Siz dayanamayıp toplarsanız hep size kalırsonuçta birileri toplayacak ama ... eşiniz yapmıyorsa da size kalıyor ...
Eşinize bu havayı siz vermişsiniz benceay öle kadınlar varki,sırada bekliyor maalesef
hiç utanma,hiç utanmıyorum ,herkes ne hali varsa görsün,bırakda farkımız olsun,onun bunun sevgilisine,kocasına bakmıyoruz,ille adam olsun yanımızda diye kalasla gezmıyoruz,aksine gururla geziyorum,farkım var,çok şükür,hayat erkek değil,hayatın kendısı aşkhalısın kardeş kadınlığımdan utandım
ben bekarım,arkadaşaa cevap yazdım,ne kadınlar var,milletin adamalrı peşinde,kafayı bozmuş demek istedim,arkadaş demişki,sankı dışarda kadınlar onu bekliyor dıye,maalesef sosyal medya şu bu,millet uçmuş,onu demek istedim,herkes aranıyor,kaşınıyor,töbe,milletin adamlarına bulaşmayında ne yaparsanız yapın,yanlış anlaşıldımEşinize bu havayı siz vermişsiniz bence
O da bak gidersem sırada bekleyen çok kadın var diyor sanırım
Eh sizde hem bırakmam bekleyen kadınlara inat, hemde söylenirim modunsanız
Ne diyelim mutluluklar
Pardon o zaman ben konu sahibi yazdı sandımben bekarım,arkadaşaa cevap yazdım,ne kadınlar var,milletin adamalrı peşinde,kafayı bozmuş demek istedim,arkadaş demişki,sankı dışarda kadınlar onu bekliyor dıye,maalesef sosyal medya şu bu,millet uçmuş,onu demek istedim,herkes aranıyor,kaşınıyor,töbe,milletin adamlarına bulaşmayında ne yaparsanız yapın,yanlış anlaşıldım
ben sinirliyim haliyle geriliyorum akşam eve gidiyorum her yer her yerde ee eve gidicem kızımla ilgilenmem lazım temel ihtiyaçları var yemek hergün hazır olacak bakıcıya gidecek iş ev derken ben söylemeden azıcık evde sorumlulk alsın tama m yapmıyor değil ama tek tek söylemek de yorucu ben ne kendime ne de kızıma zaman ayırabiliyorıum oturup kızımla oyunlar oynamak istiyorum işim olmadan sürekli birşeyler düşünmeden ama olmuyor yıprandım sinir stres oldum egzema çıktı stresten vücudumda baş edemiyorum kısaca ...hem söyleniyorum hem yapıyorum bu sefer sinirliyim diye kızıyor ben zatn sakin bir insan değilim bedenen de çok sağlıklı değilim azcık söylemeden yardımcı ol daha bir de özgürlükçü beyfendi herşeyini bitirdim arkadaşlarıyla görüşmüyor benim suçum oynun başından kalkamıyor ki bunuda kabul etmiyor ozaman hemen faceme kafayı takıyor telefonuma takıyor yada tv me hep bir karşılığı var burcu ne eşinizin benim kisinin yay
Sen ayrı konu aç istersen , herkes ordan yorum yapar anlattıklarınayalnız buda değil çocuğumun hastalığından yiyeceği içeceği herşeyin sağlıklısına iyisine ben karar veriyorum, ev aldık ufak tefek değil ya evde de herşeyinde de gene ben karar veriyorum adam saldı herşeyi birazda benden oldu yok o öyle olmaz yok bunun doğrusu bu diyince kaçtı gitti sanırım nasıl yol izlemeliyiz gerçekten bilmiyorum
tabiki,benım ağabeyim derki,bir kadın dayak varsa ve ihanet varsa asla durmamalı,ha bunların olduğun adamların çok pislik olduğunu söyler,bir erkek bunu dıyen,bende aynı fıkırdeyım,dayağın,ve ihanetin olduğu yerde isteyen dursun,ama şkayet etmesin,şikayet edene boşan kurtul deriz,Pardon o zaman ben konu sahibi yazdı sandım
Ama dediğiniz doğru olsa da millet uçmuş diye evli adam uçmamalı , sorumluluklarını bilmeli
Vay kocamda ya onlara uyarsa diye herşeye katlanmamalı bir kadında
Ben nasıl uymuyorsam kocam da uymayacak, uyarsa da kendi kaybeder
anlamadım sorumluluk konusundan ona değindim ben evdeki eş sorumluluğundan farkındayım kimin konusuSen ayrı konu aç istersen , herkes ordan yorum yapar anlattıklarına
Bu şimdi Elevasyon'un konusu
haklısınız asla ben suçsuzum demiyorum, aşırı tepkilerim ve agresif taraflarım var.. eşim bundan nefret ediyor.Hiç bir sorun tek taraflı değildir.
kesinlikle haklısınız, o kadar emekler verip okudum ve iş sahibi oldum, bu bana güç veriyor. eş geçici olabilir, işi mutlaka olmalı bir kadının..Eşi yediği tabağı bile kaldırmıyor , kendi çocuğuyla ilgilenmiyor diye işten ayrılmak yönünde tavsiye vermek nedir ya ?
Ben yalnız yaşıyorum kendime zaman ayırmam için temizlik , yemek , bulaşık işlerini kendim yapıyorum , eşininki iyiymiş hizmet önüme gelsin , ben yatayım , oh ne güzel.
Gerçekten çok aynılar... aslan burcu benim eşim.. hem söylemeden yapmıyor bir şey hemde söyleyince çok dominantsın, dırdırcı oluyorum. benim eşimde çocukla ilgileniyor ama sonrasında hemen benim bu kadar bugün odama çekiliyorum diyor, güya espri(gerçekten çekiliyor) çıldırıyorum sinirden. çocuğun direk bakımı ile ilgilenmiyor. sanki o da benim ergen çocuğum 2 saat küçük kardeşine bak demişim. 1-2 saat bakınca tamam onun işi bitiyor. ve ben o bakarken mutlaka bir iş yapıyorum zaten kendime veya dinlenmeye vakit ayırsam bakmaz.. benim eşimde hep bir karşılık veriyor mutlaka iyi veya kötü,kısasa kısas..
Yok ben derdini anlatasın var sandım ciddenanlamadım sorumluluk konusundan ona değindim ben evdeki eş sorumluluğundan farkındayım kimin konusu
aynı şeyleri paylaşıyoruz anlamında sadece ona yazdım kimseden yorum almak değildi amacım niye böyle düşündünüz anlamadım ama ...Yok ben derdini anlatasın var sandım cidden
Ondan öyle dedim
Daha yazacaksan yani yorum beklersen konu açılınca daha iyi
Laf çarpıtmak değildi amacım
Kadinin esinin maasindan ve parasindan hakki vardir hatta ondan izinsiz cuzdanindan para bile alsa hirsizliga girmiyor. Ama bi erkegin karisinin parasinda o kadar hakki yok. Erkek evine calisip ekmek getirmek zorunda. Bakamicaksa evlenmicekti. Evdeki rizki kadin degil erkek temin etmeli bence.eşim evlendiği için hayatı bitmiş, özel hayatı da kalmamış. zaten ömür kısaymış, geri kalan ömrünüde böyle geçiremezmiş. ben ona çok müdahale edip kızıyormuşum. bir bebeğimiz var ve ben hem çalışıp hem evle ilgileniyorum. yardımcı olmaya çalışıyor ama bana yetmiyor. sinirli ve gergin bir tipim, işim yoğun deyince de çalışma diyor da boşunamı okudum üniversite veya ayın 15inde para sormayı biliyor.. bende kendime özel bir vakit ayıramıyorum.. bir kadın çok dırdırlanıyorsa sebebi kocasıdır birazda söyletene bakacaksın.. ama zora gelince veya ben sinirli-morali bozukken çekip gidecek eş, eşmidir? insan sevdiğine kötü yüzünü gösterebilir veya sevdiğine tahammül eder.
ben bu adama ne diyeyim nasıl davranayım, yine küstü, çocukla ilgili bir şey söylemek için tlf açtım, telefonuda açmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?