Keşke hayatımızda sosyal medyalar hiç olmasaydı.
Şu face toptan kaldırılsa keşke!
Rontgencilik gibi bisey bu elalemi izlemeler falan.
Cok mu geri kafalıyım.
Bana doğru gelmiyor.
Eşinizi uyarın.Sizin yapmanız nasıl doğru gelmeyecekse ona,kendisinin yapmasının da doğru olmayacağını söyleyin.
Ben olsam delirirdim bu arada!
Sizin başınız da yanmasın,biz yandık siz yanmayın diye şekercimSize doğru gelmiyorsa facebook açmazsınız, eşinize de açtırmazsınız. Bizimkine niye karışıyorsunuz ki keşke toptan kaldırılsa diye?
Bayılıyorum bu "ben onaylamıyorum o zaman kaldırılsa/yasaklansa" düşüncelerine. Böyle baskıcı baskıcı, yasakçı yasakçı ne güzel.
Bu erkeklerin derdi ne yahu anlamis degilim ! O fotolara baktiklarinda ne degisiyor bunuda anlamis degilim ! Esinle sakin bir dille konus ztn araniz iyi degilmis kavgaya luzum yok ! Kendimden ornek vereyim ben eski esimle nisanliyken ve evliyken bu tarz sitelere uye oldugunu bilmiyordum meger uyutmus beni resmen tabiki o donemlerde iki uc tane ufak tefek seylerini yakaladim ama kayde almadim face sifresini bile saklardi benden dusun artik ! taki ondan ayrilma karari aldigimda acaba yanlismi yapiyorum diye kendimi sorguladim lakin gec olmadan ne kdr ahlaksiz bir serefsizle evlendigimi ogrendim suphelerim yersiz cikmadi ! Google sayfasina ismini ve soyismini girdigimde kendisiyle ilgili o kdr seyler ogrendimki anlatamam meger bu geri zekali benimle flort donemindeyken nisanliyken evliyken tchat sitelerinden tut seksi kadin sitelerine varasiya kdr coguna uyeymis ! Migdem kalkti resmen bir degil iki degil uc degil ve boylelikle onu mahkemede koseye kistirdim oyle deliller yakaladimki kendisiyle ilgili kendimden bile nefret ettim kendime kizdim ben bu tarz bi erkeklemi evlenmisim diye ! simdi ayiklasin bakalim pirincin tasini Imkani yok ! Sana ayril demiyorum tabikide ama hos bisi degil esinin yaptigi aldatmak sadece fiziksel degildir goz zinasi diyede bisi vardir !
Cnm resmen dedektif oldum ben ozel dedektif tutmama bile gerek kalmadi ! google'la ismini ve soyismini girdim oradan bilgilere ulastim ayrica kendime ikinci face hesabi actim profiline girdim birde ne goreyim bu bir suru seksi kadinin sitesine uye olmus hatta ve hatta bir kizla sarmas dolas iliski yasadigini bile belirtmis bosanmadan etmeden bu fotolari bilgisayarima teker teker indirdim ve mahkemeye sadakatsizlik yukumlulugune aykiri oldugu icin sundum mahkeme bu dellilerin hepsini kayde aldi hakimde bunu durusmada bir guzel kenara SIKISTIRDI ztn itiraf etti salak hatta hakime bile ugkala ugkala cevap verdi ! kendi kazdigi kuyuya kendisi dustu amaci o kizla bir olup fotolarla bu bosanma asamasinda beni kiskirtmakti ama basaramadi simdi kizda yok ortada zaten komik olan taraf ise bu :) avukati bile davayi ilk durusmada terk etti ! ona iyi bir ders verdim daha gecen gun kendisiyle ilgili yeni bilgilere ulastim googledan bitmek bilmiyo o kadar igrenclesmiski ben ondan ayrildiktan sonra anlatamam ! migde birakmadi bende tiskindim ondan ! hatta sirf bana tazminat ve nafaka odememek icin calismiyo gibi gostermis kendisini ama onun gercekte calistiginida ispat ettim hic bir kaydi olmazsa bile karsisinda koskoca hakim var bu yaptiklarini yemez yani !N
Nasil yaptığınızı mümkünse ayrıntılı yazar mısınız?
Ben bi kere yaşadım bu durumu.
Pc geçmişinde bi hatunun fotolarına baktığını gördüm.direk sordum ve sinir krizine girdim şakacıktan :) sonu; 4 senedir face kullanmıyor
Tabi yapmak isteyen hersekilde yine yapar o ayrı.en azından ben görmüyorum yapiyorsa da.
Profiline gir, kapak fotosunun sağ alt kısmında 'hareketler dökümü' var, sol kısımda 'daha fazla' yı tıklayıp 'ara' butonuna tıkla, silmediyse hepsi çıkar.bisey sorabilirmiyim
kisinin geçmisini, kimi arattigini bakduigni nerden gorebiliyporuz
kk beni paranoyak yapti acaba benimkide yapiyor mu boyle seyler
konu shaibesi evliligin yeniymis,konusarak ins çozebilirsin canim sorunu
yoo emin değilim zaten.Nasıl girdin o şakacıktan sinir krizine ,ve sahte hesabının olmadığına nasıl eminsinParayla değilki bu meret 5 dk da alınıyor ..Sinir oluyorum kendi otokontrolünü sağlayamayan insanlara ...
Eşinin profiline giriyosun.Hareketler dökümü var.Sol tarafta başlıklar sıralanıyor. ara seçeneğine tıklıyosun. Ve hangi tarihte kimin profiline bakmış kimi aratmış hepsini görüyosunbisey sorabilirmiyim
kisinin geçmisini, kimi arattigini bakduigni nerden gorebiliyporuz
kk beni paranoyak yapti acaba benimkide yapiyor mu boyle seyler
konu shaibesi evliligin yeniymis,konusarak ins çozebilirsin canim sorunu
Cnm resmen dedektif oldum ben ozel dedektif tutmama bile gerek kalmadi ! google'la ismini ve soyismini girdim oradan bilgilere ulastim ayrica kendime ikinci face hesabi actim profiline girdim birde ne goreyim bu bir suru seksi kadinin sitesine uye olmus hatta ve hatta bir kizla sarmas dolas iliski yasadigini bile belirtmis bosanmadan etmeden bu fotolari bilgisayarima teker teker indirdim ve mahkemeye sadakatsizlik yukumlulugune aykiri oldugu icin sundum mahkeme bu dellilerin hepsini kayde aldi hakimde bunu durusmada bir guzel kenara SIKISTIRDI ztn itiraf etti salak hatta hakime bile ugkala ugkala cevap verdi ! kendi kazdigi kuyuya kendisi dustu amaci o kizla bir olup fotolarla bu bosanma asamasinda beni kiskirtmakti ama basaramadi simdi kizda yok ortada zaten komik olan taraf ise bu :) avukati bile davayi ilk durusmada terk etti ! ona iyi bir ders verdim daha gecen gun kendisiyle ilgili yeni bilgilere ulastim googledan bitmek bilmiyo o kadar igrenclesmiski ben ondan ayrildiktan sonra anlatamam ! migde birakmadi bende tiskindim ondan ! hatta sirf bana tazminat ve nafaka odememek icin calismiyo gibi gostermis kendisini ama onun gercekte calistiginida ispat ettim hic bir kaydi olmazsa bile karsisinda koskoca hakim var bu yaptiklarini yemez yani !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?