- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.913
- 548
- Konu Sahibi yeduaetsev_
-
25-30en ucuzu ve esnek her bedene oluyotamam çok mu pahalı ki bide kiloluyum ya bilemedim
Ay deme öyleee giy bişeyler sendeay keşke sendeki istek bende olsa yok anam yok:)
güzelmiş gerçekten de ama bilmem acayip utanırım ben25-30en ucuzu ve esnek her bedene oluyo
Önce bende utandım bornozun altına sakladım sonra üstüne elbise giydim yavaş yavaş alıştım alışırsın sende niye internetteki hatunlara baksın ki bana baksın bende giyerimgüzelmiş gerçekten de ama bilmem acayip utanırım ben
Katılıyorum ama arada heyecanlandırmakta lazımBizimkine gecelik kıyafet hakadar getire direk dalıyor yani takma cinsel ilişkinizde problem yoksa. Adam etkilenmese cinel ilişkiyede girmezdi
Hepsinin sevdiği kesinAdam belki nü seviyorbenimde bozuldu ya terbiyem
ben benimkini fazla heyecanladırmayayım zaten anamı mm offff
Katılıyorum ama arada heyecanlandırmakta lazım
senin kocan normal :)komik olmuş ben gecelik giyerim şöyle bir önünden geçerim ben uyuyorum derim adam peşimde kuyruk :) ama benımkide makyaj sevmez gece gece ne makyajı kız :) ben bütün erkekleri böyle sanırdım
aynen nüyü sevmeyen beni de sevmezHepsinin sevdiği kesin
Merhabalar herkese, başlık biraz tuhaf oldu farkındayım ama konuyu hemen açıp aydınlatayım.
Biz mayıs ayında benim atamalarımdan dolayı yıldırım nikahıyla evlenen bir çiftiz. 3. ayını doldurmak üzere olan şimdilik mutlu bir evliliğimiz var. Şu ana kadar aramızda hiç bir anlaşmazlık olmadı diyebilirim yalnızca bu konu dışında
Ben süsüne püsüne çok düşkün ve çeyizime aldığım onlarca geceliği giymek için evlenmeyi beklemiş biriyim. Evlendikten hemen sonra ramazan ayı girdi araya derken yeni yeni alıştım ilişkiye ve bu son zamanlarda o binbir hevesle aldığım gecelikleri giyerek sözde kocamı etkileyeceğim. Ama her giydiğimde beni hayal kırıklığına uğrattı malesef. Görünce etkilenmekten ziyade bön bön bakıyor.Neymiş efendim o böyle gecelikleri sevmiyormuş, bana doğal giyinmek daha çok yakışıyormuş bilmem ne. Allah aşkına normal mi bu kızlar? Üstelik sadece gecelik değil makyajdan da hoşlanmıyor beyefendi. Dudağımda ruj olsa asla öpmez mesela. Evlenmeden önce nasıl farkedemedim ben bu özelliğini anlamıyorum.
Belki bu mu derdin diyeceksiniz ama gerçekten zoruma gidiyor bu durum. Bu arada geceliklerim de öyle fantezi falan değiller, sıradan güzel şık bazıları tül bazıları saten gecelikler. Zaten hele fantezi geceliklerden hiç haz etmiyor kendisi. Bu gecelik muhabbetleri dışında cinsel hayatımızda bi sıkıntı yok. Ama beni gerçekten çileden çıkartıyor bu durum. Hangi adam karısını seksi gecelikler içinde görür de etkilenmez yahu!?Bana bir akıl verin kızlar, var mı bunun gibi bir erkek daha dünyada? Yoksa bir bana mı çattı böylesi.
Aman allahım bana benzeyen bir kadın buldum sonundaMerhabalar herkese, başlık biraz tuhaf oldu farkındayım ama konuyu hemen açıp aydınlatayım.
Biz mayıs ayında benim atamalarımdan dolayı yıldırım nikahıyla evlenen bir çiftiz. 3. ayını doldurmak üzere olan şimdilik mutlu bir evliliğimiz var. Şu ana kadar aramızda hiç bir anlaşmazlık olmadı diyebilirim yalnızca bu konu dışında
Ben süsüne püsüne çok düşkün ve çeyizime aldığım onlarca geceliği giymek için evlenmeyi beklemiş biriyim. Evlendikten hemen sonra ramazan ayı girdi araya derken yeni yeni alıştım ilişkiye ve bu son zamanlarda o binbir hevesle aldığım gecelikleri giyerek sözde kocamı etkileyeceğim. Ama her giydiğimde beni hayal kırıklığına uğrattı malesef. Görünce etkilenmekten ziyade bön bön bakıyor.Neymiş efendim o böyle gecelikleri sevmiyormuş, bana doğal giyinmek daha çok yakışıyormuş bilmem ne. Allah aşkına normal mi bu kızlar? Üstelik sadece gecelik değil makyajdan da hoşlanmıyor beyefendi. Dudağımda ruj olsa asla öpmez mesela. Evlenmeden önce nasıl farkedemedim ben bu özelliğini anlamıyorum.
Belki bu mu derdin diyeceksiniz ama gerçekten zoruma gidiyor bu durum. Bu arada geceliklerim de öyle fantezi falan değiller, sıradan güzel şık bazıları tül bazıları saten gecelikler. Zaten hele fantezi geceliklerden hiç haz etmiyor kendisi. Bu gecelik muhabbetleri dışında cinsel hayatımızda bi sıkıntı yok. Ama beni gerçekten çileden çıkartıyor bu durum. Hangi adam karısını seksi gecelikler içinde görür de etkilenmez yahu!?Bana bir akıl verin kızlar, var mı bunun gibi bir erkek daha dünyada? Yoksa bir bana mı çattı böylesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?