Eşim Geçmişimi Başıma Kakıyor

Niye üst üste evlilikler yaptın ki biraz nefes alsaydın kendini toparlasaydın. 25ten önceki evliliklerin çoğunda sıkıntılar yaşanıyor. Ayrıca çok terbiyesizmiş.

Kesinlikle çok doğru. Benim çevremde de kimi ya başkasına kaçtı yada boşandı yada beter berbatlık ta evlilikleri var.

Ayrıl gitsin. Böyle adamdan hiçbirşey olmaz.

Ya bir şeyleri kabul edip evlenip sonra başa kakmak nasıl bir avamlık. Beğenmiyorsa almasaymış. Ezilip büzülmeyin altta kalmayın sakın ağzının payını verin böylesinin.
Begenmediginden degil, kompleksinden kakiyor basina. Cunku biliyor ki 23 yasinda guzel bir kiz, "gecmisi basina kakilmasa" onu saniyesinde terkeder ve daha iyisini bulur. Eziyor ki kiz başını kaldiramasin, daha iyisi oldugunu goremesin.

Konu sahibi ablacim, eşin hayvan mayvan da yani düşen bir cocugu falan niye biliyor? Neden anlatiyorsunuz herseyinizi su adamlara tanimadan etmeden?

Eşiniz eski eşinizi kıskanıyor malesef düzelmez sürekli onunla kıyas halinde ayrıca çok ayıp davranış biçimi!!bir destek almanız şart çift olarak

Erkek milletinin yamuk şeylerine rağmen bu kırılgan egoları beni benden alıp beni bana bırakmıyor. Kaldıramayacaksa evlenmeseydi. Bunca lafı işitip hala nasıl kalabiliyorsunuz o evde, o ayının koynuna nasıl girebiliyorsunuz? Kendinize saygınız olsun biraz.

Benim de 2. evliliğim. İlki çok kısa sürdü şimdiki eşim de bunu biliyor. Bir kere bile bana bundan bahsetmedi. Kavga da etsek kıyamette kopsa asla ağzına almadı. Alsaydı bitirirdim. Böyle birşeyi baştan kabul edip sonra çamura yatan adama güvenilmez. Kötüyken bunu söyleyen iyiyken de bunu düşünüyordur.

Şimdi gelde boşan deme... Çocuk yapmayın bu adamdan uzun bi süre daha içinde ki kötülüklerin tamamını dökememiş çünkü gerçek yüzünü böyle böyle gösterecek demek ki.
Sonra da bekara boşanmak kolay tabi oluyor.

17 Haziran 2022 tarihinde hamileymişsiniz. Ama 7 aylık evli olduğunuzu söylüyorsunuz. 18 Yaşında boşandınız. E peki bu aradaki bebek nedir? Bu bebek eski eşinizdense bu adamla nasıl 1,5 yıldır görüşüyorsunuz? Eski eşinizle evliyken mi bu adamla görüştünüz? Zamanlar hiç tutmuyor. Düşük yapıp hemen boşanıp hemen bu adamla mı görüştünüz? Eski eşinizi aldattıysanız aileniz boşanmanıza izin vermez. Kendi ayaklarınızın üstünde duracaksanız boşanın. 23 yaş nedir ya? Evlenip durmayın her önünüze gelenle.

Yahu kusura bakmayın özür diliyorum ama ne aceleniz vardı acaba..zaten ilk evlilik fiyasko olmuş.yaşınızda küçük.üstüne yeni bir evlilik.yani bu yaşınıza bukadar ekşın fazla değilmi.sanki biraz kendiniz kaşınmış gibisiniz...

Ayrıl knk

Sakın bu adamdan çocuk yapma hatasına düşme.Hatta böyle giderse boşan.

O zaman çocuk aklıyla cocuk isteyebilirsin.Normal senin evliliğin hamile kalman ayip birsey değil.Onu ilgilendirmez bu.Burada pişkin pişkin kızlık zarı diktirmek isteyenler var gitsin onlara laf söylesin.

Her yeni evlenen ev sahibi olacak.Cocuk olmadan evi olacak diye bir kural yok.

17 yaşında evlilik yapıp ayrılmak bundan ders cikarmayip ilk karşınıza çıkan erkekle koşa koşa tekrar evlenmek yaş daha 23 ALLAH aşkına hadi siz hatalardan ders cikaramiyorsunuz erkek seçiminiz zaten bo..... bir akıl vereniniz yapma diyeniniz yok mu?
Çocuk falan yapmayın çünkü bu adamla da sonunuz yok,adam ömür boyu bunu başınıza kakacak bunu bilerek ya devam edin ya bitirin.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…