esim geliyor.bu gece ipler kopacak

Kizlarrrr.is ekabul edildim.sozlesmemi de imzaladim.hem de kadrolu ve istanbulun en iyi kolejlerinden birtanesinde.sizin dualarinizla allahimin yardimiyla oldu.rabbim sana sukurler olsun

Bu harika... İnanın kendi başıma gelmiş gibi sevindim... Bir de rahatlıkla eşinizden ayrılırsanız sizden iyisi olmaz. Bundan sonraki hayatınızda çok mutlu olun inşaallah...

Arkadasin eşi geldimi ?? Son durumlar ne ne oldu ne bitti kızlar ?? Yazismalar karışmış anlayamadım

Kizlarrrr.is ekabul edildim.sozlesmemi de imzaladim.hem de kadrolu ve istanbulun en iyi kolejlerinden birtanesinde.sizin dualarinizla allahimin yardimiyla oldu.rabbim sana sukurler olsun

Sizin adınıza çok sevindim. Hep böyle güçlü durun nolur.

Aaaa çok sevindim canimmm. Allah hep yanımizda unutma . Inşallah bundan sonra yüzün güler hersey istediğin gibi olur canım benimm

Ya koçan gelmedimi 10 dk bi bakiyorum nolcak nolmus diye. İnş. İpler kopmaz dediğin gibi olmaz

Ya koçan gelmedimi 10 dk bi bakiyorum nolcak nolmus diye. İnş. İpler kopmaz dediğin gibi olmaz

Simdi okuldan eve yeni geldim.esimle iki haftadir konusmuyoruz.ogluma bugun gelecegini soylemis.bilmiyorum ki ucaktan inip buroya mi gitti yoksa hala gelmedi mi
ayrica artik benim ile esim arasindaki ipler coktan koptu zaten.benim acimdan.ayni evde yasasam ne olacakki yaralarimin kapanmasi imkansiz.ayri evler yarami en azindan kanatmayacak.yara gecmeyecek ama kanamayacak belki oluk oluk

Ya neyi farkettim biliomusun. Sen bu adam beni asar keser derken birden nerden geldi bu ozGuven valla helal olsun..

Insallah melocugum.belki bir mucize daha olur bugun. Belki gelir esim kendisi der evi ayiralim diye.kimbilir....rabbim belki bana bunda da yardim eder
Sen sabirli ol canim benim hic kavga gurultu etme ayrilirken bile guzellikler sacalim olur mu kavga etmek isterse sen kac sen karsilik verme o zaman anlar birseylerin ters gittigini

Ya neyi farkettim biliomusun. Sen bu adam beni asar keser derken birden nerden geldi bu ozGuven valla helal olsun..
Artik isi var burda derdini dinleyen yardim eden ve bunu hic tanimadigi halde karsiliksiz olarak yapan insanlar var hepimiz cesaretlendirdik onu

Sakin davran.hic bir sey yokmus gibi davran.bakalim o ne diyecek,ne yapacak.

Aslinda ozguveni olan bir kizdim ama evlendikten sonra cok hasar gordum.sindirildim.korkutuldum.
Bu ozguveni kac zamandir bana sizler verdiniz.cunku ailem hic yuru be demedi.ben onlara ben is bulurum dedim.onkar bana nerden bulacaksin dediler.ya iyi bir is olmazsa kasiyerlik yaparim.tezgahtarlik yaparim .ki universite mezunuyum.ama hickimse sen yaparsin demedi.hep o adam seni keser.sen ayrilirsan o adam seni kezzapla yajar.surekli boyle korkutuldum.ha esim tarafindan ciddi darplar aldim.hastanelik oldum.
simdi nasilim biliyormusunuz.yaninda ya da yatakta esimi biriyle gorsem icim acimayacak sanki.eskiden surekli onu takip ederdim kiminle yazismis kiminle konusmus diye.iki haftadir artik daha az giriyorum whatsappa.
beni aslinda gorseniz tanisaniz daha cok bana kizarsiniz.cunku yapamayacagim is yoktur.hic gocunmam da.ama......iste.bilmiyorum.belki dediginiz gibi ogrenilmis caresizlik.kimseden destek yok korktum belki de.yas da ilerleyince artik daha mantikli ve dogru da dusunuyor insan.
ya simdi esim eve gelsin merak etme yine modumu b.k eder.ben yine yerle bir olurum

Artik isi var burda derdini dinleyen yardim eden ve bunu hic tanimadigi halde karsiliksiz olarak yapan insanlar var hepimiz cesaretlendirdik onu
Canim benim cok guzel ozetledin.hic tanimadigim kisiler bana burda bir aydan fazladir hep cesaret verdiler.sizler objektif baktiniz olaylara.hadi dediniz yapabilirsin.is bul dediniz.ve ben harekete gectim.tabi iki haftadir evde kavga gurultunun olmamasi ve esimin evde olmamasi da cok etkili bu durumda

Esin baktin modunu bozmaya yeltendi atla gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…