- 19 Mayıs 2020
- 47.689
- 214.303
- 598
- Konu Sahibi Hayatadair77363
-
Eş izni olmadan çocuk alınamıyor Allah bilir hangi merdivenin altında işlem gördü, inşallah bir terso çıkmaz.E kocan seninle cocuk meselesinden tartisiyor ama sen ondan cocuk aldirdin adamin haberi bile yok
Ogrense ne olaylar kopar farkindasin dimi?
Canini kurtarmaya bak bir an once
Birgun es kaza ogrenirse siddet bile uygular bu sana
Konulariniz cok tutarsiz. Birinde 18 de evlendim 2 yil evli kaldim diyosunuz. Birinde 17 de evlendim 18 de bosandim diyosunuz. Daha once habersiz cocuk aldirdiginizi yazmissiniz smdi evlenirken 2 3 yil cocuk dusunmuyorum demistik diyosunuz. Esinize de bi oyle bi boyle diyosaniz isiniz zorMerhabalar ben şuan 7 aylık evliyim ve 23 yaşındayım 17 yaşımda istemeyerek evlendim ama sonra ayrıldım daha sonra 1 buçuk yıl önce şuanki evlendiğim eşim çıktı karşıma çok sevdik birbirimizi ve evlenme kararı aldık mutlu olacağıma inandım ama sürekli bana sorun yaşattı yaşatmaya da devam ediyor bugün çocuk konusu açıldı ben ona evlenirken de söylemiştim çocuk 2 3 yıl düşünmüyorum diye neyse bende şuan çocuk istemiyorum dedim bana bağırmaya başladı bende dedim ki ben evimi almak istiyorum maddi dururumuz çok iyi değil maddi durumumuz düzelince gelecek verebileceğim çocuğu doğurmak istiyorum dedim bana döndü dedi ki eski eşinden yapmışsın ama düşürmüşsün dedi çok sinirlendim yanından ayrıldım çünkü zoruma gidiyor sürekli eski eşimi başıma kakıyor benim herşeuşmi bilerek evlendi ama hep başıma kaktı sen böyleydin sen şöyleydin ben kötüydüm madem neden evlendin diyorum sürekli beni geçmişimle vuruyor eski eşimi kakıyor başıma evliliğimi vs bende ona diyorum ki sen bunca zaman hiçbir kadınla birlikte olmadın mı neyse işte durum bu daha sonra da özür diliyor hemen sinirden çıktı diyor ama sürekli bunu yapıyor kaldıramıyorum artık kadınlık gururuma yediremiyorum evliliğimde bozulsun istemiyorum ama ben bu şekilde ne yapacağım ayrılmak istiyorum ayrılmam diyor ben seni çok seviyorum canımdan çok seviyorum diyor arkadaşlar ne yapacağım şuan çekip gitmek istiyorum ama yeni bir işe girdim işime de kaybetmek istemiyorum güzel iyi para kazanıyorum ama sürekli evde de kavga oluyor
merhaba..ben hep diyorum yine diyecem ikinci evlilikte kesinlikle şartlar eşit olmalı..umarım düzelirsinMerhabalar ben şuan 7 aylık evliyim ve 23 yaşındayım 17 yaşımda istemeyerek evlendim ama sonra ayrıldım daha sonra 1 buçuk yıl önce şuanki evlendiğim eşim çıktı karşıma çok sevdik birbirimizi ve evlenme kararı aldık mutlu olacağıma inandım ama sürekli bana sorun yaşattı yaşatmaya da devam ediyor bugün çocuk konusu açıldı ben ona evlenirken de söylemiştim çocuk 2 3 yıl düşünmüyorum diye neyse bende şuan çocuk istemiyorum dedim bana bağırmaya başladı bende dedim ki ben evimi almak istiyorum maddi dururumuz çok iyi değil maddi durumumuz düzelince gelecek verebileceğim çocuğu doğurmak istiyorum dedim bana döndü dedi ki eski eşinden yapmışsın ama düşürmüşsün dedi çok sinirlendim yanından ayrıldım çünkü zoruma gidiyor sürekli eski eşimi başıma kakıyor benim herşeuşmi bilerek evlendi ama hep başıma kaktı sen böyleydin sen şöyleydin ben kötüydüm madem neden evlendin diyorum sürekli beni geçmişimle vuruyor eski eşimi kakıyor başıma evliliğimi vs bende ona diyorum ki sen bunca zaman hiçbir kadınla birlikte olmadın mı neyse işte durum bu daha sonra da özür diliyor hemen sinirden çıktı diyor ama sürekli bunu yapıyor kaldıramıyorum artık kadınlık gururuma yediremiyorum evliliğimde bozulsun istemiyorum ama ben bu şekilde ne yapacağım ayrılmak istiyorum ayrılmam diyor ben seni çok seviyorum canımdan çok seviyorum diyor arkadaşlar ne yapacağım şuan çekip gitmek istiyorum ama yeni bir işe girdim işime de kaybetmek istemiyorum güzel iyi para kazanıyorum ama sürekli evde de kavga oluyor
Nefret ediyorum böyle erkeklerin düşüncesinden öncesinde herşeyi bilmek isterim derler sonra hemen her fırsatta başa kalkarlar sanki kendileri çok masummuş gibiMerhabalar ben şuan 7 aylık evliyim ve 23 yaşındayım 17 yaşımda istemeyerek evlendim ama sonra ayrıldım daha sonra 1 buçuk yıl önce şuanki evlendiğim eşim çıktı karşıma çok sevdik birbirimizi ve evlenme kararı aldık mutlu olacağıma inandım ama sürekli bana sorun yaşattı yaşatmaya da devam ediyor bugün çocuk konusu açıldı ben ona evlenirken de söylemiştim çocuk 2 3 yıl düşünmüyorum diye neyse bende şuan çocuk istemiyorum dedim bana bağırmaya başladı bende dedim ki ben evimi almak istiyorum maddi dururumuz çok iyi değil maddi durumumuz düzelince gelecek verebileceğim çocuğu doğurmak istiyorum dedim bana döndü dedi ki eski eşinden yapmışsın ama düşürmüşsün dedi çok sinirlendim yanından ayrıldım çünkü zoruma gidiyor sürekli eski eşimi başıma kakıyor benim herşeuşmi bilerek evlendi ama hep başıma kaktı sen böyleydin sen şöyleydin ben kötüydüm madem neden evlendin diyorum sürekli beni geçmişimle vuruyor eski eşimi kakıyor başıma evliliğimi vs bende ona diyorum ki sen bunca zaman hiçbir kadınla birlikte olmadın mı neyse işte durum bu daha sonra da özür diliyor hemen sinirden çıktı diyor ama sürekli bunu yapıyor kaldıramıyorum artık kadınlık gururuma yediremiyorum evliliğimde bozulsun istemiyorum ama ben bu şekilde ne yapacağım ayrılmak istiyorum ayrılmam diyor ben seni çok seviyorum canımdan çok seviyorum diyor arkadaşlar ne yapacağım şuan çekip gitmek istiyorum ama yeni bir işe girdim işime de kaybetmek istemiyorum güzel iyi para kazanıyorum ama sürekli evde de kavga oluyor
Siz bu eşinizden hamile kalmış ve adamdan habersiz kürtaj yaptırmamış mıydınız ? İlk eşinizden çocuğunuz var sanırım. Çocuğunuz kaç yaşında, velayeti kimde, kiminle yaşıyor ?
17 Haziran 2022 tarihinde hamileymişsiniz. Ama 7 aylık evli olduğunuzu söylüyorsunuz. 18 Yaşında boşandınız. E peki bu aradaki bebek nedir? Bu bebek eski eşinizdense bu adamla nasıl 1,5 yıldır görüşüyorsunuz? Eski eşinizle evliyken mi bu adamla görüştünüz? Zamanlar hiç tutmuyor. Düşük yapıp hemen boşanıp hemen bu adamla mı görüştünüz? Eski eşinizi aldattıysanız aileniz boşanmanıza izin vermez. Kendi ayaklarınızın üstünde duracaksanız boşanın. 23 yaş nedir ya? Evlenip durmayın her önünüze gelenle.
Daha 23 yaşındasın.neden her erkek arkadaşınla evleniyorsun.bu konular en az 30 yaş konusu.sana söyleyeyim.Merhabalar ben şuan 7 aylık evliyim ve 23 yaşındayım 17 yaşımda istemeyerek evlendim ama sonra ayrıldım daha sonra 1 buçuk yıl önce şuanki evlendiğim eşim çıktı karşıma çok sevdik birbirimizi ve evlenme kararı aldık mutlu olacağıma inandım ama sürekli bana sorun yaşattı yaşatmaya da devam ediyor bugün çocuk konusu açıldı ben ona evlenirken de söylemiştim çocuk 2 3 yıl düşünmüyorum diye neyse bende şuan çocuk istemiyorum dedim bana bağırmaya başladı bende dedim ki ben evimi almak istiyorum maddi dururumuz çok iyi değil maddi durumumuz düzelince gelecek verebileceğim çocuğu doğurmak istiyorum dedim bana döndü dedi ki eski eşinden yapmışsın ama düşürmüşsün dedi çok sinirlendim yanından ayrıldım çünkü zoruma gidiyor sürekli eski eşimi başıma kakıyor benim herşeuşmi bilerek evlendi ama hep başıma kaktı sen böyleydin sen şöyleydin ben kötüydüm madem neden evlendin diyorum sürekli beni geçmişimle vuruyor eski eşimi kakıyor başıma evliliğimi vs bende ona diyorum ki sen bunca zaman hiçbir kadınla birlikte olmadın mı neyse işte durum bu daha sonra da özür diliyor hemen sinirden çıktı diyor ama sürekli bunu yapıyor kaldıramıyorum artık kadınlık gururuma yediremiyorum evliliğimde bozulsun istemiyorum ama ben bu şekilde ne yapacağım ayrılmak istiyorum ayrılmam diyor ben seni çok seviyorum canımdan çok seviyorum diyor arkadaşlar ne yapacağım şuan çekip gitmek istiyorum ama yeni bir işe girdim işime de kaybetmek istemiyorum güzel iyi para kazanıyorum ama sürekli evde de kavga oluyor
Merhaba arkadaşlar ben eşimle evleneli 6 ay oldu ve 6 aydır çok kavga ediyoruz bana psikolojik şiddet uyguluyor şüpheci sürekli şüpheleniyor hiçbirşeye izin vermiyor biryere gitmeme arkadaşlarımla vakit geçirmeme ve çalışmama ama kendiside götürmüyor sürekli iş iş evdeyken bile doğru dürüst ilgilenmiyor kavga ettiğimizde de sürekli hakaret küfürler arayıp annesine beni kötülemeler felan maddi durumumuz da çok iyi değil artık ondan soğudum ama o kendini kaf dağında görüyor zeka beyin ondaymış manken gibi çocukmuş felan herneyse ben ayrılmayı düşünüyordum açıkçası ama şimdi 1 aylık hamile olduğumu öğrendim ama aldırmak istiyorum kendisine hamile olduğumu söylemedim
Düzelmez kendine yazık etmeMerhabalar ben şuan 7 aylık evliyim ve 23 yaşındayım 17 yaşımda istemeyerek evlendim ama sonra ayrıldım daha sonra 1 buçuk yıl önce şuanki evlendiğim eşim çıktı karşıma çok sevdik birbirimizi ve evlenme kararı aldık mutlu olacağıma inandım ama sürekli bana sorun yaşattı yaşatmaya da devam ediyor bugün çocuk konusu açıldı ben ona evlenirken de söylemiştim çocuk 2 3 yıl düşünmüyorum diye neyse bende şuan çocuk istemiyorum dedim bana bağırmaya başladı bende dedim ki ben evimi almak istiyorum maddi dururumuz çok iyi değil maddi durumumuz düzelince gelecek verebileceğim çocuğu doğurmak istiyorum dedim bana döndü dedi ki eski eşinden yapmışsın ama düşürmüşsün dedi çok sinirlendim yanından ayrıldım çünkü zoruma gidiyor sürekli eski eşimi başıma kakıyor benim herşeuşmi bilerek evlendi ama hep başıma kaktı sen böyleydin sen şöyleydin ben kötüydüm madem neden evlendin diyorum sürekli beni geçmişimle vuruyor eski eşimi kakıyor başıma evliliğimi vs bende ona diyorum ki sen bunca zaman hiçbir kadınla birlikte olmadın mı neyse işte durum bu daha sonra da özür diliyor hemen sinirden çıktı diyor ama sürekli bunu yapıyor kaldıramıyorum artık kadınlık gururuma yediremiyorum evliliğimde bozulsun istemiyorum ama ben bu şekilde ne yapacağım ayrılmak istiyorum ayrılmam diyor ben seni çok seviyorum canımdan çok seviyorum diyor arkadaşlar ne yapacağım şuan çekip gitmek istiyorum ama yeni bir işe girdim işime de kaybetmek istemiyorum güzel iyi para kazanıyorum ama sürekli evde de kavga oluyor
Sakin cocuk yapmaMerhabalar ben şuan 7 aylık evliyim ve 23 yaşındayım 17 yaşımda istemeyerek evlendim ama sonra ayrıldım daha sonra 1 buçuk yıl önce şuanki evlendiğim eşim çıktı karşıma çok sevdik birbirimizi ve evlenme kararı aldık mutlu olacağıma inandım ama sürekli bana sorun yaşattı yaşatmaya da devam ediyor bugün çocuk konusu açıldı ben ona evlenirken de söylemiştim çocuk 2 3 yıl düşünmüyorum diye neyse bende şuan çocuk istemiyorum dedim bana bağırmaya başladı bende dedim ki ben evimi almak istiyorum maddi dururumuz çok iyi değil maddi durumumuz düzelince gelecek verebileceğim çocuğu doğurmak istiyorum dedim bana döndü dedi ki eski eşinden yapmışsın ama düşürmüşsün dedi çok sinirlendim yanından ayrıldım çünkü zoruma gidiyor sürekli eski eşimi başıma kakıyor benim herşeuşmi bilerek evlendi ama hep başıma kaktı sen böyleydin sen şöyleydin ben kötüydüm madem neden evlendin diyorum sürekli beni geçmişimle vuruyor eski eşimi kakıyor başıma evliliğimi vs bende ona diyorum ki sen bunca zaman hiçbir kadınla birlikte olmadın mı neyse işte durum bu daha sonra da özür diliyor hemen sinirden çıktı diyor ama sürekli bunu yapıyor kaldıramıyorum artık kadınlık gururuma yediremiyorum evliliğimde bozulsun istemiyorum ama ben bu şekilde ne yapacağım ayrılmak istiyorum ayrılmam diyor ben seni çok seviyorum canımdan çok seviyorum diyor arkadaşlar ne yapacağım şuan çekip gitmek istiyorum ama yeni bir işe girdim işime de kaybetmek istemiyorum güzel iyi para kazanıyorum ama sürekli evde de kavga oluyor
ama ortaya çıkar ki hamile kalınca doktor diyecek ilk gebelik mi diyeCok zor bir durum. Keske anlatmasaydinizncovuk dusurdugunuzu
O da dogru..ama ortaya çıkar ki hamile kalınca doktor diyecek ilk gebelik mi diye
kürtaj falan olduysa zaten anlaşılırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?