Eşim facebookta birini aramış

O değil de göründüğü üzere ortak hesap adamların birilerini aratmasını ya da aldatmasını engellemiyor. O zaman niye ortak hesap?

Kk da adet galiba dertlerini yazıp ortadan kayboluyorlar konu sahipleri onca şey yazılıyor ses yok

Aratmışsa yok tanımıyorum demesini elbette onaylamıyorum ancak sizin de hemen telefona sarılıp bu şekilde hesap sormanız güvensizlik hissettirdi. Hani kendini ifade edemeyeceği için yalana başvurmuş gibi. Böyle durumlarda kıstırıp yalana teşvik etmek yerine daha rahat şekilde ifade etmesine olanak tanımalısınız. Olabilir eski bir arkadaşıdır, merak ettiği birisidir vs.

Esim arama gecmisime baksa ohoo..alakali alakasiz bir suru kisi aratirim her gun. Merak ederim herkesi sonra da unuturum. Esiniz de unutmus olabilir.

O aratmıl işte zaten, neden aratmadım diyor bende buna kızıyorum. Ben öyle birini aratmadım. Bazen kızım facebookta beğendiği dizi oyuncularını aratıyor. Bende öyle birşey sandım
Ama ben aratmadım birşey eminim

Esim arama gecmisime baksa ohoo..alakali alakasiz bir suru kisi aratirim her gun. Merak ederim herkesi sonra da unuturum. Esiniz de unutmus olabilir.
Bende aratıyorum, aklıma gelince, arkadaşımla da bakarız hatta ama baktığım kişileri silmem. Sorsa da evet baktım derim
Birde hiç öylr merak eden arayan biri dedil yani ne alaka anlamadım

Hiç korkulacak bişey yok eşin zaten aradığını bulamamış Zira 58564654654 tane kevser aydın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…