- Konu Sahibi ozlemvetatlicadi
Eşim vardiyalı çalışıyor,bi hafta gececi bi hafta gündüzcü.Gündüzdeyken hiçbir sorunumuz yok balkaymak yaşıyoruz,geçiniyoruz.Ama geceye döndüğünde sorunlar başlıyor 3-4 gün evde yalnız kalıyorum 1 gece annemi çağırıyorum bir gecede annemlerde kalıyorum eşim bunu sorun ediyor sen evde yalnız kalamıyormusun da,evden korkuyormusun da,senin evin yokmu,anneme takmış durumda zaten,benim geceye dönmemi bekliyor annen diyor.Kendi ailesi başka şehirde yaşıyor,ayda bir görüşüyoruz ayda bir kayınvalidem gelip 1 hafta kalıyor ben o zaman hiç sorun etmiyorum en ufak olumsuz bişi yapmıyorum suratımı dahi asmıyorum aksine mutlu oluyorum,ama benim annem üstelik o gecedeyken geldiğinde sorun oluyor,hele bnim annemlerde kalmam daha büyük sorun,hemen suratı asılıyor,yanlış bişi mi yapıyorum bende mi sorun onda mı çözemiyorum.Daha yeni evliyiz,tek derdimiz bu,o kadar üzülüyorum ki bunları haketmediğimi düşünüyorum.İşten çıkar çıkmaz eve koşarak gidiyorum,10 dk da yemek hazırlayıp karnını doyurup onu işe uğurluyorum,bir kaç günde annemde kalıyım ya ne var bunda,ben mi hatalı düşünüyorumkızlar yardımcı olun ya.