Eşim evlilik yıldönümümüzü kutlamadı:(

Bildiğin öküz..
Kutlamadı unuttu diyelim tamam parası yok hediye alamadı tamam ..
ki 20 liraya ne bileyim pazardan bir çanta da mı alamadı.
bunlar kaçak güreşmek için..
evlilik yıldönümüzü kutlamayı unutup sonra gidip köpeğini yıkarsa bence ortada büyük bir sorun var demektir..??

Alısmaktan baska ne carem var? O kadar yoruldum kı anlatamam. Bana cay ıcmeye dahı parası olmadıgını soyleyen adam, ıkı gun sonra laptop ıle eve geldı. Ustelık daha once konustugumuzda 'su an sırası degıl, borcumuz cok, bıraz rahatlayalım alırız' dememe ragmen.

Cok mucadele ettım ben, ıcımdekı hevesı anlattım olmadı, agladım olmadı, ısyan ettım olmadı, umursamaz gorundum yıne olmadı... Demek kı carem onu oyle kabullenmekte.

Kendıme sormuyor muyum sanıyorsun, 'o nıcın benı oldugum gıbı kabul etmıyor da, ben onu kabul edıyorum' dıye... Cevapsız kaldıgım sorulardan bırıdır bu ):

Su an huzurumuz yerınde. Cunku artık taleplerım yok, beklentılerım de... Gecen gun nısan yıl donumumuzdu. Aradım, 'bugunun anlam ve onemı ne?' dedım saka ıle 'kabusun basladıgı gun' dedı... Bılıyorum kı, esprı yaptı, fakat yıne de ıncındım. Oysa ben, verdıgı telafı sozunu o gun belkı tutar dıye umıtlenmıstım...

Aynısını bende yaşadım cnm unutmadı benimki ama son güne bırakmış hediye işini sonra da iş yoğunluğundan alamamış klava: ben günler öncesinden plan yaptım hatta ne aldıda nereye saklamıştır acep diye evi bile aradım süpriz bekliyorum ya. :1no2:
Sona beni aldı ofisten yemeğe gittik hep bekliyorum ama bişey çıkacak diyorum.yemek yemeğe başladık şakasına sordum ne aldın diye cnm inan vaktim kalmadı almaya dedi ben tabi şokkafamçokkarıştı bir ağlama tuttu beni görmeniz lazım gözyaşlarım bardaktan akarcasına akıyo.yemeği yarıda bıraktık okadar üzüldüki anlatamam....
Beni öyle seviyoki çok iyi biliyorum ama ilk yıl olunca insanın beklentisi oluyo tabi.sona ertesi gün almış hediyesini açmadım bile.alsanaalsanasmile düğün geçti kınayı bi tarafına çal dedim.ve yaşadığım şoku anlatamam maksat pırlantalar altınlar pahalı hediye değil bi çiçektemi almadın yerden ot koparsan kabulumdu elin boş gelmesi çok yaktı canımı dedim :çok üzgünüm: .üstelik paramızda var ve kendi işini yapıyo.her halukarda çıkıp alırdı son güne kalırsa böle olur. alsanaalsanasmile
Ona çok ii ders oldu inan resmen ciğerim yandı üzüntüden.şimdi alıştım almasada bu kadar üzülmem zaten biliyorum seviyor ama ufacıkta olsa bekliyor insan. 2. Yıldönümü geliyor bakalım ne halt edecek.

Yani hediye almaması sorun değil ama köpeği yıkaması büyük sorun.benimki benim üzüldüğümün 5 katı üzüldü sonra .ama erkekler biz kadar ince değiller bu bir gerçek
sarılsa alamadım hediye kusura bakma sen benim hediyemsin dese yeterde artardı bile :çok üzgünüm: :a015: dimi yani maksat hediye almakta değil seni çok iy anlıyorum

Bir tane gül alacak kadar da mı parası yokmuş.
Yani mevzu para değil, pırlanta alması gerekmiyordu zaten.
Peki hatırlamaması için neden neymiş, oda mı parasızlık. Parasızlık hafıza kaybıda mı yapıyormuş.
Düşünmemiş, düşünmek istememiş, gereksiz görmüş, önemsememiş.
Ve sanıyorum ki eşinizin normal yapısı bu zaten, sadece bu örnek değil odunluğu.
Eğer normalde de böyle biri ise, sizinde kendinize yemenize gerek yok. Ya kabulleneceksiniz, ya da başka taktikler uygulayacaksınız, biliyorum zor ama siz bir hediye alsaydınız. Bu konuda gerçekten anlatmaya çalıştığınız mı, uğraştınız mı eşinizle ciddi ciddi. Bazen doldurmadan olmuyor malesef.

kimi erkekler ciddi cidddi odun oluyo yontmak yol göstermekte kadına düşüyo vurgulıcan böyle birine önemli günün anlamını öneminiki beynine yer etsinn

neden kendine bu işkenceyi yapıyosun yada yaptırıyosun ki ???

neden kendine bu işkenceyi yapıyosun yada yaptırıyosun ki ???

Ne yapabılırım kı? Kendı forumumda anlattım, belkı bılırsın. Ben cok cabaladım. ınan yoruldum.

Su an evımde olmak huzur verıyor bana. Ve aslında yenı evlenmısız gıbı, dıkkat edıyorum, ıkı gundur esım dıbımden ayrılmıyor.

Ben kendı forumumda devam edeyım en ıyısı, arkadasın forumunu ıstıla etmısım hıssıne kapıldım, rahatsız oldum.

Kendısınden ozur dılıyorum...

eşim özel günleri hiç umursaamaz
7 yıldır bu çileyi çekiorum
bana güzel bi masa kur demişsiniz
biz maddi durumdan dolayı annemlerin apartmanına tasınmıstık
tamda evlilik yıldönümünde babam bizdeydi

canım üzüleceğine içerliceğine açık açık kırıldığını beklentini eşine söyleseydin yaaa
bende 8 yıllık evliyim.benim eşimde böyle hiç önemsemez özel günleri:1closedeyes:
ben baştan söylüyorum şunu istiyorum şu günümüzde diye.maddi imkanı el veriyorsa yemeğe çıkalım diyorum.yani isteklerimi gün gelmeden belirtiyorum o da yapıyor
bunun için de üzemem kendimi sende böyle yap canımyerimsenibenfazla beklenti içine girmemek en iyisi sanırımboshayallersmile

ah canım valla ayıp etmiş seninki.. bizde durum biraz farklı. eşim sğolsun unutmaz hiç özel günleri.. tabi cep telefonuna not almasa durum nasıl olurdu bilemiyorum :) fakat malesef zevklerimiz pek uyuşmuyor. o yüzden bana soruyor ne almamı istersin diye. bende ne istiyorsam onu söylüyorum. alıyor hemen. özenle paketlettiriyor. bide ben paketi açınca beğendinmi canım diye sormaz mı( sanki kendisi düşünmüş gibi):)) alem bu erkekler ya..

Özel gün konusu biz de biraz farklı işliyor
anne günü,sevgili günü,yıl,doğum v.s.v.s. günlerini önemsemiyorum, aksine eşim önemsiyor
ilk zamanlar, hiç olmazsa doğum günlerini önemseseydik filan dese de baktı ki hanım hiç oralı olmuyor artık o da önemsemez oldu
önemli olan hatırlamaksa özel gün hatırlatıyor beni ona, onu bana. biz birbirimizi hatırlamıyoruz. amaca hizmet etmiyor
herhangi gün yapılan jest başım üzerine, çocuklar gibi mutlu olurum
kurar telefonunu, bip bip hatunun doğum günü..
ama dikte edercesine hatırlatılan günler, ı ıh

bari param yok hediye alamadım ama evlilik yıldönümümüz kutlu olsun deseydi.neyse uzatma bari uzattıkça siniri bozulur,iyice canın sıkılır.

canım erkekler bu konuda yüzeysel düşünüyorlar.ya hatırlamazlar ya da hatırlasalar da kutlamazlar.ama pes etme.ona güzelce hislerini anlatmalısın yoksa her sene aynı sıkıntıyı yaşarsın.senden hediye beklemiyorum sadece kutlaman yeterliydi de.benim eşim de özel günleri kutlamayı sevmez.başına bi kere kakmak yeterli oldu.mesela d.günümde hediye almaya durumu yokmuş ama bir öpücük bin hediyeden daha mutlu etti beni .bu konuda bence taviz verme.böyle özel günler de kutlanmasa mutlu olmak için bahanemiz olmayacak valla

peki neden ondan beklediniz. ben günler öncesinde söylüyorum eşime özel günümüzü... heyecanlı olup olmadığını sorarım:)
o günde uynınca ilk işimiz kutlu olsun nice yılara diyip uyanmaktır. herşeyi erkeklerden bekleyerek kendimizi üzüyoruz ama...

canım ben demin senin konunu da okudum..
Böyle olmaz, sen bir önlem almalısın hemen..senağlama

Son düzenleme:
canım üzülme ya boşver bende ilk evlendiğim sene eşim unuttu bende baya bi bekledim senin gibi bir öpse yetecek ama yapmadı
sonra ben ona aynı odadayız mesaj çektim tl aşkım evlilik yıldönümümüz kutlu olsun dedim
gülmeye başladı yanıma geldi hadi yemeğe çıkalım diyor yok istemez dedim ama benle ilgilendi senin ki bira fazla kabaymış ayol köpek yıkanırmı hiç
2 gün sonra telafi etti yemeğe çıktık

6 senedir de sevgililer gününnü evlik,doğum günümü unutmaz kesin hediye alır aşkım benim:asigim:

kimi erkekler ciddi cidddi odun oluyo yontmak yol göstermekte kadına düşüyo vurgulıcan böyle birine önemli günün anlamını öneminiki beynine yer etsinn

Odun deyip geçmeyin arkadaşlar o da ağacından ağacına değişiyor kimi ağaçlar var odununu ne kadar yontarsan yont bir halt olmuyor. Misal benim eşim. Tanıştığımız günden itibaren benim için özel günlerin önemini hep söyledim ve o özeni gösterdim. ilk sevgililer günü ilk doğum günü facialarını hiç anlatmıyorum ilk evlilik yıldönümümüzde bırak hediye almayı hatırlamayı traş bile olmadan gelmişti. bense o gün izin alıp evde sabahtn akşama kadar deli gibi hazırlandım yemekler hazırladım hediyeler aldım ve gördüğüm manzara tepkisi vs.. çok üzücüydü. En kötüsüne bu seneki olacak. evlendiğimizde karar almıştık 5. yıl kutlamasını çok özel yapacaktık bizim için çok önemliydi bunu sene içinde defalarca hatırlattım konuştuk hatta bir kaç gün önce bile hatırlattım ama ne oldu iş arkadaşları ile iftara gidecekmiş ne süper değimi. 6 yıllık ilişkimiz 5 yıllık evliliğimiz boyunca bana hiç bir zaman kendimi özel hissettirmedi

Bir bayan olarak hem cinslerime göre bir ben sanırım bu özel günleri önemsemiyorum..
İlk sene triplere giriyordum bıraktım
Biz 7. senemizi hazirada 2mizde unuttuk
3-4 gün sonra tarihle ilgili takvime bakınca aklımıza geldi gülüştük felan filan..
Doğum günüde kutlamam hediyede almam..
O da almaz kutlamaz yuvarlanıp gidiyozz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…