyiz hiçç aklıma gelmedii..Rabbim hepimizi kötü niyetli insanlardan korusun..yorumlarınız icinde tesekkurler..

tşk ederım canım benım amin inşallah sorunsuz geçiririz :)
benım evımle oturacağım ev arası epey mesafe olduğundan düşünmeden edemıyorum
çok sevındım sanırım bu durumlar evlilik sonrası sendromundan flan olabılıyormuş
ama atlatılmayacak şeyler değil diye düşünüyorum
daim olsun inş mutluluğunuz ..

AMİNN canım bende tskkr ederim..inşallah ya atlatmaya başladık sükür ilk günlerdeki sorunlar devm etmiyor sükür..

offf yine sinirlerim bozukkk bu adam gercekten tam anneciymiş dün çok iyi anladımmmmmmmm.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…