Eşim geceliklerden etkilenmiyor!

Bizimkine gecelik kıyafet hakadar getire direk dalıyor yani takma cinsel ilişkinizde problem yoksa. Adam etkilenmese cinel ilişkiyede girmezdi

Bazıları doğallıktan hoşlanırmış. Herkes beğenecek diye kural yok.

benim eşimde gecelikten çok genç işi şeylerden hoşalndığını söylemişti
ben yapım gereği minyonum askılı kısa şort takım yazlık pijamaları giyiyorum yazın baya hoşuna gidiyor
saten geceliklerle kadın gibi olunduğunu daha genç tarz şeyleri sevdiğini söylemişti satır arasında
valla zevk onun işçin olduğu içinde sorgulamadım
ama bende gecelik severim en güzeli giydiğiniz gün arkanızı dönüp yatın

herkes kendinin ne giydiğini anlatmış yalnız :) bende o kervana katılayım istedim.. ben zaten gecelik sevmem. yani bol olan hiçbişeyi sevmiyorum aslında. eşimde şimdiye kadar hiç gecelik muhabbetini açmadı. seksi iç çamaşırlarıyla geçinip gidiyoruz işte :)

Aman allahım bana benzeyen bir kadın buldum sonundaCanım hiç kızma endişenme de bazı erkekler gerçekten hoşlanmıyo.Benim eşim de aynen tarif ettiğin gibi ne makyaj ne gecelik.Ben de aldım evlenirken duruyo dolabın en derin köşesinde.Buna niye üzülüyosun kii cinsel hayatınız iyiyse ne güzel işte adamı doğal halinle de etkileyebiliyosun..Sevinmelisin bence..

Ay daha ne istiyosun dogalligi seviyo demek bisey dicem benim esimde seninki gibiydi on senelik evliyim simdi gayette seviyo gecelik makyaj fln

Her erkek nesneleri, eşine ulaşabilme aracı olarak göremez elbette.
Eşinin günlük ev halinden hoşlanıyor olması gayet sağlıklı değil mi sence?

Benim eşimde gecelik sevmez hiç seksi bulmaz ama kendisi cins birisi zaten ama ben kendim hoslandigim için arada saten pijama ve geceliklerimi giyerim ama sevişmek için falan degil:) ilk zamanlar ben de senin gibi düşünürdüm onu giyince illa bi etkileşim olacak zannederdim ama benim eşim o cinslerden değil .zamanla alıştım kışın zaten giyilmiyor hiç biri yazin giy keyfinu çıkar ama onun dışında da çok ayicikli cicili bicili takilma

tahrik edecgin zaman baska giy etmeyecehin zaman o aldiklarini giy sende
o akdar para vermisin bosa gitmesinler :)
zevkler ve renkler tartisilmaz mis ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…