Hazırım sadece vicdan yapup kanmamak istiyorum soğuk kanlı olmak istiyorum
konunun sizin vicdanınızla alakası ne
ayrılmamak için bahane tabi değil mi
yoksa gay olan adam sizi aldatan adam sizi kullanan adam
sizin vicdan neden nerde devrede
Askerlikte ve yurtlarda kalmaktan oluşmuş olabilir mi acaba diye düşünmüştüm birebir manasebetine şahit olmadım ama erkek resimleri ve erkeklerle mesajlaşma mesaşlaşma hilayelerime ifade bırakma napıyorsun ne ediyorsun kız hayatın var mı gibisinden şeyler onlara bana bak falan demesi vs
neden kendini kandırıyorsun
o öyle oluşan bişi değil
Normal olmayan şey varsa hastalikdir. Kadinin kadini erkeğin erkeği, çocuğun yaşliyi, yaşlinin çocuğu, abinin ablani, annenin oğlunu ve saire. Liste uzar gider. Artik bunu normalleşdirmekden vazgeçseniz? Evet herkesin kendi tercihi ama hastalik değil seçim diye yazildiğini gorunce insan nasil bir zemaneye düşdük diyesi var. Allah lut kavmini mahvetmiş bunu haram buyurmuş ama bizler avrupalaşiyoruz ya tabi normal.
günlerdir şu konuya yazmamak için uğraşıyorum çünkü boşa biliyorum ama durdurmuyorsunuz
o lut kavmini mahfeden allah işte bu insanları yaratan
senden benden daha iyi biliyordur neden yarattığını emin ol
keşke insanların kimi sevdiğine kiminle seviştiğine karışmayı bi bırakabilsek
o zaman önce biz özgürleşeceğiz
insanları olduğu gibi kabul edersek saklanmak zorunda kalmayacaklar
biz de kandırılmayacağız aldatılmayacağız paravan olarak kullanılmayacağız
sandığınızdan o kadar çok ki bu insanlar öyle televizyonlarda görüldüğü gibi de değiller alınlarına bakınca anlayamıyorsunuz
bi çok araştırma göstermiş ki özellikle aşırı çapkın tacizci veya şiddete meyilli maçovari erkekler aslından içlerindeki öfkeyi yansıtan eşcinsel erkekler
çünkü altına sığınacak bir maske arıyorlar
hala seçim diyen merak diyen hastalık diyenler var kkya girmeyi biliyorlar ama açıp iki bilimsel makale okumayı bilemiyorlar
işlerine mi gelmiyor acaba
kim böyle yaşamayı seçer,dışlanmayı şiddeti ölüm riskini ailesi tarafından sokağa atılmak veya öldürülmeyi
hem de sırf meraktan sırf zevkten
yav he he
eşcinsellik transeksüellik çift cinsiyet vs doğuştan gelir daha anne karnında belirtileri vardır
illa suçlu arayacaksanız bunu getiren anne babalarda arayın sorunu