Eşim geceliklerden etkilenmiyor!

Adamın zevki böyleymiş canım. Yazın serin serin giyersin geceliklerini seviyorsun madem.
Bende hiç sevmem dantelli, satenli ipekli şeyleri. Varsa yoksa ayıcıklı, tavşanlı. Bazen eşim isyan ediyor "dantelli bişi yok muydu? " diye. Kaşındırıyo napim ayol.

Benim eşimde sevmiyor. Bazen belki bunu sever diye alıyorum giyiniyorum kursagim da kalıyor.
Oma gore ben zaten yürüyen gecelik gibiymisim. Sade halim onu herşeyden daha çok etkiliyomus falan fıstık.

canım adam seni hanım hanımcık hayal etmeyi seviyor demekki, belki zamanında türk filmlerinde çok gördü kötü kadınlar o tarz gecelik giyiyor diye, sana yakıştıramıyordur. ayrıca rujlu dudakla öpüşmek bana bile itici geliyor değil ki adamcağızlara gelmesin. bence eşiniz gayet normal hatta beyefendi bir insan, adamın yok yere huzurunu bozmayın derim

Benim eşimde öyle canım hep doğal olmamı istiyor, en çok sabah uyandığım halimi seviyormuş :) makyajı falan hiç sevmez ruju opmez :) ama bence güzel hep rahatım ona karşı ve onu çok seviyorum :) alıştım artık makyajı falanda bıraktım. Bu arada evliliğimizin 3.yilina girdik

Beyaz don giyin sende bacim Canim şaka bi yana kendin icin giyin onu umursama belli zaman sonra alisir ve nie giymion bile der

Senin sevmen kotu olmus, yani o kadar heves etmissin ama esin boyle yapinca sende de heves kalmaz. Yalniz iyi tarafindan bak, bunun kisi var lohusaligi var, coluk cocuk odaya dalarsasi var, ki ben artik cok usuyorum, soyle ayicikli pijamalari cekip yatmak istiyorum bazen :)

Sizin seksi buldugunuz seyi o seksi bulmuyor, tek fark bu aslinda.
Bu dantelli satenli gecelikler bana da hic seksi gelmez mesela, hele o ceyiz setlerindekiler falan, libido dusmani
Cinsel hayatinizda sorun yoksa takmayin, ikinizin de hosuna gidecek seyleri zamanla kesfedip tercih edersiniz zaten

Benim eşim de Ruj varken öpmez
Fondoten varken öpmez

Babydoll lar gecelikler yerine ev elbiseleri Penye şortlu takım ya da tuniklerini çekici bulur.

O yüzden boşver aranızda bişey olmayacağı günlerde kendin için giy

Ay ne güzel benimkide sağolsun oje ruj gecelik bayiliyo bende çok susluyum sacim her zaman yapılı her gün makyajlı olurdm ama evlendikten sonra bi sacimi felan yapmamaya başladım oda çok uzadgndan sanırım ama gozlerime makyaj yapmadan duramyrm

tuhaf olcak biraz ama, o kıyafetleri sadece hemen öncesinde mi giyiyorsunuz? yani giyinip, etkilensin beraber olalım mı yapıyorsunuz?
Buna cevap verirseniz bi kaç öneride buluncamda:)
Yani şöyle söyleyeyim, mesela o tv izlerken ben muzurluk yapayım diyorum, kalkıp geceliğimi giyip karşısına çıkıyor öküzün trene baktığı gibi bakıyor. Ama sadece onu etkilemek için yapmıyorum, bazen kendim öyle giyinmeyi sevdiğim için giyiyorum sadece. O da sevmediğini açık açık söylüyor zaten
Ay sonunda kader arkadaşım Ben şimdi cicim aylarında olduğumdan biraz fazla heves ediyorum galiba. Zamanla bana da sizinki gibi normal gelmeye başlar belki de
Ay daha ne istiyosun dogalligi seviyo demek bisey dicem benim esimde seninki gibiydi on senelik evliyim simdi gayette seviyo gecelik makyaj fln
Aa acaba benimki de böyle olur mu? Nasıl sonradan sevmeye başlamış ki acaba sordunuzmu eşinize hiç

eee merak ettim bu sıcakta evlilere soruyorum tabi saten yada tüllü gecelik giyiyormusunuz
Benim elim mahkum. Sevgili kocacigim hiç sevmez kurdelali genç kız pijamasi tarzını. Sort askılı falan yatağa girerken kabul etmez. O yatağa şık bir şekilde girmem lazım. Bazen cokkkkk uyuz oluyorum ama ne yapayım.

Bizimkide parfum kokusu sevmez mesela canim. Ve ole duz dantel detay yada satenlero sevmez. Ilgisini ceken daha farkli seyler. Esinle gorus bu konuyu fikrini al neyi begenirse ona gore hareket et

Cogunluk saten gecelik giymeyenleri nine donu ve penye pijama giyiyor sanmis ama o is oyle degil
Cok şık ve seksi penye sortlu takimlar, gecelikler var, ayrica bircok erkek lolita meraklisi oldugu icin o sizin burun kivirdiginiz snoppyli mini gecelikler cok atesli bir sevismeyi baslatabilir ic camasiri apayri bir konu zaten, saten ya da dantel gecelik giymem ama asla koca donu da giymem (bizde oyle derler o genis donlara)
Isin daha erotik kismina girilecekse fantazi kostumleri, deri giysiler vs var da var yani, neden seksi giysi denince akliniza ayni tip seyler geliyor ki

Benim eşim de fazla sevmez gecelik dantelli çamaşır falan. Olsa da olur olmasa da.evlenirken almıştım cekmecede eskiyorlar.bir tane puanlı geceligim var.bildigin penye pijama!onu giyince çok seksi oluyormuşum hayır bana çok anlamsız geliyor oysa.sen de bir pijama dene bakalım. Belki esin öyle seviyordur

Bende paçalı don geçmişi yok maalesef.
Geleneği ben bozdum ; renk renk hepsi. :)

ne yalan söyleyim bende hiç çekici bulmuyorum.. şortlu askılı çok şık takımlar var.. onlar daha hoş geliyor..
velhasıl bence çok normal.. onunda hoşuna giden başka tarz kıyafetler vardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…