- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.305
- 528
- Konu Sahibi handeac123
-
Yurtdışı yurtiçi tatilden geri gelmezdim ben o durumda olsamadam ev kuşu olmuş.gezmeye bile gitmek istemiyor baksana.çalışmayan karı koca haftanın 4 günü gayetten gezebilir.e paramız da var diyorlar
bari kamp sandalyesi alıp arabayla yeşillik alana gidip piknik yapsalardı.kahvaltıyı haftada 3 gün bu şekilde dışarda yapardım ben.ev demek bir nevi hapishane demek .hobi bahçesi mi alsalar ne?belki adam orayı sever orda çalışırYurtdışı yurtiçi tatilden geri gelmezdim ben o durumda olsam
Bence adamın işi ailesiyle tatil planlamak olsunbari kamp sandalyesi alıp arabayla yeşillik alana gidip piknik yapsalardı.kahvaltıyı haftada 3 gün bu şekilde dışarda yapardım ben.ev demek bir nevi hapishane demek .hobi bahçesi mi alsalar ne?belki adam orayı sever orda çalışır
adam ev kuşu olmuş.gezmeye bile gitmek istemiyor baksana.çalışmayan karı koca haftanın 4 günü gayetten gezebilir.e paramız da var diyorlar sizin mesajınıza ek yap
Müsaadenizle mesajlarınıza ek yapmak istiyorumBen de bu kadar bolluk içinde neden hayatı evde yaşadığınızı hiç anlamadım
Az görmek daha iyi emin olunKeşke benim kocamda yan gelip yatabilse… bende adamı görememekten muzdaribim
valla doğru.bu lafı bizim evin yakınındaki sosyete pazarında kadın kılığında dudu var o devamlı söylerdi.çok eğlenceli adamdı .alışveriş sonrası arkamızdan da: ayy kızzzz kocana selam söyle derdiii.duvarada barbie resmi asmıştı.altına da dudunun gençlik resmi yazmışMüsaadenizle mesajlarınıza ek yapmak istiyorum
Sevgili konu sahibesi !
Gazeteci İlknur Bozkurt’un çok sevdiğim ve kulaklarımda herdaim çınlayan bir sözü var!
Derki kendileri: hanımlar kocalarınızın parasını yiyin ! Eğer siz yemezseniz bir yiyen mutlaka bulunur !
valla doğru.bu lafı bizim evin yakınındaki sosyete pazarında kadın kılığında dudu var o devamlı söylerdi.çok eğlenceli adamdı .alışveriş sonrası arkamızdan da: ayy kızzzz kocana selam söyle derdiii.duvarada barbie resmi asmıştı.altına da dudunun gençlik resmi yazmışMüsaadenizle mesajlarınıza ek yapmak istiyorum
Sevgili konu sahibesi !
Gazeteci İlknur Bozkurt’un çok sevdiğim ve kulaklarımda herdaim çınlayan bir sözü var!
Derki kendileri: hanımlar kocalarınızın parasını yiyin ! Eğer siz yemezseniz bir yiyen mutlaka bulunur !
Adam ne için çalışacak ki ? Yattığı yerden para geliyor. Bir de erkeklerin çoğunluğu rahatlığa alıştığında asla ve asla bu rahatlıktan ödün vermiyorlarÇogu zaman evde çalişmiyor dükkanlari var ortak oldugu icin her ay en az 8 bintl giriyor cebine evde kira degil arabasi ve belirli nakitde var o yuzden çok saldi ne iş yapiyor ne bana yardım ediyor oyle camis gibi yatiyor ne yapilir
Eşiniz esnaf galiba yaptığı iş ne bilmiyorum ama aylık 8 bin az değil mi nasıl güveniyor iş yerini bırakmaya insan hiç mi merak etmez ne oluyor ne bitiyor iş yerinde diye.İşyeri sabit yilalrdir ayni yerde calişani var buyutme plani da yok
Ulaşın bana boşayım siziÇogu zaman evde çalişmiyor dükkanlari var ortak oldugu icin her ay en az 8 bintl giriyor cebine evde kira degil arabasi ve belirli nakitde var o yuzden çok saldi ne iş yapiyor ne bana yardım ediyor oyle camis gibi yatiyor ne yapilir
Biri yazmış katılıyorum. Evi var arabası var elinr 8 bin para da geçiyor kim olsa çalışmaz.. ben o para için cogukimse gibi bebeğimi bırakıp çalışmaya başlıycam yakında yüreğim buruk..Çogu zaman evde çalişmiyor dükkanlari var ortak oldugu icin her ay en az 8 bintl giriyor cebine evde kira degil arabasi ve belirli nakitde var o yuzden çok saldi ne iş yapiyor ne bana yardım ediyor oyle camis gibi yatiyor ne yapilir
Biri yazmış katılıyorum. Evi var arabası var elinr 8 bin para da geçiyor kim olsa çalışmaz.. ben o para için cogukimse gibi bebeğimi bırakıp çalışmaya başlıycam yakında yüreğim buruk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?