Eşim farklı amaçla..

İyi de ilacı nasıl alıyor,raporludur bunlar,baktın olmuyor şikayet edebilirsin sağlık bakanlığına,hayatı söz konusu,cezasını da çekecek elbet ama onun iyiliği için.çok ağır ilaçlar onlar...adamın parası olsa uyuşturucu da alacak demekki.yolu şimdilik bunda bulmuş
Kimin verdiğini bilsem şikayet edeceğim ama bulamıyorum çok arkadaşı var eczanede çalışan

Yok hayır çok şükürki öyle bir geçmişi veya bağımlılı yok ama anti-epileptik bir ilaç alıyormus soruncada ağrı kesici demişti ve kaldırdığımda çok sinirlenmişti cebinde taşıyormuş meğer. Ama bu ilacı devam alırsa ilerde yetmezse ve başka bağımlılıklara sürüklenir diye çok korkuyorum öğrendiğimden beri konuşuyorum içmiycem diyo önemsemiyor fazla biley olmaz ilaçtan diye bakıyor olaya zararlarının farkında bile değil

nerden öğrenmiş ki onun kafa yaptığını ve neden bu kafaya ihtiyaç duyuyor, bence eşinin sana söylemediği şeyler var

Yok hayır çok şükürki öyle bir geçmişi veya bağımlılı yok ama anti-epileptik bir ilaç alıyormus soruncada ağrı kesici demişti ve kaldırdığımda çok sinirlenmişti cebinde taşıyormuş meğer. Ama bu ilacı devam alırsa ilerde yetmezse ve başka bağımlılıklara sürüklenir diye çok korkuyorum öğrendiğimden beri konuşuyorum içmiycem diyo önemsemiyor fazla biley olmaz ilaçtan diye bakıyor olaya zararlarının farkında bile değil
Lyrıca yada tegretolmu? evet bu ialçların bağımlıları var.Yeşil reçete ilacıdır lyrica. Bir çok yan etkisi var.Ayrıca eczacı arkadaşları nasıl veriyor ? Ciddi bir suç işliyorlar hem bunlar arkadaş değil akrep ..Ayrıca bu ilaçları hastanın raporu olmadan ve süresi gelmeden kullanan kişide yazdıramaz , reçetesiz satın alamaz.Bence eşini bir psikiyatriste götürmelisin.

Epilepsi hastalarına verilen ilaç diyor nette. Bende çocukken epilepsi geçirdim. Annem eczane beni yollamıştı ki ezcacı benim hasta oldugumu bildiği halde reçetesiz vermiyor du ilacı. Eşinizin arkadaşları ve eşin suç işliyor resmen

O da uyusturucu gibi bisey. Sonucta satisi yasak.sessiz kalma bu durum karsisinda ilerde buyuk sorunlar yaratabilir...

Bu kadar tehlikeli bir ilaçsa nasıl içmicem deyince içmeyecek ? Kendi de inanmıyor bence Sende inanma hemen doktora götür bir şekilde ilerde Daha büyük sıkıntılar yaşarsın.

Iki ihtimal.
Ya kafa yapsın diye antidepresan.
Yada cinsel güç icin.
Ikincisi icin sebeplerini çözmek lazim ileride daha kötü olmasin diye..
Birincisi icin ise neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuyor? Madde bagimliligi var miydi daha önce..

Madde bağımlılığı daha öncesinde yoktu sadece antidepresan kullanıyormuş evlenmeden önce. Epilepsi hastasıda değil kendisi eminim, saklasa evdede nöbetleri olurdu diye düşünüyorum. İlacı veren kişiyi bulursam ilk işim zaten şikayet etmek olacak. İlaç zaten paket (kutu) halinde değil, içindeki tablet şeklinde olan 10lu folyoyu taşıyor.

nerden öğrenmiş ki onun kafa yaptığını ve neden bu kafaya ihtiyaç duyuyor, bence eşinin sana söylemediği şeyler var
Çok büyük ihtimalle bir gün arkadaşına kaf bozuk moralim bozuk fln dedi arkadaşıda eczacı olunca sana bunu vericem kafa yapıyor rahatlarsın dedi ve o şekilde başladı bırakamadı diye düşünüyorum. Eşime nasıl davranacağımı şaşırmış durumdayım

Hayır madde bağımlısı değil, tıbbi bir ilaç kullanıyormuş satışı bile yasak olan bir ilaç kafa yapma amaçlı. Ama ilacın etkileri çok tehlikeliymiş artık içmiycem diyor ama bilemiyorum işte
O ilacı yazan doktor Nasıl yazıyormuş hadi diyelim reçetesiz alcak onu veren eczacı Nasıl veriyormuş ? Bunu açıklayın bana

Çok büyük ihtimalle bir gün arkadaşına kaf bozuk moralim bozuk fln dedi arkadaşıda eczacı olunca sana bunu vericem kafa yapıyor rahatlarsın dedi ve o şekilde başladı bırakamadı diye düşünüyorum. Eşime nasıl davranacağımı şaşırmış durumdayım

Kafa yapıyor derken siz gördünüz mü kafasını yapılı?
Nasıl oluyor yani?

O ilacı yazan doktor Nasıl yazıyormuş hadi diyelim reçetesiz alcak onu veren eczacı Nasıl veriyormuş ? Bunu açıklayın bana
Doktor yazmadığından eminim öyle olsaydı saklamazdı, o veren eczacıyıda bilmiyorum allah onu bildiği gibi yapsın. Gizli bir şekilde temin ediyor demekki ve bunu benim eşime veriyorsa başkalarınada kesin veriyordur pislik

Back
X