- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 35
- Konu Sahibi yorgunyurek
-
b..k evlat baldan tatlıdır derler. bu o mesele.Ne diyeyim hepiniz haklisiniz.karsi yorum yapinca aksi hircin oluyorum gozunuzde.nasil istiyorsaniz oyke dusunun.
az once kayinvalidem aradi.oglunu ariyormus .teli kapali sen konustunmu ne zaman gelecek diye soruyor.ki benim de durumumu biliyor.telefonda ona agladim cunku.insan bir hafta icinde bir arar.bu kiz cok kotuydu.sebebide oglum.ya torununu bile aramadi.beni sormuyorsun da oglunu mu soruyorsun dedin.sana cok kirildim anne dedim.eee benim elimden ne gelir ki diyor.ee gelmez tabi.oglu ne yapsa yine arayip soruyorlar.onlarin evlerine icra geldi.esimin borcu yuzunden hala adami merak ediyorlar.nasil iyimis mi diye.bendemi bir anormallik var yoksa bu insanlar mi deli.gercekten artik saglikli dusunemiyorum
Ne diyeyim hepiniz haklisiniz.karsi yorum yapinca aksi hircin oluyorum gozunuzde.nasil istiyorsaniz oyke dusunun.
az once kayinvalidem aradi.oglunu ariyormus .teli kapali sen konustunmu ne zaman gelecek diye soruyor.ki benim de durumumu biliyor.telefonda ona agladim cunku.insan bir hafta icinde bir arar.bu kiz cok kotuydu.sebebide oglum.ya torununu bile aramadi.beni sormuyorsun da oglunu mu soruyorsun dedin.sana cok kirildim anne dedim.eee benim elimden ne gelir ki diyor.ee gelmez tabi.oglu ne yapsa yine arayip soruyorlar.onlarin evlerine icra geldi.esimin borcu yuzunden hala adami merak ediyorlar.nasil iyimis mi diye.bendemi bir anormallik var yoksa bu insanlar mi deli.gercekten artik saglikli dusunemiyorum
Simdi bir dus alacagim.sonra da dort rekat namaz kilacagim ve allaha bana yardimci olmasi icin dua edecegim.ben hic rabbime isyan etmedim.hep ellerimi acip oglumu ve beni kurtar dedim.biz insanlar oyle aciziz ki.onun ker seye gucu yettigini cabuk unuturuz.ben allahima inaniyorum.o benim siyah gecelerden cok kurtardi.hic umudum yok dedigim zamanlarda bana gucunu gosterdi.
size bir hikayemi anlatayim.bundan on yil evvel.esim eve barka ugramiyor.para cok.kari kiz cok.barlar cok.neyse.biz telefonda bir kavga ettik.ama ne kavga.esim gelip seni oldurecegim dedi.ama sanki karsida telefonu kemiriyor.hesap soruyorum ben niye gece eve gelmedin diye.sevgimde var o zamanlar.ya fa ben aliskanligi oyle saniyorum.sonra pisman oldum onunla tartistim diye.korkmaya basladim.kalktim abdest aldim.ustumu giyindim.bir beyaz eyegim bir de beyaz tulbentim vardi .arasira namaz kilarken giydigim.neyse aldim yasin okuyorum.esim geldi.zil caldi.deli gibi korkarak kapiyi actim.adam beni gorunce sanki telefonda bagiran adam degil.gozumun icine bakti kapida iceri adim atti darildi bana.hicbirsey olmamis gibi.sasirdim tabi.sonra annesi bana anlatti olayi.esim bu olayi annesine anlatmis.demiski:anne gecen gun esimle cok kavga ettik.eve onu gebertmeye geldim.kapiyi acinca karsimda bir melek gordum.bembeyaz masum.iceri girip karima sarildim demis.karimi melek kiliginda gordum demis.ben bunu duyunca cok etkilendim.melek oldugumdan filan degil.yanlis anlamayin.yani rabbim oyle yuce ki.kime ne isterse onu gosterir.kime neyi isterse onu verir.allaha hicbir sey güç degik
Mulakayi gectim.suan muduru bekliyorum.onun da tansiyonu dusmus kosusturmadan.suan revirde biraz istirahat ediyor.birazdan gorusmeye girecegim.dualarinizi eksik etmeyin.en cok kulun baska kula ettigi dua kabul olurmus
Alkol aliyor her gece .ofke kontolsuzlugu ile birlesince zaman zaman kotu oluyorözür dilerim ama bence eşinizin piskolojik sağlık durumu normal görünmüyor. Yüce Rabbim sizi Melek gibi göstermiş olabilir ona. Ancak eşinizin nöro piskolojik bir sorunu da var gibime geldi. Dikkatli oldun. Öldürmekten bahseden bir insan. Şizofreni mi, Obsession mu, anti sosyal kişilik bozukluğumu mu bilmiyorum ama durum fena. Allah güç kuvvet versin. Tez zamanda refaha kavuşun.
Alkol aliyor her gece .ofke kontolsuzlugu ile birlesince zaman zaman kotu oluyor
İnşallah olacak. bundan eminim. dualarımız seninle.Tesekkur ederim kardeslerim, dostlarim..kesinlessin hepiniz bana davetlisiniz....allahim dualarimi kabul etsin insallah
Eski mesajlarimda sorunu yazmistim.gerci sorun degil sorunlar.cok uzun....oofff heyecanliyim.korkaklikla cesaret arasinda bir yerdeyim.iki dakikada bir tuvalete gidiyorum.ya adam beni ne hale koymus.allahtan guc diliyorum onun karsisinda.psikolojimizi nahfetti
Sözleşme yapmak konusunda sevindim. Size söylediğim gibi güçlü olun ki mesajinizda yazdiginiz gibi sik sik tuvalete gitmeyinsaka yapiorum iyi haberlerden sonra gülün diye. Siz önce kendinizi iyi tanir bilir ve hissedersiniz esiniz denen o adam bu kadar kendini bizi zan etmeyecektir. Hakkında hayirlisi ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?