eşim evliliğimizi mahvediyor

ahh ahh bizde evlendikten sonra kayınvalidemgilde kalmak zorunda kalmıştık çünkü bizim ev başka şehirdeydi gece göndermediler mecbur orda kaldık sabah bi kalktık çay koy cansu şu patatesleri soyda kızart cansu neyse kahvaltıyı hazırladım kahvaltı yaptık görümcemde var ama o evde kalmadı gitti nişanlısıgilde keyf sürüyo kayınvalidemde demesinmi bugün şu evi bi temizleyelim halıları kaldıralım camları fln silelim evliliğimin ilk gününü çok daha farklı hayal etmiştim normalde eşim 1 gün daha kalacaktı kayınvalide böyle yapınca suratım düştü tabi eşimi odaya çağırdım elimde olmadan ağlamaya başladım gidelim ben burda kalmam diye sonra sağolsun çıktık evimize geldik..

sende eşinle konuşmayı dene yeni evlisiniz sonuçta beraber yapmak istediğiniz şeyler olur evin içinde rahat rahat giyinip gezeceğiniz zaman olur belki beraber film izleyeceksiniz o nedir öyle durmadan sizdeler sabah akşam. Bunu çözecek olan eşin sonuçta sen gelinsin malesef bişey diyemiyosun

İş eşinizde bitiyor karşınıza alıp konuşmalısınızDubleks evde kalıyorsunuz sanırım baştan kabul etmiş oluyorsunuz içli dışlı yaşamayı maalesef bunlara hazır olmalısınız ama abartmışlar birazda buda eşinizin tavrınızdan kaynaklı inşallah çözersiniz.

Ailesiyle ilgili suanda eşime hicbsey demiorm gelsinler gtsnler umursamiyorum kavga etsek bebegim olumsuz etkilenecek dye çok tepkisizim.evet kundaktan bahsedior kirkgun kafasını ve tüm vücudunu sarcakmis uyurken harekt etmesin falan dye nette okudum sarmak bebeklerde kalça cikigina neden oluyormuş.hevesini alsin diyorumbiyandan çünkü ilk torun ama benimde ilk bebegim bende çalışmıyorum suan yardım etmesi güzel ama fazlada sahiplenmesini istemiyorum kıskanıyorum belkide ( kayınvalidem bana karşı doldurmaz ama kıyaslama yapar bebek buyudkce bizde Dha fazla durmak istiyor benm yemeklermi çok seviyor gbi eltisinin çocuklarindan öyle bahsediyor çünkü.annesinn yemeklerni beğenmiolr bana DhA cok geliolar gbi..

Rabbim hayirlisini versin, ama dedigim gibi mesafeyi kuracak olan sensin..
Ben de logusalik donemimden ve bebek daha yeni dogmusken neler olacak kafamda tahmin edemiyorum.
O yuzden beni biraz tedirgin ediyor ve strese sokmuyor degil...
Fakat ben lafimi direk soyleyebildigim icin, o anlamda saniyorum cok fazla rahatsizlik veremeyecekler.
Sende lafini sakinmazsan, usturubunla tabii ki, eminim onlarda bir sekilde kendilerini cekeceklerdir.
Ben simdiden neye musade edip neye etmeyecegimi esim ile paylasiyorum.
Malesef ki gun gune cok yakin, simdiden bilsin daha iyi, en azindan "ben sana demistim" diyebilirim.
O da ona gore davranir...

Konuyu açıp gidiyorlar, beni deli ediyorlar . Nerede konu sahibi ?

sen yine iyiymişsin ben evlendiğim sabah bana kahvaltıya geldiler sabahın 6 sında kalkmışlar bizi arıyolar ki onlarda adet öyleymiş düşünsene kalktım onlara kahvaltı hazırladım bizim düğünümüz mecburi olarak memlekette oldu o yüzden onların adetine maruz kaldım.sabahında kendi evimize gelmek oldu ilk işimiz eşimin sesi çıkmadı hiç ama ben hala söylenirim bu yüzden.sen de söylen bence her şeyin bir kararı vardır.olmaz ki zırt pırt gelmeler gitmeler.tawrını ortaya koy derim.

Hay Allah
Nasıl is o öyle ya
Yeni geline sabahın bi körü, hemde ilk sabahında kahvaltıya gelmek:26:
Ya şu adetlerin bazıları gerçekten son bulmalı

Yahu bende bu erkekleri anlamıyorum hiç mi rahatsız olmuyolar eşleriyle yalnız olmak istemiyolar.Onlar yüzünden oluyo bu sorunlar hep

Hay Allah
Nasıl is o öyle ya
Yeni geline sabahın bi körü, hemde ilk sabahında kahvaltıya gelmek:26:
Ya şu adetlerin bazıları gerçekten son bulmalı

adet saçmalığı...böyle adet mi olur utanır insan ne güzel ilk kahvaltını kocişinle başbaşa yapmak lazım

Yahu bende bu erkekleri anlamıyorum hiç mi rahatsız olmuyolar eşleriyle yalnız olmak istemiyolar.Onlar yüzünden oluyo bu sorunlar hep

Bi kısmının, evlenince ailelerine birsey demek ayıplarina geliyor, saygısızlık olur diye düşünüyorlar sanırım
Ama manzaralarda hic hos değil
İnsanın bi özeli olmalı
Erkekler sınırları cisebilse, ailelerde bir adım ileri gidemez

Dikkat edin ban yemeyin :)

Niye ki ( biz merak ediyoruz cozum bulabildimi konu sahipleri dua ediyoruz ama sonucu yazmıyorlar kötü bişey Demedm dedim mi yoksa :) ben bazı kuralları bilmiorm tel danda giriyorum bikere ceza almıştım insallah bidaha almam ozaman gremiiosun yorum yapamiosun

arkadaşlar msj yazamadım...hastanedeydim.sadece cevaplarınızı okuyabildim.ne yapsam olmuyor 24 saat onlarla beraber olmak istemiyorum dedim eşim sen hinlik yapıyorsun yalancının tekisin dedi. lank diye çağırıyor eve.bugün hastayım ateşim var.yine o halime rağmen ben yemek yemedim o onlarla yedi evde 38.5 ateşimle beni bıraktı 2 saat sonra eve geldi.şimdi tekrar aşağıya eve indi.ben yalnızım

rahat bıraksalar ben derim görüşelim diye...ama fırsat vermiyorlar ki.acaba babamla konuşsam eşime rahatsız olduğumu söylemesi doğru olur mu kızlar

sorarım eşine o zaman seninle neden evlenmiş? yazık sana canım ya bir de evlilik danışmanları diyor ya geyşa olun diye, bi de böyle bak bakalım duruma. eşini evine bağlayacak sebepler senden geçiyordur belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…