- 4 Eylül 2014
- 164
- 80
- 73
- Konu Sahibi yorgunyurek
-
Ya bana merak etme yine yerle bir olurum demissi. Ben senin yerle bir olmani istemem eğer msjlara bakarsan ilk ben sana kendine gel.birşeyler yap dedim. Sana anlatmak istediğim asar keser derken bu ozguvenin birden ggelmesiydi. Yoksa kotulugunu isticek degilimAslinda ozguveni olan bir kizdim ama evlendikten sonra cok hasar gordum.sindirildim.korkutuldum.
Bu ozguveni kac zamandir bana sizler verdiniz.cunku ailem hic yuru be demedi.ben onlara ben is bulurum dedim.onkar bana nerden bulacaksin dediler.ya iyi bir is olmazsa kasiyerlik yaparim.tezgahtarlik yaparim .ki universite mezunuyum.ama hickimse sen yaparsin demedi.hep o adam seni keser.sen ayrilirsan o adam seni kezzapla yajar.surekli boyle korkutuldum.ha esim tarafindan ciddi darplar aldim.hastanelik oldum.
simdi nasilim biliyormusunuz.yaninda ya da yatakta esimi biriyle gorsem icim acimayacak sanki.eskiden surekli onu takip ederdim kiminle yazismis kiminle konusmus diye.iki haftadir artik daha az giriyorum whatsappa.
beni aslinda gorseniz tanisaniz daha cok bana kizarsiniz.cunku yapamayacagim is yoktur.hic gocunmam da.ama......iste.bilmiyorum.belki dediginiz gibi ogrenilmis caresizlik.kimseden destek yok korktum belki de.yas da ilerleyince artik daha mantikli ve dogru da dusunuyor insan.
ya simdi esim eve gelsin merak etme yine modumu b.k eder.ben yine yerle bir olurum
Ya bana merak etme yine yerle bir olurum demissi. Ben senin yerle bir olmani istemem eğer msjlara bakarsan ilk ben sana kendine gel.birşeyler yap dedim. Sana anlatmak istediğim asar keser derken bu ozguvenin birden ggelmesiydi. Yoksa kotulugunu isticek degilim
Masal, beni yanlis anlamissin.ben esim icin soyluyorum.simdi kendimi iyi hissediyorum ya ozguven de iyi.is buldum diye.ama gercekten esim benim modumu uc saniyede yerle bir eder.onin icin oyle dedim.hepinize tesekkur ederim.gercekten bana oyle destek oldunuz ki .ya iki hafta evvel kendimi arabanin onune atmak istedim.evden kactigimda beni yerle bir etti cunkuYa bana merak etme yine yerle bir olurum demissi. Ben senin yerle bir olmani istemem eğer msjlara bakarsan ilk ben sana kendine gel.birşeyler yap dedim. Sana anlatmak istediğim asar keser derken bu ozguvenin birden ggelmesiydi. Yoksa kotulugunu isticek degilim
Aaaaaa çok sevindim. Mis gibi yatar yeni işinin evinin hayalini kurar uyusun....Canlarim su saat oldu esim gelmedi.o da bizimi yokluyor ne....
Eşin geçiktikçe sen daha fazla güçlen , daha sıkı hazırla kendini . Dik dur lütfen .Canlarim su saat oldu esim gelmedi.o da bizimi yokluyor ne....
Esim gece yarisini geçe aksam geldi.ucagi gece gec vakitteymis herhalde.uglum kapinin onune cikti valizlerine yardim etmek icin.sadece boguk bir sesle hosgeldin dedim.salona gectim.oglumla babasi oturma odasinda oturdular.arasira beraber getirdigi seylerden sohbet ettiler.sohbet denilirse tabi .yani konustlar.simdi sabah kalkinca ise buroya gider buyuk ihtimalle.o cikmadan evvel aksama uygun oldugun bir zamanda konusabilirmiyiz diyecegim .aksam ne o ne ben bir kelime etmedik.uc duble raki icmis.sonra bir saat sonra yatti.
kafamda konusmayi kuruyorum geceden beri.soyle baslayacagim konuya:
biz ikimiz de oglumuzu cok seviyoruz.cok sevdigimiz halde ama cok kavga ediyoruz.oglumuz bu kavgalardan cok etkileniyor.her ne kadar biz jendi kavgalarimizdan onu gorenesek de o cok yaralar aldi.artik ikimiz kendi egolarimizi, hirslarimizi bir kenara birakip oba huzurlu bir ortam sunmamiz gerek .biz ayni evde bu ortamu ona saglayamiyoruz.bizim ayri evlerde yasamamiz lazim.zaten bu evden de tasinmamiz gerekiyor.bize oglumlabana yani kucuk ucuz bir ev tutalim.sende 1+1 bir ev tut.istedigin zamanda da gel eve oglunu gor .ama alkolsuz.belki biz de on yefi yil nasil bir hayat surdugumuzun bir hesabini yapariz belki bu hirslardan arinip birbirimizin kiymetini degerini anlariz.ayrica dun ben bir is gorusmesine gittim ve kabul edildim.pazaresi kolejde ise basliyorum.biliyorsun meslegimi yapmayi hep istiyordum zaten.iyi bir sansti benim icin.bu isi bulmam bu kavgamizin icinde olmasi kotu bir rastlantiydi sadece.......diyecegim kayinbiraderi de xagiracagim.ona telefonda da boyle konusmamiz gerektigini soyleyecegim.oglumu da disari arkadaslarinin yanina gonderecegim .bizim site evimiz.yaz olunca butun cocuklar disarda oynuyor.
nasil kizlar.daha sonrada
"sana cok sinirliydim.esyalarimi toplayip gitmek istedim.ama bu oglumu daha cok korkuya ve huzursuzluga sokacagi icin yanlis yaptigimi anladim.ayrica ben evimin hirsizi da degilim.ama ogkumuzun selim bir hayati olmasi icin bizim ayri eve cikmamiz sart.
diyip konuya noktayi koyacagim.artik o bundan sobra ne der nasil harwkwt eder bilemiyorum tabi.sen ben meselesine de hic girmeyecegim
Esim gece yarisini geçe aksam geldi.ucagi gece gec vakitteymis herhalde.uglum kapinin onune cikti valizlerine yardim etmek icin.sadece boguk bir sesle hosgeldin dedim.salona gectim.oglumla babasi oturma odasinda oturdular.arasira beraber getirdigi seylerden sohbet ettiler.sohbet denilirse tabi .yani konustlar.simdi sabah kalkinca ise buroya gider buyuk ihtimalle.o cikmadan evvel aksama uygun oldugun bir zamanda konusabilirmiyiz diyecegim .aksam ne o ne ben bir kelime etmedik.uc duble raki icmis.sonra bir saat sonra yatti.
kafamda konusmayi kuruyorum geceden beri.soyle baslayacagim konuya:
biz ikimiz de oglumuzu cok seviyoruz.cok sevdigimiz halde ama cok kavga ediyoruz.oglumuz bu kavgalardan cok etkileniyor.her ne kadar biz jendi kavgalarimizdan onu gorenesek de o cok yaralar aldi.artik ikimiz kendi egolarimizi, hirslarimizi bir kenara birakip oba huzurlu bir ortam sunmamiz gerek .biz ayni evde bu ortamu ona saglayamiyoruz.bizim ayri evlerde yasamamiz lazim.zaten bu evden de tasinmamiz gerekiyor.bize oglumlabana yani kucuk ucuz bir ev tutalim.sende 1+1 bir ev tut.istedigin zamanda da gel eve oglunu gor .ama alkolsuz.belki biz de on yefi yil nasil bir hayat surdugumuzun bir hesabini yapariz belki bu hirslardan arinip birbirimizin kiymetini degerini anlariz.ayrica dun ben bir is gorusmesine gittim ve kabul edildim.pazaresi kolejde ise basliyorum.biliyorsun meslegimi yapmayi hep istiyordum zaten.iyi bir sansti benim icin.bu isi bulmam bu kavgamizin icinde olmasi kotu bir rastlantiydi sadece.......diyecegim kayinbiraderi de xagiracagim.ona telefonda da boyle konusmamiz gerektigini soyleyecegim.oglumu da disari arkadaslarinin yanina gonderecegim .bizim site evimiz.yaz olunca butun cocuklar disarda oynuyor.
nasil kizlar.daha sonrada
"sana cok sinirliydim.esyalarimi toplayip gitmek istedim.ama bu oglumu daha cok korkuya ve huzursuzluga sokacagi icin yanlis yaptigimi anladim.ayrica ben evimin hirsizi da degilim.ama ogkumuzun selim bir hayati olmasi icin bizim ayri eve cikmamiz sart.
diyip konuya noktayi koyacagim.artik o bundan sobra ne der nasil harwkwt eder bilemiyorum tabi.sen ben meselesine de hic girmeyecegim
Esim yurtdisina tatil icin gitmedi.karistirdin galiba.aykar evvel planlanmis bir seyahatti.vizesini ben hazirladim hatta.sadece kavgamiza denk geldiya ben gercekten anlayamıyorum beni bağışla çok sabırlısın tebrık ederım öncelikle. aile birliğinde nerde görülmüş eşlerin ayrı tatıl yapıtığı bunuda söyle bence bu nasıl bir sorumsuzluk gevseklik rahatlık hala birbirimizin kıymetını anlarız laflarına girme nolur bu ınsan anlar mı sence?
Insallah .kalbim yrinden cikacak.su konusmayi yapsamda uzerimdeki agirliktan kurtulsam.sanki hafifleyecekmisim gibi geliyorhakkınızda hayırlısı olsun umarım bu sakinliğinizi koruyabilip güzelce anlaşırsınız..
Esim yurtdisina tatil icin gitmedi.karistirdin galiba.aykar evvel planlanmis bir seyahatti.vizesini ben hazirladim hatta.sadece kavgamiza denk geldi
Ayrilmak kurtulmak istiyorum.cunku aryik kurtarilacak bir sey kalmadiHakkında hayırlısı olsun .
Bir şey sormak istiyorum
ayrılmak , kurtulmak mı istiyorsun yoksa kurtarmak için alternatifler mi deniyorsun ?
Bende öyle düşünüyordum fakat yazdıklarından -bir de böyle deneyelim - sonucu çıkardım . Ben farklı anlamış olabilirim tabii .Ayrilmak kurtulmak istiyorum.cunku aryik kurtarilacak bir sey kalmadi
canim kardesim su an senin icin bir dua okuyacam ben. bu dua ile hic umamdigim anlarimda rabbim bana yardim etti hep senin icinde yardimini esirgemiyecektir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?