- Konu Sahibi ZEEYNEPCIK
-
Tam ben de bu yorumu yazacaktim. Acaba sorunu mu var? Erkekler dort gozle bekler evliligi cinsellik icin.
offf yine sinirlerim bozukkkbu adam gercekten tam anneciymiş dün çok iyi anladımmmmmmmm.........
Bende tam bunu düşünmüştümki yorumunuzu gördüm:)
İmza
Ne oldu dun?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Esine anneci tmm anladik ama annesinin uzaklastirmasi lazim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayr dün gördüm gayet sakin davranıyorlar..kalsın annesinde yaaa kalsın..
Zeynepcik boyle evlilik olmaz sen cok yipranirsin ailen de uzakta esinin kafasina odunla vurmak istiyorum belki yerine gelir bir kac tahtasi sen esinin telefonuna baktin mi gunde kac kere annnesini aramis yada annesi onu kac dk konusmus anneside surekli gelin diye cagiriyor olabilir ne kaynanalar var gelinini kuma olarak goren
evet olmuyor zatenn.. olmuyorrrr hayr konusmuyorlar gün içinde ama illa ki gidiyor kendisinden de kaynaklanıyor yaa fotomuzu secicektik anneside gell bakk secelim dedii..artk cok rahatsız etmeye basladı bu davranısları benii..
Ben senin yerinde olsam kafasina tavayi gecirip yildizlar nasil guzel mi diye sorarim :)
Gerilme lutfen anliyorum seni surekli annesi ile dibdibe olan bir es ustelik yeni evliyken kabul edilmesi cok zor esinin bilinc altinda annesini kaybetme korkusu olabilir mi bir uzmana gitseniz birlikte
off içim cok dolu dökemiyorum artk canmm yok ki burdada bi can dostum sarılsam ona döksem içimi.. :s daha hiç bişey yemedim ve istemiyorum da..
Yemek yemelisin kendine ceza verme sadece biraz daha sabir sen annesine her aksam gitme lutfen varsa evli arkadaslariniz onlari davet edin evinize karsisinda aile gordukce idraki kolaylasacak ayrica kkdaki tum kadinlar can dostudur dostun bir gun dusman olup sirrini acik eder ama burda kimse senin sirrini acik etmez
Dün gece nerde kaldınız?
ailesi ne diyor bu duruma peki onlar mı istiyor yanların da kalmanızı
annesi sadece sunu dedi..oğlum gitmiyo musunuz evinize..hayr dedi oglu ve bitti..
Çok zor durumun zeeynepcik.
Kusura bakma, iyice saçmalıyor eşin.
Balayına gittiniz mi?
Tatil ayarlasanız bi?
Önceden de dedim, ben bu durumda hiç yüz vermem eşime.
Ama herkeste aynı sonuçları verecek değil, yeni evlisiniz sonuçta kötüye gitmesin hiçbir şey.
Ama kötü olmasın diye bastırman gereken yerde alttan alma, daha çok üzülürsün.
Ciddi bir rest çekmeden anlayacak sanırım eşin.
Biraz gözünü karartman gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?