Bende affedemiyorum,unutmuş gibi davranıyorum ama içimin bir yerinde duruyor atamıyorum bu beni yıpratıyor ayrılmayı denedim evi terk ettim bırakmadı , mücade etti benim için kızımız için her yolu denedi kızımız için şans verdim ama ne kadar beraber olsakta yok aklımdan gitmiyor..Yediremiyorum hırslanıyorum bu sefer eşime tersleniyorum ne yapmalıyım bilmiyorum. Psikologada gittik beraber geçen yıl unutacaksın diyor dr. eşiniz sizi aldatmamış diyor..Bu konu için kavga BİLE ediyoruz derken?
Bu zaten kavga edilesi bir konu değil mi?
Bence affedilir bir şey değil.
Bende affedemiyorum,unutmuş gibi davranıyorum ama içimin bir yerinde duruyor atamıyorum bu beni yıpratıyor ayrılmayı denedim evi terk ettim bırakmadı , mücade etti benim için kızımız için her yolu denedi kızımız için şans verdim ama ne kadar beraber olsakta yok aklımdan gitmiyor..Yediremiyorum hırslanıyorum bu sefer eşime tersleniyorum ne yapmalıyım bilmiyorum. Psikologada gittik beraber geçen yıl unutacaksın diyor dr. eşiniz sizi aldatmamış diyor..
Bende öyle diyordum evlenmeden evlenirken eşime hep dediğim buydu asla affetmem seni diye..Büyük konusmak istemiyorum esim boyle bisey yapsa ona buyuk zararlar veririm öyle ayrılırım asla kabul etmem ikinci bi kadini ben yetmiyommu sonucta defolsun gitsin
Evet söyledim.Bildiğiniz cinnet geçirdi söylediğim gibi..Hatta bana inanmıyorsan yürü adliyeye gidiyoruz gibi davranışlar sergiledi..Sonuna kadr inkar etti..Gördünmü yakaladınmı ispatınmı var günahıma giriyorsun dedi..Ne zaman bu konu açılsa hala günahımı alıyorsun diyor..Ama durum şöyle daha doğrusu..Bende sunu anlamadım. Eşiniz bildiğinizi biliyormu? Yani ona söyledinizmi sen beni aldatmışsın ben biliyorum diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?