- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.986
- 528
- Konu Sahibi Hayatadair77363
-
Ne ara boşanmış da evlenmiş yuh. Konu haziranın konusu.11 Haziran konusunda Hamileyim ama istemiyorum demişti.12 Haziran konusunda ise Kürtaj oluyorum demişti.
Anneler Kulübü üyesi olduğu ve bilgilerinde çocuğum var yazdığı için ilk evliliğinden çocuğu olma ihtimalini düşündüm.
Niye üst üste evlilikler yaptın ki biraz nefes alsaydın kendini toparlasaydın. 25ten önceki evliliklerin çoğunda sıkıntılar yaşanıyor. Ayrıca çok terbiyesizmiş.
Bilemedigi icin susmasi cok daha iyi aslinda. Insan herseyini paylasmak ister ama iste artik bilemiyorsun kiminAma nerden bilebilirdi ki böyleherif çıkacak.
Merhabalar ben şuan 7 aylık evliyim ve 23 yaşındayım 17 yaşımda istemeyerek evlendim ama sonra ayrıldım daha sonra 1 buçuk yıl önce şuanki evlendiğim eşim çıktı karşıma çok sevdik birbirimizi ve evlenme kararı aldık mutlu olacağıma inandım ama sürekli bana sorun yaşattı yaşatmaya da devam ediyor bugün çocuk konusu açıldı ben ona evlenirken de söylemiştim çocuk 2 3 yıl düşünmüyorum diye neyse bende şuan çocuk istemiyorum dedim bana bağırmaya başladı bende dedim ki ben evimi almak istiyorum maddi dururumuz çok iyi değil maddi durumumuz düzelince gelecek verebileceğim çocuğu doğurmak istiyorum dedim bana döndü dedi ki eski eşinden yapmışsın ama düşürmüşsün dedi çok sinirlendim yanından ayrıldım çünkü zoruma gidiyor sürekli eski eşimi başıma kakıyor benim herşeuşmi bilerek evlendi ama hep başıma kaktı sen böyleydin sen şöyleydin ben kötüydüm madem neden evlendin diyorum sürekli beni geçmişimle vuruyor eski eşimi kakıyor başıma evliliğimi vs bende ona diyorum ki sen bunca zaman hiçbir kadınla birlikte olmadın mı neyse işte durum bu daha sonra da özür diliyor hemen sinirden çıktı diyor ama sürekli bunu yapıyor kaldıramıyorum artık kadınlık gururuma yediremiyorum evliliğimde bozulsun istemiyorum ama ben bu şekilde ne yapacağım ayrılmak istiyorum ayrılmam diyor ben seni çok seviyorum canımdan çok seviyorum diyor arkadaşlar ne yapacağım şuan çekip gitmek istiyorum ama yeni bir işe girdim işime de kaybetmek istemiyorum güzel iyi para kazanıyorum ama sürekli evde de kavga oluyor
Begenmediginden degil, kompleksinden kakiyor basina. Cunku biliyor ki 23 yasinda guzel bir kiz, "gecmisi basina kakilmasa" onu saniyesinde terkeder ve daha iyisini bulur. Eziyor ki kiz başını kaldiramasin, daha iyisi oldugunu goremesin.Ya bir şeyleri kabul edip evlenip sonra başa kakmak nasıl bir avamlık. Beğenmiyorsa almasaymış. Ezilip büzülmeyin altta kalmayın sakın ağzının payını verin böylesinin.
Eşiniz eski eşinizi kıskanıyor malesef düzelmez sürekli onunla kıyas halinde ayrıca çok ayıp davranış biçimi!!bir destek almanız şart çift olarakMerhabalar ben şuan 7 aylık evliyim ve 23 yaşındayım 17 yaşımda istemeyerek evlendim ama sonra ayrıldım daha sonra 1 buçuk yıl önce şuanki evlendiğim eşim çıktı karşıma çok sevdik birbirimizi ve evlenme kararı aldık mutlu olacağıma inandım ama sürekli bana sorun yaşattı yaşatmaya da devam ediyor bugün çocuk konusu açıldı ben ona evlenirken de söylemiştim çocuk 2 3 yıl düşünmüyorum diye neyse bende şuan çocuk istemiyorum dedim bana bağırmaya başladı bende dedim ki ben evimi almak istiyorum maddi dururumuz çok iyi değil maddi durumumuz düzelince gelecek verebileceğim çocuğu doğurmak istiyorum dedim bana döndü dedi ki eski eşinden yapmışsın ama düşürmüşsün dedi çok sinirlendim yanından ayrıldım çünkü zoruma gidiyor sürekli eski eşimi başıma kakıyor benim herşeuşmi bilerek evlendi ama hep başıma kaktı sen böyleydin sen şöyleydin ben kötüydüm madem neden evlendin diyorum sürekli beni geçmişimle vuruyor eski eşimi kakıyor başıma evliliğimi vs bende ona diyorum ki sen bunca zaman hiçbir kadınla birlikte olmadın mı neyse işte durum bu daha sonra da özür diliyor hemen sinirden çıktı diyor ama sürekli bunu yapıyor kaldıramıyorum artık kadınlık gururuma yediremiyorum evliliğimde bozulsun istemiyorum ama ben bu şekilde ne yapacağım ayrılmak istiyorum ayrılmam diyor ben seni çok seviyorum canımdan çok seviyorum diyor arkadaşlar ne yapacağım şuan çekip gitmek istiyorum ama yeni bir işe girdim işime de kaybetmek istemiyorum güzel iyi para kazanıyorum ama sürekli evde de kavga oluyor
Erkek milletinin yamuk şeylerine rağmen bu kırılgan egoları beni benden alıp beni bana bırakmıyor. Kaldıramayacaksa evlenmeseydi. Bunca lafı işitip hala nasıl kalabiliyorsunuz o evde, o ayının koynuna nasıl girebiliyorsunuz? Kendinize saygınız olsun biraz.Merhabalar ben şuan 7 aylık evliyim ve 23 yaşındayım 17 yaşımda istemeyerek evlendim ama sonra ayrıldım daha sonra 1 buçuk yıl önce şuanki evlendiğim eşim çıktı karşıma çok sevdik birbirimizi ve evlenme kararı aldık mutlu olacağıma inandım ama sürekli bana sorun yaşattı yaşatmaya da devam ediyor bugün çocuk konusu açıldı ben ona evlenirken de söylemiştim çocuk 2 3 yıl düşünmüyorum diye neyse bende şuan çocuk istemiyorum dedim bana bağırmaya başladı bende dedim ki ben evimi almak istiyorum maddi dururumuz çok iyi değil maddi durumumuz düzelince gelecek verebileceğim çocuğu doğurmak istiyorum dedim bana döndü dedi ki eski eşinden yapmışsın ama düşürmüşsün dedi çok sinirlendim yanından ayrıldım çünkü zoruma gidiyor sürekli eski eşimi başıma kakıyor benim herşeuşmi bilerek evlendi ama hep başıma kaktı sen böyleydin sen şöyleydin ben kötüydüm madem neden evlendin diyorum sürekli beni geçmişimle vuruyor eski eşimi kakıyor başıma evliliğimi vs bende ona diyorum ki sen bunca zaman hiçbir kadınla birlikte olmadın mı neyse işte durum bu daha sonra da özür diliyor hemen sinirden çıktı diyor ama sürekli bunu yapıyor kaldıramıyorum artık kadınlık gururuma yediremiyorum evliliğimde bozulsun istemiyorum ama ben bu şekilde ne yapacağım ayrılmak istiyorum ayrılmam diyor ben seni çok seviyorum canımdan çok seviyorum diyor arkadaşlar ne yapacağım şuan çekip gitmek istiyorum ama yeni bir işe girdim işime de kaybetmek istemiyorum güzel iyi para kazanıyorum ama sürekli evde de kavga oluyor
Sonra da bekara boşanmak kolay tabi oluyor.Şimdi gelde boşan deme... Çocuk yapmayın bu adamdan uzun bi süre daha içinde ki kötülüklerin tamamını dökememiş çünkü gerçek yüzünü böyle böyle gösterecek demek ki.
17 Haziran 2022 tarihinde hamileymişsiniz. Ama 7 aylık evli olduğunuzu söylüyorsunuz. 18 Yaşında boşandınız. E peki bu aradaki bebek nedir? Bu bebek eski eşinizdense bu adamla nasıl 1,5 yıldır görüşüyorsunuz? Eski eşinizle evliyken mi bu adamla görüştünüz? Zamanlar hiç tutmuyor. Düşük yapıp hemen boşanıp hemen bu adamla mı görüştünüz? Eski eşinizi aldattıysanız aileniz boşanmanıza izin vermez. Kendi ayaklarınızın üstünde duracaksanız boşanın. 23 yaş nedir ya? Evlenip durmayın her önünüze gelenle.6 haftalık gebeyim değerim 1500 3 kere doktora kontrole gittim değerim 1500 olmasına rağmen kese gözükmüyor alttan muanede bile gözükmüyor korkuyorum daha önce başına gelen varmı doktor da görmem gerekirdi normalde diyor
Insan hayat arkadasiyla paylasamayacaksa kimle paylasacak.Cok zor bir durum. Keske anlatmasaydinizncovuk dusurdugunuzu
Ayrıl knkMerhabalar ben şuan 7 aylık evliyim ve 23 yaşındayım 17 yaşımda istemeyerek evlendim ama sonra ayrıldım daha sonra 1 buçuk yıl önce şuanki evlendiğim eşim çıktı karşıma çok sevdik birbirimizi ve evlenme kararı aldık mutlu olacağıma inandım ama sürekli bana sorun yaşattı yaşatmaya da devam ediyor bugün çocuk konusu açıldı ben ona evlenirken de söylemiştim çocuk 2 3 yıl düşünmüyorum diye neyse bende şuan çocuk istemiyorum dedim bana bağırmaya başladı bende dedim ki ben evimi almak istiyorum maddi dururumuz çok iyi değil maddi durumumuz düzelince gelecek verebileceğim çocuğu doğurmak istiyorum dedim bana döndü dedi ki eski eşinden yapmışsın ama düşürmüşsün dedi çok sinirlendim yanından ayrıldım çünkü zoruma gidiyor sürekli eski eşimi başıma kakıyor benim herşeuşmi bilerek evlendi ama hep başıma kaktı sen böyleydin sen şöyleydin ben kötüydüm madem neden evlendin diyorum sürekli beni geçmişimle vuruyor eski eşimi kakıyor başıma evliliğimi vs bende ona diyorum ki sen bunca zaman hiçbir kadınla birlikte olmadın mı neyse işte durum bu daha sonra da özür diliyor hemen sinirden çıktı diyor ama sürekli bunu yapıyor kaldıramıyorum artık kadınlık gururuma yediremiyorum evliliğimde bozulsun istemiyorum ama ben bu şekilde ne yapacağım ayrılmak istiyorum ayrılmam diyor ben seni çok seviyorum canımdan çok seviyorum diyor arkadaşlar ne yapacağım şuan çekip gitmek istiyorum ama yeni bir işe girdim işime de kaybetmek istemiyorum güzel iyi para kazanıyorum ama sürekli evde de kavga oluyor
Sakın bu adamdan çocuk yapma hatasına düşme.Hatta böyle giderse boşan.Merhabalar ben şuan 7 aylık evliyim ve 23 yaşındayım 17 yaşımda istemeyerek evlendim ama sonra ayrıldım daha sonra 1 buçuk yıl önce şuanki evlendiğim eşim çıktı karşıma çok sevdik birbirimizi ve evlenme kararı aldık mutlu olacağıma inandım ama sürekli bana sorun yaşattı yaşatmaya da devam ediyor bugün çocuk konusu açıldı ben ona evlenirken de söylemiştim çocuk 2 3 yıl düşünmüyorum diye neyse bende şuan çocuk istemiyorum dedim bana bağırmaya başladı bende dedim ki ben evimi almak istiyorum maddi dururumuz çok iyi değil maddi durumumuz düzelince gelecek verebileceğim çocuğu doğurmak istiyorum dedim bana döndü dedi ki eski eşinden yapmışsın ama düşürmüşsün dedi çok sinirlendim yanından ayrıldım çünkü zoruma gidiyor sürekli eski eşimi başıma kakıyor benim herşeuşmi bilerek evlendi ama hep başıma kaktı sen böyleydin sen şöyleydin ben kötüydüm madem neden evlendin diyorum sürekli beni geçmişimle vuruyor eski eşimi kakıyor başıma evliliğimi vs bende ona diyorum ki sen bunca zaman hiçbir kadınla birlikte olmadın mı neyse işte durum bu daha sonra da özür diliyor hemen sinirden çıktı diyor ama sürekli bunu yapıyor kaldıramıyorum artık kadınlık gururuma yediremiyorum evliliğimde bozulsun istemiyorum ama ben bu şekilde ne yapacağım ayrılmak istiyorum ayrılmam diyor ben seni çok seviyorum canımdan çok seviyorum diyor arkadaşlar ne yapacağım şuan çekip gitmek istiyorum ama yeni bir işe girdim işime de kaybetmek istemiyorum güzel iyi para kazanıyorum ama sürekli evde de kavga oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?