benim de erkel arkadaşımın da face twitter herhangi bi seye üye olmadigimiz icin bazen sukrediyorum. ne varsa hep o sitelerde var insanı tesvik ediyolar.... gerci icinde olan her türlü yapar ama.. adiniza üzüldüm konusun esinizle üzüldugunuzu soyleyin
Arkadaslar esim in face te seksi bayanlari takip ettigini goruyorum foto lara baktigini... sizce neden bole bir seye yoneliyor ve nasil davranmaliym yardim edin lutfennnn
6 aylık evlisiniz ve hemen adamın dikkati başkalarına kaydı. Demek ki bu adam hep böyleymış...bazılarının kanında var yanındaki dünya güzeli de olsa etrafta neler var onları tarıyor. Ee ne demişler horoz ölür gözü çöplükte kalır..zor ve aşaglayici bir durum..
benim de erkel arkadaşımın da face twitter herhangi bi seye üye olmadigimiz icin bazen sukrediyorum. ne varsa hep o sitelerde var insanı tesvik ediyolar.... gerci icinde olan her türlü yapar ama.. adiniza üzüldüm konusun esinizle üzüldugunuzu soyleyin
Etrafta çok çeldirici var.. kizlar çok güzel erkekler yakışıklı uğraşıp duralım elde tutmak için..off ooff
Cnm resmen dedektif oldum ben ozel dedektif tutmama bile gerek kalmadi ! google'la ismini ve soyismini girdim oradan bilgilere ulastim ayrica kendime ikinci face hesabi actim profiline girdim birde ne goreyim bu bir suru seksi kadinin sitesine uye olmus hatta ve hatta bir kizla sarmas dolas iliski yasadigini bile belirtmis bosanmadan etmeden bu fotolari bilgisayarima teker teker indirdim ve mahkemeye sadakatsizlik yukumlulugune aykiri oldugu icin sundum mahkeme bu dellilerin hepsini kayde aldi hakimde bunu durusmada bir guzel kenara SIKISTIRDI ztn itiraf etti salak hatta hakime bile ugkala ugkala cevap verdi ! kendi kazdigi kuyuya kendisi dustu amaci o kizla bir olup fotolarla bu bosanma asamasinda beni kiskirtmakti ama basaramadi simdi kizda yok ortada zaten komik olan taraf ise bu :) avukati bile davayi ilk durusmada terk etti ! ona iyi bir ders verdim daha gecen gun kendisiyle ilgili yeni bilgilere ulastim googledan bitmek bilmiyo o kadar igrenclesmiski ben ondan ayrildiktan sonra anlatamam ! migde birakmadi bende tiskindim ondan ! hatta sirf bana tazminat ve nafaka odememek icin calismiyo gibi gostermis kendisini ama onun gercekte calistiginida ispat ettim hic bir kaydi olmazsa bile karsisinda koskoca hakim var bu yaptiklarini yemez yani !
insanın içinde olacak önce.
face'i kapat dersin çakma hesap açar.
yapmak istedikten sonra bir insana zincir vuramazsın.
hiç sosyal medya hesabı olmaz, açar youtube'dan bakar, google'a yazar bakar.
sokakta gördüğü kadınlara bakar.
bunu engellemek maalesef ki mümkün değil.
Bende de vardı öyle bir pislik en çirkin kiza bile hiç görmemiş gibi bakıyirdu. Ben güzel bir bayanım ona rağmen bakiyordu arabada yöğun trafikte bile..milletin karısına kızina bakandan hayır gelmez..
bu facebook yüzünden bi sürü yuva yıkıldı ya bişeyler yapılmalı insanlar birbirine daha kolay ulaşabildiği için oluyo bunlar sanki başka erkek yok evli olduğunu bile bile yapan kızlara ne demeli
Eşimin face den ondan bundan nefret etmesıne hak verıyorum gercekten. Ben boyle bısey yasasam kahrolurdum herhalde Geçmiş olsun canm insallah cozersınız problemi.c
.
Google hepsini ortaya cikardi vallahi mail adresini bile girdim Google la gizlememis salak Ama arastiracaksin ben oyle yaptim dedektif burosunda calisir gibi arastirma yaptim amacimada ulastim hatta gecenlerde arkadasima gosterdim hayret etti bu nasil olur diye ! Napim face parolasi yoktu bende bende bu yonteme basvurdum