eşim evlendiği için,hayatı bitmiş!!

Valla kimse kusura bakmasın, hayat müşterekse bu kadın hem dışarda çalışıp hemde gelip evde bebeğiyle ilgileniyor, evini çekip çeviriyorsa o koca o kadının her türlü iniş çıkışlarına hoşgörülü olacak..! Yok öyle aman kadın dır dır etmesin, benden bi iş beklemesin, bebeğe de baksın çalışsın para da kazansın maaş günü gelince elime maaşını saysın. Ne güzel yaa azıcık sıkıyı görünce hemen korkak gibi kaçacak delik arıyorlar

Vov vovvov... Kavgada söylenmez. Ne demek özel hayatim. Ayyh biz o cocuklari babamizin evinden getirdik sanki.
Bir de tüm sorumluluk hissi neden hep biz kadinlarin üzerinde oluyor. Eminim cocugu sizin kadar önemsemiyordur. Onun problemi degil sanki bütün bu skintilar. Bir es skintiliysa zaten digerinin de mutlaka payi var. Biz de bile benim hormonal olarak costugum zamanlarda esimin gik demeye hakki yok. Elimde degil cünkü, az önce bir koca paket cikolata bitirdim.

Ama hep böyleler diye klise birsey söylersem de cok da yanlis olmaz. Sorumluluktan mütevellit stresli oluyoruz. Onlar laylaylom olmak istiyor. Evlemeyin madem kardesim zora gelemeyince.
Kadinin derdi yükü bitmez. Su esler de biraz anlayisli olsa.
Ama pasa gibi yetisiyor hepisi! Onlarin problemi degil gibi yasiyorlar ya uyuz oluyorum.
Haa karisi cok huysuz dirdirci olanlar da bir zahmet dirdirciyla evlenmeseymis. Ha dirdir sebebi sen ise cekeceksin ya da düzeleceksin.

söylediklerinize tamamen katılıyorum..... kadın çalışıyosa kendi istediği için üretmek için kendini gerçekleştirmek için çalışıyodur iş yerinde dengesizler , çalışılmak istenmeyen insanlar vs.... bu her yerde var .... konu sahibi hem işte gergin ve sinirli hem evde gergin ve sinirli biraz tuhaf yani....
ayrıca kadının evlenince onun özel hayatıda bitmez ve erkekle rşunu sever bunu sever diye düşünmek gerçekten çok saçma içimden geliyosa eşime meyve tabagı hazırlarım gelmiyosa elime alırım bi elma hatır hutur yerim çok istiyosa kalksın alsın.... biraz geniş olmak lazım
işten geldin evde yemek yok koy bi çay kahvaltı yapın ara söyle 4 lahmacun oldu bitti yada koy bi makarna çocuk var yemek yapmam lazım diyceksin çocuk 2 yaşına kadar çorbası olsa yeter zaten meyve yoğurt vs... yiyo yapacağın makarnayı kıymalı domatesli yap eger yiyebilecekse onu yesin eğer küçükse zaten meyve yogurt vs... yer
kendini iş yerindede yorma eminim ordada kendini bilmez insanlar yüzünden sinirleniyosundur.....? yapma işte olmuyosa olmuyo
evdede bulaşık tezgahtaysa tezgahta ben iş yapmayı çok severim ama bazen nadirende olsa tembelliğim tutar 3 gün bulaşıgın tezgahta beklediğini bilirim eşim yaparsa yapar eğer söylenirsede kokuyo vs.... camı aç havalansın müsait oldugumda yaparım derim yani çok kafana takma sakin ol en önemli çocugun sonra sensin
eşin istediği için diil ne yapıyosan içinden geldiği için yap :)

Ne yazıkki benim bu konudan anladığım çalışma hayatnızla sosyal hayatınızı birlikte idare edemediğiniz.Bence çok ihtiyacınız yoksa çalışmayın derim.Vay ben çalışıyorumda çocuk bakıyorumda zaten sinirli bi insanımda bilmemnede.... Yahu hep erkeklere suç buluyoruz da,kadınlara kocalarıda bu tür şeyler yüzünden söylense sürekli bide sinirli bi karakter olmasının arkasına sığınarak hemde,kadınlarda bıkarki? Yani çok genellemiyim ama bende bıkarım şahsen.Huysuz insanlara hiç gelemiyorum.

Fazla dır dır etmediğim halde aynen eşimin bu laflarından sonra aldatildim. Dikkat et. Gözün eşinde olsun yjne de

Vay kadınlarımız muhteşemmiş ya iş hayatını ev hayatını sosyal hayatını mükemmel idare ediyormuş. Ordan oraya savrulup saçını süpürge ediyormuş. Fazla dırdırlanmadan eşinin iyi yanını kollayıp istediklerini yaptırıyormuş vs. Konu Sahibi sen haklısın. Hiç de evin bütün işlerini sen yapmak zorunda değilsin..Her şey ortak olmalı. Bırak gidiyorsa da gitsin. Ben olsam kendim giderim o gitmeden..bir tatile çıkarım evlendim bi kafa dinleyemedim deyip çocuğu da babasına bırakırım anlasın bakalım. Kk kadınların geneli de siz de bırakın şu süper kadın olacağım diye ordan oraya koşup bir de bunla gurur duymayı. Sonra doğrusunu yapan biz olduğumuz halde azınlıkta kaldığımız için biz yanlışmışız gibi bir görüntü çıkıyor ortaya.

Sevgili konu sahibi kesinlikle işten ayrılmayın, neticede bu işin Eğitimini Aldınız ve eşiniz de meslek sahibi olacağınızı biliyordu,eşinizin işten ayrılın evin Yükü ağır geliyorsa lafının blöf OLDUĞUNU düşünüyorum, samimiyse bu dediğinde eşiniz size yardımcı tutsun. Ne yazıkki eşiniz ergen ruhlu, psikolojik Gelişimini tamamlamış biri.evin,Evliliğin,babalığın Sorumluluğu Altında eziliyor.gerçekçi bir bakış açısına kavuşması hem de sizin de sinirlerinizi kontrol altına almayı öğrenmeniz için bir aile danışmanına gitmenizde fayda var.yoksa tartışarak ve sürekli gerginlik içinde bir Ömür gitmez, gerekirse bu işlevsiz ilişkiye çocuklara ve kendinize daha fazla zarar vermeden bitirirsiniz.

Sen çalışıp cebine para koyup, sen git eğlen karı kızla ye bu parayı demiyorsun eşine tabii ki sıkılır adam.

Töövbe tövbee, çocuk yaparken aklı neredeymiş gerizekalının. Yerden göğe kadar haklısın bacım, hiç geri vites yapma, Daha rahat yaşamak istiyorsa, gitsin iki işe girsin. Anası babası doldursun cebini de öyle gelsin yanına.

Ah benim memleketimin fedakar kadınları....

senin söylemen gerekeni eşin söylemiş
bencil adam
sizde kendinizi yıpartmayın
hiçbir zaman herşey dört dörtlük olmuyor
eksik olsun dağınık olsun yapmayın
sözüm ona muhteşem anne olmaya çalışmayın yok öyle birşey etrafta mutsuz depresif bakımsız kadınlarla dolu sebebi muhteşem anne eş gelin bilmem ne olma derdi
kendinizi yıpratmayın o bencil kocanızıda takmayın
he deyin geçin

Bebeğinize ilgilenmek dışında evde bir iş yapmayın, ütüsünü yapmayın, yemek yapmayın, yatağını toplamayın, banyoyu temizlemeyin, çamaşırını yıkamayın. Kendinize bakın, dinlenin, işte ne yapabiliyorsanız sosyal aktivite vs. Olsun. Eşiniz noluyor demeye başlayınca benim de bir özel Hayatım var canım, hayat kısa lütfen bana dır dır etme giyin. Bakalım ne olacak? Bu arada sakın ama sakın işinizi bırakmayın.

Aranızda ki iletişimi bilemediğim için yorum yapamayacağım. Ama kusura bakma sürekli söylenen birisini bende çekemem. Çoğumuz çalışıyoruz, iş hayatımız yoğun, ama bunu eve çok fazla yansıtmamak lazım. Bazı şeyleri tatlı dille söylenmeden anlatırsak daha iyi olur düşüncesindeyim. Siz sürekli gergin ve mutsuz oldukça o daha çok uzaklaşır tabi.

canım son durum ne oldu?
belki tepkilerini iletirken çok baskıcı ve yorucu konuşuyosundur karşımızdaki ne kadar haklı olsa da söyleyiş tarzı bazen bıktırıcı olabiliyor. sürekli sinirli olunca yanında durmak istemiyodur.

bence evin işlerinden bir süre elini çek, en azından bir ksmından. dır dır etme ama yorulunca da oluruna bırak kalan işleri eşin yapsın örneğin ütüye mi yetişemiyorsun bırak ütüsüz kalsın, ortalığı çok toplama, bebeğinle ilgilen. sen de kendi hayatının keyfini çıkar ya. ama hem herşeyi yapıp üstüe de gergin konuşunca, zaten bu işleri kendi halledebiliyo ben niye yapiyim diyodur bide sürekli dır dır eden bir eş imajı çiziyosundur onun gözünde.

Son düzenleyen: Moderatör:
son durum iyi, biraz daha gayretli gördüm eşimi yardım konusunda.. bir şey olmamış gibi davrandı,tlfu yoğunluktan açamamış(??) onun iyi niyeti benide sakinleştirdi..

Kadından meleklik bekliyorsan, ona cennetini sunacaksın
güzel söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…