Eşim evine ve çocuğuna ilgi göstermiyor !

Dün ben de konuya dahil olmuştum ilk başta o dini topluluktan bahsettiğinde farklı düşünmüştüm ama şimdi aynı düşünce de değilim. Eşin orada ki bekar arkadaşları ile vakit geçirmekten özgür yaşamaktan hoşlanıyor ve iyice benimsemiş, o bekarlar da iş yok güç yok eşinin parasını bir güzel yiyorlar.

Sende eve lazım olan ihtiyaçları istediğinde, onunda cepte para kalmayınca suç bastırmak için bağırıyor çağırıyor.

Bence eşin orayı bahane edip yaptıklarına kılıf buluyor. Daha önce küçük yerde olduğunuz için fazla açılamamış şimdi uygun ortamıda bulunca açılıp saçılmış. Bildik eviyle bağı kalmamış erkek davranışları. Çözümü : bir ton dayak. Allah verdi demeyecek birileri bir güzel dövecek bak bir daha oraları bahane edip bekarlarla gününü gün ediyor mu?
Bunu da eşinin erkek akrabaları yapacak, bekar arkadaşları da bir güzel uyarılacak.

Hatta o dini gurubun lideri bulunup, eğer bu kişi ve arkadaşları uyarılmazsa işi emniyete bildireceklerini söyleyecekler ( yani o dini gurup eşini ailesinden soğutuyorsa)
öyle değilse --DAYAK CENNETTEN ÇIKMA --

nisan bende dünden beri bunu demek istedim...
arkadaşın eşi sohbete gitmeyi ordakilerle oturup kalkmayı seviyor..
ben o arkadaşları iyi bilirim boş gezenin boş kalfası..
iyi ama eşindede nasıl yürek var evde karın oğluşun bekliyor sende eve gitme ben şaştım bu işe..heleki yatak ayırma valla ilk defa duydum, tamam geç gelen adamla kadın konuşmak istemez surat asar ama erkekte yaptığı yanlışı bilecek..

Bayanlar sitede tartışılması yasak bazı konular var, Konu sahibi arkadaşım kişisel algılamayın.
Ben de yorumumu yapmıştım ama sonradan konu istenmeyen bölümlere doğru uzadıkça uzadı.
Lütfen ilk mesajınızı açıklayıcı bir şekilde düzenleyin ve diğer arkadaşlar siz de lütfen yasak konularda tartışmayı uzatmayın.

Sitede din, siyaset, tarikatlar konuşulması yasak !!!

nisan bende dünden beri bunu demek istedim...
arkadaşın eşi sohbete gitmeyi ordakilerle oturup kalkmayı seviyor..
ben o arkadaşları iyi bilirim boş gezenin boş kalfası..
iyi ama eşindede nasıl yürek var evde karın oğluşun bekliyor sende eve gitme ben şaştım bu işe..heleki yatak ayırma valla ilk defa duydum, tamam geç gelen adamla kadın konuşmak istemez surat asar ama erkekte yaptığı yanlışı bilecek..
İnan konuyu yeni yeni anlamaya başladım. Haklısın. Türkiyenin %90 ı müslüman ama hiçbirimizde melek değiliz. Arkadaşın kocasıda işte bekar arkadaşları ile dindar takılanlardan. Allahın emri dayak cennetten çıkma deyip dövmek lazım o kocayı

Bayanlar sitede tartışılması yasak bazı konular var, Konu sahibi arkadaşım kişisel algılamayın.
Ben de yorumumu yapmıştım ama sonradan konu istenmeyen bölümlere doğru uzadıkça uzadı.
Lütfen ilk mesajınızı açıklayıcı bir şekilde düzenleyin ve diğer arkadaşlar siz de lütfen yasak konularda tartışmayı uzatmayın.

Sitede din, siyaset, tarikatlar konuşulması yasak !!!
Özür dileriz editörüm prodüktörüm, konuay kaptırdık kendimizi bir baktık başka başka yerlere varmışız. :utangac:

Özür dileriz editörüm prodüktörüm, konuay kaptırdık kendimizi bir baktık başka başka yerlere varmışız. :utangac:

Rica ederiz efendim olumunekankayizsmile
Yorumlarımıza dikkat edersek konu kapanmaz.
Konu tarikatlar değil unutmayalım, bu arkadaşa nasıl yardımcı olabileceğimiz...

Konuyu düzenledim başlık ve içerik olarak, lütfen belirttiğim noktaya dikkat ederek yazışalım, yoksa konu yine kapanır.

Son düzenleme:
uyarıda bulunduğunuz için editöre ve yorumlarınız içinde sizlere tşk ederim...akşam eşimle hiç konuşmadık,yemeğini kendi alıyor sanırım bu küslüğü işine yaradı..gece oğlum rahatsızlandı zor uykudan kaldırdım kalkmak bilmedi kalkıncada saçmasapan laflar edip tekrar uyudu...sabaha kadar gözümü yummadım oğlumu beklemekten veeee ailemi aradım tlfnu elime aldığımda konuşup konuşmama kararsızlığıyla babama hıçkıra hıçkıra ağlayarak anlattım herşeyi...babam yaşadığın hayatın herşeyini biliyorum bu kadar değişikliğin farkındayız 1 ay daha sabret ailesiyle mutlaka konuşmasını bekle dedi onlar ne diyorsa ona göre 1 saat bile yanında kalmadan geliyorsun buraya dedi (ailem balıkesirde yaşıyor.) bende tamam babacığım dedim sanırım artık ailemde anladı içinde bulunduğum çıkmazı hatta babam ben daha ölmedim ölsem bile arkanda 3 tane dağ gibi abin var biz seni çöpte bulmadık dedi çocuğunada sanada bakarım o adamın değişeceği falan yok seninde onun yanında huzur bulacağın yok dedi...o kadar şaşkın bir sevinç mi artık mutluluk mu yoksa başka birşeymi içimi kaplayan bilmiyorum yanlız olmadığımı anlatan konuşmayı o kadar çok istemişim ki allahtan...hepinize tek tek tşk ederim arkadaşlar özellikle nisandakar arkadaşım tanışmıyor olsam bile bu sanal ortamda bile herşeye objektif olarak bakıp işin içinin ayrıntılarını sunduğun bnm bile göremediğim taraflara ışık tuttuğun için...

Canım çok sevindim.
Aile desteği kadar insana moral ve huzur veren başka bir şey olamaz, babanın annenin ellerinden öperim.

Canım çok sevindim.
Aile desteği kadar insana moral ve huzur veren başka bir şey olamaz, babanın annenin ellerinden öperim.

tşk ederim...gerçektende öyle aile desteği şu dönemde bnm için herşey demekti..inş. sorunsuz bir şekilde hakkımızda hayırlısı olur

daha önceki konunuzu okumamıştım, neden tartışma çıkmış bilmiyorum.. bakın ne güzel fikir ve destek verilmiş arkadaşlar tarafından.. a.s.

gerçekten ailenin bu şekilde arkanda durmasına çoook sevindim.. eşin inşallah durumun ciddiyetinin bir an önce farkına varır.. eşin herşeyden önce sizden sorumlu, umarım kendine gelir bir an önce boshayallersmile

Valla aile destegi gibisi yok oyle temiz ve guvenli olabiliyor ki onlarin yani.. Inan o laflari baban etmisse sirtin yere gelmez
esine gelince ayrilmaya kararli oldugunu bu gidisat seni cok uzdugunu tahammul edemedigini soylemen gerek.. Keske konuyu serbest yorumlayabilseydik.. Birde sorsana ona aileni Allah rizasi icinmi ihmal edip ilgilenmiyorsun?

uyarıda bulunduğunuz için editöre ve yorumlarınız içinde sizlere tşk ederim...akşam eşimle hiç konuşmadık,yemeğini kendi alıyor sanırım bu küslüğü işine yaradı..gece oğlum rahatsızlandı zor uykudan kaldırdım kalkmak bilmedi kalkıncada saçmasapan laflar edip tekrar uyudu...sabaha kadar gözümü yummadım oğlumu beklemekten veeee ailemi aradım tlfnu elime aldığımda konuşup konuşmama kararsızlığıyla babama hıçkıra hıçkıra ağlayarak anlattım herşeyi...babam yaşadığın hayatın herşeyini biliyorum bu kadar değişikliğin farkındayız 1 ay daha sabret ailesiyle mutlaka konuşmasını bekle dedi onlar ne diyorsa ona göre 1 saat bile yanında kalmadan geliyorsun buraya dedi (ailem balıkesirde yaşıyor.) bende tamam babacığım dedim sanırım artık ailemde anladı içinde bulunduğum çıkmazı hatta babam ben daha ölmedim ölsem bile arkanda 3 tane dağ gibi abin var biz seni çöpte bulmadık dedi çocuğunada sanada bakarım o adamın değişeceği falan yok seninde onun yanında huzur bulacağın yok dedi...o kadar şaşkın bir sevinç mi artık mutluluk mu yoksa başka birşeymi içimi kaplayan bilmiyorum yanlız olmadığımı anlatan konuşmayı o kadar çok istemişim ki allahtan...hepinize tek tek tşk ederim arkadaşlar özellikle nisandakar arkadaşım tanışmıyor olsam bile bu sanal ortamda bile herşeye objektif olarak bakıp işin içinin ayrıntılarını sunduğun bnm bile göremediğim taraflara ışık tuttuğun için...
Çoooooooooooook sevindim. İnşallah eşin bu evlilik bitmeden en azından çocuğunuz için bazı şeylerin farkına varır yanlışlarından geri döner mutlu-huzurlu olursun.
Sevinmemin sebebine gelince. Babanla olan konuşman. KUL SIKIŞMAYINCA HIZIR YETİŞMEZMİŞ. Özellikle babanın arkanda olması sana sahip çıkması beni çok mutlu etti. Baban hızır gibi yetişti yani. En azından bu evlilik iyice çekilmez hale geldiğinde gidecek sana sahip çıkacak insanların olduğunu bilmek insana huzur verir. Allahım babandan razı olsun. Kötüyü düşünmek istemem ama eğer babanların yanına gidersen en azından çocuğuna annen bakar sen de çalışırsın kendi paranı kendin kazanırsın buda huzuruna huzur katar. Keşke evlilikler bitmesin çocuklar anne baba ayrı büyümesin ama ne yapalım benim gibi çocukların kaderide böyle yazılmış demek ki.

Dedem de bize sahip çıkmış biri. Babam kazandığı paraları başkaları ile yer içerken bir de anneme hava basardı --suçlu sensin oğlun olmuyor vs vs vs. --Allah cezasını verdi. Çok şükür dedem de bize sahip çıktı 1 gün olsun baba yoksunluğunu bize hissettirmedi.

Babasız büyüyen biri olarak şunu bilmeni isterim. 33 yaşımdayım toplasan babamı 10 kez görmemişimdir. bu yaşıma kadar da hiçbir zaman baba eksikliğini yaşamadım. Baba olmanın ne anlama geldiğini eşimden, dedemden gördüm iyiki de babam hayatımızdan çıkmış gitmiş. Unutma en azından çocuğuna ve kendine bakabileceğin bir mesleğin var babanın yanında kalsanız bile mesleğine devam edebilirsin hiç korkma. Benim annemin mesleği de yoktu. Ama dedemle çiftçilikte yaptı traktörde sürdü. Şimdi çok şükür hepimiz iyiyiz mutluyuz. İYİKİ BABAM HAYATIMIZDAN ÇIKMIŞ GİTMİŞ BUNUN İÇİN ALLAHIMA DUA EDİYORUM

Arkadaşım her şerde bir hayır vardır diyelim. Ailen, abinler herkes arkanda. Bir teklifde bukunabilir miyim sana? Eşinin ailesi ile bir daha konuşsan, hatta baban konuşsa durumu anlatsa, kızımı bu yüzden yanıma alıyorum, sizde bu arada oğlunuzu sıkıştırın, toparlamaya çalışın, çocukları da var, yuva yıkılmasın şeklinde yapıcı yaklaşımda bulunsa,

canım senini yerinde olsam bu söylediğiniz toplulukla konuşurdum durumu.önceki konunuzu bilmiyorum ama söylediğin topluluğu tahmin edebiliyorum .onların elinden geleni yapacağını düşünüyorum.eşini uzaklaştırmazlar ama dini açıdan anne baba eş ve çocuğun değerini onlar güzelce anlatıp eşinizi yola sokabilirler.kolay kolay kopamaz eşiniz ordan ama dediğm gibi siz istediğiniz şekilde yönlendirebilirsiniz onları.bundan başka bi şekilde düzeleceğini sanmıyorum...

canım babanın arkanda olmasına çooook sevindim düne kadar onların arkanda olduğunu bile ummuyodun bak ne güzel b gelişme olmuşş kocanada son şansı ver ailesi konuşsun açık açık gidiceğini anlatsınn eğer baktın düzelmiyo günah senden gider canım seninde canın var o adamı bi ömür çekmek zorunda değilsin

kk de beni anlamıycak arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var konuyu bilenler buradaysa lütfen yazın bana açıklayıcı olmasa bile yazışalım lütfen ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten dün kayınvalidemle konuştum bakalım ben konuşurum onunla öle şey olmaz falan dedi halen daha devam ediyo küslüğümüz :(

kısaca üstü kapalı bile olsa anlatayım eşimin sürekli gittiği evini ve ailesini ihmal dercesinde kendini kaptırdığı bir topluluk yeri var sürekli orada gitme dediğimde sürekli tartışıyoruz kavga gürültü eksik olmuyor 3 sendir hergün orada ne benimle nede oğlumla hiç ilgilenmiyor ne yaptıysam vazgeçiremediğim gibi artık sevgi aşk denen kelimelerde anlamsız kaldı aramızda geçen hafta yatağını bile ayırdı o derece yani maddi manevi sıkıntı yaşatıyor ailesiyle konuştum ama onlarda bir yere kadar müdahale ettiler ne yapacağımı şaşırmış bir durumdayım ya arkadaşların ya biz dediğimde gayet sakin arkadaşlarım diyen bir insn var karşımda boşanma kelimesini kullandığımdada tamam nereye istersen git diyor sırf gözü korksun belki gitmez bizi yanlız bırakmaz aklı başına gelir die dedim ama nafile konu böyle işte arkadaşlar

Ailenin yanında olması çok güzel, son gelişmeleri bilmiyorum ama eşinin bu gittiğ yerin adresini tam olarak biliyorsan karakola mı savcılığa mı nereye olu bilmiyorum ama şikayet etsene. Bildiğim kadarı ile bu tür şeyler yasal değil. Gerekli yasal işlemler yapılsın, ortada kalınca eşin ne yapacak bak bakalım. Ayrıca bence bir an önce kayınvaliden ve kayınpederin ile görüşüp artık bişeyler yapmalarını sağlamalısın. Belki bir ihtimal düzelir belki hiçbir işe yaramaz . Denemeye değmez mi sence?

dün bakamadım arkadaşlar ruh halim o kadar berabtlaştıki artık çevremdeki herkese zarar verdiğimi görerek kendimi dinledim artılarımızı eksilerimizi evliliğimizi düşünüp ailemle ve eşimin ailesiyle konuştum tabi ki eşimde yanımdaydı herşeyi anlattık kararımızı bildirdik her iki tarafta çok üzüldü hiç kimse evladının yuvasının dağılmasını istemez ttabi birde çocuk var ortada eşim özür diledi bir daha aynı hataları yapmamak için ondan söz aldım yoksa ailesi buraya gelicek ve olaylar iyice çığrından çıkıcaktı herkes onun aileside dahil beni haklı gördüler ve bir daha düşünmek için bize zaman tanıdılar eğer ki yine aynı ihmal ve sorumsuzluk söz konusu olursa eşimin babası gelip ben ayıracağım sizi dedi...işte durumlar bu şekilde arkadaşlar inş. herşey düzelir biran önce şuan herşey iyi özür diledi bende özür diledim kesinlikle bunuda oğlum için yaptığımıda belirttim ama tekrarlanırsa aynı hatalar en ufak bir belirti anında oğlumuda gözden çıkarırım dedim inş. herşey yoluna girecek oğlumda aile şefkatini hissederek büyüyecek...hepinize tşk ediyorum bana zaman ayırıp anlamaya çalışıp fikirlerinizi beyan ettiğiniz için...şöyle de bir karar aldım...iş arayıp yaz bitiminde çalışmaya başlayacağım en azından orada deşarz olur ve oğlumun kendimin ihtiyaçlarını karşılarım kimseye muhtaç olmam...ayaklarımın üstünde durduğumu farkederlerse hiç kimse üzemez benide oğlumuda...sevgilerr

dün bakamadım arkadaşlar ruh halim o kadar berabtlaştıki artık çevremdeki herkese zarar verdiğimi görerek kendimi dinledim artılarımızı eksilerimizi evliliğimizi düşünüp ailemle ve eşimin ailesiyle konuştum tabi ki eşimde yanımdaydı herşeyi anlattık kararımızı bildirdik her iki tarafta çok üzüldü hiç kimse evladının yuvasının dağılmasını istemez ttabi birde çocuk var ortada eşim özür diledi bir daha aynı hataları yapmamak için ondan söz aldım yoksa ailesi buraya gelicek ve olaylar iyice çığrından çıkıcaktı herkes onun aileside dahil beni haklı gördüler ve bir daha düşünmek için bize zaman tanıdılar eğer ki yine aynı ihmal ve sorumsuzluk söz konusu olursa eşimin babası gelip ben ayıracağım sizi dedi...işte durumlar bu şekilde arkadaşlar inş. herşey düzelir biran önce şuan herşey iyi özür diledi bende özür diledim kesinlikle bunuda oğlum için yaptığımıda belirttim ama tekrarlanırsa aynı hatalar en ufak bir belirti anında oğlumuda gözden çıkarırım dedim inş. herşey yoluna girecek oğlumda aile şefkatini hissederek büyüyecek...hepinize tşk ediyorum bana zaman ayırıp anlamaya çalışıp fikirlerinizi beyan ettiğiniz için...şöyle de bir karar aldım...iş arayıp yaz bitiminde çalışmaya başlayacağım en azından orada deşarz olur ve oğlumun kendimin ihtiyaçlarını karşılarım kimseye muhtaç olmam...ayaklarımın üstünde durduğumu farkederlerse hiç kimse üzemez benide oğlumuda...sevgilerr

Gelişmeler çok sevindim. Kendi ailen kadar eşinin ailesininde yanında olması çok güzel. Bugün çok güçlüsün ve anladığım kadarı ile bundan sonra hep güçlü olacaksın. İhtiyacın olduğunda, paylaşmak istediğinde buradayız.

Back
X