- 21 Ağustos 2015
- 32.043
- 97.274
- 598
- 38
- Konu Sahibi handeac123
-
Nisanlılıkta falan anlamadınız mı calısmadıgını?Çogu zaman evde çalişmiyor dükkanlari var ortak oldugu icin her ay en az 8 bintl giriyor cebine evde kira degil arabasi ve belirli nakitde var o yuzden çok saldi ne iş yapiyor ne bana yardım ediyor oyle camis gibi yatiyor ne yapilir
disarda fabrikayami gireyim 4bintlye diyor dukandada işi dusmuyormus buna
dusunceleri var evet ama daha cok babasina guveniyor.Konu başlığınızı okuyunca bir an ben de eşiniz hiç çalışmıyor diye düşünmüştüm ama adam işini gücünü yoluna koymuş anladığım kadarıyla evini arabasını almış ve en az 8-20 bin arası düzenli geliri de var hatta ailesinden miras kalacak malı mülkü de varsa bunlara güveniyor demektir. Güvenmese başka şeyler düşünür muhakkak . ben kadın halimle çocuklarımın geleceği için onlari okutabilmem için SGK'lı çalıştığım halde acaba evden hafta sonları ya da akşamları ek iş yapabilir miyim diye zaman zaman bakıyorum düşünüyorum. Adam garantilemiş demek ki geleceğini kendinin sizin çocuğunun . Öyle bir durum varsa eğer bunu avantaja çevirebilirsiniz birlikte çocuğunuzu büyütüp yürüyüşlere parka gidebilir birlikte kaliteli zamanlarda güzel paylaşımlar yapabilirsiniz
Salın bu camışı çayıraÇogu zaman evde çalişmiyor dükkanlari var ortak oldugu icin her ay en az 8 bintl giriyor cebine evde kira degil arabasi ve belirli nakitde var o yuzden çok saldi ne iş yapiyor ne bana yardım ediyor oyle camis gibi yatiyor ne yapilir
eee sigortası ne alemdeİşyeri sabit yilalrdir ayni yerde calişani var buyutme plani da yok
Sigortasi var odeniyor cocgumuz var 5aylik dahaeee sigortası ne alemde
Allah korusun hastalık bişey olsa nerede tedavi olacaksınız
çocuğunuz var mı?
Keşke benim kocamda yan gelip yatabilse… bende adamı görememekten muzdaribimEvi var,arabası var,aylık da geliyor..
Kim olsa yatar bacım..
Bırak yatsın adam :)Sigortasi var odeniyor cocgumuz var 5aylik daha
Sosyal birisi degil beraber cikiyoruz anca geziyoruz birde kuzeni var onlunla gorusuyor haftada 1 gun bazen 2Dışarı filan çıkıyor musunuz sosyal birisi mi ?
adam ev kuşu olmuş.gezmeye bile gitmek istemiyor baksana.çalışmayan karı koca haftanın 4 günü gayetten gezebilir.e paramız da var diyorlarBen de bu kadar bolluk içinde neden hayatı evde yaşadığınızı hiç anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?