esim geliyor.bu gece ipler kopacak

b..k evlat baldan tatlıdır derler. bu o mesele.

gelişme varmı ? neler oldu ? merak ettik.

Mulakayi gectim.suan muduru bekliyorum.onun da tansiyonu dusmus kosusturmadan.suan revirde biraz istirahat ediyor.birazdan gorusmeye girecegim.dualarinizi eksik etmeyin.en cok kulun baska kula ettigi dua kabul olurmus

özür dilerim ama bence eşinizin piskolojik sağlık durumu normal görünmüyor. Yüce Rabbim sizi Melek gibi göstermiş olabilir ona. Ancak eşinizin nöro piskolojik bir sorunu da var gibime geldi. Dikkatli oldun. Öldürmekten bahseden bir insan. Şizofreni mi, Obsession mu, anti sosyal kişilik bozukluğumu mu bilmiyorum ama durum fena. Allah güç kuvvet versin. Tez zamanda refaha kavuşun.

Mulakayi gectim.suan muduru bekliyorum.onun da tansiyonu dusmus kosusturmadan.suan revirde biraz istirahat ediyor.birazdan gorusmeye girecegim.dualarinizi eksik etmeyin.en cok kulun baska kula ettigi dua kabul olurmus

allah bir kapıyı kaparsa bin kapı açarmış, çok inanırım buna.. inşallah bu işi alırsınız da boşanmak için güç olur elinizde..

Alkol aliyor her gece .ofke kontolsuzlugu ile birlesince zaman zaman kotu oluyor

Ya kizlar soktayim.mudur kotulesti okuldan ayrildi.bolum baskani ogretmenimiz sizinle gorusmeyi bekliyor demis.mudur de ben cok kotuyum gorusemiyecegim demis.ama siz olumlu degerlendirdiyseniz sozlesmesini yapin demis.allahim sen ne buyuksun.simdi genel mudurlukten sozlesmemi bekliyorum.maasi falan orda yazacakmis.cok komik bir rakam vereceklerini sanmiyorum.
kizlar dua etmeye devam edin.iyi bir maas versinler de bu adam da artik beni ezemiyecegini anlasin.o hic ogretmenlik yapmadim ya is bulamiyacagimi sandi herhalde.
buraya okula geldigimden beri dua ediyorum.hem mesegime kavusacagim.hem de kendime guvenim gelecek.beni asagilaya eze eze kisiligimi kaybettim.
dua dua dua kizlar....hepinizden allah razi oldun.benim yanimda oldunuz.en yalniz kaldigim gecelerde zamanlarda en yakinim sizdiniz

Allah yar ve yardımcınız olsun, inşallah istediğiniz işe girersiniz Allah'ın izniyle

eski mesajlarınız birer cümleden oluşuyor
intihar yanı başımda
bu adamdan ayrılacağım
büyü hakkında
aranızda su falı bakan varmı gibi
pek bişey anlaşılmıyor
haa mesajlardan konunuzu anlayacaksak arkası yarın gibi üzgünüm vaktim yok

Suphelenecegi bir sy yapmiyorum ama.daha cok konusurken kendine gore yorumluyor.ben sonra kendimi anlatmaya calisiyorum.ya ben oyle demedim diye.yanlis anlar kavga cikarir

Sözleşme yapmak konusunda sevindim. Size söylediğim gibi güçlü olun ki mesajinizda yazdiginiz gibi sik sik tuvalete gitmeyin saka yapiorum iyi haberlerden sonra gülün diye. Siz önce kendinizi iyi tanir bilir ve hissedersiniz esiniz denen o adam bu kadar kendini bizi zan etmeyecektir. Hakkında hayirlisi ne diyelim

Hem de kadrolu ogretmen.super

canim kardesim su an senin icin bir dua okuyacam ben. bu dua ile hic umamdigim anlarimda rabbim bana yardim etti hep senin icinde yardimini esirgemiyecektir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…