- 10 Nisan 2020
- 1.446
- 5.677
- 78
- Konu Sahibi deryakaplann
-
Ben sizinle aynı fikirde değilim. Kadın dayanışması arayan kimse zaten hemcinsleri için o deyimi kullanmaz. Ortak noktada buluşamayacağımızı belirtmemin sebebi emek ve vakit kaybı olmasın.Evet haklisiniz. Bu adamlar eger sizofren veya manyak kontak degillerse bir sekilde terbiye edilirler diye dusunuyorum. Stratejik planlar yapabilecek kadin dayanismasi ariyorum. Hemen bosan demek cok kolay. Nezaketiniz icin tesekkurler. Kaba olanlara cevap vermemeye devam edecegim.
Ha bir de o yalan vardıKesin kuzeni aldımıştır ya da arkadaşı. Aldatan erkeklerin milli yalanları
Cok haklisiniz, zaten ben de diyorum ki hukuki psikolojik sebep ve sonuclarini ogren. Bu su demek: avukata git, psikologa git, onlar seni bilincli bir serkilde yonlendireceklerdir zaten.Cocuklari pedegoga goturmesi lazim geliyorsa onlar soyleyecek. Bundan bir cacik olmaz diyecek olanlar da onlar. Aynen dediginiz gibi boyle bir babayla buyudugu icin kimbilir icinde ne yaralar tasiyordur. Psikolog bunlari da desecek ve onu rahatlatacaktir.İyi de siz mesajınızda çocukların menfati için pedagoga götür,maddi olarak ne alabilirsin araştırma yap,plan yap dememişsiniz ki.Psikologa gidip evliliğini kurtarmaya bak demişsiniz.Çocuklar aldatan bir baba figürüyle birlikte yaşayınca daha mı menfatlerine olacak ? Konu sahibi mesela babasının annesini aldattığını yazmış demek ki bu durum içine yer ediyor bir çocuğun hatta belki bilinçaltında o babayla büyüdüğü için eş olarakta öyle birini seçti olamaz mı ? İliskilerinin dinamiklerini bilemeyiz demişsinizde konu sahibi Adamın üstüne çizgi çektiğini ve koronadan sonra konuyla ilgileneceğini yazmış.Siz burada boşanma diyerek aklını karıştıryorsunuz bence
Hemcinslerimiz icin o deyimi asirlar once atalarimiz soylemis maalesef. Baskalarinin kocalarini ayartan hemcinslerimize de cok yakisiyor. Atalarimiza saygilarimla.Ben sizinle aynı fikirde değilim. Kadın dayanışması arayan kimse zaten hemcinsleri için o deyimi kullanmaz. Ortak noktada buluşamayacağımızı belirtmemin sebebi emek ve vakit kaybı olmasın.
İnsan böyle bilmediği bir hat görse panik olur.Dolandırıcılar hattımı çaldı,telefon faturası binlerce lira gelecek falan diye düşünür hemen savcılığa suç duyurusu yapmaya koşar.Eşinizin kendi bilgisi dışında açılan bir hat olduğuna sizi gerçekten inandırabilmesi için, bu konuda yasal işlem başlatması gerekir. Eğer böyle bir şeyi yapmaya kalkışmıyorsa, zaten yalan söylüyor demektir.
cevap veriyorum: Türkiye de 10 erkeğin 10 u da ikinci soruya bosarim diye cevap verir, o 10 erkekten 5i boşamadan önce , 2 si bosadıktan sonra karısinı öldurür..siz norvecte filan yaşıyorsunuz sanırım, yoksa o 2. soru hic bizlik degil maalesefO sokaktaki 10 erkege kariniz sizi aldatiyor hemen bosar misiniz? Yoksa once psikolojik ve hukuki neden ve sonuclarini bir yetkiliden ogrenip, sonra bir durum degerlendirmesi yapip ,sizin ve cocuklarinizin menfaatine gore mi karar verirsiniz? Diye ikinci bir soru yoneltseler.... Biz bu erkeklere cok kizginiz ama ofkeyle ayaga kalkmadan ince ince planlar yapmaliyiz. Bunun icin baska akillardan faydalanmaliyiz. Bu kadin ile kocasi arasindaki iliski dinamigi nasildir bilmiyoruz, hikayeleri tek tarafli dinliyoruz. Tabii ki aldatan taraf karsi taraf ne yapmis olursa olsun sucludur. Ama adli olarak suc islemis olanlar bile islah ediliyor. Soguk kanli bilimsel dusunmekte fayda var. Bu adamlarin canina kibar kibar okunmali.
O sokaktaki 10 erkege kariniz sizi aldatiyor hemen bosar misiniz? Yoksa once psikolojik ve hukuki neden ve sonuclarini bir yetkiliden ogrenip, sonra bir durum degerlendirmesi yapip ,sizin ve cocuklarinizin menfaatine gore mi karar verirsiniz? Diye ikinci bir soru yoneltseler.... Biz bu erkeklere cok kizginiz ama ofkeyle ayaga kalkmadan ince ince planlar yapmaliyiz. Bunun icin baska akillardan faydalanmaliyiz. Bu kadin ile kocasi arasindaki iliski dinamigi nasildir bilmiyoruz, hikayeleri tek tarafli dinliyoruz. Tabii ki aldatan taraf karsi taraf ne yapmis olursa olsun sucludur. Ama adli olarak suc islemis olanlar bile islah ediliyor. Soguk kanli bilimsel dusunmekte fayda var. Bu adamlarin canina kibar kibar okunmali.
Evet haklisiniz. Bu adamlar eger sizofren veya manyak kontak degillerse bir sekilde terbiye edilirler diye dusunuyorum. Stratejik planlar yapabilecek kadin dayanismasi ariyorum. Hemen bosan demek cok kolay. Nezaketiniz icin tesekkurler. Kaba olanlara cevap vermemeye devam edecegim.
Buradaki hanimlar bana gene saldiracak biliyorum ama neyse...... Herkesin ikili iliskileri farklidir, hemen bosan diyenler belki kendileri icin dogru karar vermislerdir onlara saygim sonsuz. Diyelim ki en kotu senaryo gercek oldu ve sizi aldatti. Siz radikal bir karar almadan once aile danismani bir psikolog ile kari koca olarak gorusun. Deneyimli bir psikolog esiniz ile yalniz gorustugunde gercegi itiraf ettirecek ve bunu size soylemeyecektir. Ancak evliligi kurtarmaniza yardimci olacaktir. Uzulmeyin sizin sabriniz ve dirayetiniz ile pek cok sey halledilebilir.
cevap veriyorum: Türkiye de 10 erkeğin 10 u da ikinci soruya bosarim diye cevap verir, o 10 erkekten 5i boşamadan önce , 2 si bosadıktan sonra karısinı öldurür..siz norvecte filan yaşıyorsunuz sanırım, yoksa o 2. soru hic bizlik degil maalesef
Bu yoruma jic katılmıyorum.adam bu haltlari yediyse ,haberim yok ayağı yaptiysa karakteri ortada.degismez.olur denenebilir,cocuklar icin gidilebilir.ama sonuçta bunun bi alt sebeplerine bakmak.lazim,erkegin de bunalimi olur vb laflar dönünce o karaktersizlik huy olur,ben boyleyim olur,hani affedecektin olur,dikkat etmek lazim.erkegin gerçekten yanlışını görüp pişmanlıkla çözüm araması lazim.yoksa vakit ve nakit kaybi,cekilen çile de cabası.Buradaki hanimlar bana gene saldiracak biliyorum ama neyse...... Herkesin ikili iliskileri farklidir, hemen bosan diyenler belki kendileri icin dogru karar vermislerdir onlara saygim sonsuz. Diyelim ki en kotu senaryo gercek oldu ve sizi aldatti. Siz radikal bir karar almadan once aile danismani bir psikolog ile kari koca olarak gorusun. Deneyimli bir psikolog esiniz ile yalniz gorustugunde gercegi itiraf ettirecek ve bunu size soylemeyecektir. Ancak evliligi kurtarmaniza yardimci olacaktir. Uzulmeyin sizin sabriniz ve dirayetiniz ile pek cok sey halledilebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?