Eşim evine ve çocuğuna ilgi göstermiyor !

liz_emo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
10
0
36
İzmir
kk de beni anlamıycak arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var konuyu bilenler buradaysa lütfen yazın bana açıklayıcı olmasa bile yazışalım lütfen ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten dün kayınvalidemle konuştum bakalım ben konuşurum onunla öle şey olmaz falan dedi halen daha devam ediyo küslüğümüz :(

kısaca üstü kapalı bile olsa anlatayım eşimin sürekli gittiği evini ve ailesini ihmal dercesinde kendini kaptırdığı bir topluluk yeri var sürekli orada gitme dediğimde sürekli tartışıyoruz kavga gürültü eksik olmuyor 3 sendir hergün orada ne benimle nede oğlumla hiç ilgilenmiyor ne yaptıysam vazgeçiremediğim gibi artık sevgi aşk denen kelimelerde anlamsız kaldı aramızda geçen hafta yatağını bile ayırdı o derece yani maddi manevi sıkıntı yaşatıyor ailesiyle konuştum ama onlarda bir yere kadar müdahale ettiler ne yapacağımı şaşırmış bir durumdayım ya arkadaşların ya biz dediğimde gayet sakin arkadaşlarım diyen bir insn var karşımda boşanma kelimesini kullandığımdada tamam nereye istersen git diyor sırf gözü korksun belki gitmez bizi yanlız bırakmaz aklı başına gelir die dedim ama nafile konu böyle işte arkadaşlar

Son düzenleyen: Moderatör:
keşke konuyu da özet geçseydiniz mesajınızda.. konu ne ki CADIARZU

Ben hatırladım, ama kendi aramızda yazıştıklarımızın ucu hakikaten başka yerlere gidince hâliyle kapanmış konu.

Ben çıkmıştım bi ara, döndüğümde geriye bir şey kalmamıştı. Benden sonra konu sahibi başka detaylar verdiyse bilmiyorum. Ama ben açıkçası eşinin orayı biraz da kaçış olarak gördüğünü düşünmüştüm. Sanırım bunu düzeltse düzeltse aile büyükleri tatlılıkla düzeltebilir, ama kendini körü körüne yardıma adamışsa kendini ve ailesini yok sayıp o zaman çok zor. Ama kendi ailesinin rızkını başkalarına yedirmenin kul hakkına girdiğini bilmeliydi.

Ben hatırladım, ama kendi aramızda yazıştıklarımızın ucu hakikaten başka yerlere gidince hâliyle kapanmış konu.

Ben çıkmıştım bi ara, döndüğümde geriye bir şey kalmamıştı. Benden sonra konu sahibi başka detaylar verdiyse bilmiyorum. Ama ben açıkçası eşinin orayı biraz da kaçış olarak gördüğünü düşünmüştüm. Sanırım bunu düzeltse düzeltse aile büyükleri tatlılıkla düzeltebilir, ama kendini körü körüne yardıma adamışsa kendini ve ailesini yok sayıp o zaman çok zor. Ama kendi ailesinin rızkını başkalarına yedirmenin kul hakkına girdiğini bilmeliydi.

evt cnm gerçekten dediğin gibi zaten kayınvalidemede söledim benim ve çocuğumun rızkını başka yerlerde harcıyor dedim bıktım artık falan dedim buraya tayinini aldırsın falan dedi asla yapmaz öyle birşey dedim kiii bunu bende istemem çünkü uzaktayken daha iyiyim onlarla yakın olunca gerçekten onlarda birsürü sıkıntı bana bugün ailesi eşimi arıycak bakalım tepkisinden belli olur herşey dualarınıza ihtiyacım var....

zaten kapatilmasi lazimdi konunun. kadin esiyle sorunlarini paylasti. konu bambaska bir yere cekildi...

ben hatırladım çıktım döndüm baktım konu yok...
kızlar haklı konu uzadıkça uzadı bende uzatmış olabilirim kaydirigubbakcemile3
eşininin aklı başına gelsin diye onunla güzelce konuşmaları lazım başka çıkar yolu yok..
daha doğrusu eşinin aile kavramını öğrenmesi gerekli, dün demiştik zaten..

tamam arkadaş yardım istiyor zor durum da lakin
konusu malesef her yöne çekilip sorun çıkaracak bi konuydu
arkadaşın eşinin bi cemaate gidip eviyle ilgisinin kalmaması olayı
haliyle konuyu nereye getirdiyse arkadaşlar bi ara çıktım geri döndüğümde konu yoktu

cnm şimdi baştan anlatmaya kalksam tekrar kapanıcak kısaca üstü kapalı bile olsa anlatayım eşimin sürekli gittiği evini ve ailesini ihmal dercesinde kendini kaptırdığı bir dini topluluk yeri var sürekli orada gitme dediğimde sürekli tartışıyoruz kavga gürültü eksik olmuyor 3 sendir hergün orada ne benimle nede oğlumla hiç ilgilenmiyor ne yaptıysam vazgeçiremediğim gibi artık sevgi aşk denen kelimelerde anlamsız kaldı aramızda geçen hafta yatağını bile ayırdı o derece yani maddi manevi sıkıntı yaşatıyor ailesiyle konuştum ama onlarda bir yere kadar müdahale ettiler ne yapacağımı şaşırmış bir durumdayım ya arkadaşların ya biz dediğimde gayet sakin arkadaşlarım diyen bir insn var karşımda boşanma kelimesini kullandığımdada tamam nereye istersen git diyor sırf gözü korksun belki gitmez bizi yanlız bırakmaz aklı başına gelir die dedim ama nafile konu böyle işte arkadaşlar

"neden gidiyor?" desem çok mu saçma bir soru olur? yani birileri mi çağırıyor, niye orada sürekli? ne diyor sorduğunuzda?
çok soru sordum sanırım bilmiyorumkismile

cnm şimdi baştan anlatmaya kalksam tekrar kapanıcak kısaca üstü kapalı bile olsa anlatayım eşimin sürekli gittiği evini ve ailesini ihmal dercesinde kendini kaptırdığı bir dini topluluk yeri var sürekli orada gitme dediğimde sürekli tartışıyoruz kavga gürültü eksik olmuyor 3 sendir hergün orada ne benimle nede oğlumla hiç ilgilenmiyor ne yaptıysam vazgeçiremediğim gibi artık sevgi aşk denen kelimelerde anlamsız kaldı aramızda geçen hafta yatağını bile ayırdı o derece yani maddi manevi sıkıntı yaşatıyor ailesiyle konuştum ama onlarda bir yere kadar müdahale ettiler ne yapacağımı şaşırmış bir durumdayım ya arkadaşların ya biz dediğimde gayet sakin arkadaşlarım diyen bir insn var karşımda boşanma kelimesini kullandığımdada tamam nereye istersen git diyor sırf gözü korksun belki gitmez bizi yanlız bırakmaz aklı başına gelir die dedim ama nafile konu böyle işte arkadaşlar

cok uzuldum canım ..her seyın makulu güzel esın bu olayı abartmıs ;acaba sorunlarını oraa attıgını mı dusunuyor o yuzden oradan cıkmak ıstemıyor olabılır ..ona soyle dedın mı tamam dındarlık guzel bır sey ben de ısterım huzurlu bır yuvamız olsun manevıyat dolu ama sen basta Allahın sana emanetı olan benı ve cocuklarımızı ıhmal edıyorsun bu yaptgının dındekı yerını oradakı arkadaslarına bır sorar mısın ?

sız ona emanetsınız neden boyle davranıyor acaba baska sıkıntılarınız var da bunu bır kacıs olarak mı goruyor hanı ıktırayım da cekıp gıtsın mısalı

"neden gidiyor?" desem çok mu saçma bir soru olur? yani birileri mi çağırıyor, niye orada sürekli? ne diyor sorduğunuzda?
çok soru sordum sanırım bilmiyorumkismile

sorduğumda allah rızası için diyor cnm öyle dediğindede tmm git ama evide çocuğunuda ihmal etme diyorum sürekli arkadaşları çağırıyordu ilk zamanlar sonrada eşim hiç çağırılmadan gitmeye başladı oğlum 20 aylık baba nedir bilmiyor sevmediği bile belli babasını ne oyun oynar ne ilgilenir böyle oluncada oğlum sadece anne başka bişi yok

cok uzuldum canım ..her seyın makulu güzel esın bu olayı abartmıs ;acaba sorunlarını oraa attıgını mı dusunuyor o yuzden oradan cıkmak ıstemıyor olabılır ..ona soyle dedın mı tamam dındarlık guzel bır sey ben de ısterım huzurlu bır yuvamız olsun manevıyat dolu ama sen basta Allahın sana emanetı olan benı ve cocuklarımızı ıhmal edıyorsun bu yaptgının dındekı yerını oradakı arkadaslarına bır sorar mısın ?

sız ona emanetsınız neden boyle davranıyor acaba baska sıkıntılarınız var da bunu bır kacıs olarak mı goruyor hanı ıktırayım da cekıp gıtsın mısalı

yok cnm hiçbir sorunumuz yoktu yaşadığımız yere tayini çıktığında 4 yıllık evliydik ilk bebeğimi düşürmüştüm ve korkuyordum çocuk yapmaktan ama sırf eşim babalık duygusunu tatsın die çünkü çok heveslenirdi bebek yaptık hamileliğimin 1.ayında bu topluma girdi ve herşeyimiz altüst oldu...babalık özlemi çeken adam şimdi babalık görevlerini bile yerine getiremiyor bunları annem babam gördükleri halde ses çıkaramayıp sabretmemi sölüyolar kii oda bende tükendi

boşanmak ayrılmak o topluluklarda öyle düşünen insanlarca hoş karşılanmaz benmi yanlış biliyorum.bide işin şu tarafı var tvlerde çıkan bi adam vardı annesiyle babasına etmediğini demediğini bırakmamıştı.o topluluğa gitmesini istemedikleri için onları inkar ediyodu.bu nasıl bi çelişkidirki dinimizce günah olan herşeyi kendi çıkarları için o insanların beyinlerini yıkayıp kendi amaçlarınca kullanıyolar.allah görsün bu insanları sizide mutlu yuvanıza geri kavuştursun..

Kimsenin tercihlerine diyecek birşey yok, ama aşırısına kaçıp ( ki aşırısı kime göre nedir, orasıda tartışılır) ailesini ihmal edilecekse diyecek şeyler vardır. Bu tarz konulara girmek istemiyorum ama, bu dünya ile ilgili sorumluklarını unutmak, ailesini ihmal etmek, diğer konuda yaptıklarının fazlalığıyla eş değer değil malesef. ıki tarafında dengesi iyi tutulmalı, ne bu dünyadan vazgeçilmeli, ne de öbür dünyadan. Ve bu işin içini bilen insanların bunu da bilmesi lazımdı. Konuşun diyeceğim, konuşmanında manası kalmamış, ısrarla anlatmaya devam edin, eğer hala anlamıyorsa, o zaman artık karar size kalmış. Ya böyle devam edip sıkıntı yapmayacaksınız ya da yolları ayırmak kalıyor geriye.

boşanmak ayrılmak o topluluklarda öyle düşünen insanlarca hoş karşılanmaz benmi yanlış biliyorum.bide işin şu tarafı var tvlerde çıkan bi adam vardı annesiyle babasına etmediğini demediğini bırakmamıştı.o topluluğa gitmesini istemedikleri için onları inkar ediyodu.bu nasıl bi çelişkidirki dinimizce günah olan herşeyi kendi çıkarları için o insanların beyinlerini yıkayıp kendi amaçlarınca kullanıyolar.allah görsün bu insanları sizide mutlu yuvanıza geri kavuştursun..

tşk ederim cnmmm amin inş. boşanınca olan çocuğuma olucak ya annesiz ya babasız kalıcak ki öle bişey olsa asla ona bırakamam yavrumu böyle yaşayıncada babasız bir çocuk ne yapacağımı inanın bilemiyorum çok çaresiz kaldım artık hiç birşey eşime fayda etmiyor ne desem boş allahım bana ve yavruma inşallah hayırlı bir çıkış kapısı açarda bende oda kurtuluruz

Kimsenin tercihlerine diyecek birşey yok, ama aşırısına kaçıp ( ki aşırısı kime göre nedir, orasıda tartışılır) ailesini ihmal edilecekse diyecek şeyler vardır. Bu tarz konulara girmek istemiyorum ama, bu dünya ile ilgili sorumluklarını unutmak, ailesini ihmal etmek, diğer konuda yaptıklarının fazlalığıyla eş değer değil malesef. İki tarafında dengesi iyi tutulmalı, ne bu dünyadan vazgeçilmeli, ne de öbür dünyadan. Ve bu işin içini bilen insanların bunu da bilmesi lazımdı. Konuşun diyeceğim, konuşmanında manası kalmamış, ısrarla anlatmaya devam edin, eğer hala anlamıyorsa, o zaman artık karar size kalmış. Ya böyle devam edip sıkıntı yapmayacaksınız ya da yolları ayırmak kalıyor geriye.

haklısın cnm

canım dünden konuyu biliyorum dün akşam gene aynımydı eşin kaçta geldi gelince hiç konuşmuyomu senle yemeği filan nasıl istiyor

hıc mı konusmuyorsunuz liz ne acıklama yapıyor
ne yapıyormus orada tum gun işe gıtmıyor mu bu adam oradan bırıyle ıletısıme gecsen durumu anlatsan bır basları vardır heralde

Back
X