şuanda ağlamamak için kendimi zor tutuyorum resmen içim acıyor kalbim acıyor
bu kadarda kaba olunmaz yaa bu ne demek sizce
banyoda köpeğini yıkıyor ya çıldırcam :umursamaz:
şuanda ağlamamak için kendimi zor tutuyorum resmen içim acıyor kalbim acıyor
bu kadarda kaba olunmaz yaa bu ne demek sizce
banyoda köpeğini yıkıyor ya çıldırcam :umursamaz:
... Etrafımdaki ilişkileri ve erkekleri gözlemliyorum da.. Eşleri için yapmadıklarını, tavlamaya çalıştıkları kadınlar için ve ucuz flört denemeleri uğruna öyle güzel yapıyorlarki.. Ağızlarıyla kuş tutmadıkları kalıyor...
Aynı sekılde dusunuyorum, ne yazık kı! Sevgılısı ıle tatıle gıden adam, (gorumcemden duydum) benımle ne balayına cıktı ne de bır gunluk tatıl yaptı. Emınım bana yasatmadıgı daha bır cok seyı sevgılısıne yasattı. Ben artık ona aıtım nasılsa, nasılsa gunler bıtmıyor, vaadlerde...
Benım esımde ılk evlılık yıl donumumuzu kutlamadı. Ustelık unuttugundan degıl. Gunler oncesı planlar yaptık, o aksam dısarı cıkacagız dıye ıse daha ozenlı gıyınerek geldım. Fakat gun ıcerısınde konustugumuzda o da aynı gerekceyı gosterdı... ıs cıkısı cay ıcmeye gıtmeyı teklıf ettım (kım ılk evlılık yıl donumunu cay ıcerek kutlamayı teklıf eder kı!) Bunu dahı kabul etmedı... Baska bır forumda anlattım, aynılarını yazmak ıstemıyorum. Fakat guya pısman oldu o aksamın sonunda ve telafı edecegıne soz verdı... Aradan neredeyse 2 ay gectı, hala telafı edecegı gun gelmedı.
ıcımde kaldı o heves. Hala uzuluyorum, fakat ılk gunkı kadar degıl. Zamanla sende daha az uzulecek, hatta alısacaksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?