- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
o zaman bi hizmetçi alsaymış eve tek takılacaksaöyle değilde, kendine daha çok vakit ayırma.. spor yapacakmış,uyuyacak-kalkacak dağıtacak kimse bir şey demeyecek.. ayrı odada bilgisayar başında ömür geçirecek.. yediğini içtiğinide önüne koydunmu, senden iyisi yok..
bir ara dedim zaten ben senin hizmetçinmiyim diye, çok yoruluyorsan, söyleneceksen çalışma dedi.. çok sinirliydi diye söyleyemedim içimde kaldı zaten.. madem öyle kendi köyünden çalışmayan biriyle evlenseydin demek istedim.o zaman bi hizmetçi alsaymış eve tek takılacaksa
durduk yere söylemedi belki çok sinirli diye söyledi eşi ama onu sinirli gergin bir insan yapan zaten o değil mi eşi beden yorgunluğunu hafifletmeli ki eşide mutlu bir insan olsun ve sinirlenmesin...oda söylemek zorunda kalmazdı herşeyi kadınlara yüklenemek belki senin hareketlerinden oluyor diye kadınının kendisinde suç aramasına itmekde yanlış erkek egomanyasını nereye kadar pof poflıcak bu kadın milletiBelki siz de adamı gerçekten bunaltıyor olabilirsiniz.
Bazen eşim dışarıda arkadaşlarımla fazla takılınca arayıp hadi gel benle ilgilen vs diyor ya da onsuz bişey yapmak istediğimde pürüz çıkarabiliyor, trip atıyor... Tabi yine de çok iyi biridir arada yapar bunu. Ben bağımsızlığıma düşkün biriyim, arada tek takılmak, annem babam kardeşlerim arkadaşlarımla takılmak özel şeyler paylaşmak isterim. Haftada bir belki ama hep eşimle birşey yapmak beni bunaltır. Eşim müdahele ederse bende ona evlendim ama özel hayatım bitmedi, sen de git bensiz paylaşımlar yap bende sensiz yapayım diyorum. Özel hayat karşı cins demek değil sadece.
Bunda yanlış olan şey ne? Durduk yere insanlar bu lafı söylemez vardır illa sebebi...
eşim çalışıyor ama benim işim çok daha yoğun.. eşim tehtidkar bir tip zaten, her an gidebilirim..benim canımı sıkma moralimi bozma yüklenme, yoksa senin için iyi olmaz modunda.. buda zoruma gidiyor .. kendimi değer verilmemiş ve sevilmiyor hissediyorummelevasyon eşin fena canım oldu başka o çalışıyorsa sende çalış
durduk yere söylemedi belki çok sinirli diye söyledi eşi ama onu sinirli gergin bir insan yapan zaten o değil mi eşi beden yorgunluğunu hafifletmeli ki eşide mutlu bir insan olsun ve sinirlenmesin...oda söylemek zorunda kalmazdı herşeyi kadınlara yüklenemek belki senin hareketlerinden oluyor diye kadınının kendisinde suç aramasına itmekde yanlış erkek egomanyasını nereye kadar pof poflıcak bu kadın milleti
demediğin iyi olmuş saygını yitirme genedebir ara dedim zaten ben senin hizmetçinmiyim diye, çok yoruluyorsan, söyleneceksen çalışma dedi.. çok sinirliydi diye söyleyemedim içimde kaldı zaten.. madem öyle kendi köyünden çalışmayan biriyle evlenseydin demek istedim.
iyi de söylenmeden halletmenin yolu yok mu
söylenen dırdır yapan insan çekilmiyor kusura bakmayın da
ne kadar haklı olursanız olun insan sinir oluyor söylenme durumuna ve hiçbir işe de yaramıyor
mesela annem durmadan söylenir şunu şöyle yapma bunu böyle yapma
bir süre sonra tınlamıyorsunuz çünkü sürekli söyleniyor
benim de artık bir kulaktan girip bi kulaktan çıkıyor
sıkıldım çünkü..
bilmiyorum anlatabildim mi
seninki durumu abartmış canım bu konuda haklısın bütün işleri berbaber yaparsınız dinleniceğiniz zaman beraber dinlenirsiniz o saatten sonra artık bebeğinin özel şeyleriyle ilgilenirsin tek yok öyle çayım suyum önüme gelsin kimse bana karışmasın eşim herşeyi üstlensin yok artık öyle o öncedendi kadın çalışmıyorken o bile bana itici gelmiştir hep ... kadın asla hizmetçisi değildir kadın yapıyorsa sevdiğinden yapar evini sahipleğinden ve zamanı olduğundan yapar yoksa yapmak zorunda olduğu için yada sırf seni memnun etmeyebir ara dedim zaten ben senin hizmetçinmiyim diye, çok yoruluyorsan, söyleneceksen çalışma dedi.. çok sinirliydi diye söyleyemedim içimde kaldı zaten.. madem öyle kendi köyünden çalışmayan biriyle evlenseydin demek istedim.
böyle yapılınca öyle hisssettiriyorlareşim çalışıyor ama benim işim çok daha yoğun.. eşim tehtidkar bir tip zaten, her an gidebilirim..benim canımı sıkma moralimi bozma yüklenme, yoksa senin için iyi olmaz modunda.. buda zoruma gidiyor .. kendimi değer verilmemiş ve sevilmiyor hissediyorumm
eşim evlendiği için hayatı bitmiş, özel hayatı da kalmamış. zaten ömür kısaymış, geri kalan ömrünüde böyle geçiremezmiş. ben ona çok müdahale edip kızıyormuşum. bir bebeğimiz var ve ben hem çalışıp hem evle ilgileniyorum. yardımcı olmaya çalışıyor ama bana yetmiyor. sinirli ve gergin bir tipim, işim yoğun deyince de çalışma diyor da boşunamı okudum üniversite veya ayın 15inde para sormayı biliyor.. bende kendime özel bir vakit ayıramıyorum.. bir kadın çok dırdırlanıyorsa sebebi kocasıdır birazda söyletene bakacaksın.. ama zora gelince veya ben sinirli-morali bozukken çekip gidecek eş, eşmidir? insan sevdiğine kötü yüzünü gösterebilir veya sevdiğine tahammül eder.
ben bu adama ne diyeyim nasıl davranayım, yine küstü, çocukla ilgili bir şey söylemek için tlf açtım, telefonuda açmıyor.
bende size katılıyorum, muhtemelen erkeklerinde beklentileri böyle..Arkadaş bazılarının evlilik anlayışı ne kadar yorucu. Bu kadar yorucu hayatlara nasıl katlanıyorlar acaba?? Erkekler şunu sevmez, bunu sevmez, eşref saatine denk getir vs vs. Bizim eşref saatimiz ne olacak kardeşim? Ayrıca konu sahibi, iş bırakmama kararınız kesinlikle doğru. Aileniz için çalıştığınız kadar kendiniz için de çalışıyorsunuz bir bakıma.Diyelim ki bıraktınız ve bu durum daha da ileri gitti. Ne olacak? O zaman daha kötü olur, bir dayanağınız olsun daima.
bruno marsYa imzanızdaki gifteki şahıs kim acaba, aşık oldum galiba ben
konuya gelince ben olsam çekmezdim bu adamı
eşiniz yapmıyosa eve onun yerine size yardım edecek bi yardımcı alsın size hediye:) çalışıyosunuz sonuçta... hafta bir gelsin kıyıyı köşeyi temizlesin ütü yapsın sizde rahat edin eşinizde....ben sinirliyim haliyle geriliyorum akşam eve gidiyorum her yer her yerde ee eve gidicem kızımla ilgilenmem lazım temel ihtiyaçları var yemek hergün hazır olacak bakıcıya gidecek iş ev derken ben söylemeden azıcık evde sorumlulk alsın tama m yapmıyor değil ama tek tek söylemek de yorucu ben ne kendime ne de kızıma zaman ayırabiliyorıum oturup kızımla oyunlar oynamak istiyorum işim olmadan sürekli birşeyler düşünmeden ama olmuyor yıprandım sinir stres oldum egzema çıktı stresten vücudumda baş edemiyorum kısaca ...hem söyleniyorum hem yapıyorum bu sefer sinirliyim diye kızıyor ben zatn sakin bir insan değilim bedenen de çok sağlıklı değilim azcık söylemeden yardımcı ol daha bir de özgürlükçü beyfendi herşeyini bitirdim arkadaşlarıyla görüşmüyor benim suçum oynun başından kalkamıyor ki bunuda kabul etmiyor ozaman hemen faceme kafayı takıyor telefonuma takıyor yada tv me hep bir karşılığı var burcu ne eşinizin benim kisinin yay
Arkadaş bazılarının evlilik anlayışı ne kadar yorucu. Bu kadar yorucu hayatlara nasıl katlanıyorlar acaba?? Erkekler şunu sevmez, bunu sevmez, eşref saatine denk getir vs vs. Bizim eşref saatimiz ne olacak kardeşim? Ayrıca konu sahibi, iş bırakmama kararınız kesinlikle doğru. Aileniz için çalıştığınız kadar kendiniz için de çalışıyorsunuz bir bakıma.Diyelim ki bıraktınız ve bu durum daha da ileri gitti. Ne olacak? O zaman daha kötü olur, bir dayanağınız olsun daima.
Onlar gelişigüzel söylenen laflar. Faturalar sıra sıra dizilince gerçeklerle tanışılır. Ha, dünyanın bilmem kaçıncı zenginiyse bilemicem.Ben katılıyorum , erkekler paşa , zavallı cariyelerinin 1 numaralı görevleri de kocalarının gönlünü eğlemek?!?
Hangi erkek , aman bugünlerde çok stresliyim biraz sakinleşeyim , belki de işten çıkayım diyor???
Ulan bu ne küstahlık bir eşin diğer eşe, sen gönlümü eğlemek için işten çık demesi. Evlenirken çalışan kadınla evlendiğini biliyordun kardeşim , istemiyorsan çalışmayan biriyle evlenseydin??? Erkekler adam olmak yerine kadınları şekilden şekle sokmaya çalışıyor.
Yapmayın, etmeyin arkadaşlar, özel hayatım yok yeaa evlendiğime pişmanım diyen herif için işi bırak cnm yazmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?