eşim evimize alışamadı..yorumlarınıza ihtiyacım var :(

Esasinda vazgecemedigi baba evi degil de oradaki ortami, arkadaslari.. Ona soyleyin istedigi kadar arkadaslariyla takilsin ama donuste evine gelsin ama sizi oralara suruklemesin. O sitede kiralik ev yok muydu ordan tutsaydiniz keske

canım öncelikle konuya soğukkanlılıkla yaklaşmalısın. burda yazılan amaaan öyle şey mi olurmuş, burnunu sürt vs laflarına aldırma. öyle yaparsan durumu daha da kötüleştirmekte başka bir şey yapmış olmazsın. çünkü zaten adam bir şekilde senden ve ev ortamınızdan uzaklaşıyor. onu iyice dışarı itme.

erkekler her ne kadar ben evliliğe hazırım vs deseler de iş ciddiyete binince aslında o sorumluluğa hazır olmadıkları ortaya çıkıyor. bence 26 yaş bir erkekte evilik için pek de olgun bir yaş değil, eşin hala çok genç. o yaşta erkekler üni okuduysa askerlik vs de derken anca master falan yapıyorlar veya daha yeni para kazanmış olmaya başlıyorlar. eğer flört döneminiz de çok uzun olmadıysa eşin kendini birden evlilik ve onun getirdiği sorumlulukların altında ezilmiş bulabilir ve dolayısıyla rahatlamaya çalışıyor olabilir. zaten dediğine göre kendi evinde ailesiyle değil sitedeki arkadaşlarıyla vakit geçirmek için oraya gidiyormuş daha çok. bence sen evde surat falan asma hiç. aksine ikinizin yaşadığı o evi kendi eviymiş gibi benimsemesine yardımcı ol. daima güleryüzlü olmaya çalış, evi çiçek gibi temizle. sevebileceği filmler kirala, cinsel yönden onu kendine iyice bağlamak için küçük süprizler ve renklilikler yap ki eve gelmeye hevesli olsun iyice :) yemek pişir ve başbaşa yemek istediğini iyice belirt. bir süre sonra o arkadaşlarını da eğer varsa eşleri veya sevgilileriyle birlikte evinize davet et birkaç kere. kısacası yapman gereken şey eşine evini sevdirmek ve kendisini oraya ait hissetmesi için çaktırmadan çabalamak. evet kolay değil bu, eşinin senin isteklerini hiçe sayması ve evde vakit geçirmek istememesini senle başbaşa olmak istememesine falan bağlıyorsun ama olayı kendine yapılmış bir hakaret olarak görmeden önce eşinin psikolojisini anlamaya çalış. sen de yaş olarak küçüksün anlıyorum ama bazen bayanlar erkeklerden yaşça küçük olsalar bile onlardan çok daha olgun olabiliyorlar ve burda senin anlayışlı ve olgu davranman gerekli...eğer evlendiysen daha ilk problemde rest çekmek yerine evliliğin gerektirdiği sorumluluğa göre hareket etmen ve elini taşın altına koyman gerekiyor canım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Esasinda vazgecemedigi baba evi degil de oradaki ortami, arkadaslari.. Ona soyleyin istedigi kadar arkadaslariyla takilsin ama donuste evine gelsin ama sizi oralara suruklemesin. O sitede kiralik ev yok muydu ordan tutsaydiniz keske

hayr istemem oralarda ev falan yaaa :s kendimi artk oyuncak hissettim herseyde zeynep diyor ismim düsmüyor agzından ama sadece kendi isteklerini düşünüyor daha iyi anlıyorum artık....

ha bir de eşine ikinizin evi kavramını iyice benimsetmek için sürekli bizim evimiz vurgusunu yap. bizim evimiz, bizim mutfağımız ne güzel değil mi vs evin iyi yanlarını ortaya çıkararak bak bunlar sadece ikimizin mesajı ver alttan alttan :))

yorumunuz için tesekkur ederim..onu evime baglayacak seyleri yapıyorum eşime ama eve gelmek istememesi... gidip geri annemlere gidicek demesi hevesimi moralimi kaçırıyor sanki sanki evlenmişiz rolleri değişmişiz gibi..bi evimize gelse 7 gün oldu 5 gün evde 2 gece annesinde kaldık ve dün tartıstık aileside kızdı..inatlaştık yaniii..ve takıldıgı kişilerde cocuk sitedekilerin en büyüğü 18 lerde yaa..eski arkadasları bekar olanlar zatn ahh bak evlendin takılmzsın etmzsin modunda ve onada söylerken duydum yani gecen kuzeni geldi bize oda diyo alısmak zor oluyor diye eşimde evt evt diyor hemen...ama tek basımayımm ailemde burda değill..

yapmaz olurmuyumm yapıyorummm ama sorun evi gidememekkk suana kadr evde güzel vakit gecirdik zatenn sorun yasamadıkk

eşinin takıldığı arkadaşlarının en büyüğü 18 lerinde mi :/ eşinde gerçekten olgunlaşamama sıkıntısı varmış canım. ne kadar sürdü flört döneminiz ve ev sizin mi, kira mı? eşinin ailesinin evine kıyasla sizin ev daha küçük, eski filan mı peki neden kıyaslıyor? rahata düşkün olmasın?

keske bizde öyle olsak yaa..artıkk öyle gitmicem bakalım gelicek mi..kiii sürekli diyorum evimiz fln sabh evi toparladım aksam otururuz kimse gelmesin diyorumm o aksam gidicez gelicez diyor benden istediğini alıcak tekrar anasınaa

hayr istemem oralarda ev falan yaaa :s kendimi artk oyuncak hissettim herseyde zeynep diyor ismim düsmüyor agzından ama sadece kendi isteklerini düşünüyor daha iyi anlıyorum artık....

Canım yani oralarda ev istemiyorsun ama böylede adam gelmek istemiyor
Sana kaynananların üst katında dur demiyoruz ama yürümeyle 10 15 dakikalık bi yerden bul.
Her gün tartışmaktansa biraz yakında oturmak daha mantıklı bence

Daha bir haftalık evlilikde mi annesinde kalmak istiyor. Benim bundan tek anladıgım eşiniz annesiz uyuyamıyor demekki . Biraz kendi haline bırak gitsin kalsın annesinin yanında böyle saçmalıkmı var ya. kayınvalideniz nediyor bu du duruma

yaa yaz geldi sitede cocuklar bahceye inince oda takılmaya basladı saskınlardaydı evimize gecince görmicek takılsın dedim..ama yokk yine onlarla ve dün bana gel annemlere diyor ona yemk yeme dedim yemiş cocuklarla ftbol oynuyordu :s evimiz sıfır kredisi var biraz ama evide kendi isteğiyle aldırdı ve begendi esyalarda öyle ben memleketteyken sürekli beni sayıklıyormus gelsinn özledim yapamıyorum diyee..anneside diyor ne oldu simdi diye yaa..

hepsi cok şaşkın gercekten evine git diyorlar.. :s ama bu zamana kadar kendi isteği oldu artık bu kadarınaa tamam diyemeyeceğimm ya

ailem burda olsa keske yaparım herseyii giderim de ama ben uzaktan gelmişim onun yaptığı bu işte..

Esin olgunlasamamis henuz hala cocuk denebilir. Evlilikle ilgili korkulari var. Sorumluluk almak eve baglanmak niyetinde degil. 26 yas evlilik icin erkekte cok erken bie yas zaten. Oturup sakin sakin konusun tam olarak istedigini senin ne yapman gerektigini soylesin. Ayni durumu sen yasatsan nasil davranirmis bir sor bakalim. Hey Allahim yaa bu evlilik isini ciddiye alsin da evlensin su erkekler!

eşin kaç yaşında çok merak ettim
ya evliligin ilk günlerinde annesigilde ne işi varmış
senin yerinde olsam ben evimde kalırım
oda kalsın ailesinde
arama sorma
mecbur dönecek yanına

te allam ya cocuklarla mi oynuyor..

Canim ozel ama sorcam. Sana karsi cinsel ilgisi nasil? Normal mi hersey? Soran oldu mu bilmiyorum

tam tersinin olması gerekiyor aslında :)
sizin eve alışamamanız gerekir
bende 4 yılın sonunda eşimle evlendim.
ilk haftası balayında geçti, eve döndük ben kendimi çok tuhaf hissetmiştim.
kendi ailem uzaktaydı, eşimin ailesi yakın bize.
ben sürekli eşimin ailesine gitmek istiyordum, hatta bi sabah kalktım ağladım eşim de sizin gibi kızıp bağırıyordu
ama şimdi kendi evimden başka yerde rahat edemiyorum
alışır eşiniz ama tavır yapmayın güzellikle anlatın. evde güzel vakit geçirmeye çalışın

ama konusmaları gayette olgunluklardı..evlenince cocuklastı asıl yaa..ve konusdukk biraz eviminde biraz ailesinde kalıcakmısız böyle yapalım dedi..daha ilk günlerde bende bazen dedimm cünkü değiştireceğime inanmıstm ama olmadı :s

işte roller farklı bizde.. evimize bi gidebilsekkkk gidebilsekkkkkkk offffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…