- 13 Haziran 2015
- 1.300
- 1.833
- 63
- 38
- Konu Sahibi talihkusu1
-
Kızlar daha 1 aylık evliyiz eşimle severek evlendik. Fakat bugün kavga esnasinda seninle evlendiğime pişmanım dedi. Aksam çok.kırıldığımi söyledim konuştuk. Bu seferde evli olmaya alışamıyorum mutsuzum dedi. Sok oldum... hic beklemiyordum bu sözü okadar moralim bozuk ki kafam çok karışık...
Eşinizde sanırım ciddi derecede düzen takıntısı var.Ayni durum bende de var maalesef.Evliligimizin ilk aylarında esimin pijamasini katlama sekline hatta kendi kitaplarını ,evraklarını dolaba dizme sekline kadar karisiyordum.Koltuk minderlerini yanlış yerlestiriyorsun diye bile kızmıştım eşime.
Eşim hic tartışmadı benimle ,bir dahaki sefere öyle yaparım dedi hep.Bir süre sonra onu çok bunalttigimi ve kendi düzenimi dikte ettiğimi fark ettim.Eşimle konuştum dedim ki ,ben senden böyle şeyler istersem kendi bildiğin gibi yap.Bir sure sonra alıştım duruma.Simdi elimden geliyorsa yapıyorum eşimi de hic zorlamıyorum.
Ha perdelerin yamuklugu,dolapların içindeki düzenin zaman zaman bozulması bana batmıyor mu batıyor ama tutuyorum kendimi.
Bebegim var şimdi ,eşimi yorduğum gibi kızımı da mi yorayım ?Yani demem o ki eşiniz de sanırım ayni durumda.Ona zaman verin.Ama üslubunun daha yumuşak olması gerektiğini,sizin de bir düzeniniz ve tarzınız olduğunu söyleyin..Zor biliyorum ama sabredin biraz.
Mutluluklar diliyorum cani gönülden..
Aksam konuştuk gerçekten beni rahat siz eden şeyler bunlar gözüme.batıyor daha.yeniyken.düzenimizi buna.gore.kuralım. birbirimizi rahat siz.eden şeyleri yapmayalim diye.konu.bu kadar büyüdü dedi..Düzenlesin o zaman
Kendi düzeni nasılsa burayı da ayarlasın
Bunun için evlendiğine pişman olmaz ki insan
Tamam da onda da 2 el yok muAksam konuştuk gerçekten beni rahat siz eden şeyler bunlar gözüme.batıyor daha.yeniyken.düzenimizi buna.gore.kuralım. birbirimizi rahat siz.eden şeyleri yapmayalim diye.konu.bu kadar büyüdü dedi..
Yeni bir ev.yeni düzen evliliği sorsalar çok da matah.bisey değilmiş kimseye tavsiye etmem yani zaten bu süreçte mutsuzum ben dedievliliğe alışamadım deyince devamında ne konuştunuz peki? bilmiyorum falan yazmışsın sürekli ama kocanla konuşan sensin biz değiliz. adam bunu söyledikten sonra da kavgaya devam mı ettin? küstün odana mı gittin? çok ciddi bir cümle bu. neden söylediğini anlamaya çalışsaydın keşke. alışamadığın nokta nedir deseydin ya?
Kimse ona zorla.bisey yaptiramaz ki. Ama evliliğe hicbir zaman.hazır değildi orası kesinkendisi isteyerek mi evlendi
evliliğe hazır değil de ondan mı oldu
Katılıyorum deseydinYeni bir ev.yeni düzen evliliği sorsalar çok da matah.bisey değilmiş kimseye tavsiye etmem yani zaten bu süreçte mutsuzum ben dedi
bu adam seni sevmiyor açık net.Yeni bir ev.yeni düzen evliliği sorsalar çok da matah.bisey değilmiş kimseye tavsiye etmem yani zaten bu süreçte mutsuzum ben dedi
Sevmese sevmiyorum der hiç uzatmaz bitirir.bu adam seni sevmiyor açık net.
bu adam seni sevmiyor açık net.
Kimse ona zorla.bisey yaptiramaz ki. Ama evliliğe hicbir zaman.hazır değildi orası kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?