Eşim evlendiğine pişman

Bizim de 1 ay ve daha alışma dönemi yaşıyoruz ama öyle laf olmadı hiç çok şükür. Lafı yedirtmek lazım eşinize.Bekar hayatı tatlıydı sanırım ama zorla da evlenmemiştir ya, şımarıklık

Bazi erkekler daginikliktan hic hoslanmaz. Ve siz de yeni evlisiniz evde bir duzen oturtamadiysaniz, ona bozuluyordur, lafini bilememis, benim esim de Allah kahretsin boyle hayati demisti. 2 3 aylik evliydik. Ben evde duzen oturtamamistim. Ayni sekilde iste neden kemerim ortalikta duruyor, bu mutfak niye daginik gibi seyler. Ama simdj ben de alistim, duzen oturttum, gayet iyiyiz. Hemen ortaligi ayaga kaldirmayin. Bence zamanla duzelir. Daginikligi cok sorun eden bir erkek, evinizi hep toplu duzenli bir ev yapcaksiniz. Cekmeceler mesela derli toplu olcak falan. O zaman gul gibi yasarsiniz.

evliliğe alışamadım deyince devamında ne konuştunuz peki? bilmiyorum falan yazmışsın sürekli ama kocanla konuşan sensin biz değiliz. adam bunu söyledikten sonra da kavgaya devam mı ettin? küstün odana mı gittin? çok ciddi bir cümle bu. neden söylediğini anlamaya çalışsaydın keşke. alışamadığın nokta nedir deseydin ya?

özrü kabahitinden büyük resmen hadi sinir anında söyledin ya sonrası...
o an söyledim özür dilerim dese anlarım çok kafaya takmam ama açıklamasıda bu ise inanılmaz üzer...
çok üstüne gitme alışmasına yardımcı ol inşallah düzelir ne diyelim

sizin için kötü olmuş.Daha ilk aydan sıkılmış tabikide bütün hayatın değişicek sonuçta evlenmeden bunun bilinçinde olmalıydı.

direkt psikolojik destek alın canım zaman kaybetmeden

Bazende yazdığınız bu durum erkeklerde oluyor , kadın çekiyor ama her yeni evlide ve sonrası tartışmaların sanırım ana sebebi bu konulardan birtanesi olduğu kesin

Düzenlesin o zaman
Kendi düzeni nasılsa burayı da ayarlasın
Bunun için evlendiğine pişman olmaz ki insan
Aksam konuştuk gerçekten beni rahat siz eden şeyler bunlar gözüme.batıyor daha.yeniyken.düzenimizi buna.gore.kuralım. birbirimizi rahat siz.eden şeyleri yapmayalim diye.konu.bu kadar büyüdü dedi..

Aksam konuştuk gerçekten beni rahat siz eden şeyler bunlar gözüme.batıyor daha.yeniyken.düzenimizi buna.gore.kuralım. birbirimizi rahat siz.eden şeyleri yapmayalim diye.konu.bu kadar büyüdü dedi..
Tamam da onda da 2 el yok mu
Kalksın bi zahmet şarj kablosunu sarsın, bi daha böyle bırakmayalım desin hadi
Evlendiğime pişmanım denir mi kablo, kitaplık vs yüzünden

Yeni bir ev.yeni düzen evliliği sorsalar çok da matah.bisey değilmiş kimseye tavsiye etmem yani zaten bu süreçte mutsuzum ben dedi

bu adam seni sevmiyor açık net.

Vallahi konu sahibinin yazdıklarını okuduktan sonra bende öyle düşünmeye başladım. Gerçekten seven insan her ne olursa olsun sevdiğinin kusurlarını açık etmeye çalışmaz tam tersine hatalarının üzerlerini kapatmaya çalışır diye düşünüyorum. Kaldı ki sevdiği insanla evlenip aynı evi paylaşabilmek ona keyif verebilmeliydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…