esim face te :(

kavga etmeden konuş bence
ne anlıyorlarsa şapşal şapşal bakmaktan. Allah akıl fikir versin bu erkeklere.
Birazdan. Yanima gelecek. Isten ciktim disarda yemek yiyelm dedik onu bkliorum simdi ve ruh halim cok kotu ... hic bise olmamis gibi konusuyodu telde optum 10 dk ya ordayimf ln

Cinsel hayatimii etkiledi tabiki.. ama biraz ilimli olsa gonlumu alsa uzatacagim bir sorun olmazdi ... diger koltuga gecip uzaniyor orada uyuyor sordugumda uyuyakaldim diyor
Cinsel hayatimii etkiledi tabiki.. ama biraz ilimli olsa gonlumu alsa uzatacagim bir sorun olmazdi ... diger koltuga gecip uzaniyor orada uyuyor sordugumda uyuyakaldim diyor
Vakıt gecmeden ve kvgs etmeden usturuplu bır sekılde esınle konussmalısın ıs farklı boyutlara gtmeden

Birazdan. Yanima gelecek. Isten ciktim disarda yemek yiyelm dedik onu bkliorum simdi ve ruh halim cok kotu ... hic bise olmamis gibi konusuyodu telde optum 10 dk ya ordayimf ln
bence sakinleştir kendini.
sakin ve ciddi bi şekilde konuş.
bağırıp çağırırsan saçmalamaya başlayıp savunmaya geçebilir. savunulacak neresi varsa..

bisey sorabilirmiyim
kisinin geçmisini, kimi arattigini bakduigni nerden gorebiliyporuz
kk beni paranoyak yapti acaba benimkide yapiyor mu boyle seyler

konu shaibesi evliligin yeniymis,konusarak ins çozebilirsin canim sorunu
Hareketler dökümü kısmı var ordan bakıyorsun silmediyse eğer görebilirsiniz

Arkadaslar esim in face te seksi bayanlari takip ettigini goruyorum foto lara baktigini... sizce neden bole bir seye yoneliyor ve nasil davranmaliym yardim edin lutfennnn
Bir de soruyor musun? Okurken sinirlendim. Biraz önce arkadaşa da yazdım. Şu faceyi adam akıllı kullansinlar beceremiyorlarsa kapatsinlar.

Bu face olayi epey bir problem teskil ediyor.. en iyisi kokten cozum KAPATMAK boylelikle daha huzurlu olursunuz...

Bir insanin icinde olsun face olmasada yapar sadece ruhumuz duymaz face te gordugumuz icin sorun cikior
Bak canım bu sana saygısızlıktir. Tavrını koyman gerekiyor. Cinsellik bu yüzden etkileniyor. Çokta önemli değil facebook kullanmayın. Birbirinize vakit ayırın. Ha adam gibi kullansalar ne ala ama yok.

Arkadaşım biz de ilk başlarda aynı konularda problem yaşıyorduk. Ben facemi kapattım o da tüm bayan arkadaşlarını sildi problem ortadan kaldı. Burada dikkat etmen gereken sakin ofkelenip bağırıp çağırma. Sakın bir ses tonuyla ben aynı şeyi yapsam sen ne hissederdin sorusu ile hersey ortadan kalkıyor. Bence bu face işi hiç olmamalı ya. 7 aydır face yok huzur çok. ..

Ben bi kere yaşadım bu durumu.
Pc geçmişinde bi hatunun fotolarına baktığını gördüm.direk sordum ve sinir krizine girdim şakacıktan :) sonu; 4 senedir face kullanmıyor
Tabi yapmak isteyen hersekilde yine yapar o ayrı.en azından ben görmüyorum yapiyorsa da.

Arkadaslar esim in face te seksi bayanlari takip ettigini goruyorum foto lara baktigini... sizce neden bole bir seye yoneliyor ve nasil davranmaliym yardim edin lutfennnn

içine atma canım, adresinde dolanıyordum böyle bişeye denk geldim açıklaması nedir diye sorarsın, ama görmemezlikten de gelme!

Süpersin evet bu konuda bende çok gaddarim

Bu erkeklerin derdi ne yahu anlamis degilim ! O fotolara baktiklarinda ne degisiyor bunuda anlamis degilim ! Esinle sakin bir dille konus ztn araniz iyi degilmis kavgaya luzum yok ! Kendimden ornek vereyim ben eski esimle nisanliyken ve evliyken bu tarz sitelere uye oldugunu bilmiyordum meger uyutmus beni resmen tabiki o donemlerde iki uc tane ufak tefek seylerini yakaladim ama kayde almadim face sifresini bile saklardi benden dusun artik ! taki ondan ayrilma karari aldigimda acaba yanlismi yapiyorum diye kendimi sorguladim lakin gec olmadan ne kdr ahlaksiz bir serefsizle evlendigimi ogrendim suphelerim yersiz cikmadi ! Google sayfasina ismini ve soyismini girdigimde kendisiyle ilgili o kdr seyler ogrendimki anlatamam meger bu geri zekali benimle flort donemindeyken nisanliyken evliyken tchat sitelerinden tut seksi kadin sitelerine varasiya kdr coguna uyeymis ! Migdem kalkti resmen bir degil iki degil uc degil ve boylelikle onu mahkemede koseye kistirdim oyle deliller yakaladimki kendisiyle ilgili kendimden bile nefret ettim kendime kizdim ben bu tarz bi erkeklemi evlenmisim diye ! simdi ayiklasin bakalim pirincin tasini Imkani yok ! Sana ayril demiyorum tabikide ama hos bisi degil esinin yaptigi aldatmak sadece fiziksel degildir goz zinasi diyede bisi vardir !

tabi ki sert bi şekilde sor, bu ne terbiyesizlik falan deyip küçük düşür bence. her erkek bakar falan ama geneli gizli yapar. çünkü bunun terbiyesizlik olduğunun farkındalar. siz de daha yeni evliymişsiniz. bence kesinlikle susmayın. ben çok yumuşak başlıyımdır eşime karşı çok anlayışlıyımdır ama kadını içten içe eritmelerine dayanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…