eşim evlendiği için,hayatı bitmiş!!

o zaman bi hizmetçi alsaymış eve tek takılacaksa

o zaman bi hizmetçi alsaymış eve tek takılacaksa
bir ara dedim zaten ben senin hizmetçinmiyim diye, çok yoruluyorsan, söyleneceksen çalışma dedi.. çok sinirliydi diye söyleyemedim içimde kaldı zaten.. madem öyle kendi köyünden çalışmayan biriyle evlenseydin demek istedim.

elevasyon eşin fena canım oldu başka o çalışıyorsa sende çalış
durduk yere söylemedi belki çok sinirli diye söyledi eşi ama onu sinirli gergin bir insan yapan zaten o değil mi eşi beden yorgunluğunu hafifletmeli ki eşide mutlu bir insan olsun ve sinirlenmesin...oda söylemek zorunda kalmazdı herşeyi kadınlara yüklenemek belki senin hareketlerinden oluyor diye kadınının kendisinde suç aramasına itmekde yanlış erkek egomanyasını nereye kadar pof poflıcak bu kadın milleti

eşim çalışıyor ama benim işim çok daha yoğun.. eşim tehtidkar bir tip zaten, her an gidebilirim..benim canımı sıkma moralimi bozma yüklenme, yoksa senin için iyi olmaz modunda.. buda zoruma gidiyor .. kendimi değer verilmemiş ve sevilmiyor hissediyorumm

Eşinin ev işlerine müdahil olmasını nasıl sağlarsın tavsiye veremem ama ev işlerini kolaylaştır istersen. Çok basit yemekler var onlardan yap (bazı insanlar salatasız çorbasız falan yemege oturmuyor onlardan degilsen. ) Ütüsüz giyilebileceğin kıyafetler kullan ya da ütü evleri var fiyatları çok uygun . Ev için de yardımcı alabilirsin bütçe ayırıp . Ev işi çok zor oluyor bi de çocuğun var inanın zordur sinirleniriz yıpranmış belli ki . Bi de esin çamaşır yıkamasını ve ütüsünü kendi yapsın , en azından yavaş yavaş alışır .
Kendinizi yıpratmayın lütfen sinir kendinize zarar verir , insallah çözüm bulabilirsiniz.

Yapi olarak "sinirli bir tip" olmaniz kabahat. Insan sevdigine kiyamaz, alttan alir diyorsunuz ama gorunuse gore sizde surekli sinirlenip, onu azarlarken gayette kiyiyorsunuz esinize. Insan ne ekerse onu bicer. Surekli ofkeli, stresli gezinip, insanlara bagirip cagirip karsiliginda sevgi beklenmez..

Ya imzanızdaki gifteki şahıs kim acaba, aşık oldum galiba ben

konuya gelince ben olsam çekmezdim bu adamı

seninki durumu abartmış canım bu konuda haklısın bütün işleri berbaber yaparsınız dinleniceğiniz zaman beraber dinlenirsiniz o saatten sonra artık bebeğinin özel şeyleriyle ilgilenirsin tek yok öyle çayım suyum önüme gelsin kimse bana karışmasın eşim herşeyi üstlensin yok artık öyle o öncedendi kadın çalışmıyorken o bile bana itici gelmiştir hep ... kadın asla hizmetçisi değildir kadın yapıyorsa sevdiğinden yapar evini sahipleğinden ve zamanı olduğundan yapar yoksa yapmak zorunda olduğu için yada sırf seni memnun etmeye
böyle yapılınca öyle hisssettiriyorlar tehtit etmesi gözünü korkutmak istediğinden gözün korkucak sende ondan birşey beklemiceksin istediği gibi odada takılıp önüne herşey gelecek

eşinizi de dinlemek gerekir, yani sürekli gergin ve sinirli biriyle bende yapamazdım açıkcası, sorumluluklarınız var evet ama kimin sorumluluğu yokkki hayatta, eşiniz işten çıkın bile demiş her ay para sorduğu halde, yani eşiniz haklı gibi geldi bana. bu arada destek olmuyor mu sorumluluklarda eşiniz size

Isınızdekı gergınlıgı eve tasıma luksunuz yok. Ayrıca psıkolojınızı etkılıyorsa ıs degıstırme vaktı gelmıstır.Cok bunaldıysanız en azından yarım gun calısabılecegınız bır ıs bulmanızı tavsıye ederım.Hem ıs, Hem ev, Hem çocuk , hem es ıle ılgılenırken sıze zaman kalmaması normal. Tepkılerınızı nasıl yansıttığınızda onemlı.. Esiniz size dile getirdiklerini kızgın anında dile getirdiği için abartılmış gıbı geldı. Insanların sınırlı anlarında tepkılerı cok farklıdır.Ben mesela hıc konuşamam ağzımı açıp karsımdakıne bır laf edemem buda nısanlımı delırtır. Allah sıze kolaylık versın.

Maddi durumunuzu bilemiyorum tabi ama alabilirseniz bir süre ücretsiz izin alın en azından iş stresiniz azalır. Alamıyorsanız haftada bir gelen bir yardımcı tutun. Eğer maddi imkanınız el vermiyorsa biraz rahat olun. Yani eşiniz dışarı çıkmak istediğinde çıksın ama sizde dışarı çıkın. Evde oturupta iş yapma derdine düşmeyin. hayati pratikleştirin. Siz böyle oldukça daha da gerginleşirsi

Arkadaş bazılarının evlilik anlayışı ne kadar yorucu. Bu kadar yorucu hayatlara nasıl katlanıyorlar acaba?? Erkekler şunu sevmez, bunu sevmez, eşref saatine denk getir vs vs. Bizim eşref saatimiz ne olacak kardeşim? Ayrıca konu sahibi, iş bırakmama kararınız kesinlikle doğru. Aileniz için çalıştığınız kadar kendiniz için de çalışıyorsunuz bir bakıma. Diyelim ki bıraktınız ve bu durum daha da ileri gitti. Ne olacak? O zaman daha kötü olur, bir dayanağınız olsun daima.

bende size katılıyorum, muhtemelen erkeklerinde beklentileri böyle..

aranızdaki sorun etki tepki meslesi olması eşinize nasıl etki ediyosunuz nasıl tepki alıyosunuz önce içinizde objektif olarak bunu sorgulayın...
sonra kendi kişiliğinizi sonra eşinizinkini......
ayrıca evet çocuk yapma kararı alıp yapmışsınız ama hiç konuşmadınızmı doğmadan eşinizi az buçuk tanırsınız sizi bu denli yalnız bırakacağını öngöremediniz mi acaba? yoksa öngörüp demi yaptınız?

yani bu soruların cevabını en iyi siz bilirsiniz
ama ben iş ortamında arkadaşlarımda bile
-olaylara sürekli negatif bakan
-dır dır edip söylenen
-mıy mıy edip kendi kendine dert üreten insanlarla bir arada bulunmamaya calışıyorum evlilikte hiç düşünemiyorum.....
bence bunları yapıyosanız önce kendi kendinizi bunaltıyosunuz demektir çünkü bu insalar önce bu karakterleri,nden kendileri sıkılırlar....
evlilikte insanın kendine ait özel zmanları olmalı tabiki eşiniz burda haklı ama ifade ediş tarzı çok çok yanlış hele tehdit etmesi kabul edilemez....
ev işlerinde haftada bir yardımcı tutun yetiştiremiyosanız yada planlı programlı yapın (severek yapın)
pratik olun vede iş yerindeki yasadıklaırnız iş yerinin kapısında bırakın yoksa eşiniz falan hikaye eğer iş stresini eve getirirseniz hiç mutlu olmazsınız....
bide biraz pozitif olun ya ....... siz düşünsenize evde bi kadın var çocuk bakıyo yemek yapıyo evet bunalmış ama sürekli söyleniyo sinirli moral düşük mutsuz kapıdan girdiğim anda söylenmeye dırdır etmeye negatiflik yaymaya başlıyo ben bile girmek istemem o eve bu sefer kısır döngüye biner iş eşiniz dahada uzaklaşır siz ddahada mutsuz olursunuz falan önemli olan sizin mutlu olmaznız gerisi boş...
yada biraz rahat olun çocugun bakımına önclik verip ev işlerini askıya alıp günde 15 dakikada olsa kendinize zaman ayırın.... maaşınızı aldıgınızda kendinize ufakda olsa bi hediye mutlaka alın , oturup ayaklarınıza yatmadan önce masaj yapın 5 dk sevdiğiniz bi müziği açın eve gelince 10 dk az bi kafanızı dinleyip öyle devam edin:))))) mutlu kalın

eşiniz yapmıyosa eve onun yerine size yardım edecek bi yardımcı alsın size hediye:) çalışıyosunuz sonuçta... hafta bir gelsin kıyıyı köşeyi temizlesin ütü yapsın sizde rahat edin eşinizde....

Ben katılıyorum , erkekler paşa , zavallı cariyelerinin 1 numaralı görevleri de kocalarının gönlünü eğlemek?!?

Hangi erkek , aman bugünlerde çok stresliyim biraz sakinleşeyim , belki de işten çıkayım diyor???

Ulan bu ne küstahlık bir eşin diğer eşe, sen gönlümü eğlemek için işten çık demesi. Evlenirken çalışan kadınla evlendiğini biliyordun kardeşim , istemiyorsan çalışmayan biriyle evlenseydin??? Erkekler adam olmak yerine kadınları şekilden şekle sokmaya çalışıyor.
Yapmayın, etmeyin arkadaşlar, özel hayatım yok yeaa evlendiğime pişmanım diyen herif için işi bırak cnm yazmayın.

Onlar gelişigüzel söylenen laflar. Faturalar sıra sıra dizilince gerçeklerle tanışılır. Ha, dünyanın bilmem kaçıncı zenginiyse bilemicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…