Birazdan. Yanima gelecek. Isten ciktim disarda yemek yiyelm dedik onu bkliorum simdi ve ruh halim cok kotu ... hic bise olmamis gibi konusuyodu telde optum 10 dk ya ordayimf lnkavga etmeden konuş bence
ne anlıyorlarsa şapşal şapşal bakmaktan. Allah akıl fikir versin bu erkeklere.
Cinsel hayatimii etkiledi tabiki.. ama biraz ilimli olsa gonlumu alsa uzatacagim bir sorun olmazdi ... diger koltuga gecip uzaniyor orada uyuyor sordugumda uyuyakaldim diyor
Vakıt gecmeden ve kvgs etmeden usturuplu bır sekılde esınle konussmalısın ıs farklı boyutlara gtmedenCinsel hayatimii etkiledi tabiki.. ama biraz ilimli olsa gonlumu alsa uzatacagim bir sorun olmazdi ... diger koltuga gecip uzaniyor orada uyuyor sordugumda uyuyakaldim diyor
bence sakinleştir kendini.Birazdan. Yanima gelecek. Isten ciktim disarda yemek yiyelm dedik onu bkliorum simdi ve ruh halim cok kotu ... hic bise olmamis gibi konusuyodu telde optum 10 dk ya ordayimf ln
Hareketler dökümü kısmı var ordan bakıyorsun silmediyse eğer görebilirsinizbisey sorabilirmiyim
kisinin geçmisini, kimi arattigini bakduigni nerden gorebiliyporuz
kk beni paranoyak yapti acaba benimkide yapiyor mu boyle seyler
konu shaibesi evliligin yeniymis,konusarak ins çozebilirsin canim sorunu
Bir de soruyor musun? Okurken sinirlendim. Biraz önce arkadaşa da yazdım. Şu faceyi adam akıllı kullansinlar beceremiyorlarsa kapatsinlar.Arkadaslar esim in face te seksi bayanlari takip ettigini goruyorum foto lara baktigini... sizce neden bole bir seye yoneliyor ve nasil davranmaliym yardim edin lutfennnn
Bir insanin icinde olsun face olmasada yapar sadece ruhumuz duymaz face te gordugumuz icin sorun cikiorBir de soruyor musun? Okurken sinirlendim. Biraz önce arkadaşa da yazdım. Şu faceyi adam akıllı kullansinlar beceremiyorlarsa kapatsinlar.
Bak canım bu sana saygısızlıktir. Tavrını koyman gerekiyor. Cinsellik bu yüzden etkileniyor. Çokta önemli değil facebook kullanmayın. Birbirinize vakit ayırın. Ha adam gibi kullansalar ne ala ama yok.Bir insanin icinde olsun face olmasada yapar sadece ruhumuz duymaz face te gordugumuz icin sorun cikior
Arkadaslar esim in face te seksi bayanlari takip ettigini goruyorum foto lara baktigini... sizce neden bole bir seye yoneliyor ve nasil davranmaliym yardim edin lutfennnn
Süpersin evet bu konuda bende çok gaddarimBen bi kere yaşadım bu durumu.
Pc geçmişinde bi hatunun fotolarına baktığını gördüm.direk sordum ve sinir krizine girdim şakacıktan :) sonu; 4 senedir face kullanmıyor
Tabi yapmak isteyen hersekilde yine yapar o ayrı.en azından ben görmüyorum yapiyorsa da.
bakdim hiç kimseyi aratmamisHareketler dökümü kısmı var ordan bakıyorsun silmediyse eğer görebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?