Eşim evlendigim günden beri 4yildir calismiyor ne bunaldim ne yapabilirim

benım gozlemıme gore evlenınce kadın evden cocuktan her bıseyden sorumlu tutulurken bı de + calısıyorsa deymeyın keyfıne, erkek para getırmekten sorumlu oluyor bı tek. e parayı da getırıyormus . karpuz gibi yata yata buyur adam napsın:))

birde bana sorun:) herdakka yemek yemesimi heryeri dagitmasi herisime karismasi daginikligi cocuk gibi toparliyoruz arkasini

Bir süre sonra erkeğin evde çok durması batıyor. Çalışması iyi olurdu tabi ama ekmek elden su gölden adam alışmış değişmez. Değerlendirin bunu beraber bişeyler yapalım deyin.
Ben konuşmak için bile bulamıyorum yoğun çalışıyor. Hatta biraz konuşalım mi dedim uykum var dedi ve yattı. Güzel ya evde olması tadını çıkarın

Şimdi ömür boyu çalışıp bir ev,bir araba biraz da nakit biriktirmek için çabalıyor zaten insanlar..
Adam tezelden halletmiş olayı..
Vallahi imrendim ben.
Bunlara sahip olan bir memurun da emekliliği gelmiştir zaten :d

yalandan bir şeyle uğraşın beraber. hobi olur, ufak bir girişim olur ,bilmiyorum. alışan adamı değiştirmek zor. işleri büyütmeyi flan istemiyor mu?

yalandan bir şeyle uğraşın beraber. hobi olur, ufak bir girişim olur ,bilmiyorum. alışan adamı değiştirmek zor. işleri büyütmeyi flan istemiyor mu?
İşyeri sabit yilalrdir ayni yerde calişani var buyutme plani da yok

olaya maddi olarak bakmıyorum ama tembel adamlara tahammülüm sıfır eşinizin hiç bir amacı yok mu. yani sürekli evde oturup yatan birini istemezdim herhalde. bir de 8 bin tl şu devirde evde yatılacak bir miktar da gelmiyor bana açıkçası.

Multi milyoner olsa bana iyi gelmezdi , eşim pandemide eve tikaninca bile bezmistim yani calismayan adam ne bileyim , eşimin babası ömrü boyunca yan gelip yatmış kvalidem nefret ediyo adamdan işe yaramaz diye kadının iflahi sökülmüş. Eşime de diyorum baban gibi olsaydın asla tahammül etmezdim asla

boş boş oturmaktan hiç mi sıkılmadı bu kadar yıl?valla ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…