esim geliyor.bu gece ipler kopacak

canim kardesim su an senin icin bir dua okuyacam ben. bu dua ile hic umamdigim anlarimda rabbim bana yardim etti hep senin icinde yardimini esirgemiyecektir insallah
Allah razi olsun sizden
Arkadasimiz icin bende konuyu dua ettim insallah bu adam kendi vazgecer de uzaklasir
Hazir is bulmusken de ogluyla hayatlarini kurarlar
Bana da ettiginiz duayi gonderir misiniz ozel mesajdan ?

Sonuc sifir.sabah kalkmis benden kablo gibi birsey istiyor.aksam sesimi cikartmadim ya herseyi unuttum sandi herhalde.kadinla cocuk da evde.bir yere gitmemisler.
verdim istedigini.sonra iki dakika sonra yanina gittim.bugun gun icinde yada aksam ne zaman musayit olursan seninle konusmak istiyorum dedim birden gozlerini patlatti.ben seninle hicbirsey konusmam dedi.benimle konusulmazmis.ben konusmayi bilmezmisim.oglumuz icin konusmamiz sart dedim.ne istiyorsan onu yap dedi.herseye uyacagim.sustum.sonra iyi kararlarimi sana bildiririm o zaman dedim.disari ciktim.sonra annen nerde demis.oglum da disari cikti demis.bu kadin kafayi mi yedi ne ariyor disarida ne dolasmasi bu demis.kadin gittiginden beri agliyor bir konus da dinke bakalim demus oglum.agzini burnunu yamultup cikmis.
yani anlayacaginiz sabah yuzunu gosterdi beyfendi.ise girdigimi bile soyleyemedim .allah onu nasil biliyorsa oyle yapsin

Canim kolay olmasını beklemiyorduk zaten sen kararli ol ama adami delirtmede tabi o ince çizgiyi ayarlamak zorundasın allah yardımcın olsun

Aksam sakince konus haber ver mutlaka bize

Merhaba sana ilk mesajim bu ama yakindan takip ettim
gözünü seviyim sakin pes etme ve sinme ! o bagirir cagirir belki üstüne yürür
insallah olmaz insallah hayvanlasmaz sana vurmaz ama vurursada lütfen darp raporu al
iz olsun olmasin verirler.. sakin olabiliyorsun madem hep sakin kal ama dik dur
onsuz nasil rahat ettiginizi ve artik sindiremeyecegini herseyi goze aldigini anlat

benim korkum pazartesi seni ise gondermemesi ne yapip edip seni engellemesi buna izin verme
polisi bile devreye koy ama izin verme cunku benim anladigim
kocan onun eline bakmani istiyor senin ayaklarinin uzerinde durmana tahammul edemez
Allah kolaylik versin
özgüvenini sadece kabaliklariyla yikan bir adam yüzünden kaybetme
bak calisabilirsin bak evini gecindirip ogluna bakabilirsin bunlari yapabilen bir insanin ozguven sorunu
olmamasi gerek

Ablqcim, sen kararindan donme.elinden geleni ardina koyma,gerekirse cikin gidin, istanbulda beni bulur mu diyorsun gel buraya, ben sana butun kuvvetimle yardimci olurum.
Konunun basindan beri takip ediyorum, inan ne yazacagimi bilemedim, bogazim dugumleniyor mesajlarini gordukce.aksam konus baktin isler sarpa sariyor, konuyu kapat.ertesi sabah toplanin cikin evden ben korkuyorum sana ve ogluna birsey yapacak manyak.o kadar guclusun ki, ne olur pes etme, birak herseyi onun olsun.

Herseye uyacagim diye esiniz mi dedi
Sizin mi herseye uymanizi istiyor
Yok .kendi icin dedi.ne istiyorsan yap ben uyucam gibi.ama soyleyis tarzini bir gorsen.ben ev tuttum cikiyorum desem o....diye sokaklarda bagirir.zaten daha ofkelensin o...cocugu diye bagiriyor.yani tazi tek bana boyle degil.ailesine karsi da boyle.ama onlar yine onu aramaya devam ederler

Yani naparsan yap dediginde bende bu meselenin ucunu birakti sandim sevinmistim
Allah yardimciniz olur insallah
İse baslama olayinizi da oglumun yarin bigun universiteye baslayacak katkim olsun istiyorum deseniz diger konuyu zaten konusacaksiniz
İyi olan kayinbiraderinizi cagiracaksiniz dimi

Aksam sakince konus haber ver mutlaka bize

Arkadasim keyfim kacti yine cok.ben de az once whatsapptan koca bir mektup gibi yazip attim.madem benimle konusmuyorsun o zaman yazacagim dedim.oglumuz icin ayri evlerde olmamiz gerektigini oglumuzun huzurunu dusunmemiz getektigini yazdim.beni adam yerine koyup konussaydin sana ise kabul edildigimi de soyleyecektim.pazartesi ogretmenlige basliyorum diye yazdim.hicbirsey yazmadi bana.belkide okumadan sildi.ya hep bir kacis.nereye kadar.sabah beni yine insan yerine koymadi.oyle bir konusuyor ki.disaridan bakan dinleyen der ki bu kadin adama ne yapmis acaba .adami canindan bezdirmis der.cunku hep beni bir suclama.tamam beni suclarken bir de kendine bak bakalim.suc ve cezadaki gibi .hirsiz mi suclu yoksa onu hirsizliga zorlayan mi

Kayinbiraderden de acikcasi pek birsey beklemiyorum.mangalda kul birakmaz.bir saat once aradim.abi benimle konusmak istemiyor.lutfen sen konusup ne halde oldugumuzu duygularimizi anlatirmisin dedim.artik bu evliligin bittigini soyle dedim.
bilmiyorum ne olacak.offf artik ne olacaksa olsun ya...biktim vallahi iki gun gecmiyor hep ayni sey.bir afim ilerlemiyoruz ya.tek ilerledigimiz iki yildir her gece eve geliyor.bir de bunu meziyetmis gibi bana soyluyor.bak her gece eve geliyorum diyor..yuh evliysen geleceksin tabi.mentaliteye bak.bir de evde yattigi icin her gece fiziksel ihanet yok.simdi ben buna sevineyimmi uzuleyimmi.komik ya.evlilikmis.
bugun iyice tepem atti.evde yalniz oturuyorum.kurdukca da kuruyorum.kayinbirader iyi bir b.k olsaydi zaten ilk karisina ihanet etmezdi.bosanip yeniden evlendi.iki cocugu bes alti yil ayri yasadilar.biri babanin yaninda biri annenin.yani benim isim denize dusen yilana sarilir

Belki ikinci evliligi oldugu icin akli basina gelmistir yani insallah
Bu isye insallah kurtulusu bulursunuz Allah yardimciniz olsun insallah

Bu konuyu sürekli takipteyim. Inşallah hersey gönlünüzce olur..Allah kalbini ıslah etsin çocuğunuzun babasının.

Haksizligi da koydum bavula
yalnizligi da aldim yanima
tesekkur ettim her sey adina
gidiyorum,
gidiyorum,
Ama bitmiyorum
gidiyorum
ama etmiyorum EYVALLAH

sevdanin cok eski bir sarkisi "annem gibi"
Hem dinliyorum hem agliyorum.icimde koca bir bosluk.

Oyle icki filan icmem.en son ne zaman ictigimi hatirlamam bile.ama korkutuk sarhos olup hicbirsey hatirlamamak istiyorum.icki disinda hicbirseyi hatirlamiyacagim birsey var mi dostlarim.böğrümdeki bu aci nasil bir sey bu.insan birine bu kadar yil emek versin.herseyi birakin bir vefa yokmudur.o bile yokmus ya.

Bırakma kendini sakın sakın sakın ...
Bol bol dua et ve oğlundan güç al ,
Güzel günler bekliyor inşallah ikinizi , herşeyin hesabı görülür er yada geç . Artık boşver geçmişe , geçen zamana acımayı , üzülmeyi . Önüne bak lütfen sadece önüne .Bu kadar zaman sabrettin biraz daha dayan . Oğlunu , onunla yaşayacağın sakin huzurlu günleri düşün .
Dualarımızdasın unutma , huzurlu olduğunu yazacağın günü bekliyoruz . Bütün enerjini buna ver ne olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…