Senin konunu biliyorum canım..:gitme:
Ama alışmak da doğru çözüm dğeil bana kalırsa.. Ne zorumuz var alışalım ya??
Alışmak zorunda değiliz, iki tarafta fedakarlık yapacak.. Yani senin fedakarlığın çay içmeye bile razı olmak, yeterki beraber olalım demek. E hani karşı tarafın atması greeken adım??
Üff evlilikte "nasıl olsa benim artık" olayı berbat gerçekten.. Tabi kadınlar böyle çilekeş, vefalı ve sabırlı oldukça da erkeklerin beyninden silinmez bu köhne düşünce.. :uhm:
Alısmaktan baska ne carem var? O kadar yoruldum kı anlatamam. Bana cay ıcmeye dahı parası olmadıgını soyleyen adam, ıkı gun sonra laptop ıle eve geldı. Ustelık daha once konustugumuzda 'su an sırası degıl, borcumuz cok, bıraz rahatlayalım alırız' dememe ragmen.
Cok mucadele ettım ben, ıcımdekı hevesı anlattım olmadı, agladım olmadı, ısyan ettım olmadı, umursamaz gorundum yıne olmadı... Demek kı carem onu oyle kabullenmekte.
Kendıme sormuyor muyum sanıyorsun, 'o nıcın benı oldugum gıbı kabul etmıyor da, ben onu kabul edıyorum' dıye... Cevapsız kaldıgım sorulardan bırıdır bu ):
Su an huzurumuz yerınde. Cunku artık taleplerım yok, beklentılerım de... Gecen gun nısan yıl donumumuzdu. Aradım, 'bugunun anlam ve onemı ne?' dedım saka ıle 'kabusun basladıgı gun' dedı... Bılıyorum kı, esprı yaptı, fakat yıne de ıncındım. Oysa ben, verdıgı telafı sozunu o gun belkı tutar dıye umıtlenmıstım...
neden kendine bu işkenceyi yapıyosun yada yaptırıyosun ki ???
eşim özel günleri hiç umursaamaz
7 yıldır bu çileyi çekiorum
bana güzel bi masa kur demişsiniz
biz maddi durumdan dolayı annemlerin apartmanına tasınmıstık
tamda evlilik yıldönümünde babam bizdeydi
eşim özel günleri hiç umursaamaz
7 yıldır bu çileyi çekiorum
bana güzel bi masa kur demişsiniz
biz maddi durumdan dolayı annemlerin apartmanına tasınmıstık
tamda evlilik yıldönümünde babam bizdeydi
kimi erkekler ciddi cidddi odun oluyo yontmak yol göstermekte kadına düşüyo vurgulıcan böyle birine önemli günün anlamını öneminiki beynine yer etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?