- 6 Haziran 2014
- 236
- 104
- 83
- Konu Sahibi yorgunyurek
-
Ne oldu?Bugun bir mucuze oldu....gercekten bir mucize
Kizlarrrr.is ekabul edildim.sozlesmemi de imzaladim.hem de kadrolu ve istanbulun en iyi kolejlerinden birtanesinde.sizin dualarinizla allahimin yardimiyla oldu.rabbim sana sukurler olsun
Kizlarrrr.is ekabul edildim.sozlesmemi de imzaladim.hem de kadrolu ve istanbulun en iyi kolejlerinden birtanesinde.sizin dualarinizla allahimin yardimiyla oldu.rabbim sana sukurler olsun
Sabret canim biraz daha sabir hersey guzel olacakBugun bir mucuze oldu....gercekten bir mucize
Bu aksam bekleniyor kucuk enisteArkadasin eşi geldimi ?? Son durumlar ne ne oldu ne bitti kızlar ?? Yazismalar karışmış anlayamadım
Ya koçan gelmedimi 10 dk bi bakiyorum nolcak nolmus diye. İnş. İpler kopmaz dediğin gibi olmaz
Az once alinti yapmayi unutmusumBu aksam bekleniyor kucuk eniste
Arkadasimiz is buldu kolejde ogretmenlik yapacak :)
Ya neyi farkettim biliomusun. Sen bu adam beni asar keser derken birden nerden geldi bu ozGuven valla helal olsun..Simdi okuldan eve yeni geldimgeldikbuhaftadir konusmuyoruz.ogluma bugun gelecegini soylemis.bilmiyorum ki ucaktan inip buroya mi gitti yoksa hala gelmedi mi
ayrica artik benim ile esim arasindaki ipler coktan koptu zaten.benim acimdan.ayni evde yasasam ne olacakki yaralarimin kapanmasi imkansiz.ayri evler yarami en azindan kanatmayacak.yara gecmeyecek ama kanamayacak belki oluk oluk
Sen sabirli ol canim benim hic kavga gurultu etme ayrilirken bile guzellikler sacalim olur mu kavga etmek isterse sen kac sen karsilik verme o zaman anlar birseylerin ters gittiginiInsallah melocugum.belki bir mucize daha olur bugun. Belki gelir esim kendisi der evi ayiralim diye.kimbilir....rabbim belki bana bunda da yardim eder
Artik isi var burda derdini dinleyen yardim eden ve bunu hic tanimadigi halde karsiliksiz olarak yapan insanlar var hepimiz cesaretlendirdik onuYa neyi farkettim biliomusun. Sen bu adam beni asar keser derken birden nerden geldi bu ozGuven valla helal olsun..
Aslinda ozguveni olan bir kizdim ama evlendikten sonra cok hasar gordum.sindirildim.korkutuldum.Ya neyi farkettim biliomusun. Sen bu adam beni asar keser derken birden nerden geldi bu ozGuven valla helal olsun..
Canim benim cok guzel ozetledin.hic tanimadigim kisiler bana burda bir aydan fazladir hep cesaret verdiler.sizler objektif baktiniz olaylara.hadi dediniz yapabilirsin.is bul dediniz.ve ben harekete gectim.tabi iki haftadir evde kavga gurultunun olmamasi ve esimin evde olmamasi da cok etkili bu durumdaArtik isi var burda derdini dinleyen yardim eden ve bunu hic tanimadigi halde karsiliksiz olarak yapan insanlar var hepimiz cesaretlendirdik onu
Esin baktin modunu bozmaya yeltendi atla gelCanim benim cok guzel ozetledin.hic tanimadigim kisiler bana burda bir aydan fazladir hep cesaret verdiler.sizler objektif baktiniz olaylara.hadi dediniz yapabilirsin.is bul dediniz.ve ben harekete gectim.tabi iki haftadir evde kavga gurultunun olmamasi ve esimin evde olmamasi da cok etkili bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?