- 4 Aralık 2012
- 1.910
- 1.103
- 408
- Konu Sahibi talihkusu1
-
2 sene nişanlılık dahil toplam sure.Bu gereksiz kaprislerini bunaldığına yoruyorum..
Ne zamandır berabersiniz evlenmeden öncesi dahil?
Sevgi var diyorsun acaba seviyor diye biraz aceleci davranıp sonra sorumlulukları mı ağır geldi?
Evlilik çok sorumluluk gerektiriyor çünkü çoğu erkek de hazır olmadan evlendiğinde bunlar yaşanabiliyor
konuşmayı mı denesen acaba onu da bilemedim.. huyuna gitmeye çalış rahatlatıcı küçük sürprizler yap mesela beraber bir şeyler yapın çok kapris yapıp bunaltma bakalım hatasının farkına varır elbette..
Yazık olmuş ilk aydan daha ..
evli misiniz?O yüzden evlenmeden önce birkaç kere beraber tatil falan yapmayı öneriyorum ben. Namus namus diye diye hönk diye hiç yaşamadığın insanla aynı eve girip böyle süprizler olmuyor en azından :)
Değilim fakat 4 yıllık bir ilişkim var ve coğu kez birlikte yaşama imkanı bulduk. Evlenince huylarının nasıl olacağını az cok anlamış oldum. Süpriz yumurtadan ne cıkacak diye düşünmekten iyidir diye düşünüyorumevli misiniz?
İnşallah tek diyebileceğim bu..Yasamayanlar cok tepki gostermis ama bende yasadin ayni durumu. Hemde defalarca birlikte tatile ciktik. Bence aile yapisi ile alakali tamamen. Ben annemin evinde yatak bile toplamazken bi anda baska bi adama hizmet etmeye calistim. E dogal olarak zor geldi. Esimin annesi temizlik hastasi dogal olarak esimde temiz temiz yasamaya alismis. E calisan bi bayan olarak bi ev hanimi gibi olamiyoruz. Esim yedigi yemegi ertesi gun yemez. Ev bal dok yala olcak yerde tek tel sac gormeyecek. Bi tabak dahi ertesi gune kalmayacak modunda bi adamdi. Baslarda hergun kavga ediyorduk. Bi gunde is yap bilmem ne soyle boyle. Suan gayet camasir yikiyor. Utu yapiyor, bulasiklari diziyor ev supuruyor. Alisma suresi zor ama basarilan bi surec bence sabir ve nasil davranacaginizi bilmek cok daha onemli. Bizimde cicim aylari yasamamiz gerekirken bu t shirtum niye yikanmamis ben bunu giyecektim diye kavgalarla geciyordu. Eger sevgi ve saygi gercekten varsa duzelecektir.
Kızlar daha 1 aylık evliyiz eşimle severek evlendik. Fakat bugün kavga esnasinda seninle evlendiğime pişmanım dedi. Aksam çok.kırıldığımi söyledim konuştuk. Bu seferde evli olmaya alışamıyorum mutsuzum dedi. Sok oldum... hic beklemiyordum bu sözü okadar moralim bozuk ki kafam çok karışık...
Ayrılmak da istemiyo isin tuhafı kesinlikle kabul etmez ayrılığı boşanmayı.sanırım eşiniz evliliği flört falan sanıyor. çok komik..
kaç yaşında adam sanarsın 20 yaşında "çıktığı" kızdan ayrılmak istiyor.
Kızlar daha 1 aylık evliyiz eşimle severek evlendik. Fakat bugün kavga esnasinda seninle evlendiğime pişmanım dedi. Aksam çok.kırıldığımi söyledim konuştuk. Bu seferde evli olmaya alışamıyorum mutsuzum dedi. Sok oldum... hic beklemiyordum bu sözü okadar moralim bozuk ki kafam çok karışık...
Yeni duruma adaptasyon sorunu ve yaşıyor olabilir talihkuşu.Kızlar daha 1 aylık evliyiz eşimle severek evlendik. Fakat bugün kavga esnasinda seninle evlendiğime pişmanım dedi. Aksam çok.kırıldığımi söyledim konuştuk. Bu seferde evli olmaya alışamıyorum mutsuzum dedi. Sok oldum... hic beklemiyordum bu sözü okadar moralim bozuk ki kafam çok karışık...
2 sene nişanlılık dahil toplam sure.
Eşimle 10 yıl çıktım evlendikten sonra kendisini aslında hiç tanımadığımı anladım. Malesef ki evlilik sandığını gibi tatile çıkmak gibi birsey değilDeğilim fakat 4 yıllık bir ilişkim var ve coğu kez birlikte yaşama imkanı bulduk. Evlenince huylarının nasıl olacağını az cok anlamış oldum. Süpriz yumurtadan ne cıkacak diye düşünmekten iyidir diye düşünüyorum
Bekar ken aynı evde yaşamaktan bile çok farklı birsey bunun garantisini verebilirim sanaDeğilim fakat 4 yıllık bir ilişkim var ve coğu kez birlikte yaşama imkanı bulduk. Evlenince huylarının nasıl olacağını az cok anlamış oldum. Süpriz yumurtadan ne cıkacak diye düşünmekten iyidir diye düşünüyorum
Bence eşin huysuz,geçimsiz bir adam.Senin talihsizliğin onu iyi tanıyamamak olmuş evlenmeden önce.Tabii aynı evde yaşamaya başlayınca değişiyor insanlar.Bence bekle bocalamış belli o da zamanla düzelebilir.Yok şeyden kavga eder. Kızlar benmi önemsiz buluyorum sorun bende mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?