iyi geceler kızlar....8 aydır evliyim.kayınpederimin üst katında yaşıyoruz.ilk evlendiğimiz gece herkes alt katta yattı. biz üstteydik.ertesi sabah saat 10 da kahvaltı hazırlamışlar ve çağırdılar.4 erkek kardeşler..ve 24 saat bir arada olmak istiyorlar.sürekli kendilerine tabi olunmasını istiyorlar.. bunda çok problem yok.ben de aileme bağlıyım.ama gece gündüz sabah ayırt etmiyorlar sürekli arayıp rahatsız ediyorlar.eşim onlar olduğunda benimle hiç ilgilenmiyor ben evimde rahat rahat oturamıyorum. herşeye karışıyorlar.zaten evlendiğim günden beri tek başımıza ne kahvaltı ne de başbaşa yemek yedik...işin garibi eşim de hiç beni düşünmüyor.benim fikirlerimi önemsemiyor.umrunda bile değilim.kendimi rahatalatamıyorum.sıkıldım.bu konuda ben ne yapabilirim? böyle birşeyle karşılaşsaydınız siz ne yapardınız?
iyi geceler kızlar....8 aydır evliyim.kayınpederimin üst katında yaşıyoruz.ilk evlendiğimiz gece herkes alt katta yattı. biz üstteydik.ertesi sabah saat 10 da kahvaltı hazırlamışlar ve çağırdılar.4 erkek kardeşler..ve 24 saat bir arada olmak istiyorlar.sürekli kendilerine tabi olunmasını istiyorlar.. bunda çok problem yok.ben de aileme bağlıyım.ama gece gündüz sabah ayırt etmiyorlar sürekli arayıp rahatsız ediyorlar.eşim onlar olduğunda benimle hiç ilgilenmiyor ben evimde rahat rahat oturamıyorum. herşeye karışıyorlar.zaten evlendiğim günden beri tek başımıza ne kahvaltı ne de başbaşa yemek yedik...işin garibi eşim de hiç beni düşünmüyor.benim fikirlerimi önemsemiyor.umrunda bile değilim.kendimi rahatalatamıyorum.sıkıldım.bu konuda ben ne yapabilirim? böyle birşeyle karşılaşsaydınız siz ne yapardınız?
çok sıkıldım inanın ki eşim de bir o kadar anlayışsız.sürekli onlarla ilgilenmekten beni unutuyor.şimdi de benim salonumda film izliyorlar.benim yerime karar veriyorlar....anlayışsızlar..gün boyunca beraberiz zaten
Kahvaltı olayına varana kadar aynı hikayemiz:)bide sülalesi vardı resmen kahvaltıda düğün ertesi ya köyden gelenler.halalari falan skstryo esimi bizim uykusuzluktan gözler sis çünkü ewe çok geç gtmstk gelnlgmi falan kaynnmda ckardik utanmasalar orda gerdege grcektik :)) ewe geç geldik ilişkide dene dene olmadı uykusuz kaldık snra kahvaltya geldik zırt pırt ario annesi nerde kaldnz dye bide .
Iste boyle insanlar malesef cahil ve ar-edep bilmiyor bana gore.
Insan utanir ya, yeni evil bir cifti birak aramayi, bu kadar mudahaleci olmaya utanir...
Yine diyecegim o ki, is sende ve esinde bitiyor.
Siz ne kadar bu mudahalelere izin verirseniz, onlarda o kadar mudahale edecekler.
Cocugun oldugu zaman bahsettigin SIKINTILARI yasamak istemiyorsan, cocugun olana kadar o SIKINTILARI yasamayacak zeminler yaratmalisin. Mesafe kurman cok onemli, esini de ayni yonde uyarmalisin, yoksa sen "annenlerle oturalim" desen, emin ol bu fikre hayir bile demez, havalara ucar...
Malesef tum erkekler boyle. Evlendikten sonra aileleri daha da kiymete biniyor. Kadinda is bitiyor, cunku malesef ki arayi tutan, aradaki mesafeyi de koruyan sadece kadinlar oluyor...
Ben baştan çok tepkisiz kaldigim icin sonra biturlu toparlayamadim..toparlamaya kalkıp baş kaldrdgmda esimi sanki erkek kardeşlerine düşman ediormusum görüşmelerni istemiomsm gbi hssettu esim şiddet hakaret ciddi kavgalarimiz oldu .oysa ben sadece güzel zaman geçirmek istemistm yeni evliydik tabiki ailesyle vazgecmesni bekleyemem beklemedmde ama onlar hepsi bekar dye çok anlayışszlrdi hala oyleler 32 yaşında abisi var bekar esimi surekli playstation oynamaya cagirio evlensin dye dua ediorm ama çok zorevlense karisi benm gbi sabırlı olmaz mesafeli olur..bundan sonra esim adına neyazikki yapablcgm çok bsey yok sadece bebegimi biraz olsun uzak tutmak kendim yetstrmek istiorm calisnca tabi brakicam ama kalmasına mesela izin vermek istemem işten gelirggelmez ilk isim onu almak olucak..ise baslamdn öncede bebekten biraz uzak tutmak kendim büyütmek istiorm kaynvalidem bebegi bağlarım deyip duruo hc sewmiorm bende bebekler için o yöntemi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?