canım öncelikle erkekler aile reisi oldugunu gec anlıyor ama üzülme sabret bir zaman sonra kendi ailesini kurdugunun farkına varacak ozamana kadar sabredersen birazda tatlı dille aile oldugununu anlatmaya calısırsan o farkına varana kadar evliligin yıpranmamıs olur.bnde evlendigimde sabah 10 30 larda falan kahvaltıya cagırdılar utandıgımı evde yapmamız gerektigini söyledim . bende alt katta oturuyorum.vve sehir dısından 2 ablası gelmişti kaynım benim alt katta oturuyordu üstte 2 bekar görümce 35 37 yaslarında kaynana kayınbaba anlayacagın kalabalıktı. esim işten gelince yemegini yer hop yukarı gece 11 e kadar oturur ve gelir yatardı. cok stresli günler yasadım hamileykende aynıydı1 sene kadar kendimi anlatamadım hep beraber gezerdik genelde bihastane randevu için bas basa kalırdık ama zamanla üzüldügümü kırıldıgımı anlattım ben senle zaman gecirmek istiyorum dedim haklısın ama ortam kalabalık olunca ben gidiyorum denmiyor diyordu gönlümü alıyordu ama bebegimiz olunca ev işlerine falan yardım etmek zorunda kaldı bebegi sustur falan derken bi gün düsündüm artık bizimle zaman gecirmeye basladıgını gördüm sonraları hadi oglumuzu gezdirek demeler basladı sonra ikinci bebege hamile kalınca garibim yeri geldi bütün evi temizlerdi ee biri 1 yasında biri karnımda korkuyordu bebege bişi olcak die, bisey istiyonmu, lazımmı, yapım mı askım demeler arttı sonrada zaten kendi evine alıstıbasta esimde kızıyordu ailem onlar falan ama kendi evinde vakit gecirince evinde zaman gecirmenin daha keyif verdigini gördü ve evimize alıstı suan 4 yıullık evliyim hala yukarı abilri falan gelse ablaları falan eve geceye kadar gelmez bende yanına cıkarım ailece egleniriz.simdi düsünüyorum bosuna kendimi üzmüsüm sonucta onlarda kardes bir arada olmak istiyorlar eslerinide o ortamda görmek mutlu ediyor onları.ama tabi erkekler dengede tutmayı bilecek yeri gelecek hep beraber vakit gecirecek yari gelecek basbasa vakit gecirecek ama emin ol zamanla esinin kendi evinde vakit gecirmek istedigini göreceksin tabi seninde elinde yemegini yap hadi bugün basbasa yiyelim de yok mu diyecek sen biraz tatlı dille programlarını yap ve söyle hadibugün basbasa gün gecirelim askım de ozaman yapılmıs plana hayır diyemez zamanlada evinde daha cok vakit gecirmesi gerektigini anlayacaktr hatta kendi isteyecektr.