Malesef isi bastan SIKI Tutmak gerekiyor dedigin gibi...
Ben nisanli iken bir cok sorun yasamistim, benim esimde baslarda ailesinden koparmaya calisiyorum sandi.
Cok kavgalarimiz, tartismalarimiz, anlasmazliklarimiz oldu, fakat sonunda anladi, ben pes etmedim.
Kavgada etsek savundugum tek sey vardi "benimle evliysen benimle kuracaksin hayatini, hayir kurmayacaksan o zaman ailenin yanina donmekte ozgursun, evlenmeseydin o zaman, benim de basimi yakmasaydin"...
Netice, su an kayinvalidemler ile armada mesafe var. Canlarinin istedigi zaman evime girip cikamiyorlar.
Binde bir gelirler oyle habersiz, o kadar. Onun haricinde herkesin yeri ve evi ayridir zaten.
Bana cok yakin oturuyor, ama ben ona yakin davranmadigim icin aramizda yeterince mesafe var.
Cocugu baglamak derken? Kundaktan bahsediyorsun sanirim?
Tavsiyem o kadar da dusme uzerine, birak heveslerini alsinlar.
Eger zarar verecek bir tipi yoksa, o kadar kendini strese soktuguna degmez.
Ben hamileyim ve calismiyorum su an, fakat calisacak olsam dahi kayinvalideme birakmazdim cocugumu.
Neden dersen, kayinvalidemin bir torunu daha var, her firsatta cocugu annesine karsi abuk subuk seylerle dolduruyor.
Eger sende boyle bir durum yoksa, cok takma kafana.
Ailesiyle ilgili suanda eşime hicbsey demiorm gelsinler gtsnler umursamiyorum kavga etsek bebegim olumsuz etkilenecek dye çok tepkisizim.evet kundaktan bahsedior kirkgun kafasını ve tüm vücudunu sarcakmis uyurken harekt etmesin falan dyenette okudum sarmak bebeklerde kalça cikigina neden oluyormuş.hevesini alsin diyorumbiyandan çünkü ilk torun ama benimde ilk bebegim bende çalışmıyorum suan yardım etmesi güzel ama fazlada sahiplenmesini istemiyorum kıskanıyorum belkide ( kayınvalidem bana karşı doldurmaz ama kıyaslama yapar bebek buyudkce bizde Dha fazla durmak istiyor benm yemeklermi çok seviyor gbi eltisinin çocuklarindan öyle bahsediyor çünkü.annesinn yemeklerni beğenmiolr bana DhA cok geliolar gbi..
Konuyu açıp gidiyorlar, beni deli ediyorlar . Nerede konu sahibi ?
Evet sonra kendi kendimize konuşup dert edip duruyoruz :) dert bizim derdimiz oluyor :)
sen yine iyiymişsin ben evlendiğim sabah bana kahvaltıya geldiler sabahın 6 sında kalkmışlar bizi arıyolar ki onlarda adet öyleymiş düşünsene kalktım onlara kahvaltı hazırladım bizim düğünümüz mecburi olarak memlekette oldu o yüzden onların adetine maruz kaldım.sabahında kendi evimize gelmek oldu ilk işimiz eşimin sesi çıkmadı hiç ama ben hala söylenirim bu yüzden.sen de söylen bence her şeyin bir kararı vardır.olmaz ki zırt pırt gelmeler gitmeler.tawrını ortaya koy derim.
Hay Allah
Nasıl is o öyle ya
Yeni geline sabahın bi körü, hemde ilk sabahında kahvaltıya gelmek:26:
Ya şu adetlerin bazıları gerçekten son bulmalı
Yahu bende bu erkekleri anlamıyorum hiç mi rahatsız olmuyolar eşleriyle yalnız olmak istemiyolar.Onlar yüzünden oluyo bu sorunlar hep
Dikkat edin ban yemeyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?