• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evlendiğimize pişman

Çoğuna göre evet takılmayacakmış 🤣🤣
İnsanlar nasıl bir hayat yaşıyor kapana sıkışmış gibi gerçekten anlamiyorum (buna yaşamak denirse tabii)
"Evlendin artık benimsin herkesi sil bir tek ben varım" mantığı. Klasik özgüven eksikliği yaşayan kişiler evliliğinin böyle olmasını isterler.
Burda yorum yapan çoğu kişi başka konularda gördüğüm üzere evlilikte kişiye özgü alanın olmasını savunan kişiler , burdaki sıkıntı dışarda arkadaşlarıyla olması değil. Ortada tartışma bile yokken 'sen insan değilsin' diyen kişinin şimdide 10 saat dışarda gezip tozduktan sonra 'keske bekar olsaydım ' demesi

Burda yorum yapan çoğu kişi başka konularda gördüğüm üzere evlilikte kişiye özgü alanın olmasını savunan kişiler , burdaki sıkıntı dışarda arkadaşlarıyla olması değil. Ortada tartışma bile yokken 'sen insan değilsin' diyen kişinin şimdide 10 saat dışarda gezip tozduktan sonra 'keske bekar olsaydım ' demesi
Oda bir sey mi?
Adam hakaret ediyor, yetmiyor sen insan değilsin diyor ve yine yetmiyor hicbir seyini paylaşmıyor. Konu sahibi hicbir seyine karısmazken durup dururken “bekar olsaydım” diyor. Burdaki bazı yarım akıllılarda bunları alttan al diyor, kocandır o senin diyor… utanmasa dayagını ye otur sus evlilik bozulmaz kutsaldır demeye getiriyor. Vay musamba suratlı vay…. Hayat seni nasıl pisirmis küf, cahil aklınla bunları yazabiliyorsun diye sorarlar adama.

Bir insanın canı, kıymeti bu kadar degersiz olmamalı ya. Olmamalı.

Evlenince esir alınmış gibi triplere giren adamın rotası başta ‘’bekar gibi davranarak ‘’ evlilik sınırlarını zorlayan eylemlere evriliyor.
İkinci aşama ev - bekarlık arası zikzak
Tabi bu aşamada eşden ‘hayırdır sen ‘ diye müdahale geliyor. Bazısı tartışa tartışa sınır oluşturuyor rutin oluşunca kavgalarda bitiyor bazısıda aldatmaya kadar tam gaz devam.
Her halükarda kadın açısından yıpratıcı olduğun noktada tartışmak yerine kendi sınırlarını belirleyip karşındakine dimdik bir şekilde sınırımız budur demen lazım
Doğru şuan boşanma aşamasında bir eylemi yok ama bariz sınırlarınıda zorlayacak
Arkadaşların tavsiyesine uyarsan kafasına göre bekar hayatı yaşayan bir adamın değersizlik hissiyle boğuşan eşi olacaksın

Ortada tartışma bile yokken 'sen insan değilsin' diyen kişi
Kim kime ortada tartışma bile yokken "sen insan değilsin" der yahu. Allah aşkına mantıklı olun.
Konu sahibi bir olayında böyle mi anlattı bilmiyorum ama öyle bile olsa, Siz Hayatınızda herşeye böyle körü körüne inanıyormusunuz? Bu olayın böyle olmayacağını anlamak için çok az Mantık kurmanız yeterli.

Kim kime ortada tartışma bile yokken "sen insan değilsin" der yahu. Allah aşkına mantıklı olun.
Konu sahibi bir olayında böyle mi anlattı bilmiyorum ama öyle bile olsa, Siz Hayatınızda herşeye böyle körü körüne inanıyormusunuz? Bu olayın böyle olmayacağını anlamak için çok az Mantık kurmanız yeterli.
Ben gayet mantikliyim birkac sayfa önceki mesajları okursanız durduk yere dediğini görürsünüz

Olayı yaşayan konu sahibi elbette ki onun dediğini varsayarak bir yorum yapacağız ne demek körü körüne mi inanıyorsunuz

İlave yapayım adam her akşam okey oynamak istiyor, bu da hiç olmadı yemek ısmarlama, hesapları çekme gibi karşılıklarla kumara başlamak demek, yemek ısmarlama vb ödüller sonradan ortaya para koyup daha büyük oyunlar döndürmeye gidiyor, mesela benim takıldığım nokta adamın kumara meyilli olması.

Kız ailemde boşanan yok dedim nazar boncuğu koydum,🧿🧿🧿 buna takılan sensin (kıskanma kıskançlık iyi bişey değil annen öğretmedi mi sana) :KK70:
Bizde benim yazdıklarımı yemin ederim daha çok eşim uyguluyor 🧿🧿😍 nazar etme ne olur çalış seninde de olur:KK70:
Cennet mahallesi karakol sahnesi mi yahu bu nedir sevgili üye 🤣

Eşim sabah 12 de çıktı akşam 10 a kadar kafasına göre takıldı hiç karışmadım. Sonra geldi keşke bekar olsaydım şimdi gezip tozardım yer içerdim dedi
Bu durum için "ha s.ctin ha karnın gitti" diyoruz.
Kocanın ağzı ishal olmuş.
Zaten 10 saat dışarda kalmış.
Bu nasıl bir sokak aşkı ki 10 saat kâfi gelememiş.
Eve dönse bile "Eve gelir gelmez : Bekar olsaydım bu saatte gelmezdim,okeye giderdim" diyen bir adamin,dışarda vakit geçirmesinden bir farkı yok ki şu konuşmasının.
Hatta bu daha kötü.

Ben gayet mantikliyim birkac sayfa önceki mesajları okursanız durduk yere dediğini görürsünüz
Tamam da, okuduysanız "zaten konu sahibi eğer böyle birşey dediyse bile" diye bir cümle kurdum. İnsan biraz sorgular ya, en basiti biri durup dururken neden "sen İnsan değilsin der ki birine" diye, Siz buna nasıl körü körüne hemen inandınız? ben zaten bunu merak ettim.

Cennet mahallesi karakol sahnesi mi yahu bu nedir sevgili üye 🤣
Ben nazardan biraz korkarım kız inanıyorum Dua ve Nazara :KK70:
Screenshot_20230115-133850_Chrome~2.webp

Tamam da, okuduysanız "zaten konu sahibi eğer böyle birşey dediyse bile" diye bir cümle kurdum. İnsan biraz sorgular ya, en basiti biri durup dururken neden "sen İnsan değilsin der ki birine" diye, Siz buna nasıl körü körüne hemen inandınız? ben zaten bunu merak ettim.
Düşündüm bi üye de sormuş oda durup dururken dedi yazmış bu durumda bunu degerlendirmemiz gerekmez mi ? Siz eşinin konu sahibine neden böyle bir şey dediğini biliyorsunuz sanırım bende bunu merak ettim.

İlave yapayım adam her akşam okey oynamak istiyor, bu da hiç olmadı yemek ısmarlama, hesapları çekme gibi karşılıklarla kumara başlamak demek, yemek ısmarlama vb ödüller sonradan ortaya para koyup daha büyük oyunlar döndürmeye gidiyor, mesela benim takıldığım nokta adamın kumara meyilli olması.
Abla benim koca da sever oyunu, kanka kanka takılmayı, erkek erkeğe muhabbeti yapmayı, bu zevk meselesi. Ama artık bekar bir adam değil, sorumluluklarımız var birbirimize, ben gitsem her akşam her akşam kafelere alışverişlere çoluğu çocuğu bırakıp, nasıl olur? Eve girmek, karısı çocuğu ile ilgilenmek zul geliyor adama işte, karısı dışarda bir bardak çay içse burnundan getiriyor, kendi okey masasında elalemin hesabını ödüyor. Zopalık herif yemin ediyorum.

Yazdıklarınızın Tam tersi bu dediklerim dışında bunu demiş hadi hop boşanalım, bunu demiş hop boşanalım diyen kadınlar antidepresan hapları ile geziyor, çünkü diğer kocadan da aynen böyle ayrılıyor,
ne Annem babam, ne kardeşlerim (4 kardeşiz) kimse de antidepresan kullanmıyor🙏😅 aksine antidepresan kullananlara manevi anlamda destek oluyoruz (bizi dinlemeyen arkadaşlar)😉
Şu mesajın neresinden tutarsan elinde kalıyor. Antidepresan kullanmak ayıp, günah bir şey mi? Nasıl ki boğazınız ağrıyınca, başınız ağrıyınca ilaç kullanıyorsunuz psikolojik sıkıntı çektiğinizde de antidepresan kullanıyorsunuz. Antidepresan kullanan insanları hakir görmekte neyin kafası? Sizi şikayet edeceğim.
Bu konuya boşan diyenlerin %90 ı ya Dul dur (hiç sevmem ha bu kelimeyi ama şimdi böyle yazmak istedim nedense biraz kaba olmak istedim, affedersiniz)
Dul diye bir kavram kalmadı ülkede. Eskidendi o. Kocası ölene ya da boşanan insanlara bekar deniliyor.

Back
X