- 28 Mart 2018
- 169
- 93
- 103
- 32
- Konu Sahibi handeac123
-
benım gozlemıme gore evlenınce kadın evden cocuktan her bıseyden sorumlu tutulurken bı de + calısıyorsa deymeyın keyfıne, erkek para getırmekten sorumlu oluyor bı tek. e parayı da getırıyormus . karpuz gibi yata yata buyur adam napsın:))Çogu zaman evde çalişmiyor dükkanlari var ortak oldugu icin her ay en az 8 bintl giriyor cebine evde kira degil arabasi ve belirli nakitde var o yuzden çok saldi ne iş yapiyor ne bana yardım ediyor oyle camis gibi yatiyor ne yapilir
birde bana sorun:) herdakka yemek yemesimi heryeri dagitmasi herisime karismasi daginikligi cocuk gibi toparliyoruz arkasinibenım gozlemıme gore evlenınce kadın evden cocuktan her bıseyden sorumlu tutulurken bı de + calısıyorsa deymeyın keyfıne, erkek para getırmekten sorumlu oluyor bı tek. e parayı da getırıyormus . karpuz gibi yata yata buyur adam napsın:))
disarda fabrikayami gireyim 4bintlye diyor dukandada işi dusmuyormus bunaBöyle alismissa isiniz zor. Bu konuyu onunla konusunca tepkisi ne oluyor?
Geziyoruz ama oda sinirli haftada 1gun 2gun anca. Onuda istemiyor cok anlamdim gittiE çalışmıyor vakti bol, kira ödemiyor, arabası var, parası var.. neden gezip tozmuyorsunuz? :)
Şimdi ömür boyu çalışıp bir ev,bir araba biraz da nakit biriktirmek için çabalıyor zaten insanlar..benım gozlemıme gore evlenınce kadın evden cocuktan her bıseyden sorumlu tutulurken bı de + calısıyorsa deymeyın keyfıne, erkek para getırmekten sorumlu oluyor bı tek. e parayı da getırıyormus . karpuz gibi yata yata buyur adam napsın:))
Hiç bir amacı, hayali yok mu eşinizin? Bari işleri büyütsün :) Kan tahlili de yaptırabilirsiniz ama o doktora da gitmez şimdiGeziyoruz ama oda sinirli haftada 1gun 2gun anca. Onuda istemiyor cok anlamdim gitti
yalandan bir şeyle uğraşın beraber. hobi olur, ufak bir girişim olur ,bilmiyorum. alışan adamı değiştirmek zor. işleri büyütmeyi flan istemiyor mu?
İşyeri sabit yilalrdir ayni yerde calişani var buyutme plani da yokyalandan bir şeyle uğraşın beraber. hobi olur, ufak bir girişim olur ,bilmiyorum. alışan adamı değiştirmek zor. işleri büyütmeyi flan istemiyor mu?
Multi milyoner olsa bana iyi gelmezdi , eşim pandemide eve tikaninca bile bezmistimÇogu zaman evde çalişmiyor dükkanlari var ortak oldugu icin her ay en az 8 bintl giriyor cebine evde kira degil arabasi ve belirli nakitde var o yuzden çok saldi ne iş yapiyor ne bana yardım ediyor oyle camis gibi yatiyor ne yapilir
Nerde 10yildir doktorun kapisima ugramamistirHiç bir amacı, hayali yok mu eşinizin? Bari işleri büyütsün :) Kan tahlili de yaptırabilirsiniz ama o doktora da gitmez şimdi
boş boş oturmaktan hiç mi sıkılmadı bu kadar yıl?valla ilginçÇogu zaman evde çalişmiyor dükkanlari var ortak oldugu icin her ay en az 8 bintl giriyor cebine evde kira degil arabasi ve belirli nakitde var o yuzden çok saldi ne iş yapiyor ne bana yardım ediyor oyle camis gibi yatiyor ne yapilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?