Eşim evliliğin bize göre bişey olmadığını düşünüyor!çok çaresizim.

Dün akşam iş çıkışı eşimi karşıma alıp konuştum.
O gün sarf ettiği cümlelerin sizin de söylediğiniz gibi bana ya da bizim evliliğimize özel olmadığını söyledi.
"ben sana seninle anlaşamıyorum, seni çekemiyorum bu evlilik yürümez demedim, genel olarak evliliğin ne kadar zor olduğunu söyledim.seni ne kadar çok sevdiğimi bilmiyor musun?" falan gibi durumu toparladı diyebilirim.

Annesinin söylediklerini anlattım ve bana "bundan sonra annem sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davran, ne derse gerekirse karşılığını ver.Sonra bana şikayete geldiğinde kızı bu hale sen getirdin ilk zamanlar böyle miydi? Sonunda onu da patlattın derim, sustururum" dedi.
Müthiş şaşırdım, eşimden hiç beklemezdim bu cümleleri.

Bundan sonra bekle beni kaynanaaaaa :52
:

Eşin bi tabak kırdın diye dememiştir. Art niyet aramayın. Belkide adam gerçekten sorumluluktan bunaldı.
Sizde halinizden memnun gibi değilsiniz.
Evlilik zor iş, pişmanım dememiş. Fakat sorumlulukları bize ağır geldi demiş. Gerçekten de zorlanıyorsunuz.
Kendinizi yarandırmak adına ezdirmeyin. Bir daha bulaşık yıkamayın ve sık gitmeyin. Eşinze annesinin dediklerini anlatıp ortamı germektense tepki gösterin.
Nedenini açıklayın tamam. Çünkü bir insana annesinin hatasını anlattığınızda size hak verse bile alkışlayacak hali yok.
Bana böyle yapıyor sık görüşmek istemiyorum haftasonları giderim vb gibi açıklamada bulunursanız tek diyeceği onaylamak..

bak güzelce konuşmak ne kadar işinize yaramış
içine atmak çözüm değil
olayı içinde büyütmeden çözmek lazım
çok sevindim

Benim 4 yilim bitecek hala daha esime bazen saka yollu aslında az da olsa gerçeklik payı var , evlilik bana gore değilmiş , ya da keske daha geç evlenseydim derim.

Esim hic bi zaman buna bozulmadı bir sey de demedi.

Esimi çok seviyorum , evliliğim de guzel gidiyor ama bazen bu hisse kapılıyorum . Bence bunda kotu bir sey yok. Esini en iyi sen tanırsın ne niyetle olduğunu da bilirsin .

bak güzelce konuşmak ne kadar işinize yaramış
içine atmak çözüm değil
olayı içinde büyütmeden çözmek lazım
çok sevindim

çok sağol simon ve tüm arkadaşlar siz olmasaydınız ben bunu da yutardım.
artık vizeyi de aldım kayınvalidem düşünsün.
Evine gittiğimde sadece sofra kurar kaldırırım, bulaşık yıkamaya falan son.
Ve laf soktuğunda karşılık vermek yerine, "anne seviyemizi bozmayalım ya da bu tarz şakalardan hoşlanmıyorum" gibi şeyler söyleyip tatlı dille terslemeyi düşünüyorum (onun yaptığı gibi)

Son düzenleme:
benim oğlum evlenmeye yanaşsa ve gelinim olsa da tabak kırsa... evlat Candır, evladın sevdiği Canandır...

'' kırılan tabak, bardak olsun, kalpler kırılmasın anneciğim, size bir tabak değil, yemek takımını alıp getirdim hediye'' deyin ve gerçekten düşündüğünüz gibi alıp hediye edin...

ama nacizane önerim dilinizden dökülenler güzel olsun... ''insan ne yaparsa kendine yapar'' derler ya işte aynen öyle! gün gelir evlatlar da anlar haklıyı haksızı, geçinmeye gönlü varsa...ki, eşinizin tutumu çok takdir edilesi...

Eşimle şakalaşıyoruz akşam, cilve yapıyoruz birbirimize.
mono lisam dedi, gülüştük, kleopatram dedi, gülüştük, adriana limam!!! dedi küsüştük.
ŞUAN DA KONUŞMUYORUZ!
Bu adamın patavatsızlıkları beni öldürecek ya!

adriana lima nın ne kötülüğü var ki küstünüz anlamadım ben ama kötü bir şey dememiş boş yere küsmeyin böyle yoksa çok üzülürsünüz

heheh ve işte bir ünlü vakası daha :)
valla yapıcak bişey yok, adriana limayı ancak kıskanabilirisin :) daha fazlası olmaz yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birincisi; Kayınvalideniz tabak için ayıp etmiş, eşiniz de asıl yapmanız gerekeni kendisi söylemiş zaten..

Seviyeyi bozmadan, kırıcı olmaması gerektiğini bir güzel anlatın ona :)

İkincisi; eşiniz evlilik bize göre değil demiş ama sonradan toparlamış,

unutun gitsin..

Üçüncü ve sonuncusu; güzel bir manken yada ünlü birine benzetildiğiniz için eşinizle küsmeyin :)

Dışarda biri o star ışığını sizde görse ona da kızar mısınız :) Art niyet aramayın...

Mutluluklar dilerim :)

Ha hah çok komikmiş :)

Bunların hepsi gerçek kişiler ama Adriana sırf hayatta diye mi kıskandın ?
Onunla tanışıp aşk yaşama ihtimalini mi düşündün :)

Mesela Marilyn Monroe'm deseydi yine kıskanır mıydın ?

oncelıkle kv sana o sekılde hakaret etmesıne ızın vermemelısın ızın verdıgın surece devamı gelıcek emın ol.. esınde ole dedıyse yapıcakbısey kalmamıss.. neden ole dusunuyr oturunn konusun .. enınee boyunaa. kararınızı o sekılde verın.. cocuk yok allahtann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…