Eşim galiba aldatıyor. Acil bakar mısınız?

Ben sizinle aynı fikirde değilim. Kadın dayanışması arayan kimse zaten hemcinsleri için o deyimi kullanmaz. Ortak noktada buluşamayacağımızı belirtmemin sebebi emek ve vakit kaybı olmasın.

Cok haklisiniz, zaten ben de diyorum ki hukuki psikolojik sebep ve sonuclarini ogren. Bu su demek: avukata git, psikologa git, onlar seni bilincli bir serkilde yonlendireceklerdir zaten.Cocuklari pedegoga goturmesi lazim geliyorsa onlar soyleyecek. Bundan bir cacik olmaz diyecek olanlar da onlar. Aynen dediginiz gibi boyle bir babayla buyudugu icin kimbilir icinde ne yaralar tasiyordur. Psikolog bunlari da desecek ve onu rahatlatacaktir.

Ben sizinle aynı fikirde değilim. Kadın dayanışması arayan kimse zaten hemcinsleri için o deyimi kullanmaz. Ortak noktada buluşamayacağımızı belirtmemin sebebi emek ve vakit kaybı olmasın.
Hemcinslerimiz icin o deyimi asirlar once atalarimiz soylemis maalesef. Baskalarinin kocalarini ayartan hemcinslerimize de cok yakisiyor. Atalarimiza saygilarimla.

Onun haberı olmadan kımse hat cıkaramaz bıde resmı var esının sakın kalması senı ınandırmak ıcın bence. Bıde vatsaptan yapıyorsa butun gorusmelerı oda cıkmaz onun ıcınde rahattır. Ama sey yapabılırsın bılmıyorum cıkarıyorlarmı ama hattın sızde olmadıgını soyleyın karakola esın sana soyledıgı gıbı soylesın mesela hattın nerde olduguna bakılsın zaten esındeyse cıkar

İnsan böyle bilmediği bir hat görse panik olur.Dolandırıcılar hattımı çaldı,telefon faturası binlerce lira gelecek falan diye düşünür hemen savcılığa suç duyurusu yapmaya koşar.

cevap veriyorum: Türkiye de 10 erkeğin 10 u da ikinci soruya bosarim diye cevap verir, o 10 erkekten 5i boşamadan önce , 2 si bosadıktan sonra karısinı öldurür..siz norvecte filan yaşıyorsunuz sanırım, yoksa o 2. soru hic bizlik degil maalesef

Ben benzeri bi soku bundan 2 sene once kendim icin yasamistim. Adima acilan ama hic kullanilmayan hat vardi. Sikayet olsuturdum o bu su derken isin sonunda ticari hat alitken kimlik fotokopimi alan calisanin baska bir operatore gecince kota doldurmak icin bana hat satin aldigi islem yapmadan kapattigi ortaya cikti. Sikayet filan ettim. Isi yapan bana ulasti sikayet etmeyin zor durumdaydim filan diye. Savciliga vermedim ama isten cikarmislar calisani.

Sizin yönelteceğiniz ikinci sorunun da erkeklerin düşüncesini değiştireceğini pek sanmam. İstisnalar vardır elbette.

Kibar kibar cana okumak nasıl oluyor bilmiyorum ama sadakatsizlik karşısında tercih edeceğim bir yöntemmiş gibi gelmiyor kulağa. Küçük hatalar için olabilir belki.

Böyle durumlarda karşımdakinden bir cacık olup olmayacağını anlamak için bir uzmana da ihtiyaç duyuyorum. Boşanmak istemeyip üstesinden gelmeye çalışanlar uzmanlara danışsınlar elbette. Avukatın olayı bambaşka zaten. Siz boşanma iradesiyle başvurursunuz, o da size hukuki mütalaa verir, süreci yönetir.

Son olarak kimse birini terbiye etmek için ömrünü heba etmek zorunda değil. Ama tercih edene saygı duyarım.

Kimse kimseyi terbiye etmek durumunda değil. Bir cok kadın da bunu tercih etmiyor. Neden etsin? Çocuk mu bu adam da terbiye etmeye uğraşsın? Etrafta aklı başında onca adam varken seyinin derdine düşmüş bir adama neden değer versin kadin?

Evet hemen bosan demek cok kolay. Adam olamamış adamı boşamak da ömür boyu çekmekten cok daha kolaydır .

Her kadının dunya uzerindeki tek vasfı koca egiticiligi degil.

Canım bu bizim başımıza da geldi ama profilde eşimin resmi toktu. eşim adına hat çıkarılmış.faturasi bize geldi.esime sordum bu ney diye haberi yoktu.hatti başkası yani bir telefoncu çıkarmış kullanılmış.fatira kesilmiş.boyle birseyde olabilirmi aceba ama resim ne alaka

Canim esin konuşma yapmamışsa görüşme detaylarını rahatça ister tabi.
Ben olsam o operatöre gidip sözleşme nüshasını isterim. Eşinle gideceksin yoksa vermezler. Ekrana taratıyorlar. Orada imza vb bakacaksın.
Ben eşin olduğunu düşünüyorum. Başkası kopyalasa kimliği neden whatsapp fotosu eşin çıksın.
Pislik adam.

Ayrıca o karti iptal.edip aynısından hemen Çarşamba gün yeniden çıkarttirirım.
Yeni sim ile girer WhatsApp kurarım. Bakalım rehberde kimler kayıtlı. Eğer silmediyse eski konuşmalar da geri yüklenir. Konuşma detayı olmasa bile kişiler duruyordur.
Bu arada eşin evden adımını atmamali. Yani hattı iptal etmesine vb izin verme ya da sim kartı gece teline sokup tüm detayları imha edebilir. Gözün üzerinde olsun.
Telini sakla.
Bir de onun telinde o numara kayıtlı mi ve o numaraya herhangi bir arama SMS vb var mı bı bak.
Belki çalışıyor mu vb diye kontrol etmiştir.

he canım erkekler yapsın kadınlar temizlesin
sizin gibileri zaten takmıyorum da heyhat sizin yetiştirdiğiniz çocuklar bizim çocuklarımızın karşısına çıkacak ona üzülüyorum

9/10u öldürür diyerek artırıyorum

bu ülkede değil hat çıkarmak insanların üzerine şirket bile kuruyolar da o resim orda ne arıyor
eskiden kullanıp kapattığı hat falan da satılabiliyor
bazen telefonda güncelleme olmayınca eski foto vs kalabiliyor
yeni telefon kullanmayan biri hattı aldı kullandı desem foto açıklanabilir nasıl eşinin üstüne
eşinin üstüne başkası aldı desem foto nası orda
nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça

Canim esinin bilgisi olmadan kimse hat cikaramaz bur kere bunu anla. Diyelim ki cikardi bir dolandirici imkansizda yani ona da kabul niye watsap yukleyip bir de esinin fotosunu koysun. Tam sacmalik bariz aldatmis. Ayrica esin o hat ustunden sadece watsaptan yazistiysa geriye donuk dokumu cikmaz. Bence ispata bile gerek yok yani . Ben olsam numata yapip gel durust ol boyle seyden evlilik bitmez dogruyu soyke falan diyip agzindan alirdim lafi sonrada elinde avucunda ne varsa alip bosardim.gerisi sana kalmis

Bu yoruma jic katılmıyorum.adam bu haltlari yediyse ,haberim yok ayağı yaptiysa karakteri ortada.degismez.olur denenebilir,cocuklar icin gidilebilir.ama sonuçta bunun bi alt sebeplerine bakmak.lazim,erkegin de bunalimi olur vb laflar dönünce o karaktersizlik huy olur,ben boyleyim olur,hani affedecektin olur,dikkat etmek lazim.erkegin gerçekten yanlışını görüp pişmanlıkla çözüm araması lazim.yoksa vakit ve nakit kaybi,cekilen çile de cabası.

Allah Allah çok tuhaf bir durum bu. Evet vatandaş adına hat çıkartıp kötü amaçlı kullananlar varmış duydum. Ama whatsapp resmi çok ilginç geldi bana. Arama yok, mesajlaşma yok. Demek ki whatsapp kullanılmış hep. Çok düşündürücü. Eşinizi sıkı takibe alın derim. Madem hat eşinizin üstüne o hat yeniden çıkartılabiliyormuş. (telefon bozulduğunda vs hat sahibi yapabiliyor). O attı talep etsin alsın. Siz de telinize bir takın olmuyor mu öyle

Allah Allah çok tuhaf bir durum bu. Evet vatandaş adına hat çıkartıp kötü amaçlı kullananlar varmış duydum. Ama whatsapp resmi çok ilginç geldi bana. Arama yok, mesajlaşma yok. Demek ki whatsapp kullanılmış hep. Çok düşündürücü. Eşinizi sıkı takibe alın derim. Madem hat eşinizin üstüne o hat yeniden çıkartılabiliyormuş. (telefon bozulduğunda vs hat sahibi yapabiliyor). O attı talep etsin alsın. Siz de telinize bir takın olmuyor mu öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…