eşim evimize alışamadı..yorumlarınıza ihtiyacım var :(

Bende tam bunu düşünmüştümki yorumunuzu gördüm:)

İmza

ama artık sinirlerim altüst oldu..dün düğün resimlerimizi seçiceğiz annelerine geldik annesi gel bak resimleri seçeceğiz dedi ! ve ben bişey diyorum anne bu mu olsun hangisi diyor..snra dayanamadım ortalarında oturuyordum kalkdım bi su içeyim dedim..sakınleşmeye calıstım gittim tkrar anladı mı bilmiyorum neyse siz annemle seçin dedi sadece sunu sunu sec kesin dedi..hayr olmaz ikimiz sececeğiz ve suan beğenecek modda değilim dedim..yaa en özel konuyu da annesine sordu..ya eskiden ben görmüyordum yada artık abartmaya basladı

Ne oldu dun?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

canmm olmuyorrr yaa basaramıyorum onunla dün annesine ugradım özledm artık onları kendi ailemde uzakta bi haftadır ev iş aradında gidip geldim hiç bi yerede götürmedi...dün aksamda düğün fotosunu seçicektik oturduk anne gel seçeceğiz resimleri gel sende bak dedi..ama o ann kafamdan aşağı kaynar su döktüler sanki kalktm 2 dk ye..haa tmm dedi annede geldi hemen siz bakın demedi..ben bi su içeyim seçin dedim gittim mutfağa yavasca suyumu içtim snrada anladılar mı bilmiyom annesi ben uyicam siz beğenin dedi eşimde annemle bakın dedii..sana dedim bugün begenecek kafada değilim bide bana bırakıyosun die yarın yanıma geliceksin ya bakarız dedm...

Esine anneci tmm anladik ama annesinin uzaklastirmasi lazim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayr dün gördüm gayet sakin davranıyorlar..kalsın annesinde yaaa kalsın..

Zeynepcik boyle evlilik olmaz sen cok yipranirsin ailen de uzakta esinin kafasina odunla vurmak istiyorum belki yerine gelir bir kac tahtasi sen esinin telefonuna baktin mi gunde kac kere annnesini aramis yada annesi onu kac dk konusmus anneside surekli gelin diye cagiriyor olabilir ne kaynanalar var gelinini kuma olarak goren

evet olmuyor zatenn.. olmuyorrrr hayr konusmuyorlar gün içinde ama illa ki gidiyor kendisinden de kaynaklanıyor yaa fotomuzu secicektik anneside gell bakk secelim dedii..artk cok rahatsız etmeye basladı bu davranısları benii..

evet olmuyor zatenn.. olmuyorrrr hayr konusmuyorlar gün içinde ama illa ki gidiyor kendisinden de kaynaklanıyor yaa fotomuzu secicektik anneside gell bakk secelim dedii..artk cok rahatsız etmeye basladı bu davranısları benii..

Ben senin yerinde olsam kafasina tavayi gecirip yildizlar nasil guzel mi diye sorarim :)

Gerilme lutfen anliyorum seni surekli annesi ile dibdibe olan bir es ustelik yeni evliyken kabul edilmesi cok zor esinin bilinc altinda annesini kaybetme korkusu olabilir mi bir uzmana gitseniz birlikte

off içim cok dolu dökemiyorum artk canmm yok ki burdada bi can dostum sarılsam ona döksem içimi.. :s daha hiç bişey yemedim ve istemiyorum da..

off içim cok dolu dökemiyorum artk canmm yok ki burdada bi can dostum sarılsam ona döksem içimi.. :s daha hiç bişey yemedim ve istemiyorum da..

Yemek yemelisin kendine ceza verme sadece biraz daha sabir sen annesine her aksam gitme lutfen varsa evli arkadaslariniz onlari davet edin evinize karsisinda aile gordukce idraki kolaylasacak ayrica kkdaki tum kadinlar can dostudur dostun bir gun dusman olup sirrini acik eder ama burda kimse senin sirrini acik etmez

hayr malesef yiyemem böyleyim maleseff..gitmiyorum ki her aksam ama bunalıyorm yaa ev iş temposundann..ya hep söylüyorum bunu cagır onu cagır tm diyor ama yokk benmde cok ki tanıdıgım..

Dün gece nerde kaldınız?

Ailesinde..beni eve götür dedim götürmedi..arabayla götür gel sadece kendini düsünme dedim snra bilgisayarı alıp mutfaga gecti bende yanına gittim ve konusmak istedim tartıstk sarkıyı piç ettin dedi..bende ne sarkısı sen benm hayatımı hayallrimi piç ettin dedim ve snrasında bianda farklılastı sinirlendi bikaç bişey söyleyip cıktı evden...zatn bunu seviyor hep kafası estiğinde cıkıp içeri girmeye bayılıyor..

Çok zor durumun zeeynepcik.
Kusura bakma, iyice saçmalıyor eşin.

Balayına gittiniz mi?
Tatil ayarlasanız bi?

Önceden de dedim, ben bu durumda hiç yüz vermem eşime.
Ama herkeste aynı sonuçları verecek değil, yeni evlisiniz sonuçta kötüye gitmesin hiçbir şey.
Ama kötü olmasın diye bastırman gereken yerde alttan alma, daha çok üzülürsün.

Ciddi bir rest çekmeden anlayacak sanırım eşin.
Biraz gözünü karartman gerekiyor.

annesi sadece sunu dedi..oğlum gitmiyo musunuz evinize..hayr dedi oglu ve bitti..

Orda kime sordun da hayır deyip kapıyı çekip çıksaydınız ne olurdu mesela?
Sonra da taksiyle eve giderdiniz.
Uzak mı yakın mı bilmiyorum ama o durumda isterse yüz lira tutsun umrumda olmaz.

evd onu istiyor sanırım bu resti nişanda yaptımm ve öyle yalvardı ki tkrar barıstım..keşke demek istemiyorum ama zorluyor artık..bugün yanıma gelicekti işe keyfine baktıktan sonra..eger gelmezse evime gideceğim zaten ya gelmeyecek ama kalmasına izin vermezler evde..Gece tartıstığımızda anneside duydu noluyo dedi yok bişey diyor tabiki bizmki..yani evimize geldiğinde tartısıcaz gibime geliyor..gelmesin görmeyelim birbirimizi sanki iyi olucak böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…