- 20 Temmuz 2007
- 4.230
- 670
- 723
Bulmuşken bir kayınvalide adayı yüklenelim.
Sizde buradaki GERÇEK mağdur gelinlerin hallerini okuyup, gelininize iyi davranın , gerisi onun insafına kalmış..
Eğer asil biriyse zaten iyiliklerinizi hiçe saymaz..
Ama çok iyi biriyse ve siz gelininizi delirtirseniz sonucuda siz hazırlamış oluyorsunuz..
siz konuyu başka yerlere götürüyorsunuz açıkça çarpıtıyorsunuz problem hanımın geride bırakacağı eşyalarda gözünün olması kayınvalidesine dangalak diye hitab etmesine kadar iyi olursa olsun demek şu demek,
yeni evlisin ve kocanla geç saatte kalkmak, yatağınızda kahvaltı hazırlamak, en seksi geceliklerinle uzanıp film seyretmek istiyorsun diyelim. ama evde yalnız deilsiniz. bi anne var ve ona karşı sorumluluklarınız olduğu için hiç bi romantizm olmayacak o evde. saygınızdan ötürü kahkahalarınızın bile dozu düşük olmak zorunda.
kocanızla birlikte duşa bile giremeyeceksiniz.ne zaman ilişkiye girseniz birisi bilecek bunu.
mumları yakıp romantik bi yemek yiyemeyeceksiniz.
süprizler, heyecanlar bitecek mecburen başlamadan.
yatak odanızda, çok afedersiniz ama sesinizi bile çıkarmadan ilişkiye girmek zorundasınız.
ben bu yüzden aynı evde olmaz diorum. eşiyle yaşayacakları var daha yeni evli bi insanın.
yani evde kayınvalide deil herhangi başka birinin olması demek o evliliğin işi zor demek.
yoksa hepimiz anne olacağız, annelerimz var, onlarla yakın oturalım yalnız kalmasınlar, her türlü destek olalım ama kapımız bacamız ayrı olsun. bu kadar basit.
Birsen Hanım,Çocuklarım Daha 15 ve 16 Yaşındalar Ben Kayınvalidem'den Neler Gördüysem Evlatlarıma Öyle Davranırım Ben Herzaman Söylüyorum O Gün Geldiğinde Ben Gelin Değil Kız Evlat Edinmek İstiyorum Benim Annem Diyorum Onun İçin Öncelik Benim'dir Oğlu Değil Hatta Bende Gelinlerim'le Anne Kız Olmak İstiyorum Ama O Olmak İstemezse'de Arzu Hali Bilir Kimse İçin Kendimi Üzüp Yıpratamam...
Amannnn Onlar Evin'de Eşleriy'le İyi Olsunlar'da İsterlerse Bana Gelip Gitmesinler Ne Diyeyim Ben Elim'den Gelen Yardımı Yaparım Tabiii İnsan Olana...
siz konuyu başka yerlere götürüyorsunuz açıkça çarpıtıyorsunuz problem hanımın geride bırakacağı eşyalarda gözünün olması kayınvalidesine dangalak diye hitab etmesi
eşide kendiside bu hanıma borçlular çünkü hanımın kocasını büyütmüş o yaşa getirmiş hemde günümüz türkiyesinin zor şartlarında
@ lilypos , hala ayrı evi savunuyorsunuz, ama burada söz konusu olan, bizlerin karşı geldiği ayrı ev değil ;
siz yaşadıklarınızdan etkilenip burada gerçek olan şeyi kaçırıyorsunuz..Baştan sona, kendi hayatınızı içine katmadan yazılanları tekrar okumanızı öneriyorum.
Uslup çok çok hatalı, önceden iyi ne varsa hiçe sayıp çok sayıgısızca ifade etmiş, utanmış, maddiyatı koymuş ortaya, bırakın ona bakmayı , yeni eşyalarına acımış, eşyasız kalacak demiş, ve hepsinin üstüne üvey diye ima etmiş.
AMA siz hala ayrı kapıdan söz ediyorsunuz, sanki biz toplu olarak hepimiz aynı ev diye direniyormuşuz, sanki ayrı eve çıkacagım dediği için hepimiz üstüne gidiyormuşuz imajını veriyorsunuz bize.
Harikasınız.Insaallah gönlünüze göre verir Allah.
Çünkü bazen öyle zamanlar oluyor ki eve gelen kişi ya aileyi evi toparlıyor ya da dağıtabiliyor.. Kimisi çok iyi oluyor , kötü bir aile denk geliyor, kimisi çok kötü oluyor, çok iyi bir aile denk geliyor.
Hele bir de gelin ya da aile asil olursa , diğer taraf bunu anlamayacak durumdaysa , o asillikle ancak eziliyor insan..
su an kira odemiyorsunuz
ve para biriktiriyorsunuz o dangalak kadin sayesinde
haa o dangalak kadinin yedigini ictigini siz karsiliyorsunuz
kadin 70 yasinda yaslandikca cocuklasir yasli insanlar
kimileri agirligini korur kimileri sacmalar
ama inancliysaniz allah rizasi icin
saygiliysaniz esinizin hatiri icin
humanist duygularla bakin olaya
bilmiyorum her kaynanada oglu ve gelini isten gelince odasina cekilmez
her kaynanada kahvaltiyi hazirlayip bulasiklari yikamaz
ve yemegi yapmaz
yaslilar merakli olur
ciktiginizda bahaneyle bakabilir ne var bunda?
annemin bir lafi var elden ayaktan kesildigimde allah canimi alsin derdide
yuregim yanardi
ben maalesef duygusal bakiyorum bu olaya..
kadinin eski esyalarini attiniz zevkinize dosediniz
simdiden esyalari dusunup hayiflaniyorsunuz
ama o dangalak esinizi buyuttu destek oldu arkasinda durdu
biolojik anasi olmasada analik yapti..
50 yasinda olsa hadi neyse 70 yasinda biraz insaf biraz hosgoruyle
duzelebilir diye dusunuyorum
37 yaşındayım buraları okudukça (sadece bu konu sahibi için değil) inan bende öyle diyorum rabbim kimseye muhtaç etmesin vay halimize
37 yaşındayım buraları okudukça (sadece bu konu sahibi için değil) inan bende öyle diyorum rabbim kimseye muhtaç etmesin vay halimize
canım çok şanslısın eşinden allah razı olsunlylpos esimle yalniziz
mumlar seksi gecelikler basbasa filmler
sereserpe muhabbetler
o saydiklarinizin hepsini yasiyoruz
evet yalniziz
ama su var benim annem 65 yasinda cok hastaliklar geciren bir kadin
esim babam ve annemden icin " kendilerini idare etmekte zorlandiklari vakit
yanimizda kalacaklar"ini ev tutacagimizi soyluyor
BORCUMUZ diyor! hayir kocacim ben kabul etmiyorum
mumlarimiz sevismelerimiz filmlerimiz tadi olmazmi diyeyim?
bunlardan gectimde esimin sadece yureginden opmek istiyorum
cunku benim onun ailesine bakma durumum hic yokken
esim cikarsiz bunu gorev bilip dusunuyor
bencede allahim yaslandirip ta kimsenin eline birak masin ben de bir erkek evladiyim rabbim ilk ince vicdan ve allah korkusu versin
ne kadar iyi olursa olsun demek şu demek,
yeni evlisin ve kocanla geç saatte kalkmak, yatağınızda kahvaltı hazırlamak, en seksi geceliklerinle uzanıp film seyretmek istiyorsun diyelim. ama evde yalnız deilsiniz. bi anne var ve ona karşı sorumluluklarınız olduğu için hiç bi romantizm olmayacak o evde. saygınızdan ötürü kahkahalarınızın bile dozu düşük olmak zorunda.
kocanızla birlikte duşa bile giremeyeceksiniz.ne zaman ilişkiye girseniz birisi bilecek bunu.
mumları yakıp romantik bi yemek yiyemeyeceksiniz.
süprizler, heyecanlar bitecek mecburen başlamadan.
yatak odanızda, çok afedersiniz ama sesinizi bile çıkarmadan ilişkiye girmek zorundasınız.
ben bu yüzden aynı evde olmaz diorum. eşiyle yaşayacakları var daha yeni evli bi insanın.
yani evde kayınvalide deil herhangi başka birinin olması demek o evliliğin işi zor demek.
yoksa hepimiz anne olacağız, annelerimz var, onlarla yakın oturalım yalnız kalmasınlar, her türlü destek olalım ama kapımız bacamız ayrı olsun. bu kadar basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?