- 11 Eylül 2020
- 2.294
- 543
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Öyle biri yok ki yani sadece arama kısmında var ama kişi çıkmıyor anlayamadımBenim de suan o ismi aratasım geldi
Sadece isim olarak görüküyorsa aradığı kişiyi bulamamış demek ki, yani kimsenin profiline girmemiş.Öyle biri yok ki yani sadece arama kısmında var ama kişi çıkmıyor anlayamadım
Acaba engellemiş miÖyle biri yok ki yani sadece arama kısmında var ama kişi çıkmıyor anlayamadım
Yahu kadın ironi yapıyorAbartmayın.Ne meraklisiniz yuva yikmaya
hahahah bosanmısmı diye bakıyorum bosanırsa cok sevincem çünkü:))Evliyken eski sevgiliye bakmak da normal değil yalnz.
Duysa bosayabilir kocanız:)
AA bu benim kuzenin adı. ciddi misiniz? Sizin için sorarım bire bağlantıları var mı diye ?Eşimle Facebook ortak kullanıyoruz. Az önce arama kısmına tıkladım kevser aydın isminde biri aranmış. Akşam ben erken uyudum.
Az önce aradım akşam facebooka girdin mi dedim, girdim dedi. Kevser aydın diye birini arattın mı dedim hayır dedi tabiki ne dicek ki
Ben düşünüyorum aratmadım öyle bir tanıdığım yok zaten. Şu an moralin öyle bozuldu ki ne yapmalıyım bilmiyorum
Facebook mu kaldıOrtak sosyal medya hesabı kullanmak mi kalmış artık
Ben alakasız insanları arayabiliyorum bazen, hepsinin hesabını eşime verecek olsaydım, işimiz vardı.
He birde o var, ben Instagram tercih ediyorum merakımı gidermek için.Facebook mu kaldı
ben mi çok ilgincim
ben oturur hiç tanımadığım bir sürü kişiyi aratırım
hatta bir şey izliyordum geçen, ona yorum yazan insanlar vardı canlı yayının yanında
tanımadıklarımı bir taraftan arattım, kim bunlar diye
yine iş için gelen evrakların altındaki isimleri vs de aratırım eğer farklı bir evrak ise bu kişilerin iş geçmişlerine vs bakarım
dün baktıklarımın adını dahi hatırlamıyorum
eşim şimdi sorsa o kim ki derim ve yeniden aratırım
YUHHH BENDE BAZEN ESKİ SEVGİLİME BAKIYORUM BOŞANMIŞMI DİYE İLLA BOŞASINMI KOCAM YANİ BENİ:)
Ben de otu b*ku aratıyorum
ama eşim sorsa da demem ki ben aratmadım diye
arattım ya şunun şusuymuş falan derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?