- 7 Haziran 2013
- 820
- 546
- 158
söylediklerinize tamamen katılıyorum..... kadın çalışıyosa kendi istediği için üretmek için kendini gerçekleştirmek için çalışıyodur iş yerinde dengesizler , çalışılmak istenmeyen insanlar vs.... bu her yerde var .... konu sahibi hem işte gergin ve sinirli hem evde gergin ve sinirli biraz tuhaf yani....Arkadaş bazılarının evlilik anlayışı ne kadar yorucu. Bu kadar yorucu hayatlara nasıl katlanıyorlar acaba?? Erkekler şunu sevmez, bunu sevmez, eşref saatine denk getir vs vs. Bizim eşref saatimiz ne olacak kardeşim? Ayrıca konu sahibi, iş bırakmama kararınız kesinlikle doğru. Aileniz için çalıştığınız kadar kendiniz için de çalışıyorsunuz bir bakıma.Diyelim ki bıraktınız ve bu durum daha da ileri gitti. Ne olacak? O zaman daha kötü olur, bir dayanağınız olsun daima.
Fazla dır dır etmediğim halde aynen eşimin bu laflarından sonra aldatildim. Dikkat et. Gözün eşinde olsun yjne deeşim çalışıyor ama benim işim çok daha yoğun.. eşim tehtidkar bir tip zaten, her an gidebilirim..benim canımı sıkma moralimi bozma yüklenme, yoksa senin için iyi olmaz modunda.. buda zoruma gidiyor .. kendimi değer verilmemiş ve sevilmiyor hissediyorumm
canım son durum ne oldu?eşim evlendiği için hayatı bitmiş, özel hayatı da kalmamış. zaten ömür kısaymış, geri kalan ömrünüde böyle geçiremezmiş. ben ona çok müdahale edip kızıyormuşum. bir bebeğimiz var ve ben hem çalışıp hem evle ilgileniyorum. yardımcı olmaya çalışıyor ama bana yetmiyor. sinirli ve gergin bir tipim, işim yoğun deyince de çalışma diyor da boşunamı okudum üniversite veya ayın 15inde para sormayı biliyor.. bende kendime özel bir vakit ayıramıyorum.. bir kadın çok dırdırlanıyorsa sebebi kocasıdır birazda söyletene bakacaksın.. ama zora gelince veya ben sinirli-morali bozukken çekip gidecek eş, eşmidir? insan sevdiğine kötü yüzünü gösterebilir veya sevdiğine tahammül eder.
ben bu adama ne diyeyim nasıl davranayım, yine küstü, çocukla ilgili bir şey söylemek için tlf açtım, telefonuda açmıyor.
son durum iyi, biraz daha gayretli gördüm eşimi yardım konusunda.. bir şey olmamış gibi davrandı,tlfu yoğunluktan açamamış(??) onun iyi niyeti benide sakinleştirdi..canım son durum ne oldu?
belki tepkilerini iletirken çok baskıcı ve yorucu konuşuyosundur karşımızdaki ne kadar haklı olsa da söyleyiş tarzı bazen bıktırıcı olabiliyor. sürekli sinirli olunca yanında durmak istemiyodur.
bence evin işlerinden bir süre elini çek, en azından bir ksmından. dır dır etme ama yorulunca da oluruna bırak kalan işleri eşin yapsın örneğin ütüye mi yetişemiyorsun bırak ütüsüz kalsın, ortalığı çok toplama, bebeğinle ilgilen. sen de kendi hayatının keyfini çıkar ya. ama hem herşeyi yapıp üstüe de gergin konuşunca, zaten bu işleri kendi halledebiliyo ben niye yapiyim diyodur bide sürekli dır dır eden bir eş imajı çiziyosundur onun gözünde.
Kadından meleklik bekliyorsan, ona cennetini sunacaksınVay kadınlarımız muhteşemmiş ya iş hayatını ev hayatını sosyal hayatını mükemmel idare ediyormuş. Ordan oraya savrulup saçını süpürge ediyormuş. Fazla dırdırlanmadan eşinin iyi yanını kollayıp istediklerini yaptırıyormuş vs. Konu Sahibi sen haklısın. Hiç de evin bütün işlerini sen yapmak zorunda değilsin..Her şey ortak olmalı. Bırak gidiyorsa da gitsin. Ben olsam kendim giderim o gitmeden..bir tatile çıkarım evlendim bi kafa dinleyemedim deyip çocuğu da babasına bırakırım anlasın bakalım. Kk kadınların geneli de siz de bırakın şu süper kadın olacağım diye ordan oraya koşup bir de bunla gurur duymayı. Sonra doğrusunu yapan biz olduğumuz halde azınlıkta kaldığımız için biz yanlışmışız gibi bir görüntü çıkıyor ortaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?