- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi ZEEYNEPCIK
-
Esasinda vazgecemedigi baba evi degil de oradaki ortami, arkadaslari.. Ona soyleyin istedigi kadar arkadaslariyla takilsin ama donuste evine gelsin ama sizi oralara suruklemesin. O sitede kiralik ev yok muydu ordan tutsaydiniz keske
yorumunuz için tesekkur ederim..onu evime baglayacak seyleri yapıyorum eşime ama eve gelmek istememesi... gidip geri annemlere gidicek demesi hevesimi moralimi kaçırıyor sanki sanki evlenmişiz rolleri değişmişiz gibi..bi evimize gelse 7 gün oldu 5 gün evde 2 gece annesinde kaldık ve dün tartıstık aileside kızdı..inatlaştık yaniii..ve takıldıgı kişilerde cocuk sitedekilerin en büyüğü 18 lerde yaa..eski arkadasları bekar olanlar zatn ahh bak evlendin takılmzsın etmzsin modunda ve onada söylerken duydum yani gecen kuzeni geldi bize oda diyo alısmak zor oluyor diye eşimde evt evt diyor hemen...ama tek basımayımm ailemde burda değill..canım öncelikle konuya soğukkanlılıkla yaklaşmalısın. burda yazılan amaaan öyle şey mi olurmuş, burnunu sürt vs laflarına aldırma. öyle yaparsan durumu daha da kötüleştirmekte başka bir şey yapmış olmazsın. çünkü zaten adam bir şekilde senden ve ev ortamınızdan uzaklaşıyor. onu iyice dışarı itme.
erkekler her ne kadar ben evliliğe hazırım vs deseler de iş ciddiyete binince aslında o sorumluluğa hazır olmadıkları ortaya çıkıyor. bence 26 yaş bir erkekte evilik için pek de olgun bir yaş değil, eşin hala çok genç. o yaşta erkekler üni okuduysa askerlik vs de derken anca master falan yapıyorlar veya daha yeni para kazanmış olmaya başlıyorlar. eğer flört döneminiz de çok uzun olmadıysa eşin kendini birden evlilik ve onun getirdiği sorumlulukların altında ezilmiş bulabilir ve dolayısıyla rahatlamaya çalışıyor olabilir. zaten dediğine göre kendi evinde ailesiyle değil sitedeki arkadaşlarıyla vakit geçirmek için oraya gidiyormuş daha çok. bence sen evde surat falan asma hiç. aksine ikinizin yaşadığı o evi kendi eviymiş gibi benimsemesine yardımcı ol. daima güleryüzlü olmaya çalış, evi çiçek gibi temizle. sevebileceği filmler kirala, cinsel yönden onu kendine iyice bağlamak için küçük süprizler ve renklilikler yap ki eve gelmeye hevesli olsun iyice :) yemek pişir ve başbaşa yemek istediğini iyice belirt. bir süre sonra o arkadaşlarını da eğer varsa eşleri veya sevgilileriyle birlikte evinize davet et birkaç kere. kısacası yapman gereken şey eşine evini sevdirmek ve kendisini oraya ait hissetmesi için çaktırmadan çabalamak. evet kolay değil bu, eşinin senin isteklerini hiçe sayması ve evde vakit geçirmek istememesini senle başbaşa olmak istememesine falan bağlıyorsun ama olayı kendine yapılmış bir hakaret olarak görmeden önce eşinin psikolojisini anlamaya çalış. sen de yaş olarak küçüksün anlıyorum ama bazen bayanlar erkeklerden yaşça küçük olsalar bile onlardan çok daha olgun olabiliyorlar ve burda senin anlayışlı ve olgu davranman gerekli...eğer evlendiysen daha ilk problemde rest çekmek yerine evliliğin gerektirdiği sorumluluğa göre hareket etmen ve elini taşın altına koyman gerekiyor canım.
ha bir de eşine ikinizin evi kavramını iyice benimsetmek için sürekli bizim evimiz vurgusunu yap. bizim evimiz, bizim mutfağımız ne güzel değil mi vs evin iyi yanlarını ortaya çıkararak bak bunlar sadece ikimizin mesajı ver alttan alttan :))
Valla ben olsam işten çıkar evimize giderdim.
geliyosa gelsin, gelmiyorsa kendi bilir hiç aramam da gel diye.
orası onun evi artık. geceyi senden ayrı geçirmeyi göze alır mı?
eşim 10 aydır askerde, şimdi evime bi gelicem başka bir yerde kalmıycam diyor.
başka şehirde olmalarına rağmen annemlere gidersek gündüz gideriz gece evimize gelicez, ben başka yerde kalmam artık diyor.
bence zamanla düzelir ama siz gitmeyin kayınvalidenize çağırsalar da.
evde işim var, işten geldim yorgunum vs. diyin.
hayr istemem oralarda ev falan yaaa :s kendimi artk oyuncak hissettim herseyde zeynep diyor ismim düsmüyor agzından ama sadece kendi isteklerini düşünüyor daha iyi anlıyorum artık....
daha 1 hafalık evliyiz 5 yıla yaklasan ilişkinin sonunda evlendik ve daha ilk günden annemlerde kalalım demeye başladı ve dün yine ailesinin önünde tartıstık onlarda diyor oğlum git evine yok ben ordan işe gidemem evden bişeyler alıp gelicez diyor tartıstık ve konusmuyoruz..bana vaddettikleriyle yaptıkları uyuşmuyor yaa hayallerimi mahvettinasıl davransam olmuyor nolur yardm edinnnn :s
eşinin takıldığı arkadaşlarının en büyüğü 18 lerinde mi :/ eşinde gerçekten olgunlaşamama sıkıntısı varmış canım. ne kadar sürdü flört döneminiz ve ev sizin mi, kira mı? eşinin ailesinin evine kıyasla sizin ev daha küçük, eski filan mı peki neden kıyaslıyor? rahata düşkün olmasın?
Daha bir haftalık evlilikde mi annesinde kalmak istiyor. Benim bundan tek anladıgım eşiniz annesiz uyuyamıyor demekki . Biraz kendi haline bırak gitsin kalsın annesinin yanında böyle saçmalıkmı var ya. kayınvalideniz nediyor bu du duruma
Bu erkeklere bir haller oldu.. Milletin diline düşerse rezil olur.
Hiç mi akıl edemiyor. Başbaşa kalmak için can atacağı yere ana evi ne demek?
Kararlı olduğunu göster, git ailende kal sende. Allah sabır versin..
yorumunuz için tesekkur ederim..onu evime baglayacak seyleri yapıyorum eşime ama eve gelmek istememesi... gidip geri annemlere gidicek demesi hevesimi moralimi kaçırıyor sanki sanki evlenmişiz rolleri değişmişiz gibi..bi evimize gelse 7 gün oldu 5 gün evde 2 gece annesinde kaldık ve dün tartıstık aileside kızdı..inatlaştık yaniii..ve takıldıgı kişilerde cocuk sitedekilerin en büyüğü 18 lerde yaa..eski arkadasları bekar olanlar zatn ahh bak evlendin takılmzsın etmzsin modunda ve onada söylerken duydum yani gecen kuzeni geldi bize oda diyo alısmak zor oluyor diye eşimde evt evt diyor hemen...ama tek basımayımm ailemde burda değill..
yaa yaz geldi sitede cocuklar bahceye inince oda takılmaya basladı saskınlardaydı evimize gecince görmicek takılsın dedim..ama yokk yine onlarla ve dün bana gel annemlere diyor ona yemk yeme dedim yemiş cocuklarla ftbol oynuyordu :s evimiz sıfır kredisi var biraz ama evide kendi isteğiyle aldırdı ve begendi esyalarda öyle ben memleketteyken sürekli beni sayıklıyormus gelsinn özledim yapamıyorum diyee..anneside diyor ne oldu simdi diye yaa..
Esin olgunlasamamis henuz hala cocuk denebilir. Evlilikle ilgili korkulari var. Sorumluluk almak eve baglanmak niyetinde degil. 26 yas evlilik icin erkekte cok erken bie yas zaten. Oturup sakin sakin konusun tam olarak istedigini senin ne yapman gerektigini soylesin. Ayni durumu sen yasatsan nasil davranirmis bir sor bakalim. Hey Allahim yaa bu evlilik isini ciddiye alsin da evlensin su erkekler!
tam tersinin olması gerekiyor aslında :)
sizin eve alışamamanız gerekir
bende 4 yılın sonunda eşimle evlendim.
ilk haftası balayında geçti, eve döndük ben kendimi çok tuhaf hissetmiştim.
kendi ailem uzaktaydı, eşimin ailesi yakın bize.
ben sürekli eşimin ailesine gitmek istiyordum, hatta bi sabah kalktım ağladımeşim de sizin gibi kızıp bağırıyordu
ama şimdi kendi evimden başka yerde rahat edemiyorum
alışır eşiniz ama tavır yapmayın güzellikle anlatın. evde güzel vakit geçirmeye çalışın
işte roller farklı bizde..evimize bi gidebilsekkkk gidebilsekkkkkkk offffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?