- 11 Eylül 2020
- 2.294
- 543
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
YUHHH BENDE BAZEN ESKİ SEVGİLİME BAKIYORUM BOŞANMIŞMI DİYE İLLA BOŞASINMI KOCAM YANİ BENİ:)Boşanın. Ne demek birini aratmak. Hem boşanın hem donuna kadar alın(!)
Hayır dediginde bu aramayı ben yapmadigima göre eben mi yaptı derdim.Kevser aydın diye birini arattın mı dedim hayır dedi tabiki ne dicek ki
İroniden anlamayan nesle aşina değiliz!YUHHH BENDE BAZEN ESKİ SEVGİLİME BAKIYORUM BOŞANMIŞMI DİYE İLLA BOŞASINMI KOCAM YANİ BENİ:)
İroniden anlamayan nesle aşina değiliz!
Ayrıca bağırmayın lütfen.ah büyük
anladım canım rahat ol....ayrıca caps look acık kalmıs büyük harfle yazmak bagırmak demekti dimi özür dilerim))))İroniden anlamayan nesle aşina değiliz!
Ayrıca bağırmayın lütfen.
İsim niye veriyrsunuz yahuEşimle Facebook ortak kullanıyoruz. Az önce arama kısmına tıkladım kevser aydın isminde biri aranmış. Akşam ben erken uyudum.
Az önce aradım akşam facebooka girdin mi dedim, girdim dedi. Kevser aydın diye birini arattın mı dedim hayır dedi tabiki ne dicek ki
Ben düşünüyorum aratmadım öyle bir tanıdığım yok zaten. Şu an moralin öyle bozuldu ki ne yapmalıyım bilmiyorum
Abartmayın.Ne meraklisiniz yuva yikmayaBoşanın. Ne demek birini aratmak. Hem boşanın hem donuna kadar alın(!)
Evliyken eski sevgiliye bakmak da normal değil yalnz.YUHHH BENDE BAZEN ESKİ SEVGİLİME BAKIYORUM BOŞANMIŞMI DİYE İLLA BOŞASINMI KOCAM YANİ BENİ:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?