esim face te :(

Keşke hayatımızda sosyal medyalar hiç olmasaydı.

Aynen ..Yani gul gibi helalin karin var ona bakmak varken baskasi niye ?
Madem bakican o zaman evlenme kardesim . Hem gunah , hem kadina yazik .. insan kendini degersiz hissediyor . Ama erkeklere de birsey diyemiyorum . Hep kadinlar yuzunden . Bir insan nasil koyuyor fotosunu ben anlamiyorum . Allah hidayet etsinde . Kocalarda hatalarini anlasin bakmasin. Nedir bu bu ara herkeste ayni dert .

Inkar eder baskasi bakti der yasadim hayati zehir ettim face falan karsi biri ama Google bakiyormu allah bilir allah firsat vermesin

Arkadaşlar kusura bakmayın ama bakmasında ne sakınca var anlamadım, bu olayı "aldatılıyormuşum hissine kapıldım" gibi cümlelere nasıl bağladınız onu da anlamadım. Erkekler seviyor bakmayı, kısıtlamak bambaşka bir yerden patlamaya sebep olabilir bence, itiraf edin siz de bakmıyor musunuz başkalarının profiline...

Size doğru gelmiyorsa facebook açmazsınız, eşinize de açtırmazsınız. Bizimkine niye karışıyorsunuz ki keşke toptan kaldırılsa diye?
Bayılıyorum bu "ben onaylamıyorum o zaman kaldırılsa/yasaklansa" düşüncelerine. Böyle baskıcı baskıcı, yasakçı yasakçı ne güzel.

insanın içinde olacak önce.
face'i kapat dersin çakma hesap açar.
yapmak istedikten sonra bir insana zincir vuramazsın.
hiç sosyal medya hesabı olmaz, açar youtube'dan bakar, google'a yazar bakar.
sokakta gördüğü kadınlara bakar.
bunu engellemek maalesef ki mümkün değil.

Sizin başınız da yanmasın,biz yandık siz yanmayın diye şekercim

N
Nasil yaptığınızı mümkünse ayrıntılı yazar mısınız?

[sub]sakince konuşmayı dene bakalım[/sub]
[sub]ne diyecek beyimiz[/sub]

N

Nasil yaptığınızı mümkünse ayrıntılı yazar mısınız?
Cnm resmen dedektif oldum ben ozel dedektif tutmama bile gerek kalmadi ! google'la ismini ve soyismini girdim oradan bilgilere ulastim ayrica kendime ikinci face hesabi actim profiline girdim birde ne goreyim bu bir suru seksi kadinin sitesine uye olmus hatta ve hatta bir kizla sarmas dolas iliski yasadigini bile belirtmis bosanmadan etmeden bu fotolari bilgisayarima teker teker indirdim ve mahkemeye sadakatsizlik yukumlulugune aykiri oldugu icin sundum mahkeme bu dellilerin hepsini kayde aldi hakimde bunu durusmada bir guzel kenara SIKISTIRDI ztn itiraf etti salak hatta hakime bile ugkala ugkala cevap verdi ! kendi kazdigi kuyuya kendisi dustu amaci o kizla bir olup fotolarla bu bosanma asamasinda beni kiskirtmakti ama basaramadi simdi kizda yok ortada zaten komik olan taraf ise bu :) avukati bile davayi ilk durusmada terk etti ! ona iyi bir ders verdim daha gecen gun kendisiyle ilgili yeni bilgilere ulastim googledan bitmek bilmiyo o kadar igrenclesmiski ben ondan ayrildiktan sonra anlatamam ! migde birakmadi bende tiskindim ondan ! hatta sirf bana tazminat ve nafaka odememek icin calismiyo gibi gostermis kendisini ama onun gercekte calistiginida ispat ettim hic bir kaydi olmazsa bile karsisinda koskoca hakim var bu yaptiklarini yemez yani !

Nasıl girdin o şakacıktan sinir krizine ,ve sahte hesabının olmadığına nasıl eminsin Parayla değilki bu meret 5 dk da alınıyor ..Sinir oluyorum kendi otokontrolünü sağlayamayan insanlara ...

bisey sorabilirmiyim
kisinin geçmisini, kimi arattigini bakduigni nerden gorebiliyporuz
kk beni paranoyak yapti acaba benimkide yapiyor mu boyle seyler

konu shaibesi evliligin yeniymis,konusarak ins çozebilirsin canim sorunu
Profiline gir, kapak fotosunun sağ alt kısmında 'hareketler dökümü' var, sol kısımda 'daha fazla' yı tıklayıp 'ara' butonuna tıkla, silmediyse hepsi çıkar.

Face te bakan her türlü bakar. Demek ki kendine hakim olamıyor, nefsine yenik düşünüyor.
Face te bakan ofis arkadaşı yürürken arkasından bakar, otobüste bacak keser falan filan..
face olayı kendini ele vermesi için bir ispat ama bu iç güdüyü zor engellerseniz.

face i kapatsan instgramı var o su var bu su var eşinizin kendini engellemesi gerek başka bir secenek yok

Nasıl girdin o şakacıktan sinir krizine ,ve sahte hesabının olmadığına nasıl eminsin Parayla değilki bu meret 5 dk da alınıyor ..Sinir oluyorum kendi otokontrolünü sağlayamayan insanlara ...
yoo emin değilim zaten.
Araştırmakta yapım da yok.Ogün o geçmişi de tesadüfen görmüştüm zaten.
Dedim ya isteyen herşekilde yapar zaten.

bisey sorabilirmiyim
kisinin geçmisini, kimi arattigini bakduigni nerden gorebiliyporuz
kk beni paranoyak yapti acaba benimkide yapiyor mu boyle seyler

konu shaibesi evliligin yeniymis,konusarak ins çozebilirsin canim sorunu
Eşinin profiline giriyosun.Hareketler dökümü var.Sol tarafta başlıklar sıralanıyor. ara seçeneğine tıklıyosun. Ve hangi tarihte kimin profiline bakmış kimi aratmış hepsini görüyosun

Yapmak isteyen insan her türlü yapar maalesef. Keşke açık açık bana süslen püslen beraber vakit geçirelim deseydi millete bakacağına. Üzüldüm. Çözülür umarım.

kapatın şu face denen laneti ya!!!!bu kaçıncı yuva bu kaçıncı olay..günden güne daha abuk bir site haline geliyor zaten..yakında sohbet odalarıda açılacakmış ..ne gereği var ki evli barklı insanların o sitede..erkekler malesef böyle şeylere meyilli oluyor biraz..hem evdeki dursun hem gönlüm eğlensin..yazık acınası varlıklar....hiç yüz verme ve derhal facenin iptalini iste...çok sinirlendim şu an.....

Google de nasil bilgilerine ulaşılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…