eşim evlendiği için,hayatı bitmiş!!

ben sinirliyim haliyle geriliyorum akşam eve gidiyorum her yer her yerde ee eve gidicem kızımla ilgilenmem lazım temel ihtiyaçları var yemek hergün hazır olacak bakıcıya gidecek iş ev derken ben söylemeden azıcık evde sorumlulk alsın tama m yapmıyor değil ama tek tek söylemek de yorucu ben ne kendime ne de kızıma zaman ayırabiliyorıum oturup kızımla oyunlar oynamak istiyorum işim olmadan sürekli birşeyler düşünmeden ama olmuyor yıprandım sinir stres oldum egzema çıktı stresten vücudumda baş edemiyorum kısaca ...hem söyleniyorum hem yapıyorum bu sefer sinirliyim diye kızıyor ben zatn sakin bir insan değilim bedenen de çok sağlıklı değilim azcık söylemeden yardımcı ol daha bir de özgürlükçü beyfendi herşeyini bitirdim arkadaşlarıyla görüşmüyor benim suçum oynun başından kalkamıyor ki bunuda kabul etmiyor ozaman hemen faceme kafayı takıyor telefonuma takıyor yada tv me hep bir karşılığı var burcu ne eşinizin benim kisinin yay

ay öle kadınlar varki,sırada bekliyor maalesef
Eşinize bu havayı siz vermişsiniz bence
O da bak gidersem sırada bekleyen çok kadın var diyor sanırım
Eh sizde hem bırakmam bekleyen kadınlara inat, hemde söylenirim modunsanız
Ne diyelim mutluluklar

halısın kardeş kadınlığımdan utandım
hiç utanma,hiç utanmıyorum ,herkes ne hali varsa görsün,bırakda farkımız olsun,onun bunun sevgilisine,kocasına bakmıyoruz,ille adam olsun yanımızda diye kalasla gezmıyoruz,aksine gururla geziyorum,farkım var,çok şükür,hayat erkek değil,hayatın kendısı aşk

Eşinize bu havayı siz vermişsiniz bence
O da bak gidersem sırada bekleyen çok kadın var diyor sanırım
Eh sizde hem bırakmam bekleyen kadınlara inat, hemde söylenirim modunsanız
Ne diyelim mutluluklar
ben bekarım,arkadaşaa cevap yazdım,ne kadınlar var,milletin adamalrı peşinde,kafayı bozmuş demek istedim,arkadaş demişki,sankı dışarda kadınlar onu bekliyor dıye,maalesef sosyal medya şu bu,millet uçmuş,onu demek istedim,herkes aranıyor,kaşınıyor,töbe,milletin adamlarına bulaşmayında ne yaparsanız yapın,yanlış anlaşıldım

yalnız buda değil çocuğumun hastalığından yiyeceği içeceği herşeyin sağlıklısına iyisine ben karar veriyorum, ev aldık ufak tefek değil ya evde de herşeyinde de gene ben karar veriyorum adam saldı herşeyi birazda benden oldu yok o öyle olmaz yok bunun doğrusu bu diyince kaçtı gitti sanırım nasıl yol izlemeliyiz gerçekten bilmiyorum

Pardon o zaman ben konu sahibi yazdı sandım
Ama dediğiniz doğru olsa da millet uçmuş diye evli adam uçmamalı , sorumluluklarını bilmeli
Vay kocamda ya onlara uyarsa diye herşeye katlanmamalı bir kadında
Ben nasıl uymuyorsam kocam da uymayacak, uyarsa da kendi kaybeder

Gerçekten çok aynılar... aslan burcu benim eşim.. hem söylemeden yapmıyor bir şey hemde söyleyince çok dominantsın, dırdırcı oluyorum. benim eşimde çocukla ilgileniyor ama sonrasında hemen benim bu kadar bugün odama çekiliyorum diyor, güya espri(gerçekten çekiliyor) çıldırıyorum sinirden. çocuğun direk bakımı ile ilgilenmiyor. sanki o da benim ergen çocuğum 2 saat küçük kardeşine bak demişim. 1-2 saat bakınca tamam onun işi bitiyor. ve ben o bakarken mutlaka bir iş yapıyorum zaten kendime veya dinlenmeye vakit ayırsam bakmaz.. benim eşimde hep bir karşılık veriyor mutlaka iyi veya kötü,kısasa kısas..

Sen ayrı konu aç istersen , herkes ordan yorum yapar anlattıklarına
Bu şimdi Elevasyon'un konusu

tabiki,benım ağabeyim derki,bir kadın dayak varsa ve ihanet varsa asla durmamalı,ha bunların olduğun adamların çok pislik olduğunu söyler,bir erkek bunu dıyen,bende aynı fıkırdeyım,dayağın,ve ihanetin olduğu yerde isteyen dursun,ama şkayet etmesin,şikayet edene boşan kurtul deriz,

Eşi yediği tabağı bile kaldırmıyor , kendi çocuğuyla ilgilenmiyor diye işten ayrılmak yönünde tavsiye vermek nedir ya ?

Ben yalnız yaşıyorum kendime zaman ayırmam için temizlik , yemek , bulaşık işlerini kendim yapıyorum , eşininki iyiymiş hizmet önüme gelsin , ben yatayım , oh ne güzel.

kesinlikle haklısınız, o kadar emekler verip okudum ve iş sahibi oldum, bu bana güç veriyor. eş geçici olabilir, işi mutlaka olmalı bir kadının..

malesef bebeğinde çok küçük emziriyor musun ??? emziriyorsan kesinlikle dinlenmelisin ki sütün artın daha yeni toparlanıyorsun bünyen yen toparlanıyor benim kızım 2 yaşında çok hareketli bir kız babası nasıl bakıyor desem evin duvarının resmini çekmem yeter bir anda evin savaş alanına da dönmesi muhtemel bütün odalar çekmeceler talan benim eşimde malesef böyle bakıyor ama bakıyor yani odaya çekilmiyor oyun oynuyor sadece bakarken :)

anlamadım sorumluluk konusundan ona değindim ben evdeki eş sorumluluğundan farkındayım kimin konusu
Yok ben derdini anlatasın var sandım cidden
Ondan öyle dedim
Daha yazacaksan yani yorum beklersen konu açılınca daha iyi
Laf çarpıtmak değildi amacım

Yok ben derdini anlatasın var sandım cidden
Ondan öyle dedim
Daha yazacaksan yani yorum beklersen konu açılınca daha iyi
Laf çarpıtmak değildi amacım
aynı şeyleri paylaşıyoruz anlamında sadece ona yazdım kimseden yorum almak değildi amacım niye böyle düşündünüz anlamadım ama ...

Kadinin esinin maasindan ve parasindan hakki vardir hatta ondan izinsiz cuzdanindan para bile alsa hirsizliga girmiyor. Ama bi erkegin karisinin parasinda o kadar hakki yok. Erkek evine calisip ekmek getirmek zorunda. Bakamicaksa evlenmicekti. Evdeki rizki kadin degil erkek temin etmeli bence.

Yerinizde olsam is bulmasi icin baski yapar cocugumla ilgilenirdim zaten okula baslayinca gene calisirsiniz.

Belki siz de adamı gerçekten bunaltıyor olabilirsiniz.

Bazen eşim dışarıda arkadaşlarımla fazla takılınca arayıp hadi gel benle ilgilen vs diyor ya da onsuz bişey yapmak istediğimde pürüz çıkarabiliyor, trip atıyor... Tabi yine de çok iyi biridir arada yapar bunu. Ben bağımsızlığıma düşkün biriyim, arada tek takılmak, annem babam kardeşlerim arkadaşlarımla takılmak özel şeyler paylaşmak isterim. Haftada bir belki ama hep eşimle birşey yapmak beni bunaltır. Eşim müdahele ederse bende ona evlendim ama özel hayatım bitmedi, sen de git bensiz paylaşımlar yap bende sensiz yapayım diyorum. Özel hayat karşı cins demek değil sadece.

Bunda yanlış olan şey ne? Durduk yere insanlar bu lafı söylemez vardır illa sebebi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…